HACI'DAN ARINDIRILMIŞ BİR BİLİM FORUMU ZENGİNLEŞECEK, GÜZELLEŞECEK VE ASIL İŞLEVİNE YANİ BİLİMSEL TARTIŞMALAR BİR ZEMİN OLUŞTURMA İŞLEVİNE KAVUŞACAKTIR. EN AZINDAN TEMENNİMİZ BUDUR.
KENDİNİ BEĞENMİŞ, MİSYONERCE TAVIRLAR SERGİLEYEN VE BİLİMİ KENDİ GÖRÜŞLERİNE DESTEK OLUŞTURMA AMACIYLA KULLANAN HACI'SIZ BİR BİLİM FORUMU HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
ŞU VEYA BU VEYA O İSİMLE YA DA SHUBUO ŞEKLİNDE FORUMA UFAKTAN UFAKTAN DÖNÜŞÜN OLMASIN HACI.
HACININ bu forumlara emegi buyuktur.
Ancak tarzı nedeni ile bu emegi ve harcadıgı zaman gölgede kalmıştır.
Hacı bu forumlardan gitmemeli bence.
Ama kendi bilir.
Ben tebrik edilecek bir şey yapmadım.
Yapmamız gerekeni yaptık.
Uzulerek ve mecburen.
Mecburen yaptıgımız bu keyifsiz olaydan dolayı inan kutlama gerekmez.
Hacı ile olan munasebetinizi bu mecburen ve istemeden yapmak zorunda kaldıgımız olay ile ilintilemeseniz daha memnun olurdum.
Biraz garip gelecek ama, ben Neyzen'e katiliyorum..
Alternatiforum Bilim forumu Haci'siz olmalidir..
Alternatiforum'un bilimsel yazarlari kendi aralarinda tartismalidirlar. Haci onlarin arasina girmemeye buyuk bir caba gosterecektir. Ve son derece mecbur kalmadikca, girmeyecektir de.. Bundan sonra Haci, asagidaki coplugunde otecektir;
http://www.geocities.com/hurforum/index.html
Haci'nin anlamadigi MGK'nin ne yapmak zorunda kaldigidir..
MGK nedir yapmak zorunda kaldigin?..
Bunu bana ilk iletinde de ifade ettin ama, o yapmak zorunda kaldigin seyin ne oldugunu bir turlu soyleyemedin..
Nedir o yapmak istedigin sey?
Yapmak istedin de yapamadin mi?
Yaptin da Haci farketmedi mi?
Yaptin mi o yapmak istedigini?
Yoksa ilerde mi yapacaksin?
Nedir o yaw?
Haci cok merak ediyor..
Bizim Hic Pic Neyzen ile ayni dusunceyi paylasacagimizi hic aklima getirmezdim..
Bilg'in bu kadar ofkeli oldugunu ilk defa goruyorum..
Hic tanimadigim bir tarafi bu..
Bence kimse Haci icin kavga etmemeli.. Haci boyle ilgilere alisik degil, gercekten..
Erkekler arasinda yani....
Kotu olmak Haci'ya daha cok yakisiyor..
Bilg'e ise hic yakismiyor..
keeeeeh kehhhhhhh kehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bos ver Bilg..
Haci'yi artik kimse tahrik edemez..
Haci kendine geldi..
Daha da olgunlasti..
HACI
MGK BURADA BIR KATILIMCIDIR.
MERAKLI OKUMAYI SEVER KEYIFI SEVER BIRIDIR.
MGK SENIN YAZILARININ HEPSINI OKUR.
GIPTA ILE.
MGK SENIN KUFURBAZLIGINA DA ALDIRMAZ.
MGK EGER SENIN ROPE UN YAZILARINI DEGISTIRECEGINI ONCEDEN BILSEYDI `AMAN ABI YAPMA` DERDI.VE SEN DE YAPMAZDIN.
GELELIM EDITORLUK VE WEBMASTERLIK YAPAN CALISAN MGK YA.
WEBMASTER ISE SENIN KUFUR YAZILARINA ALDIRMAZ.
UMURSAMAZ DA.
AMA YZDI DEGISTIRINCE BEN GEREGINI YAPMAK ZORUNDA KALDIM.
YAPARDIM DA.
BILG DEGISTIRSEYDI DE YAPARDIM ROPE DEGISTIRSEYDIDE YAPARDIM OLAKI SINIRIME HAKIM OLAMAYIP BENDE YAPSAYDIM SONUC AYNI OLURDU.
YAZIMI DIKKATLI OKU HACI.
MGK BIRSEY YAPTIM DEMIYOR.
YAPTIK DIYOR.
O DA YAZI DEGISTIRME KONUSUNDA YAPTIGINIZ YANLISLIGA KARSI YAPMAK ZORUNDA KALDIGIMIZ.
ALTERNATIFORUM BU KONUDA KATILIMCIU EDITOR AYRIMI YAPAMAZ.
BEN BURADA EDITORLERIN AYRICALIKLARI OLDUGUNA HIC BIR ZAMAN INANMADIM.
EDITORLUK BURADA CALISMAKTIR ASIK ATMAK DEGILDIR.
BILG SOYLERDI.
EDITOR OL GOR EBNINKINI DIYE.
EBEMI BIRAK BUTUN DOGUM EVININKILERINI GORDUM.
BEN BILGE KATILIRDIM.
HATASINI KABUL ETSIN BEN KATILIRDIM.
ROPE ILE YAPTIGIM GORUSMEME ISTINADEN SOYLUYORUM ROPE DA KATILIRDI DIYEBILIRIM.
AMA ETMEDI ETMEK BIR YANA TAVANARASINA DA EL KOYDU.
HACI SINIRINE YENILEREK ONEMLI BIR KURALI ATLADI.
BEN HACI DUSMANI DEGILIM.
BEN HACIYI SEVEREK OKUYAN BIRIYIM.
MGK HACIYLA TELDE KONUSURKEN `SEN` DEGIL `SIZ` DEMISTIR HEP.
VE HEP `BEY` DIYE HITAP ETMISTIR.
BEN BIR KEZ DAHA SOYLUYORUM...
HACI TAHAMMULSUZ BIRIDIR.
TAHAMMUL DERINLIGI SIGDIR.
BUNLAR OLMUSTUR.
FORUMLARIN POST MODERATED OLMASINDAN EN FAZLA BEN NEFRET EDIYORUM.
AMA PIRIL PIRIL BIR FORUM OLUYOR.
UMARIM BUNDAN KURTULURUZ.
MGK;
Alternatiforum bir gruba degil, topluma hitabeden bir forumdur..
Bence acilmasinda bir mahzur yoktur..
Tabii sizin bildiginiz ama benim bilmedigim bir sey var olabilir.
Post moderated olmaniza ragmen tehdit aliyor olabilirsiniz.
Orasini bilemem..
Ama acmak denenebilir..
Su ana kadar benim bildigim gercek bir tehdit mevcut degildir..
IP bloku koymadiginiz sure Proxy ile foruma penetre olamazlar..
Bence korkmaniz icin bir neden yoktur..
Korkunun ecele yarari yokmus..
Forumu oldururlerse, yeni bir forum acilir..
Neden korkuyorsunuz yaw..
benim bildigim bu neyzen eskiden de buralarda yazardi. kendisin hic, nokta falan olarak hatirliy0orum.hala buralarda olmasi sasirtici onu coktan yok olmustur saniyordum. haci ilee cok kavga etmisti ve hadi onun canina okumustu. demek hala burada bu salak. bu forumun boku cikmis gibi duruyoor...ropa yazmistim ve bana nihayet bir cevab vermis ama ona inanmiyorum. cunku politika forumundan yazi silen o . hem de o kadar cok yazi silmis ki. bunu neden zamaninda yapmadi diyorum. son ana kadar beklemesinin kendisine buyuk zarrari olmus olmali. Haginin degigi gibi bu adamda ilke falan yok bir sahtekar gibi duruyor. siz de oylesiniz gibi geliyor. Hacinin bilim forumunu burayakopyalayarak ne kazanacaksiniz.
Benim senin bildiğin Neyzen ile ilgim yok. Hiç-Piç ile ya da Hacı sabotörleri 213'lülerle veya Dedektif ve F.D.A. ile ilgim yok. Hacı'da bunu bir başka forumda kabul etti ve özür diledi. Sonra o yazılar ikimizin de isteği üzerine o forumun editörü tarafından silindi. Hacı'nın bazı görüşlerine katılmıyor oluşum veya sabotörlerin bazı görüşlerinin benimkilere benzer oluşu bu yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiş olabilir. Bu konuda burada ilk ve son kez yazıyorum. Hariçten gazel okuma. Bilmediğin konuda ahkam kesme. Hem sen o kadar eskiysen buralarda gerçek nickini bir yaz da biz de bilelim kimin nesisin kimin fesisin ...
Kardesim Neyzen;
Ben epeyidir alternatiforuma bakarim. Bir kere yazdigimi saniyorum. memedali ismi ile idi galiba. Bu hic pic isi benide usandirdi. Kimin kim oldugu bile belli olmayn bir yerde hic pic mi olurmus. Umarim haci sagduysunu kullanir. Insnlari suclamak kolaydir ama onlarin kalplerini kazanmak zordur. Sizi ben sahsen hic tanimayorum. Neyzen Kemal vardi eskiden. Ben neyzeni hatirlamiyorum.
selamlar ve iyi gunler dilerim
Eskidost
Ne sorunun ne olduğunu ne de kimler arasında ne yaşandığını bilmiyorum. Ama sizlere ilginç bir anımı aktarmak istiyorum. Hayatımın bir bölümünü Rusya'da St. Petersburg kentinde geçirmiştim. Orada iş yapan sadece iki Türk firması ve herbirinin de birer şantiyesi vardı. Çarpsan bölsen 20-25'er tane beyaz yakalı personel yani. Birgün Orda iş yapan diğer firmanın çalışanları ile futbol maçı yapmaya karar verdik. Aramızda birbiri ile uzun süredir arkadaş olanlar olduğu gibi, ilk kez maç vesilesi ile tanışacak olanlar da vardı. Böylece 8 milyonluk bir kentteki 50 Türk ortak birşeyler yapacaklardı. St Petersburg'un dev kapalı halı sahasını kirayıp maç için buluştuk. Tanışmayanlar tanıştı, sarıldı, öpüştü filan. Sonra maç başladı. 10 dakika sonra tekme tokat kavga ediyor bulduk kendimizi. Birdaha bırak birlikte spor aktivitesi yapmayı, sokakta karşılaşmamak için uzaktan görünce yollarımızı değiştirir olduk. Bizim coğrafyamızda yaşayan insanların temel sorunu bu işte. Tolerans yoksunluğu, akıl ve bilgiden önde giden hırs, haketmeden kolay kazanç sevdası. Umarım birgün siyahla beyazın sadece gri tonları elde etmek için araç olduğunu ve kendimizin aslında gri olduğunu görebiliriz. Ben griyim, siz beyaz mısınız ey birbirine girmiş her iki taraf?.. Haa bu arada, burası bilim forumuymuş, acaba neler var diye merak ederek gözatmaya gelmiştim.
ali can burda inanılmaz güzel konular vardı.
iyi yazarlarlar vardı. Fakat dediğin gibi hırsa
kurban ettik., eski katılımcıyım ama ben de ne olduğunu
anlamadım., tabiatta sayılar var mı, renk nedir ?
haci bir adres verdi, şimdi yazılar ordaymış.
enerji soyut bir kavram mı ? bunu sorabilirdim belki
eğer keyiflerimiz yerinde olsaydı ?
petesburg hep ilgimi çeker. dostoyevskinin bayaz geceler romanından olsa gerek
BILIM FORUMUNA HIC BIR SEY OLMADI..
HER ZAMANKINDEN DAHA ROBUST, DAHA CALIMLI, DAHA GORKEMLI, DAHA TARISMALI, DAHA KAPSAMLI, DAHA SOFISTIKE, DAHA HEYECANLI VE DAHA GUNCEL OLARAK GERCEK YERINI ALMAK UZERE.. PEK YAKINDA COK DAHA ILGINC TARTISMALARA VE KURAMLARA YER VERECEK....
BILIM FORUMUNU ALTERNATIFORUMDA GORMEK ISTEYEN BIR IKI GAFILIN AMACI BENCILLIKTEN BASKA BIR SEY DEGIL. MADEM BILIM FORUMU ALTERNATIFORUM'LA BIRLESEREK DEGER KAZANACAK, ISTE ELINIZDE BIR BILIM FORUMU VAR.. ONU ADAM EDIN, EDEBILIRSENIZ..
HACI BURAYA GELIP, CIDDI BIR TARTISMA BASLATMAYACAK.. HACI'NIN YERI VAR, YURDU VAR.. HACI KENDINE AIT BIR FORUMU NASIL CALABILIR.. SIZIN CALMANIZI ONLEDI, HEPSI O KADAR.. HAYDUTLAR, GANGASTERLER SIZI.. HACI'NIN AKLINA DA MI SAHIP CIKACAKSINIZ.
BILIM FORUMU HERSEYI ILE GOZLERINIZIN ONUNDE.. KATILMA CESARETINIZ YOKSA, UZAKTAN IZLEYIN ONU.. FEYZLENIRSINIZ..
HADI BAKIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMM