<< Previous Topic | Next Topic >> İndekse geri dön
Önemli bir itiraf!!!!!
June 13 2003 at 11:44 AM vesselam (Login vesselam)
from IP address 81.213.4.22
--------------------------------------------------------------------------------
Bu söyleyeceklerimi dikkatli okuyun!
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar bildiğiniz gibi. Benimki de öyle bir mum olsa gerek. Burada var olduğumdan beri yandı…. Ta ki…
Hakan Kutalmış Yılmaz diye bir zat yok gerçekte. O benim hayal ürünüm. Ne bir bankacıyım ne de üniversiteye gitmiş bir insan. Lise 1’e giden bir öğrenciyim ben.
Bu söylediklerimi belki bazılarınız bekliyor olabilir belki de şok olmuş olabilirsiniz. Ama gerçek bu. Askerlik anıları hariç hayatım hakkında bir çok şey hayal ürünü, tam bir yalan! Allah beni affetsin! Çok üzgünüm! Askerlik anıları bir başka tanıdığım çok iyi bir insanın günlüğünde yazdıklarından “çalınmış” olup tamamen gerçektir!
Tabi ki, artık neye inanıp neye inanmayacağınızı ben de bilmekte, anlamakta zorlanıyorum.
Gerçekten çok üzgünüm. Ancak kendimle yaptığım, kendi içimdeki duygular ve düşüncelerle yaptığım münakaşalar neticesinde bu “yalan”ı daha fazla sürdüremeyeceğime kanaat getirdim! Kendimi pislik gibi hissediyorum. Hepinizden çok ama çok özür diliyorum…
Bunu yapmamın nedeni, liseye gittiğim için düşüncelerimin ale alınmayacağını zannetmem; bu tür aşağılamalara engel olabilme hareketi dürtümdü. Fakat fena halde yanılmışım. Hatta ve hatta boyumdan büyük işlere bulaşıp İslam hakkında saçma sapan açıklamalar ve tasvirler yapmışım!
Allah beni affetsin!
Ne derseniz haklısınız! Anama da küfretseniz, babama da bana da… Bu alternatiforumda güvensizlik hissi uyandıran insanlardan biri olduğum için çok ama çok meyusum!
Gayri- Müslim arkadaşların Müslümanlara karşı kullanmaları için bir koz verdiğimi elbette biliyorum, ancak bu “pisliğ”imi daha ne kadar sürdürebilirdim ki?
Hem üniversiteye hazırlanmam gerek, eninde sonunda ayrılacaktım buradan. Dikkat ederseniz ondan ötürü bir site yapma tarihini 3-5 yıl öteye havale ediyordum. Allah’a şükür derslerim 5.00 geldi bu sene; şimdi de karnemi almaya gideceğim.
…
Ne kadar iğrenç bir davranışta bulunduğumu biliyorum. Küçük olan insanların başka insanlarla muhatap olmalarını ve hatta onlara bir şeyler öğretebileceğini kavramış bulunmaktasınız değil mi?
Bu forumda verdiğim bu rahatsızlıktan dolayı tekrar sizlerden özür dilerim. Ben Lise 1 öğrencisiyim, bankacı değil! Zeki sayabilirim kendimi ama şerefsizin tekiyim!...
Özür dilerim…
Herkesten…
Edit Message Delete Message Lock Thread Respond to this message
Author Reply
HACI
(Premier Login hacihaci)
66.30.227.242 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 13 2003, 1:49 PM
VESSELAM HIC UZULME..
EBUSELAM DIYE BIRI DE YOK..
HACI ALI DE, HACI DA..
KIMSEYI KANDIRMADIN, KENDININ DISINDA...
BURASI SANAL BIR ORTAM..
HIC UZULME..
OLUR BOYLE VAK'ALAR..
SAGLICAKLA KAL..
EBUSELAM AMCAN SENI YINE DE OZLEYECEKTIR..
DEDIKODULARINI PAYLASACAGI BIRINI BULMASI ZOR ONUN ICIN.. HACI ALI ABIN ICIN DE OYLE..
keeeeeeh kehhhhhhhhhh kehhhhhhhhhhhhhhhhh
Edit Message Delete Message
MGK
(Premier Login pakopako)
Forum Owner
213.153.175.62 Yaw bir laf var ya hani... June 13 2003, 7:30 PM
Bilmedigin bir sey seni uzmez diye...
Milletin bilmedigi bir şeyden dolayı millet uzulmez idi.
Demek ki üzülen hep sendin...
)
Bakalım bunu bilince uzulenler olacak mı?
))
Zork
(Login keresteci1)
212.64.224.249 Bu günleri de mi görecektim ya rab! June 13 2003, 7:54 PM
Müsloların içinden göz dolduran bıtek Vesselam idi...
O da üçkaatçı çıktı sonunda..
Önyargılarımı rafa kaldırmak üzere idim müslolara karşı!
Vesselam seni ben affedebilirim, ama Zork seni asla affetmeyecek!
Not. Bir lise öğrencisi için (eüer bu verdiğin bilgi doğruysa, çok eyi bir performans gösterdin doğrusu!
İlerde poltikaya atılmanı salık veririm,
aç kalmazsın elhamdülüllah
ebuselam
(Login ebucihad)
209.240.198.61 biliyorum vesselam biliyorum June 14 2003, 12:54 AM
musluman olmadigini,misyoner oldugunu, ozel olarak ebuselamin pesine takildigini, ebuselamin nikine benzer bir nikle ve site adresleri yayinlayarak ebuselama sempatik gozukerek ebuselami tuzaga dusurup bir acigini yakalamayi planladiginizi biliyorum.yazilarindaki ruh hali musluman olmadiginin en bariz isaretiydi.vesselam nikini ve website adreslerini gorur gormezde anlamistim. alternatifteki musluman ateist ve deist ayaklarina yatan gizli misyonerlerin sana karsi takindiklari tavirdanda bunu anlamak hicte zor degildi. dedektife verdigim cevabta meseleyi bildigimi anlayinca oyunun bittigine karar verdiniz.uyduruk bir itiraf yazisinda bile sahtekar bir musluman imajiyla islama saldirmadan duramiyorsunuz. yukardaki itirafinizda daha onceki yazilariniz gibi sahte. bir zamanlar kibar ve nazik bir paulinimiz vardi sonra kufurbaz paulin oldu sonrada yok oldu. hani shu daha annesinin karnindayken secilen paulin.sonrada sinan nikiyle yazmya baslamisti.tiyatronun bittigine karar verilince saldirgan bir ozurle burayi terkedip gitmisti.acaba gercekten burayi terketmis miydi?hayir bu mumkun degil.baska bir dizide bulusmak uzere gule gule sayin vesselam.
Wicked
(Login VVicked)
195.174.35.206 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 14 2003, 10:06 AM
Siz de hemen inandiniz ha
ebuselam
(Login ebucihad)
209.240.198.61 haci sen ebuselam adina konusmaya June 14 2003, 3:58 PM
ara versen nasil olurdu?
MGK
(Premier Login pakopako)
Forum Owner
213.153.175.62 BU ARADA:.. June 14 2003, 5:42 PM
Burası sanal bir ortam degil.
Hacı da bir olayın içine bilgisayar girince hemen ona sanal diyenlerden.
Sanal degil burası gerçek.
Burası yazılaşarak iletisim kurulan bir ortam.
vesselam
(Login vesselam)
81.212.72.233 eşşek derisi gibi kızarmayan bir deriye sahip vesselamdan açıklama! June 14 2003, 10:24 PM
Ah ah… Bu açıklamayı keşke yapmasaydım da bu “yalan” devam etseydi harika olurdu diyorum! Bana ne küfür etseniz ne laf etseniz azdır. Kendimi pislik gibi hissediyorum!
Ve öyleyim!
Unutmadan. Emir mevzusu da tamamen gerçek. Duygularımı bu kadar etkileyen bir olay nasıl yalan olabilirdi ki? Yalnız biraz farkla! Emir benim 18 Mart İlköğretim Okulunda ta 1. sınıfta tanıştığım ve arkadaşlığımızın hep sürdüğü ilk arkadaşımdı! Çanakkale yerel gazetelerine de bakabilirsiniz ölümü hakkındaki gerçekleri… Adı Emir Temizel; Temizay diye bir otelleri var tam Doyum Restaurant’ın yanında, Fen Lisesinin çaprazında. Çanakkale’yi bilenler doğru söylediğimi anlayacaklardır.
Evet, ben bir lise öğrencisiyim. Yazma üslubumun biraz iyi olması sizi şaşırtmasın; derslerinde gayet başarılı bir öğrenciyim Allah’a şükür. Belki bundan kaynaklanıyor. Ancak yine ve tekrar belirteyim, bunu yapmamın yani Hakan Kutalmış diye bir karakter yaratmamın sebebi yazdıklarımın dikkate alınmasını sağlamaktı. Ve mükemmel bir arşiv oluşturdum bir CD’ye toplayıp!
“Müsloların içinden göz dolduran bıtek Vesselam idi...
O da üçkaatçı çıktı sonunda..
Önyargılarımı rafa kaldırmak üzere idim müslolara karşı!
Vesselam seni ben affedebilirim, ama Zork seni asla affetmeyecek!
Not. Bir lise öğrencisi için (eüer bu verdiğin bilgi doğruysa, çok eyi bir performans gösterdin doğrusu!
İlerde poltikaya atılmanı salık veririm,
aç kalmazsın elhamdülüllah

”
Üzgünüm ama ben liseliyim, üçkağıtçı dedin haklısın! Gerçekten çok üzgünüm ama artık bu yalanı devam ettirmeye gücüm kalmadı! Ne yapabilirim? Bir lise öğrencisi olduğum kesin. Çanakkale’ye gelip benim misafirim olabilirsin! Eğer benim orada yaşamadığımı zannediyorsanız 19.org’ta Anzaklar hakkında herkesi tatmin eden açıklamalarım buna en güzel kanıt olacaktır sanırım.
Tabi ki bir üçkağıtçının misafiri olmak istemeyeceksin! Haklısın. Senden çok özür dilerim. O kadar üzgünüm ki! Anlatmasına tarif yetmeyebilir. Elbette bunu üzüntü “budalalığı” olarak tanımlayacaksın. Dedim ya; ne desen haklısın!
Önyargılarını lütfen kaldır; çünkü ileride hatalarından ders çıkarmış, olumlu düşünen ve saygılı bir Müslüman olacağım. Hatalarım onarılmaz derecede feci, biliyorum. Ama bana göre “kabul edilmiş bir hata kazanılmış bir zafere” denktir. Zaferim biraz sancılı oldu… Yalanımı yendim, daha ne isteyeyim…
Zork, umarım ileride bir gencin yaptığı bu hatayı bağışlarsın. Tekrar özür dilerim. Kimseyi kırmak istemedim, sadece biraz ilgi diyebilirim buna ve önemsenmek. Ne kadar saçmaymış meğer!
“musluman olmadigini,misyoner oldugunu, ozel olarak ebuselamin pesine takildigini, ebuselamin nikine benzer bir nikle ve site adresleri yayinlayarak ebuselama sempatik gozukerek ebuselami tuzaga dusurup bir acigini yakalamayi planladiginizi biliyorum.yazilarindaki ruh hali musluman olmadiginin en bariz isaretiydi.vesselam nikini ve website adreslerini gorur gormezde anlamistim. alternatifteki musluman ateist ve deist ayaklarina yatan gizli misyonerlerin sana karsi takindiklari tavirdanda bunu anlamak hicte zor degildi. dedektife verdigim cevabta meseleyi bildigimi anlayinca oyunun bittigine karar verdiniz.uyduruk bir itiraf yazisinda bile sahtekar bir musluman imajiyla islama saldirmadan duramiyorsunuz. yukardaki itirafinizda daha onceki yazilariniz gibi sahte. bir zamanlar kibar ve nazik bir paulinimiz vardi sonra kufurbaz paulin oldu sonrada yok oldu. hani shu daha annesinin karnindayken secilen paulin.sonrada sinan nikiyle yazmya baslamisti.tiyatronun bittigine karar verilince saldirgan bir ozurle burayi terkedip gitmisti.acaba gercekten burayi terketmis miydi?hayir bu mumkun degil.baska bir dizide bulusmak uzere gule gule sayin vesselam. “
Ebuselam, ne kadar yaşça büyük bir insan olmayı istediğimi; bu söylediklerimin üzerine “şakaaaa” diye bağırıp sizleri dumur etmeyi çok isterdim. Fakat ne yazık ki, dediklerim doğru. Eğer lise 1’i tamam etmiş bir misyoner kafanda tasvir edebiliyorsan dilediğine inan!
Çanakkale’ye beklerim. Benim nasıl bir insan olduğumu kavraman için arkadaşlarımla tanıştırırım!
9. sınıflar lisemizin gördüğü en parlak dönem öğrencileri; bunların içinde ben de varım. Sınıfta oluşan “ikili mantık” üzerine kurulan siyasi, dini düşünceyi “bulanık mantığa” çevirerek daha ılımlı bireylerin yetişmesine katkıda bulundum. Çok mutluyum. Ama misyoner… Saçmalama ebuselam… Evet, yazılarımda bir çok hata yaptım, çok yanlışım oldu… Ama bu misyonerlik gibi saçma bir iddiadan ötürü değil acemiliğimdendi!
Sınıfta “imam” lakaplarımdan biri… Çanakkale malum şehir merkezi tamamen CHP seçmenleriyle dolu. Bu da ne yazık ki, İslam’a karşı bazılarında ön yargı duygusunu tetiklemiş. Bunu forumlarda ve sitelerde öğrendiğim bilgileri arkadaşlarımla paylaşarak yok ettim. Sınıfta herkes Allah’a canı gönülden inanıyor, tabi ki şüpheler var…
Biyoloji hocamıza Kur’an verdim onun isteğinden dolayı; Bilim Klubümüze Dinler Tarihi hakkında bir makale yazdım. Tiyatro, keman, münazara, bilgi yarışması ve yakında inşallah olimpiyatlar………. Hiç kimse dinine bağlı bir insanın bu kadar iyi işler başarabileceğini düşünmedi. Sen de kalkmış benim misyoner olduğumu iddia ediyorsun!
Ben ne saçmalıyorum…
HODRİ MEYDAN SANA ebuselam; istersen cep telefonumu vereyim istersen sabit telefon numaramı istersen bu yaz Çanakkale’ye beni görmeye gel (evde misafir edemem, ailem beni doğrar) sana Gelibolu Yarımadasını gezdireyim… 2 Temmuz’da Konya,Malatya, Ankara ve Kırklareli’ye uğradıktan sonra Çanakkale’de okullar açılıncaya kadar olacağım. Salı günü yola çıkıyoruz. Eğer bana inanmıyorsan fotoğrafımı gönderiyim; Anzakların çektiği bir fotoğrafı…
Saçmalama ebuselam ben misyoner olamam….
Kıçı kırık bir liseliyiz o kadar. Sadece artıdan dinler tarihine merak salmış ve bilgiye aç bir insan olarak. Kırıldığını tahmin ediyorum, özür dilerim senden en çok senden! Çünkü en fazla sana özen gösterdim bu forumlarda.
Kendi gençliğinde hiç mi hata yapmadın/ yapmadınız?! Benim ne bir amacım ne bir art niyetim var! Yaptığım iğrenç hatanın bilincindeyim! Yalan söyledim, insanları kandırdım! Ne olursunuz gençliğime verin! Size yalvarıyorum! Ne olursunuz affedin!/affet ebuselam! Ne bok yediğimi bilmiyordum…
Alternatiforumda kendi nikimden başka hiçbir takma isimle yazmadım! Size nasıl kanıtlayayım bilmiyorum ki…? İnanmasanız da haklısınız ne yapayım…
Comment’ın, knz’ın, ebu’nun, hacı’nın, deha’nın, oğuz’un, mgk’nın, gak’ın, bilg’in, rope’un, apaydınlık’ın,kukumankusu’nun,barış’ın… aklıma gelmiyor hepinizin güvenini sarstım! Hepinizden özür dilerim! Kendimden nefret ediyorum! İnanılmaz üzgünüm! Benim lise öğrencisi olmadığıma inananlara istedikleri bilgiyi verebilirim, çok özel olmamak şartıyla…
Affınızı istiyorum…
Hakkım olmadan!!!...
Çok üzgünüm, hem de çok.
HACI ALI
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 15 2003, 2:59 AM
SEVGILI ZORK'CUUM!

))
Senin gozluklerin degisme zemani gelmis haberin yok!
Yahu wesselam muslo degil! Taklidi! Ama sen yuuttun!
Belkide senin golgen olabilir! degilmi?ne diyorsun?...
Hani Anadoluda cok guzel bir soz vardir :
**** Kisiye dokuz koyle birlesse! Yapacagi iyigi ve kotulu!..Yapamaz!...****
Bizim wesselam kendi kendisi ile kafa buldu!
Ama ona sorasan buradakileri isliyor!...

)))
Eee! Nede olsa daha cocuk! Biraz daha buyurse ogrenir!
Paul olur! Oguz Olur!Sen an2an olur web olur! Baris olur!
Bu forumun en boyuk kahramani olur wesselam!...

))
MGK
(Premier Login pakopako)
Forum Owner
213.153.175.62 vesselam kardes June 15 2003, 3:56 AM
Kendi huzurunuz icin itirafta bulunmak rahatlatici olmali.
ANCAK...
Uslubunuz ve kullandiginiz kelimelere bakarak sizin dogruyu soylemediginizi dusunuyorum...
Uzugunum..Ama bir lise talebesi seviyesi degil yazdiklariniz.
kesinlikle egil.
ebuselam
(Login ebucihad)
209.240.198.61 gec bunlari vesselam efendi! June 15 2003, 12:57 PM
gizli misyonerlik butun mesajlarinda siritiyor.ebuselamin sana verdigi cevablari dikkatli okursan ebuselamin daha ilk gunden isin farkinda oldugunu anlayabilirsin.sahtekarligi becermesine beceriyorsunuzda herkese yutturamiyorsunuz. mgk hakli olarak lise son sinif ogrencisi olamayacagini yazmis. hatirlarsin bir zamanlar sahtekar paulinde 6 ay once hristiyan oldugunu idda etmisti.ayni taktik ayri kisilerde,yoksa ayni kisilerde mi? sahi paulin nerelerde bakarsin budist veya shudist olarak yazmaya baslar. paulini tebrik eden sahte ateistle nedense aran pekde iyi.nazar degmesin,ilerki tiyatrolarda birbirinize lazimsiniz!
vesselam
(Login vesselam)
81.212.72.36 Mgk'ya açıklamalar June 15 2003, 5:10 PM
İşte diyorum ya; size bunu kanıtlayabilirim. Bir gün Çanakkale’ye gelirsiniz (2 Temmuz’dan sonra); ben size Çanakkale’yi dolaştırırım. Arkadaşlarımla tanıştırırım. Olmadı, resmimi yollarım…
Ama inanın ben lise talebesiyim. Karnemi aldım; bir tek o teselli veriyor bana. Lise 2’ye yeni geçtim. Sayısal bölümüne gideceğim…
Bu kadar çok farklı kelimeleri kullanıp; muntazaman bir sıraya dizebilmemdeki sır şüphesiz çok yazı okumamdan ileri geliyor. Evimize toplam 3 gazete geliyor. Zaman gazetesi eve, Milliyet Diyaliz Vakfı’na, Dünya Ekonomi’de Truva Oteli’nden bize geliyor. Ve ben bunları düzenli olarak tamamına yakınını okuyorum. Eh, biraz vaktimi alıyor ama değer! Allah’a şükür kitap konusunda ailem çok bonkör. 4 adet kitaplığımız var; ve ben 42 yaşındaki babamdan daha çok okudum 16 yaşıma rağmen.
Galiba “yapboz”u çözümleyebilmişsinizdir. Ben Lise 1’i yeni bitirdim. Allah’a şükürler olsun, derslerim umduğumdan da iyi.
Gerçekte benim konuşmaya hakkım yok! Fakat; işte yüzsüzlüğüm fena halde azmış, kontrolden çıkmış.
Ey Allah’ım ben ne kadar pislikmişim meğer…
vesselam
(Login vesselam)
81.212.72.36 Tekrar Hodri Meydan!!!!! June 15 2003, 5:24 PM
Öncelikle ben Lise son değil Lise 1. sınıf öğrencisiyim ebuselam! Eğer "tırnağım" kadar cesaretin varsa Çanakkale'ye beni görmeye gelirsin! Eğer o kadar salak değilsen liseli bir misyonerin olamayacağını kavrarsın!
Sana yukarıdaki tekliflerim aynen geçerli!
Şayet, birazcık olsun dediklerimin gerçekliğini ispatlamama izin verirsen ve korkmaz isen buyur!
Bak, ben Salı günü ailemle yola çıkmak zorundayım; ancak 2 ya da 4 Temmuzda buraya gene gelebileceğim. O yüzden yanıtını acilen versen iyi olur!
Tabi ki, senden veya başkalarından daha iyi yazdığım için benim liseli olmadığıma inananlar çıkabilir; fakat bunu kanıtlayamayacaklar!
İsteyenlere fotoğrafımı göndericem... Çanakkale'ye Temmuz'dan sonra buyrun gelsinler. Mehmet Kuşak adlı ağabeyimde ilk başta beni büyük biri zannetmişti. Ancak Çanakkale'ye geldiğinde benim küçük biri olduğumu anlamıştı. Tabi ki ona hiçbir şekilde yalan söylemedim...
hani students... sitesinin editörü!
Sen de gel, donanmada "fruko" içer, konuşuruz. Ha, beni dövmeye kalkarsan çok iyi sopa yersin baştan söyleyeyim; arkam sıkıdır!
Gelirsin paşa paşa benim kim olduğumu kavrarsın!
Dediğin gibi "ta en baştan" misyoner olduğumu "biliyor" isen; bana karşı niye riyakarlık yapıyordun????
Sana bir şey anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor be!
HEEEEEEY ahaaaaliii Vesselam Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesinin 9-A sınıfında 102 sayılı numarasıyla eğitim ve öğretim görmektedir. Öğretmenlerinin gülü, arkadaşlarının can yoldaşıdır!!!
"gizli misyonerlik butun mesajlarinda siritiyor.ebuselamin sana verdigi cevablari dikkatli okursan ebuselamin daha ilk gunden isin farkinda oldugunu anlayabilirsin.sahtekarligi becermesine beceriyorsunuzda herkese yutturamiyorsunuz. mgk hakli olarak lise son sinif ogrencisi olamayacagini yazmis. hatirlarsin bir zamanlar sahtekar paulinde 6 ay once hristiyan oldugunu idda etmisti.ayni taktik ayri kisilerde,yoksa ayni kisilerde mi?"
Paulin denilen vatandaş bir kanıtla veya bir meydan okumayla gelmedi! İşte sana meydan okuyorum!!! Gerekirse Nüfus cüzdanımı sana yollarım; ama senin o "taşlaşmış" anlama duyargaların buna nasıl bir cevap verebilir onu kestirememekteyim!
"sahi paulin nerelerde bakarsin budist veya shudist olarak yazmaya baslar. paulini tebrik eden sahte ateistle nedense aran pekde iyi."
Zork'u severim; sanane? Sen Hacı ile adama gibi şakalaşırken art niyetle ben sana böyle bir soru soruyor muyum? Evet, zorkla alakam iyiydi, insan sevemez mi?
"nazar degmesin,ilerki tiyatrolarda birbirinize lazimsiniz! "
Ebuselam eğer minnacık ufacık minicik parmağımın ucu kadar, iğnenin başı kadar cesaretin ve bu dediklerini kanıtlama hevesin varsa gelirsin; telefonumu veririm; konuşuruz. Hatta resmimi yollarım...
Ne dersin?
Bu kadar meydan okumaktan sonra yine bu satırları görmezlikten gelip saçmalayacak mısın ha?....
vesselam
(Login vesselam)
81.213.6.8 Hem suçluyum hem "güçlüyüm" (!). June 15 2003, 6:15 PM
"Sen de gel, donanmada "fruko" içer, konuşuruz. Ha, beni dövmeye kalkarsan çok iyi sopa yersin baştan söyleyeyim; arkam sıkıdır!"
Haddim olmayarak ileriye gitmişim.
Anonymous
(Login haschristian)
195.93.65.8 Vesselâm June 15 2003, 7:58 PM
Kendinin yerine bir baska ahbabini yahut kuzenini yahut bir baska tiyatrocuyu göndermeyecegin ne malum ?
Sanal ortamda müslüman taklidi yapan, gerçek ortamda yapamaz mi zannediyorsun ?
Bu çok kolay...
Hem sen de çok iyi biliyorsun ki, kimse kalkip da Amerikalardan çanakkale'ye, senin gibi yalanci ve pislik oldugunu bizzat kendi agzindan itiraf etmis bir sahtekârla konusmaya gelmez..
Dolayisiyla..
Geç bunlari vesselam !
Mesih rabbimizin esenligi üzerinize olsun..
Anonymous
(Login haschristian)
195.93.65.8 Ayrica June 15 2003, 8:31 PM
Diyelim ki Ebuselam onca masraf yapti ve kitalari katedip senin gibi bir yalanciyi görmeye geldi..
Fakat o da ne, kendisini ne karsilamaya gelen var, ne de herhangi bir kimse ?!?
Vesselâm buharlasip uçmus !
Sonra Ebuselam geldi ve bunu sansürcü alternatiforumda yazdi..
Vesselâm'in yalan söyledigini ve çanakkale'de kendisini karsilamaya gelmedigini söyledi..
Peki sen de bunun üzerine kalkip diyemezmisin ki :
- Hayir Ebuselam yalan söylüyor, çünkü ben oradaydim fakat kendisi gelmedi !??
Bunun sonu nereye varir vesselâm ? Hiç düsündün mü ? Üstelik senin gibi yalanci oldugunu bizzat kendi agzindan itiraf etmis bir hristiyan misyoneri, niçin bir daha yalan söylemesin ?
Hiç bir yalancinin sözüyle kalkip da tâ Amerika'dan çanakkale'ye gelinir mi, â kafasiz Vesselâm ?
Hiç bosuna isim misim vermene de gerek yok, bunlar bos seyler, ben de bir protestan oldugumu iddia edip seni almanya'ya davet eder, sonra da istersen seni karsilamaya kendi adima bir protestan Alman vatandasini bile yollayabilirim..
Dolayisiyla sana selam..
Tiyatroya devam ))))))))))))))))))))))
HACI ALI
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 15 2003, 9:56 PM
Nuh TufanıNovember 30 2002 at 8:51 AM
vesselam vesselam (Login vesselam)from
IP address 195.175.221.183
vesselam vesselam (Login vesselam)
195.175.220.152
December 6 2002, 1:35 PM
sevgili gak
ben misyonerleri hiç sevmiyorum.
Hıristiyan kaynaklarında Hz.Muhammed
December 15 2002 at 2:56 PM
vesselam vesselam
(Login vesselam)from
IP address 195.175.220.111
Müslüman ülkeler nasıl kalkınır?
December 1 2002 at 8:13 PM
vesselam (Login vesselam)from
IP address 195.175.221.61
Dün! July 15 2002 at 12:16 PM
vesselam (no login)from
IP address 212.174.58.123
Allah'ın Hakkı üç müdür?
July 5 2002 at 3:29 PM
vesselam vesselam (
Login vesselam)from
IP address 195.175.220.140
güzel bir site
June 24 2002 at 4:58 PM
vesselam vesselam (no login)
from IP address 195.175.221.148
Önemli bir itiraf!!!!!\
June 13 2003 at 11:44 AM
vesselam vesselam
(Login vesselam)
Wesselam! Zavvalli cocuk!…Yukarida kim oldugunu kendin yazmissin!… ))))
YALANCI olunca soylediklerini tabii ki unutursun! Sen bana dan once e mailinde Canakkeli oldugunu yazdigini UNUTTUN dellmi?…
Sen acinacak bir misyonersin!…Seni ben ALLAH C.C Havale ettim O seni bildigi gibi etsin!….
YALAN'larinla ancak her zaman kendini kandirirsin!...
ACEMI misyoner!...ALLAH C.C bole adami sasirtir!. ))
vesselam
(Login vesselam)
81.212.72.137 O zaman telefonla konuşalım!!!!! June 15 2003, 10:59 PM
Yani kendimi savunmayayım mı “Has Hıristiyan” efendi?!. O zaman telefonumu vereyim beni arayın. Mail adresime bir posta yollayıverin ben de size karşılığını vereyim fotoğraflarım olarak. Benimle internet ortamında tanışıp sonra da gerçekte buluşan bir çok kimse var. Onlar benim liseli olduğumu biliyorlar…
Bir siz anlamıyorsunuz.
Herhalde aptal olmalısınız! Tabi ki bunun nedeni kendinize “bu liseli çocuk nasıl bu kadar iyi yazabiliyor?” , “nasıl bizi halt edebiliyor” sorusuna verdiğiniz cevabı itiraf edememenizden ileri gelmektedir.
Vallahi benden daha sağlıklı, daha olumlu düşünen bir çok arkadaşım var. Ve bununla gurur duyuyorum. Şüphesiz onlar da burada yazsa nutkunuz tutulur. Yine saçmalayarak “millet”i misyonerlik yapmakla suçlarsınız.
Bu iftirayı neden bana yaptı ebuselam? Çünkü onu eleştirdiğim için, ondan merak ettiğim soruları sorduğum için, ve bazı zamanlar “Müslümanlar”a karşı Müslüman olmayan kimseleri savunduğum için… İşte bağnaz kafalı, “ikili mantık”ın bir ürünü ebuselam. Ama karşında olumlu ve sağlıklı düşünceler üreten “bulanık mantık”a inanan vesselam.
İşte bu ebuselamı kızdırmıştır. En son gerçekten merak ettiğim için Paulin’e karşı “cevap vereceğim” sözünü hatırlattığımda köpürdü. Ben sadece verilmiş bir sözü hatırlattım; bunu da ebuselamın bildiği bilgilerden faydalanmak ve “dedikodu”dan öte geçemeyen yazılarının daha kaliteli bir çerçeveye oturmasını istemek için tatbik ettim. Sonra bunu webservant takip etti…
En son yakından tanıdığımı zannettiğim bir şahsın –aslında öyle değilmiş, sonradan açıkladı bana- din değiştirmesine acayip bir şekilde moralimin bozulmasıydı. Bunu da Ebuselamla paylaşıp; gerçekten “yalvarır” tarzda yardım diledim. Sağolsun hiçbir şey yapmadı. Üstelik soğudukça soğudu bana karşı. Kendi bilir ebuselam. Ben o üzüntüden gercek_zzz’nin sandığım zat olmadığını bana söylemesiyle ve iki tane canım ağabeyimin sayesinde kurtuldum Allah’a şükür.
“Kendinin yerine bir baska ahbabini yahut kuzenini yahut bir baska tiyatrocuyu göndermeyecegin ne malum ?
Sanal ortamda müslüman taklidi yapan, gerçek ortamda yapamaz mi zannediyorsun ?
Bu çok kolay...
Hem sen de çok iyi biliyorsun ki, kimse kalkip da Amerikalardan çanakkale'ye, senin gibi yalanci ve pislik oldugunu bizzat kendi agzindan itiraf etmis bir sahtekârla konusmaya gelmez..
Dolayisiyla..
Geç bunlari vesselam !
Mesih rabbimizin esenligi üzerinize olsun..”
Has süzme efendi. Alır eline kağıt kalemi ve forumda yazdıklarımı; kimlerle tartıştığımı, hangi linkleri verdiğimi, hangi soruları sorduğumu yanıltıcı suallerinden için de bulunduğu birer test şeklinde bana sunar. Elbette ki bu dönem içerisinde unuttuğum bazı olaylar meydana gelmiş olabilir. Ona da inanmaz ise, Çanakkale’de ne kadar tanıdık varsa ismimi sordurturum ve hangi türden ilimlerle ilgilendiği onlar aracılıyla aktarırım. Dediğim gibi, bana “imam” diyenler çok. Fotoğrafımı da yollarım. İnanmayan vatandaşlar bir hele gelsin; ben onlara karşısını bile gezdiririm.
Has süzme efendi bir şey soracağım: sen Müslüman mısın?
Peki söyle bakalım; bu forumda benim kadar emin konuşup, meydan okuyan; kişiliği hakkında ve bildikleri hususunda bu kadar ayrıntıya giren bir insan gördün mü? Şayet hala inanmamakta ısrar içerisindeyseniz sizin ruhunuzu açık bulma ve art niyet duygusu feth etmiş olmalıdır, haberiniz olsun!
Has süzme efendi, sen alternatiforumu baştan sona biliyorsun ve biz seni daha yeni öğreniyoruz. Niye bizlere kim olduğunu anlatmıyorsun? Bu soru senin hoşuna gidiyor mu? Hangi takma isimlerle yazdın bu 3 sene zarfında?...
Ebuselam’la aranızda maaşaallah çok iyi. Ben 2 senede arkadaşlık kuramadım, sen haftalar içerisinde. Bu işin sırrı nedir? Komplo teorileri yani bilim dilinde “anti-bilgi”yi kullanarak ebuselamın yumuşak karnını okşayarak mı? Gerçekten tebrik ederim sizleri!
Benim “meydan okumam” herkes için geçerli! Haberiniz olsun!
Sizin yüzünüzden artık kişiliğimle bu iğreti davranışlarım sonunda bile “savunma” gafletine düşmek üzereyim! Aslında ihtiyaç hissettiğim bu acı itiraf sonucunda susmam gerekirken siz habire beni konuşturmak için türlü vesileler arıyorsunuz!
Neyse ki Allah’a şükür Türkiye’nin geleceğiyiz. Yaptıklarımızdan ders çıkarabilme ve hatalarımızı hemen kabul edebilme özelliğine sahibiz. Maalesef ve maalesef “siz” bundan mahrumsunuz!
Bir de “biraz” yazı yazabilme yeteneğimiz mevcut; “siz”de ise negatif değerinin de altında, karmaşık sayılar içerisinde bir yerlerde…
Anonymous
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 15 2003, 11:25 PM
BILIR KISIDEN:
Islâm'dan Gayri Din ve Inanca Yönelenlerin "Kâfir'ler" ve "Munafik"lar Olarak "Düsman" Bilinmeleri
Kur'ân'i okumaya basladiginiz daha ilk satirlardan i'tibaren karsiniza, "Mü'min", "Kâfir" ve "Munafik" deyimleri çikar. Bu deyim'ler, "Tanri'dan gelen hidâyet üzere olanlar" (yâni "Müslüman'lar"), ile "Gazab'a ugramislarin ve sapmislarin" yolunda bulunanlar (yâni "Müslüman olmayan'lar") arasindaki ayirimin ifâdesi olmak üzere Kur'ân boyunca tekrarlanip gider. Ayirim, "Müslüman"lari, "Müslüman olmayan"lara, (ya da Islâm'a inanmadiklari halde inaniyormus görümünde bulunanlara, "münafik"lara) karsi düsman kilacak nitelikte olup insan'in, insan'a sevgisini kökünden kurutacak yeterliktedir.
Gerçekten de Kur'ân insanlari, "Müslüman'lar" ve "Kâfir'ler" diye genelde iki bölüme ayirmistir. "Müslüman'lar", "Tanri"dan baska "tanri" edinmeyen, Kur'ân'i Tanri sözleri, ve Muhammed'i Tanri elçisi olarak benimseyen, ahiret gününe inanan, namaz kilan (Bkz. K. Bakara sûresi, âyet 2-5), ve Tanri'ya: "(Rabbimiz) Ancak sana kulluk ederiz... Bize, kendilerine lütuf ve ikramda bulundugun kimselerin yolunu göster" (K. el-Fâtiha sûresi, âyet 6-7) diyerek yalvaran kimselerdir.
Bununla beraber Islâm'a inanmadiklari halde "Allah'a ve ahiret gününe inandik" diyerek inanmis görünenler (K. Bakara 8-20)1, ya da kalpleri zayif ve hastalikli, kararsiz ve mütereddid olanlar, ya da Muhammed'e zorakî olarak ve isteksiz katilanlar da vardir ki "Munafik" diye adlandirilmislardir. Muhammed'in söylemesine göre bunlar Allah'i ve mü'minleri aldattiklarini sanirlar ama, aslinda kendilerini aldatirlar
(K. Bakara 9). Tanri onlarin hastaligini çogaltir (K. Bakara 10); hattâ çogaltmakla kalmaz, fakat ayni zamanda onlarla alay eder ve azginliklarinda onlara firsat verir (K. Bakara 15). Çünkü Tanri munafik'lara, tipki kâfirlere yaptigi gibi, azap edecektir (K. Ahzâb 73; Fetih, 6; Hadid, 13). Yine Muhammed'in söylemesine göre bunlar, kendi akillarinca güyâ Allah'i ve mü'minleri aldatirlar (K. Bakara 9), kendilerine fesad çikarmayin denince: "Biz ancak islah edicileriz" derler
(K. Bakara 11), bozgunculuk ederler (K. Bakara 12), mü'minlerle karsilastiklari vakit: "(Biz de) iman ettik" derler ve seytanlarla basbasa kaldiklari zaman ise: "Biz sizinle beraberiz, biz (mü'minlerle) sadece alay ediyoruz" derler (K. Bakara 14). Ve iste bu yüzden Allah onlarla "istihza" eder, yâni seref ve haysiyetlerini kirarak onlari maskara eder, budalaligi imâ edip sezdirmeden onlari tahkir eder2. Ve üstelik onlara, bir de "azginliklarinda firsat verir" ve bu yüzden onlar bir süre basibos dolasirlar
(K. Bakara 16); tipki kâfirler gibi, sagir, dilsiz ve kör'dürler, bu nedenle geri dönemezler(K. Bakara 18); fakat yildirimlardan gelecek ölüm korkusu içerisindedirler (K. Bakara 19-20). Ve Allah bu munafiklari çepeçevre kusatmistir (K. Bakara 19).
"Kâfir"lere gelince, bunlar genel olarak Islâm'a inanmayanlardir. Daha dogrusu Tanri buyruklarini benimsemeyenler, Tanri'nin verdigi nimetlere karsi nankörlük edenler, ya da Muhammed'i "peygamber" olarak kabul etmeyenler, ona indirilen Kur'ân'i inkâr edenlerdir; daha önce kendilerine gönderilmis peygamber'lere (ki, güyâ hepsi de "müslümanlikla" emrolunmuslardir) kötülük edenlerdir. Ve iste bu "kâfir"ler, "Ehl-i Sirk" ve "Ehl-i Kitab" olmak üzere iki ayri gurup olarak tanimlanirlar:
Birinciler, yâni "Ehl-i Sirk" (müsrik'ler), çesitli putlara ("Ilâh'lara") tapanlar, yâni Tanri'ya es kosanlardir. Bunlar, genellikle Kur'ân'a (ve daha önce gelen kitap'lara) inanmayan, Muhammed'i (ve daha önceki "peygamberleri") "peygamber" olarak tanimayan, ve kurbanlari üzerine "Allah" adini anmayanlardir.
Hemen ekleyelim ki "kâfir" deyimini Muhammed, ilk önceleri Mekke'li "müsrikler" için kullanirdi. Örnegin Kâfirûn sûresi'ne koydugu âyet'ler söyle: "(Resûlüm!) De ki: - Ey kâfirler! Ben sizin tapmakta olduklariniza tapmam. Siz de benim taptigima tapmiyorsunuz....
Sizin dininiz size, benim dinim banadir" (K. 109 el-Kâfirûn 1-6). Fakat daha sonralari bu deyimi, genel olarak Tanri'ya es kosanlarla beraber munafiklari dahi kapsar sekilde kullanir olmustur (Örnegin bkz. K. Sebe, 31-34; En'âm 81, 89; Kâfirûn 1-6, Furkan, 3-6; Neml, 64-69; Zümer, 3; Imrân, 149 vs...).
DEVAMI VAR ))
Anonymous
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 15 2003, 11:27 PM
Ikinciler, yâni "Ehl-i Kitab" ise, Tanri'nin kendilerine "Kitap" verdigi kimseler olup Yahudi'leri, Hiristiyan'lari ve Sabiî'leri3 kapsar. Ilerdeki sayfalarda ayrica belirtecegimiz gibi, güyâ bunlar, Tanri tarafindan kendilerine verilen ve Islâmî esaslari içeren kitap'lari (Tevrat'i, Incil'i) tahrif, ve kendilerine gönderilen "peygamber"leri inkâr etmislerdir (K. Mâide, 64, 77-78; Tevbe, 30-31;, vs...).
"Ehl-i Kitab"dan olupta Islâm dini'ni kendileri için "dîn" olarak kabul etmeyen ve Islâm'in haram etigini haram bilmeyenler ile, "Ehl-i Sirk"ten olanlar (yâni putperestler), Muhammed'in düsman olarak kabul ettigi toplumlardir.
Ve iste Müslümanlar, yeryüzünde Islâm'dan gayri din kalmayincaya kadar bu baska din ve inançta olanlarla savasmalidirlar4, çünkü, güyâ Tanri: "Ey Peygamber! Kâfirlerle ve munafiklarla savas, ve onlara sert davran. yerleri cehennemdir onlarin" (K. Tevbe 73; Tahrîm 9, vs...) , ya da: "... (ortada) Yalnizca Allah'in dini (Islâmiyet) kalana kadar onlarla savasin..." (K. Bakara 193) seklinde âyet'ler indirmistir!
Muhammed'in degerlemesine göre "Ehl-i Kitâb"in (Kitap'lilarin), "Ehl-i Sirk"e (putperestlere) nazaran biraz daha farkli durumlari vardir ki o da sudur: putperestlere karsi savas, kayitsiz ve sartsizdir: onlar nerede görülürlerse derhal öldürülmelidirler (K. Tevbe 5), meger ki Islâm'i kabûl etmis olsunlar (K. Bakara 193). Daha baska bir deyimle "müsrikler" için "yâ Islâm", "ya da ölüm" gibi iki durum söz konusudur; bunun ikisinin ortasi, ya da disi, baskaca bir sey yoktur.
Buna karsilik "Ehl-i Kitap" olanlar, yani Yahudi'ler ve Hiristiyan'lar için, ya Islâm'i kabul etmek, ya da etmeyip "cizye" (yani kafa parasi) vermek, ve bu suretle ölümden kurtulmak gibi bir durum vardir. Islâmî esaslara ve emirlere aykiri hareket etmedikleri ve "cizye" verdikleri süre boyunca güvenlikleri saglanmistir; onlara eziyet edilmez.
Bununla beraber müslümanlara nazaran ikinci sinif insan durumundadirlar, ve o sekilde muamele görürler. Fakat eger Islâm'i kabul etmeyecek ve "cizye" (kafa parasi) da vermeyecek olurlarsa, bu taktirde öldürülmeleri gerekir (K. 9, Tevbe 29).
Ancak hemen ekleyelim ki, Tanri'nin, farkli din ve inançtadirlar diye kendilerine karsi savas açilmasini emrettigi kâfir'ler ile munafik'lar, ilerdeki bölümlerde ayrica görecegimiz gibi, yine bu ayni Tanri tarafindan kalpleri ve kulaklari mühürlenmis, gözleri perdelenmis, ve karanliklara terkedilmis kimselerdir (Örnegin bzk. K. Bakara 7, 17; En'âm 125, vs...)! Daha baska bir deyimle Tanri onlari hem "kâfir' ya da "munafik" yapmistir, ve hem de böyle olduklari için cezalandirma yolunu tutmustur!
1 Bunlar güyâ, müminlerle karsilastiklari vakit "Allah'a ve ahiret gününe inandik" (K. Bakara, 8, 14) derler, seytanlarla basbasa kaldiklarinda ise: "Biz sizinle beraberiz, biz müminlerle sadece alay etmekteyiz" (K. Bakara 14) diyenlerdir.
2 Elmalili Hamdi Yazir'in , Kur'ân'in 15-16 âyetlerinin yorumundan.
SELAM SEVGI VE DUA ILE
Anonymous
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 15 2003, 11:58 PM
SAHTEKAR MISYONER!
Eger sen boyle hiristianligi temsil edersen way o dine!...
YALAN'larla kimse hic bir yere gidememis!Sen nereye gidersin?
Kalemin degil! Allem-i cihan olsan sadece YALANCI'sin!
Yanlis anlama! Sana Hakaret icin yazmiyorum!Bunu sen soyluyorsun!
Bu halinle senin Hiristianliga iyilik degil cok zarar verisin!
Turkiyede senin gibi adama kim deger verir bilemem ama!
Burada sen kendi kiratini sergiledin!Hos akil sahipleri!
Zaten senin kac isimle yazdiklarini biliyorlar!
Sana defalarca dedim! Devekusu oldugunu!
Ama sen kendini ustun zekali gormeye devam et!
Seni Turkiyede bu halinle kac kisi adam diye dinler?
Onu da merak ederim!Hele misyonerligini!....
ALLAH C.C Bizleri DOGRULUK'tan ayirmasin!
Zork
(Login keresteci1)
212.64.224.249 Fesuphanallah yaw Haci+Ali June 16 2003, 12:09 AM
Son dönemlerde senin gibi katıksız Müslolarda almış bir 'protestan misyoner' korkusu ve paranoyası.
Azıcık aklınız var zati, onu da misyonerle bozmak üzeresiniz..
Önceleri beğenmediklerinizi 'gominis', 'kafir' ile haklardınız, şimdi de beyzbol sopası olarak 'protestan misyoneri' kavramını mı kullanmaktasınız.
Dellenmelerinizi izlemek keyifli oluyor ha, ona göre.
Eğer bilsem, İslamı araplara iade etmenin yolu 'protestan misyonerlikten geçmekte, ateistliği bırakıp misyoner olmayan ne olsun...
Kafanız biraz çalışsa, İslam'da çok sesliliği 'negatif' bir olgu olarak görmez, İslamın köklerinin azametine ve canlılığına bağlar, ekstra puan toplardınız.
Ama nerde o kafa? Hristoların şamar oğlanı oldunuz, dayağa doymuyorsunuz bre obur Müslolar.
HAdi bi beş dakka düşün bakalım şimdi
Zork
(Login keresteci1)
212.64.224.249 Günahsiz olan ilk taşı atsın June 16 2003, 12:10 AM
Sevgili Vesselam,
hiç bir dış etken seni zorlamadığı halde, kendiliğinden bu itırafda bulunman senin sağlam ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğunun göstergesidir.
Seni affetmiyeceğimi yazmam ironik bir serzenişti.
Kendini bu denli suçlayacak bir durum yok ki, neden yükleniyorsun kendine?
Bu özünde erdemli davranışını eleştirmek bir yana, bir takım deli saçması suçlamalarla köğeye sıkıştırmak 'alçaklığın', sığ kafalılığın ta kendisi.
Misyoner olman, Müslüman olman ya da başka inanca sahip olman, hatta hiç olmaman, senin kişiliğinin belirleyeci ana öğesi değildir ki.
Neden bu çekmeceler sistmei ile düşünür bu insanlar?
Vur damgayı alnına, yerleştir çekmeceye, bir daha çıkmasın ordan, bitir işini.
Mutalak kendince haklı nedenlerin vardı, burada kendini olduğundan farklı göstermenin ardında.
Bi şekilde hepimiz yapmıyor muyuz zaten bunu burada.
Duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak istiyoruz, bize yanıt vererek, bizi dinleyen, ilgi duyan insanların varlığına hepimizin gereksinimi var. Entellektüel düzlemde sosyal akseptans görme, günlük yaşamda iletişim kurma olanaklarını 'globalleştirme' nin çekiciliği, hepsi bizi burada aksıyona yönelten etmenler.
Dah önce de süyledim, arkadaşlık, dostluk ve sevgi bağları ideolojik/siyasal ortak paydada oluşur diye bir kural da yoktur. Tam tersi, en güçlü arkadaşlıklar/dostluklar ancak 'karşıt' insanların oluşturabilecekleri bir ilişki türü olmalı..
Yan,i ben de seni sevdim Vesselam, bu genç yaşta bu sorunlara kafa yorman sana karşı olan beğenimi daha da arttırdı. Ben senin yaşlarda iken aklımda karı, kız ve futboldan başka bir konu bulunmazdı
Senin de başka bir ekstreme düşmemeni umarım, gençliğinin gereklerini de ihmal etme sakın, müslolarla uğraşmak kolay değil biliyorsun, insanı çok çabuk yıpratabilir!
Sen yine kendine iyi davran ve bu olaydan kendine yönelik abartılı sonuçlar çıkarma sakın.
Memeleketim olan İzmir;e giderken yolum Çanakkale;den geçer bir gün, memnuyitle seni ziyarte etmek isterim. Birlikte bir çay höpürdetiriz walla!
Herşey gönlünce olsun
Zork
Anonymous
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 16 2003, 4:24 AM
Sevgili ZORK!
Ateist ayaklarinda AVUKAT kesilmis wesselam’a! Acep senin golgen olmasin!…GAK da!ole derdi!..Ama sapkasi YALAN konustugu icin dustu! Simdi gelelim senin AVUKAT kesilmene! Merak ettigim senin golgen olup olmadigi!… ))
**** hiç bir dış etken seni zorlamadığı halde, kendiliğinden bu itırafda bulunman senin sağlam ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğunun göstergesidir.
Seni affetmiyeceğimi yazmam ironik bir serzenişti***
Sen diledigin sekilde analiz etmekte serbestsin! O senin isin! Ama YALAN akilli kisininhic bir zaman sermayesi olmaz! ITIRAF etmesede zaten YALANCI oldugu belli oluyor! Tabiri caiz ise pis kokan o seyi saklamasina imkan yok! Durust adam her zaman durusttur! Azicik YALANCI azicik DUZENBAZ azicik SAHTEKAR olan zaten karekteri zayif olandir!
**** Kendini bu denli suçlayacak bir durum yok ki, neden yükleniyorsun kendine?
Bu özünde erdemli davranışını eleştirmek bir yana, bir takım deli saçması suçlamalarla köğeye sıkıştırmak 'alçaklığın', sığ kafalılığın ta kendisi.
Misyoner olman, Müslüman olman ya da başka inanca sahip olman, hatta hiç olmaman, senin kişiliğinin belirleyeci ana öğesi değildir ki. ****
Bak ne kadar weseelama benzer tarfin var ki onu tasvib edersin! Haci hikayesinin gercegi! Haci haciyi Kabede bulmasi gibi degilmi?…Hani bir soz vardir bilirsin hemde cok iyi! Bana arkadasini soyle senin kim oldugunu soyleyeyim der!… Olummm! Ne olursan ol! Ama oldugun gibi gorun! Veya oldugun gibi!…
Bu mertlik! Erkekliktir.yoksa bunun tam aksidir!Konu bu kadar basittir!..Delikanli adam delikanli gibi varsa davasi onu savunur! Yoksa bole milletin maskarasi olur!..Kisilikmi dedin?…Ne kisiligi olumm o mert insanda olur!Pazarda satilmaz!
*** Neden bu çekmeceler sistmei ile düşünür bu insanlar?Vur damgayı alnına, yerleştir çekmeceye, bir daha çıkmasın ordan, bitir işini.Mutalak kendince haklı nedenlerin vardı, burada kendini olduğundan farklı göstermenin ardında.****
Senin soyledigin asma kabagi! Auistosta yetisir! Baglar basinda bol olur! Insan ektigini bicer! Sistem ile dusunmez!Yok yaw! Oylemi ne vuruyon olumm! Ayna zaten kisiligini akis ettiriyor ama gorecek goz yoksa kim ne edebilir ki?…Burada kim kimin ne oldugunu bilmiyormu sanarsin sen!Ustun zeka kupu!…Monitor ardinda gizlenmen senin gorulmediginin alemeti degildir!…Sen seni ekrana akis ettidiginden haberin yoksa ban ne?…
**** Bi şekilde hepimiz yapmıyor muyuz zaten bunu burada.****
Bu senin karekterini,aldigin terbiyeyi bize akis ettirir!…Senin gibi kac kisi var onu yapan? ACIZ olan insanlarin isidir bana gore! Eger sen herkesi KERIZ goruyorsan o senin problemindir! Unutma EL
ARIFTIR!..Buna tennezul edecek kisilerin yapilarini bize anlattin!
**** Duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak istiyoruz, bize yanıt vererek, bizi dinleyen, ilgi duyan insanların varlığına hepimizin gereksinimi var. Entellektüel düzlemde sosyal akseptans görme, günlük yaşamda iletişim kurma olanaklarını 'globalleştirme' nin çekiciliği, hepsi bizi burada aksıyona yönelten etmenler.****
Sen burada kirk isimle yazip duygu dusuncemi anlatiyorsun?..Yoksa milleti kaziladim!Enayileri kandirdim diye kendinimi kandiriyorsun!Samimi olmayan insanin ne fikri !…Ne dusuncesi dengelei olmaz! Sosyal apsentesi gormen senin cok boyuk entell olmanmi? Su soylediklerinin hic birisinde samimi olan dam olmazsin!..Cunku sende YALANCI degilmisin?
Ama kendin kandirma tatmin etmede zavaali birisin! Bununla tatmin olmaktasin!
**** Dah önce de süyledim, arkadaşlık, dostluk ve sevgi bağları ideolojik/siyasal ortak paydada oluşur diye bir kural da yoktur. Tam tersi, en güçlü arkadaşlıklar/dostluklar ancak 'karşıt' insanların oluşturabilecekleri bir ilişki türü olmalı..****
Bu sozlerin sennin baglar!..Seni hic bir zaman arkadas kabul edemem!..YALANCI!…Babacigim der ki: YALAN SOYLEYEN ADAM her pisligi yapar! Ondan uzak DUR!…Guclu arkadaslik saglam karekter sahibi kisilerin anlasmasi ile kurulur!…DADIK ne oldugu belli olmayan kisiler buradaki gibi maskarlikalriyla unutulur..
*** Yan,i ben de seni sevdim Vesselam, bu genç yaşta bu sorunlara kafa yorman sana karşı olan beğenimi daha da arttırdı. Ben senin yaşlarda iken aklımda karı, kız ve futboldan başka bir konu bulunmazdı ***
Senin olsun wesselam! Zaten senin golgen gibi bisey bu! Iyi gunlerde tepe tepe kullan Tabii ki begeneceksin! Tam sana gore senin karekterinde olan birisi degilmi? Demek sen o kadar cok yaslisn! Ama sozlerin dogru ise ki inamam!mumkun degil! Saclari agirmis cocuksun!Weselama asik olur bir halin diguyor hayirdir!…
*** Senin de başka bir ekstreme düşmemeni umarım, gençliğinin gereklerini de ihmal etme sakın, müslolarla uğraşmak kolay değil biliyorsun, insanı çok çabuk yıpratabilir!****
YALAN soyleyen kisiler zaten ruhu bunalim icinde
degilmidir!Nasil olurda degisirler! Her zaman ektirim icinde olamdan yapamazlar..yiprayacak yeri kalmamis bunun yaw! Sen hala ne satiyorsun efendi!…Kafayi coktan yemis bu zavvalim! Hadi yardim gorelim
**** Sen yine kendine iyi davran ve bu olaydan kendine yönelik abartılı sonuçlar çıkarma sakın.****
Deli ne kadar aliklanir bilemem! Ama senide onunla ayni sekilde tedaviye ihtiyacin var! Sen onu bos ver! Otur da derdine mum yak!Bir an once tedavini yaptir!…
**** Memeleketim olan İzmir;e giderken yolum Çanakkale;den geçer bir gün, memnuyitle seni ziyarte etmek isterim. Birlikte bir çay höpürdetiriz walla!****
ZORK! Gunaydin!..wesselam orada degil! Seninle kafa yapti! Sey sen onunla kafa yaptin Her ne ise ne haliniz varsa gorun! ALLAH C.C ISLAH etsin! EDERSE tabbi!
HACI ALI
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 16 2003, 5:52 AM
ZORK’CUGUM benim! Sey weselam!
**** Son dönemlerde senin gibi katıksız Müslolarda almış bir 'protestan misyoner' korkusu ve paranoyası.****
Senin halinin aciga vuruyorsun! Muslo korkmaz! Ornekler onunde durur! Senin gibi misyonercikler burada zavvalliklarini sergiler olumm biraz buyude gel bakimm! Panaryosi olan meydanda! Zaten saklmasi mukun degil!..ISLAM’a dil uzatamaz kimse!
Onun sahibi o adama haddini bildirir! Bunu bilirmisin sen? Yoksa ders veremmi?
*** Azıcık aklınız var zati, onu da misyonerle bozmak üzeresiniz..***
Akilini sen varsa kendine sakla! Soruldugunda gorulur! Misiyoner olupta YALAN!
Sozleriyle kendisini kandiran ancak kendisini kandirir! Aynen seni gibi!
Durust olamayan kisinin hem kendisin hemde topluma zararlidir! Bildinmi?…
**** Önceleri beğenmediklerinizi 'gominis', 'kafir' ile haklardınız, şimdi de beyzbol sopası olarak 'protestan misyoneri' kavramını mı kullanmaktasınız.****
ISLAM da kafir tarifi vardir! Kim olursa olsun o ALLAH C.C sozleriyle oyledir!…
Burada senin gibi dokuz yuzlu olan her kisi sana benzer! Karektersizidir!…
Hele misiyoner ayaklarinda olan kimse YALAN konusursa! Ona her soz haktir.
*** Dellenmelerinizi izlemek keyifli oluyor ha, ona göre.****
Dellenmek mi?…MASKARA olup burada her soze canak tutana ne denir?
Gulunecek haline gulene bilmem ne derler! Onu okurlar izliyorlar!..Rezil olouyorsun sapkan dustu!KEL cikti!
**** Eğer bilsem, İslamı araplara iade etmenin yolu 'protestan misyonerlikten geçmekte, ateistliği bırakıp misyoner olmayan ne olsun...****
ISLAM insanligin malidir!…Araplar seni eyi ederler! Istersen dene bi!
O zaman protestan misyonerligini unutur belkide muslo olursun!
**** Kafanız biraz çalışsa, İslam'da çok sesliliği 'negatif' bir olgu olarak görmez, İslamın köklerinin azametine ve canlılığına bağlar, ekstra puan toplardınız.****
Yok yaw! Sende kafa olsa dort incilin YAMUK’larini gorusun KAFIR!…
Hani nerede varmi orjinal BIBLE? DICIPLE dedigin hoduklere VAHIY’mi gelimis?…
Her birisi ruyada gorduk diye YALAN dolanlari duzup BIBLE yazmislar!..
Hz.Isa (a.s) Yunancami konusurdu?…Ilk Bible yunaca yazilmis?…
Hz Isa (a.s) O devirdeki kullandigi lisan ne idi? Kac kisi iman etti?...
ISLAM’in hic kimsenin avukatligina ihtiyaci yok olummmmm!
Her gecen gun butun dunya MUSLUMAN oluyor! Sen hala tatav ediyon!
*** Ama nerde o kafa? Hristoların şamar oğlanı oldunuz,****
Ne kafasi?… Biz burada Hiristolari MUSLO etmekle meskuluz! Sen ise koydgum yerde otluyon evladim!..Ben napayim senin gibsine ki?.. Samar oglani olan Hirsitolar!…125ci yeni baski BIBLE PAPA tarfindan yazdiriliyor! Sen hala UYU!…
Hemide her lisandan ama maalesef problem onu okuyan yok! CD’ler kitaplar!..
Bedave bedave isamesih.org bilem dagitiyor! Heminde video ile isteyene!
Ama ragbet gosteren yok!Modasida gecti zaten hiristolugun suyu cikti biliyormusun?
Papazlar ehalaksizlarindan tecavuz ettikleri cocuklara tazminat parasi yetismiyor!…
Kiliseler kapatilmak zorunda kaliyor!Muslolar CAMI ediyor onlari!
**** dayağa doymuyorsunuz bre obur Müslolar.****
Kimin DAYAK yedigini okurlar izliyor! Bakalim senin kafana ne zaman o boyuk tas dusecek?…Uyanacaksin?..
Sen miyonerligi birak! Elle tutulacak tarafi yok o dinin! SAPIKLIK icindesin!
ALLAH C.C KULLUK yapmadan tiriskadan Cennet yok! Bes vakit ile kullukla olur!O'nun Resuluna TASTIK ile olur!
Bak nasil sapkan dustu! Yalancinin mumu yatsiya kadar bilem yanmadi!…
*** HAdi bi beş dakka düşün bakalım şimdi***
Ben ne dusunecegim! Sen dusun YALANCI misyoner bozuntusu seni!…
Sen ancak kendini kadirisin! Baska kimseyi degil! Anlatabildimmi bilmem ki weseelam!
HACI ALI
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 16 2003, 7:14 AM
WESELAM SEY ZORK DIYEDIM!
Ibret levhasi
“Avrupa, güneşin batmasıyla karanlığa gömülürken, Kurtuba sokak lambalarıyla aydınlatılıyordu. (Londra ve Paris’in geceleyin sokak lambalarıyla aydınlatılması ise ancak yediyüz yıl sonra olmuştur.) Avrupa’yı pislik götürürken, Kurtuba’da binden fazla hamam vardı. Avrupa bit ve pire istilasına uğramışken, Kurtubalılar hergün iç çamaşır değiştiriyordu.
Avrupa çamurda yüzerken, Kurtuba caddeleri taş döşeliydi. Avrupa saraylarının tavanları kir ve pastan görünmezken, Kurtuba saraylarının tavanları nakışlarla süslenmişti. Avrupalı soylular adlarını bile yazamazken, Kurtubalı çocuklar okula gidiyordu. Avrupalı keşişler vaftiz dualarını okuyamazken, Kurtubalı müderrisler İskenderiye Kütüphanesi boyutlarında özel kitaplıklar kuruyorlardı...”
Endülüs Medeniyetini anlatan bu satırları, bir Müslüman değil, bir batılı olan Victor Robinson yazmış. Bu, şunun için önemli: Müslümanlar batıya değil, ancak asıllarına dönerlerse, dünyada söz sahibi olurlar...
NE ANLADIN?...
ESKIE DOST
(Login eskidost)
63.214.67.63 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 16 2003, 4:35 PM
Vesselamm denen kisi sizlerele oyun oynuyor. hem yalanci hem girgiri geciyor sizlerle. ebuselamla da haci ali ile. bence bu adam paulune olabilir. ya da bir hiristiyandir. isletiyor sizi.
HACI ALI
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 16 2003, 5:45 PM
WESSELAM,ZORK ESKI DOST!
ACEP KENDINI AKILLIMI SANAR BILEMEM! TAKTIRI YUKSEK OKURLARIDIR!...
WESSELAM E AMIL ATTIM NE OLDU?...NIDEN CEVAPLAYAMADIN?..
YALANCI MISYONER SENII! ISTE BU KADARLIK MISYONERLIK YAPARSIN!...
BURAYA ASTIGI YAZIYI UNUTTU SU KURBASI!
Selam
February 25 2003 at 9:24 PM vesselam (Login vesselam)
from IP address 195.175.221.56
--------------------------------------------------------------------------------
Selamun aleyküm beyler/bayanlar.
Nasılsınız? Ben bir müddettir İsamesih.org’ta takılıyorum. 19.org’a da karıştım.
http://www.voy.com/133364/ adlı bir forumda kurdu Mustafa Aslan kardeşimiz, yeni tanıştım kendisiyle. Sizleri de bekleriz. (Lan haceli sen uzak dur!).
Ben sizden Barnaba İncili hakkında görüşlerinizi istiyorum. Sevgili ebuselam sen de link verirsen çok güzel olur. Bunun hakkında bir yazı yazmaya çalışıyorum, kaynak sıkıntısı çekiyorum.
Mutlu günler dilerim. Hepinize sevgi, saygı,selam….
NOT: Alternatiforumu modernize edebilir miyiz? Çünkü bayağıdır geri kalmış forum sistemi. Böylelikle yazarlar geriye de gelir belki. Sevgili MGK’nın dikkatine sunarım. Teşekkürler!
YALANCININ HALI BOLE OLUR! KISI YALAN SOYLERSE!...
NE KADARLIK DEGERI OLUR! BU TAKTIRI YUKSE OKURLAR KALIR!
SELAM SEVGI VE DUA ILE
vesselam
(Login vesselam)
212.174.28.77 Allah'ım bu zamanlarda duyduğum en güzel haber! June 16 2003, 9:26 PM
Sevgili Zork seni kesinlikle bekliyorum. Bana mail atarsan daha iyi olur. Sana küçük ama güzel mi güzel Çanakkale'mi gezdiririm. Şehitler Abidesine gider boğaza manzaralı "donanma"da çay içeriz...
"Memeleketim olan İzmir;e giderken yolum Çanakkale;den geçer bir gün, memnuyitle seni ziyarte etmek isterim. Birlikte bir çay höpürdetiriz walla!
Herşey gönlünce olsun
Zork"
Ağustos'ta Troya Festivalide başlayacak. Evimde seni misafir etmek isterdim ama ailemle "din" konusunda çok fena halde atıştık; bu yüzden seni tanımlarken zorluk çekerim ve bir daha kavga çıkar. O yüzden seni Sezen Pansiyon'da ağırlamak istiyorum...
Tabi ki istersen kalmak...
Şöyle bir uğrarım dersen de olur fakat sabahtan akşama kadar benimsin haberin olsun! Yahu, bu kadar sevineceğimi hiç tahmin etmezdim. Sağol Zork...
Ebuselam'ın da beni anlamasını istiyorum. Seni de bekliyorum ebuselam...
Ve bana yanıt vermeni diliyorum en yakın zamanda!
Biz yarın Ankara'ya gidiyoruz. Oradan Malatya, Konya ve Kırklareli derken ancak temmuz başında varabileceğiz Çanakkale'ye!
Tekrar özür diliyorum hepinizden, ve yine hepinizi misafir olarak ağırlamaktan mutluluk duyarım/duyacağım!
Sevgiyle!
vesselam
(Login vesselam)
212.174.28.77 Bu arada June 16 2003, 9:31 PM
yanlış anlaşılmasın Sezen Pansiyon dayımın oluyor da...
Zork
(Login keresteci1)
212.64.224.249 Gelişmeler ilginç arkadaşlar June 16 2003, 11:29 PM
Sevgili Vesselam,
inan beni de sevirdin bu coşkunla, konukseverleğinle.
Zamanı gelince elbet 'sabahtan akşama kadar' senin olurum da , ondan önce senden acıklamanı rica edeceğim bir iki sorunu çözmemiz gerekli.
son günlerde dedektiflik moda za, ben de biraz karıştırdım din arşivini (şu arama motorunu bize sağlayan arkadaşlardan allah razı olsun!).
Lise bir öğrencisi olduğunu söylüyorsun.
Bir zamanlar sıkıfıkı olduğun 'ağabeyin' ebusalam' a bak neler yazmışsın:
http://www.network54.com/Hide/Forum/message?forumid=163534&messageid=1042281944&lp=1048788610
Bu konulrda yapacağın açıklamaları ilgi ve heyacanla beklemekteyim dostum!
Sevgilerle
Zork
Cok erken isyaşamına atılmış olmalısın. Hem zor olmuyor mu bir yandan okul, diğer yandan yurtdışına iş gezileri: balkanlar, avrupa ve mısır. Araban da varmış, TRde artık veletlere de sürücü belgesi veriyorlar? Eyi bir gelişme walla
Okuldan sorun çıkarmıyorlar mı? Derslerini takip edemiyorsundur. Torpilli olmalısın, ya da özel öüretmen mi tutuyorsun kendine!?
Daha önce HacıüAli de değimişti, şu yazından da İTÜ de uğrak yerinmiş hani:
http://www.network54.com/Hide/Forum/message?forumid=163534&messageid=1051294799&lp=1053270375
HACI ALI
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 17 2003, 12:01 AM
Wesselam!
Sen YALANCI birisin! Emminin Sezen Pansiyon var dersin!
Emme oyle olsa idi senin emmine iyi bir wen site yapardin!
Mide-i kubrada cok kotu fena sallayan YALANCI'sin!
Tabii ki bu seni baglar!Kime ne?...Inansak ne yazar?..
Inamasan ne yazar! ZORK senin ikinci kullandigin isimdir!
Bunu anlamamk mumkun degil! Hadi bakim yalanciliga devam!
Festival tarihi ne zamandi dedin?...
Zork
(Login keresteci1)
212.64.224.249 ayrıca .. June 17 2003, 12:01 AM
TIAD tarafından bir lise öğrencisinin bilgi ve görgüsününm artması için dış ülkelre daveti çok olumlu bir davranış türü. Türk İşadamlarını kutluyorum. Geleceğe yatırım diye ben buna derim:
http://www.network54.com/Hide/Forum/message?forumid=163534&messageid=1051294799&lp=1053270375
>>>>>>İki hafta önce Romanya’ya gittim, Köstence TİAD’ın misafiri olarak, Müslümanların okullarını gezdim, bir tane uluslar arası okul vardı, Allah’ım bu ne mutluluk!!! Biz ne imişiz de haberimiz yokmuş dedim kendi kendime! Romanlar bu okulları karalamaya çalışsa da okulun yaptıkları Romanya tarihine geçmiş. Bir de arabayla gittim, hay gitmez olaydım, sınırda tam altı saat beklettiler bizi, bu yüzden beş kuruş bırakmadım, harcamadım orada! Oh olsun! Hacı nasıl diyordu keh keh keh…. Ve halime binlerce kere şükrettim ebuselam, şükredelim! Romanya’da bir tane boyalı ev yok, Çavuşesku’nun sarayı hariç. İçim karardı samimi söylüyorum. Eve döndüğümde ilk işim, Allah’a bana verdiği bu imkanlardan dolayı şükrettim, acınacak halde bu insanlar… TİAD’ın (Türk iş adamları derneği) halka yardımları artık geleneksel hale getirmiş, ben de rastladım. Gerçekten mutlu oldum.<<<<<<<<<
yukardaki yazıda sıralamada ve umarım tolerans sınırlarında ımla hataları için özür..
Selamlar
Zork
vesselam
(Login vesselam)
195.175.220.133 ... June 17 2003, 7:10 AM
İşte yalancının daniskası olduğumun kanıtı yukarıdaki bağlantılar. Ben bu söylediğim yalanlardan ötürü sıkıntı çekiyorum, bundan ötürü kendime kızıyorum ya. İki olay hariç hepsinin içerisinde büyük yalanlar olduğunu göreceksiniz. Yalancı bir karakteri oluşturdum. Bunu sürdürebilirdim ancak bu yalan yüzünden kendimden nefret eder hale geldim… İtirafımın ana konusu buydu zaten…
Biri müstesna…
Romanya’ya giden ben değil, peder beydi. Dayımla birlikte gitmiş ve izlenimlerini bana aktarmıştı. Ben de boş durmadım; özneyi değiştirip yalanlarıma bir yalan daha ekledim…
O kadar pişmanım ki! Çanakkale’ye geldiğinde zaten anlayacaksın halimi. Görüyorum ki sende de bir takım şüpheler var benim “liseli” olup olmadığım hususunda. Haklısın. Bu kadar yalandan sonra bana kim inanır ki?!.
Ama İnşallah gelirsin de, senle doyasıya sohbet ederiz…
Tekrar pişmanlık yaram nüksetti! Tekrar hepinizden özür diliyorum! Ben nasıl böyle insanları, hem de değer verdiğimi zannettiğim kişileri kandırdığıma inanamıyorum. Pisliğin tekiyim o kesin; ancak bunlardan ders çıkarmasını bilecek kadar da akıllıyım. Daha doğrusu akıllı olduğumu düşünmekteyim/sanmaktayım…
Özür dilerim bu yaptığım pislikçe hareketlerimden ötürü…
Artık geriye dönüş yok…. Çok üzgünüm, dedim ya kelimelerle bu üzüntümü ifade etmem olanaksız!
Özür dilerim zork/forumdaşlar, çok pişmanım, yukarıdaki gördüğünüz linkler yaptığım şerefsizliklerin bir emaresi, inkar da edemem! Bir doğru üzerinde özneleri değiştirip bazen nesneler üzerinde de oynama yaparak sizlere ve bu foruma sundum! Yani doğru odaklı yalanlar benimkisi. Sonuçta yalan…
Özür dilerim…
Not: Salı Akşamdan sonra yazılan mesajlara ancak ve ancak Temmuz’un başında yanıt verebilirim. Sakın ha kaçtığım dedikodusu ortaya atılmasın. Geri geldiğimizde ilk işim bilgisayarı açmak olacak…
Mutlu günler dilerim, yalansız insanlarla karşılaşmanız dileğiyle!...
Anselmo-Turmeda
(Login Anselmo-Turmeda)
195.3.113.69 Güvenmeyi bilin June 17 2003, 1:53 PM
Hakan beyi yada vessalamı okadar tanımışlığım olmadı.
Görünen o ki site güvenden mahrum bir site. Tavsiyem önce hepiniz gidin güvenmeyi övrenin.
yoksa sizdemi yarın sıra arkadaşlarınıza matematik dersleri esnasında koca koca adamları nasıl kandırdığınızı mı anlatacaksınız
Öncelikle hakan beye tebrik ediyorum. Anzaklar ile alakalı yazılarını da okumuştum. Ve onun yazdıklarının dogru olduguna inanıyor ve güveniyorum. Geçmişte hataları olabilir. Bu tabiki normal değil. Dürüstülğe sığmaz. İnsan olan doğru söze de haır demez.
Sıra küfürbaz hacıya geldi. Buyur itiaraf sırası sende.
HAcı kardeş hakkında yazılanları hepimiz biliyoruz. Senin cevabın ne biliyor musun. Sadece argo ve küfür. Bu olgun bir müslümanın değil olsa olsa sazan balığı kelimeleri olabilir.
neyse. Tekrar edeecek olursam HAKAN BEY sana inan birisinin varlığını bilmeni istedim.
Selam Ve dua ile
ESKIDOST
(Login eskidost)
67.75.43.98 Re: Önemli bir itiraf!!!!! June 18 2003, 2:16 AM
Anselmo-Turmeda kardes. once seni hacinin hic pici sanmistim ama sen farklisin. haci cok kufurbazdir. daha basindan biliyorum onun kufurbaz odlugunu. Sizi biraz tanimak istiyorum. Bana hakkinizda biraz bilgi verirmisiniz. Ben kanadada oturuyorum. Simdilik eyaletimi vermek istemiyorum. Siz nereden yaziyorsunuz; Bu guzel ismi nereden buldunuz. Sanki thai ismi gibi gibi duruyor. Turkmusunuz.
Sevgilerimle ve selam ve hurmetlerimle
eskidost.
anselmo
(Login Anselmo-Turmeda)
195.3.113.69 tanıyan tanır June 19 2003, 12:36 PM
Merhaba eski dost.
Beni tanıyan zaten tanıyor. Bu forumda karşılaştıgım bu soru, forumun fikirlerden çok şahıslar üzerine yoğunlaştıgını göstermekte. Buna Hakan beyin kimliğini yalanlamasına yapılan tepkilerle daha net görebilmekteyiz.
Ben almanım, ingilizim arabım, ermeniyim kürdüm yada türküm ne farkeder. Belki yahudi asıllı bile olabilirim. Eğer sizin için şahıslar önemliyse teoriler ürerde ürer. Belki hakan beyin vasisi yeni bir misyoner adayıyımdır Saçmalıklara bırakalım artık. Öncelikle bu forumda güzel fikirlerin de işlendiğini görmek beni mutlu etmekte. Keşke şu küfürler olmasa daha güzel olacak.
hacinin hic pici !!!!! Bakıyorum siz hacıdan aşağı değilsiniz. ya siz kimin picisiniz? Bu soruma göstereceğiniz tepkiyi düşünmiyorum ancak sonucun farkı ne biliyor musun? Olgunluk meselesi ve güven meselesi
Esenlikler Dilerim
Current Topic - Önemli bir itiraf!!!!! Lock Thread Respond to this message
Ebuselam'a açıklama.
June 10 2003 at 10:52 PM vesselam (Login vesselam)
from IP address 81.212.72.110
Sayın ebuselam, yanıtımı biraz geç vereceğim için kusura bakmayın. Fakat bunu ben de istemezdim…
“sayin vesselam yukarda beni sevdiginizi ve takma isminizi bile takma ismimden esinlenerek buldugunuzu soylemissiniz. ben sizi vesselam olarak karsilasmadan once bilmiyor tanimiyordum beni nerede ve nasil sevdiniz.sahsen vesselam ismiyle br nick gorunce bunun hemen bir kopya oldugunu sezdim,ayrica yazilarinizi website adresleriyle doldurmaniza dikkatimi cekmis ve taklit ediliyor hissine kapilmistim.ben konuyla ilgili yerine gore cevab niteligi tasiyan birkac adres verirken siz kalkip ilgili ilgisiz site ve sayfa adresiyle dolduruyordunuz.”
Hafızan biraz zayıf olmalı ki hatırlayamamışsınız. Ben, “vesselam” takma ismiyle yazmadan önce “Kendini Keşfeden Kişi” ismiyle yazdım –diğer “KKK” İle karıştırmayın sakın ha!- O sırada isminiz hoşuma gitti ve ben de ondan esinlenerek kendime bu ismi layık gördüm…
Sizi sevmem meselesine gelince: forumda “vesselam” nickiyle yazdıktan sonra oldu. Yani “kkk” ile yazdığım sıralarda sizi adam gibi tanımıyordum. Sanırım düşündüğünüz “sorunun” gerçekte bir mesele olmadığını ve şüpheye yer bırakmadığını görmüşsünüzüdür.
“ayrica bazen cocuklasan uslubunuz,tekrar tekrar sordugunuz basit sorular ve en sonunda da bana yolladiginiz ilk mektubunuz hakkinizda ciddi supheler uyandirior.”
Vallahi sayın ebuselam ister şüphelenin ister şüphelenmeyin. O ilk mesajımı yolladığımda gerçekten üzgündüm ve bana yardım edebileceğinizi ummuştum. Tamam yanılmışım. Ama kullandığım üslubun “sert” olmasından ziyade “yumuşaklığını” eleştirmeniz bende de ciddi şüpheler uyandırıyor. Art niyetli ve ön yargılı biri olduğunuzdan şüpheleniyorum ve her konuda bir kusur bulmaya yatkınlığınıza şaşırıyorum…
Eleştiri yaptığıma bin pişman olduğumu söylemeliyim.
Ayrıca “çocuksu” üslupla betimleyici anlatım arasında farkı ayırt etmenizi diliyorum; bu da çok kitap okumaktan geçer bildiğiniz gibi…
“ayrica yukarda kalkip an2an'dan ozur dilemlisin demen sonrada an2an'a ebu senden ozur dilerse kabul etmelisin demen,haddin olmayan islere burnunu sokmaktir.”
Ben sadece “iyiliğinizi” istemiştim. Artık umurumda değilsiniz ne yaparsanız yapın canım. Benden bu kadar. Kusura bakmayın “haddimi” bu kadar zorladığım için… Hey Allah’ım yahu?!.
“aslinda cody meselesinde an2an'a tavsiyelerde bulunman yazdiklarini ciddiye almamamiz gerekigini gostermeye yeterde artardi bile.”
Ciddiydim. Buna biz “diplomasi” diyoruz…. Suudilerin Irak’ın topraklarını işgal eden Amerika’ya gönderdiği kınama bir halta yaramaz, insana komik gelir. Fakat, bu gereklidir ve aslında ciddi bir olaydır. CodY ayaklarımın dibindedir. Onun davranışlarını yumuşatmasını istemem de ciddiyetsizlik değil hoşgörülü olmanın bir erdemi, bir uzantısıdır! Bu böyle biline!
“ben yinede senin samimiyetinden suphe etmek istemiyor dogrudan kapasitene bagliyorum.”
Samimi olduğumu biliyorum fakat bu “kapasite” kelimesi bayağı ağrıma gitti. İTÜ Ayazağa’da okumuş, en iyi yerlerde okuma ve çalışma imkanı bulmuş biri olarak bu sözleri hak etmedim.
...
Eğer insanlara bu şekilde davranmaya devam edersiniz yakın zamanda “zemherinin ortasında yalnız başına kalmış bir kuş”a döneceksiniz. Sizi sevdiğimden uyarma ihtiyacı hissettim, gene ön yargıda bulunmayın…
Bu arada ben sana yanlış yazıyı yollamışım; asıl yazımda “Ermenisten” konusunu çokça kıstım ve daha akademik bir üslupla taşları yerleştirdim. Bitmek üzere ama yine de tam bitirmek istemiyorum, yazının iyice “pişmesi” lazım…
Selam ve saygıyla…
Edit Message Delete Message Lock Thread Respond to this message
Author Reply
HACI ALI
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Ebuselam'a açıklama. June 11 2003, 8:14 PM
Sevgili vesselam!

))
Ben senin bogazicin mezun biliyordum!...

))
Yoksa benimle kafami yaptin!...
Merak ettim!...

)))
vesselam
(Login vesselam)
81.213.4.43 aslında kafa bulmadım June 12 2003, 9:49 PM
kişisel bilgilerin internet ortamında saptırıldığı bir gerçek. Ben bunu inkar etmiyorum ki...
Sen neye inanırsan inan...
sizinle daha fazla uğraşamayacağım artık...
HACI ALI
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Ebuselam'a açıklama. June 13 2003, 3:28 AM
Sevgili wesselam!
KAFA ya icki ile! Ya'da dumanla bulunur dimi?...
Sana benimle kafa yatin demistim! Neyse!..
Ben sana bana soylediklerini nakil ettim!...
Kendimden de hic bir sey ilave etmedim ki!...
Bana neden kiziyorsun azizim?...

))

)))
HACI ALI
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Ebuselam'a açıklama. June 15 2003, 10:03 PM
ITIRAFCI wesselam! ))
Nuh TufanıNovember 30 2002 at 8:51 AM
vesselam vesselam (Login vesselam)from
IP address 195.175.221.183
vesselam vesselam (Login vesselam)
195.175.220.152
December 6 2002, 1:35 PM
sevgili gak
ben misyonerleri hiç sevmiyorum.
Hıristiyan kaynaklarında Hz.Muhammed
December 15 2002 at 2:56 PM
vesselam vesselam
(Login vesselam)from
IP address 195.175.220.111
Müslüman ülkeler nasıl kalkınır?
December 1 2002 at 8:13 PM
vesselam (Login vesselam)from
IP address 195.175.221.61
Dün! July 15 2002 at 12:16 PM
vesselam (no login)from
IP address 212.174.58.123
Allah'ın Hakkı üç müdür?
July 5 2002 at 3:29 PM
vesselam vesselam (
Login vesselam)from
IP address 195.175.220.140
güzel bir site
June 24 2002 at 4:58 PM
vesselam vesselam (no login)
from IP address 195.175.221.148
Önemli bir itiraf!!!!!\
June 13 2003 at 11:44 AM
vesselam vesselam
(Login vesselam)
Wesselam! Zavvalli cocuk!…Yukarida kim oldugunu kendin yazmissin!… )))
YALANCI olunca soylediklerini tabii ki unutursun! Sen bana dan once e mailinde Canakkeli oldugunu yazdigini UNUTTUN dellmi?…
Sen acinacak bir misyonersin!…Seni ben ALLAH C.C Havale ettim O seni bildigi gibi etsin!….
YALAN'larinla ancak her zaman kendini kandirirsin!...
ACEMI misyoner!...ALLAH C.C bole adami sasirtir!. ; - ))
Anonymous
(Login Haci_ali)
66.185.84.76 Re: Ebuselam'a açıklama. June 15 2003, 11:55 PM
SAHTEKAR MISYONER!
Eger sen boyle hiristianligi temsil edersen way o dine!...
YALAN'larla kimse hic bir yere gidememis!Sen nereye gidersin?
Kalemin degil! Allem-i cihan olsan sadece YALANCI'sin!
Yanlis anlama! Sana Hakaret icin yazmiyorum!Bunu sen soyluyorsun!
Bu halinle senin Hiristianliga iyilik degil cok zarar verisin!
Turkiyede senin gibi adama kim deger verir bilemem ama!
Burada sen kendi kiratini sergiledin!Hos akil sahipleri!
Zaten senin kac isimle yazdiklarini biliyorlar!
Sana defalarca dedim! Devekusu oldugunu!
Ama sen kendini ustun zekali gormeye devam et!
Seni Turkiyede bu halinle kac kisi adam diye dinler?
Onu da merak ederim!Hele misyonerligini!....
ALLAH C.C Bizleri DOGRULUK'tan ayirmasin!