Yaşar Nuri nicki ile yazan
December 14 2003 at 12:53 PM Shade (Login dandarakan)
from IP address 193.192.98.2
--------------------------------------------------------------------------------
Orosbu çocuğu senin yerin en kısa zamanda tespit edilerek anan bacın neyin varsa hepsi götten sikilecektir bu yazıları burada tutan MGK da 42 mumu pasta da değil götünün içinde görecektir,
Hepinizin ansını sikim kişiliksiz ibneler,
Yaşasın ateist forum !
Edit Message Delete Message Lock Thread Respond to this message
Author Reply
Haci Ali
(Login Haci_ali)
65.50.78.110 Re: Yaşar Nuri nicki ile yazan December 15 2003, 1:35 AM
Shade (Login dandarakan)
HELALLLL ADANALI CELALLLL!...
HELAL OLSUNN SANAAAAAAAA!...
HEPSINI TEK TEK SIRADAN GEC AMA!...
YOKSA! AYIP OLUR! HAKSIZLIZ YAPMIS OLURSUN!...
Edit Message Delete Message
Prof.Dr. yasar nuri öztürk
(Login 1yasarnuri)
81.212.179.11 Re: Yaşar Nuri nicki ile yazan December 15 2003, 1:06 PM
Yaşar Nuri Öztürk
Lan salak MGK laf söylemek sanamı kaldı
Sizin hepiniz İsrail ajanısınız ve
Ateistforum İsrail ajanları tarafından yürütülmektedir.
Ateistforum, ateist görünümlü İsrail ajanları tarafından yönetilmektedir.Kuranı Kerim
“Ey iman edenler yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin “der
Maide suresi 51.
İslam var oldukça Siyonist emllerini gerçekleştiremeyeceğini bilen Yahudiler, İslam ülkelerinde ateizm fırtınası estirerek, İslamı yıkmaya çalışmaktadırlar.Oyun bellidir, İslami anlayış yıkılacak, inançsız kalan topluluklara kolayca kendi ideolojileri doğrultularında yönlendirecekler.GAP ta Yahudiler tarafından büyük miktarlarda toprak alımı yapıldığı her kesin malulüdür.Plan basamak basamak işlemektedir.
Bu amaçla yürütülen ateist forumdaki çalışmalarda bazı ateist görünümlü İsrail ajanları açık vermiştir.Onların bu yönünü deşifre eden ben, bunu sizlerle paylaşarak,oynanan oyunu gözler önüne sermek istedim.
Bildiğiniz gibi İsrail Yahudi şeriatı ile yönetilen teokratik bir din devletidir.Bir ateistinse hiçbir teokratik yapılanmaya destek vermesi düşünülemez.fakat gel görelim ki, İslam’a, Müslümanların Allahına verip veriştiren ateist İsrail ajanlarının yazılarında verdiği açıklarından size örnekler vermek istiyorum.
Ali Oktay, ateist görünümlü bir israil ajanı işte yazdıkları:
Hiç kimse bitişik dairesinde fuhuş yapılmasını istemez.Biz de zorlukla kurduğumuz narin yapıyı korumak için bir keç Arap şeyhinin kontrolünde olan uydu devletleri yapılandırma yoluna gidip devrimimizi ihraç etmek zorunda olduğumuzu hiç aklımıza getirmedik.Bilakis onların kirli ideolojilerini eğitim kurumları içine sokarak potansiyel teröristler yetiştirdik.Kıçı kırık iran bile devrim ihracına kalktı ve başarılı oldu.Sudan dan,Afganistana,Pakistandan Malezyaya kadar devrim-düzen ihracı yaptı biz ise seyrettik ve buna izin verdik,hatta destek veren gafillerimiz bile oldu.
türkiye ivedilikle etrafındatemizlik yapmalıdır.Bunun için kim olursa olsun işbirliğine girmelidir.En uygun müttefik İsraildir
türkiye ivedilikle etrafındatemizlik yapmalıdır.Bunun için kim olursa olsun işbirliğine girmelidir.En uygun müttefik İsraildir
Bu yazının detaylarına aşağıdaki web adresinden ulaşabilirsiniz.
http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=155862&messageid=1069405281&lp=1070033437
İşte İsrail ajanlarının maskesi düşmüştür, ateizm adı altında halkımızı nasıl bir Yahudi tuzağına düşürmek istedikleri açık ve ortadadır.Gerçek bir ateistin, Yahudi şeriatının ve yehovasının hakim olduğu bir ülkeye destek verebilmesi mümkünümüdür, siz söyleyin ?.
İsrailli siyonist ajan Hacıda forumda şu satırları döktürmektedir:
“Muhammed Yahudiler tarafindan reddedildigini ogrendigi gun, hayatinin en buyuk dus kirikligina ugradi. Bu red, O'nun butun dinsel basarilarina bir son getiriyordu. O'nun icin bu korkunc ve rezil bir ihanetti. Durum muhakemesi yapti ve bazi onemli politik kararlar almasi gerektigini anladi. Bu kararlar ilerde Islam'i Yahudilik ve Hristiyan'ligin etkisinden kurtaracak ve onu ileri dogru katapult edecekti. Bu politik kararlar sayesinde Islam yeni ve spesifik bir kimlik kazandi..”
YAHUDI’LERIN MUHAMMED’E IHANET ETTIGI GUN!
Bu yazıya da Ateist türkün aşağıdaki adresinden ulaşabilirsiniz.
http://www.network54.com/Forum/thread?forumid=154147&messageid=1069457997&lp=1069458139
Allaha ve onun gönderdiği semavi dinlere karşı olan bu ateistlerin, Yahudilere karşı bu özel ilgisi neden dersiniz acaba?????????????????.
Diğer bir ateist görünümlü İsrail ajanı da Oğuzdur.Bir yandan İslam peygamberine saldırırken, Yahudileri nasıl katlettiğini bakın bu İsrail ajanı saptırarak alaycı bir üslupla nasıl dile getirir.
“Gel zaman git zaman Medine'de iyice palazlanan Muslumanlar Yahudilere, yakin cevrelerde ticaret ve is merkezleri acmalarini, buralarda yeni yerlesimler kurmalarini istediler. Bu oneriyi goz yaslari ve sevinc icinde karsilayan Yahudiler, derhal Medine'den ayrildilar ve ayrilirken Muhammed ve arkadaslari muhtac olmasinlar diye, neleri var neleri yoksa onlara armagan ettiler.”
“Aklina Medine'den gonderdigi, yakin civarda is ve yerlesim birimleri kurmalarini istedigi Yahudiler geldi. Neden olmasindi? Belki de olurdu... Hemen gures ekibi ile yola cikti. Ilk Yahudi birimine gelip gures tutmayi onerdi. Yahudiler; "aman sayin peygamber, biz guresten falan anlamayiz. Biz duvar onunde esasli aglariz" dediler. Muhammed; "yahu suraya kadar geldik, gures tutamiyorsaniz guvercin takla veya uzun essek oynayalim" dedi. Yahudiler; "onlar da nedir? Biz onlari da bilmeyiz" diye yan cizmeye kalkinca Muhammed, "vallahi kabul etmem, cok ayip olur, hic olmazsa halay cekelim" dedi. Netice olarak Yahudiler halay cekmeyi kabul ettiler. Hep birlikte; "alirim da giderim Cuveyriye'yi, Safiyeyi, ganimeti aman heyyy" yalellisi esliginde halay cektiler.”
Bu Siyonist ajanın yazılarının tamamına aşağıdaki adresten uçlaşabilirsiniz.
http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=155862&messageid=1070302438&lp=1070412747
Bunlar akılları sıra Allah ile ve allahın diniyle alay ederler.Fakat kuranı kerim asıl onlarla Allahın alay ettiğini bize bildirmektedir.Sanki kaçacakları bir yer veya ölümden kaçışları varmış gibi.Allah, hesaba çekilecekleri güne kadar bunların azgınlıklarına mühlet verir ki çıkamayacak şekilde batağa saplansınlar.
Forumda bazı Müslüman arkadaşlarında ciddi ciddi bu IQ özürlülere cevap verme telaşında olduğunu görüyorum.Allahın kalplerini mühürleyip, gözlerini perdelediği bu insanlar sanki kendilerine % 100 doğru bilimsel veriler sunulsa, inkarcılıklarından döneceklermiş gibi.!!!
Bugün dünyanın bütün teknolojileri, kendi kendine tesadüfen oluşan hücre , atom ve canlıları ne hikmetse meydana getirememektenler. Robot yapımı için milyarlarca dolar harcanmakta, organ nakli için milyonlarca insan sırda beklemektedir.Teknoloji, neden acaba tesadüfen meydana gelen bu atom ve hücreleri yapay olarak üretmez de yapay robotlarla uğraşır.Nolucak laboratuarda üretiver, yapay böbrek hatta insan üret de robot yapmaya bu kadar para harcama.
Bunları aslında fazlaca yazmanın anlamı yok onlarda buna akıl erdirebilecek beyin olsa iman ederlerdi.Bu yazdıklarımı düşünüp değerlendirmeyi, bu IQ fıkarlaraından beklemek anlamsıdır.Aslında bunların bir kısmı da ciddi anlamda ateist de değildir.Ateizmi kullanarak İslamı yıkmak isteyen Siyonist ajanlardır.
Lavrens nasıl Arap kılığına girip, Arap milliyetçiliğini körükleyerek, İslam birliğinin dağılmasına etki eden bir ajansa, bunlarda ateist kılığına girip İslamı yıkmaya çalışan İsrail ajanlarıdır.Bir yandan ateizmin propagandasını yaparken, bir yardanda da Yahudilik propagandası yapmaktadırlar.Bunların bu maskelerini düşürerek, forum takipçilerine gösteriyorum.Biliyorum oyunları ortaya çıkmasın diye benim yazılarımı forumlarında sansürleyecekler.Nöbetleşede silmeye devam ediyorlar.Forma yazı asmamı ve gerçek yüzlerini ifşaa etmemi engellemek için nöbetleşe sat farkınıda kullanrak iş birliği içinde hareket ediyorlar.Nöbeti devreden siyonisy ajan mantığın, diğer siyonist ajanlara notunu alıntılıyorum.:
“MANTIK
December 4 2003, 8:29 AM
oguz veya deha
Saat farkı sebebiyle, ben forumdaki post moderated durumunu kaldırmak için internete girme imkanı bulana kadar uzun süre geçebilir. Eğer benden önce foruma girerseniz post moderated konumunu siz kaldırabilir misiniz?
“
Siyonist ajanların, maskelerinin düşmemesi için nöbetleşe yürüttükleri
Bu çalışmanın yazısına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=155862&messageid=1070518243&lp=1070519381
Bir başka israil ajanı abcd de mensub olduğu yahudi ırkına düğşmanlık için şunları yazmaktadır ateistforumda.:
İnsanlığın faydalanduığı,her türlü buluşun çoğunun Yahudiler tarafından bulunduğunu bilmiyormusuınuz?Elektrikten tutun, Her türlü Sanayide olsun,Uzay'da olsun,Tıp'ta olsun,İktissat'ta olsun.Ticaret'te olsun akla gelecek insanlığa faydalı her alanda bir avuç Yahudinin.Katkıları inkar edilemez.Alman'ların buluşu,İngiliz mallarının buluşu olarak reklamların çoğunu Yahudiler bulmadı mı? hep Yahudilerin değil mi.
Bu ajanın yazısınada aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz
http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=155862&messageid=1071305749&lp=1071395362
Bunlar maskeleri düşmesin diye ateist forumda yazılarımı silebilirler.Fakat forum forum dolaşıp, bütün forumlara bu İsrail ajanlarının gerçek yüzünü de şifre etmek boynumuzun borcu olsun.
NOT: Bu yazımdan sonra bu İsrail ajanları paniğe kapılarak Yahudi propagandası yapan yazılarını silebilirler.Fakat onların kayıtları bende mevcuttur.Boşuna uğraşmasınlar o zamanda elimdeki dokümanları yayınlayarak onların maskelerini düşüreceğim.
(Login 1yasarnuri)
81.212.179.11 shade ve ateistler cinsi sapıktır işte bu seksomanyakların yazdıkları December 15 2003, 1:08 PM
Prof.Dr. Yaşar Nuri Öztürk.
Hacı arkadaşımızı cinsel sapıklıktan kurtarmak için yardım kampanyası başlatılmıştır.
Sayın Doktor hacı, benim için:
“Bayanlarin sizi de cok sevdigi malum. Nerenizi seviyorlarsa? Keh keh keh...”
deyip.
“ Yanlis anlamayin.. Kiskanmiyorum.. Bayanlar beni de oldukca severler.. Bu yuzden epeyi sevgilim ve metresim falan olmustur.. Ne yalan soyleyim ben de onlara bayilirim.”
Diye devam etmişsiniz.
Bayanlar benim neyimi sevsinler, her halde kel başıma !! bayılıyorlardır !!.Bunda dahi cinsellik kokan bir şeyler bulmuşsunuz kafanıza göre.Sonrada bir ateist olarak değer yargılarınızı ve bayanlara bakış açınızı ortaya koymuşsunuz.Yüksek öğretim görmüş bir doktora hiç yakıştıramadığımı ve tasvip etmediğimi belirteyim.
Acaba ne doktorusunuz merak ettim, kadın doğum, göğüs hastalıkları falansa sizden korkulur.Bayanları muayene ediyorum diye Allah bilir ! orasını burasını mıncıklıyorsunuzdur.Metres koleksiyonunuzda çok genişmiş anlaşılan.Çevrem çoktur derken sanırım bunu ima etmek istediğiniz.Gönlünüzü eğlendirdiğiniz, atladığınız bayanlar size oy verse yeter kesin Adana’dan seçilirsiniz.
Siz her bayana cinsel bir meta gözüyle bakan bir cinsi sapıksınız , bilmem farkında mısınız.Farkında değilseniz sizi uyarayım, sizin iyi bir psikologa gözüküp acil tedavi olmanız lazım.İşte ben hep söylerim ateizm insanlığı mahvolmaya götürür diye.Alatay nickiyle yazan ateist nonoş, sizse azılı bir hovardasınız, işte ateizmin gerçek yüzü.
Kim bilir genç kızları ne vaatlerle kandırıp, cinselliğini sömürmüşsünüzdür. Söyleyin bay doktor Hacı, sizin Ali Kalkancılardan, Bosna paralarını götürenlerden ne farkınız var?.Onları yerden yere vururken, siz de bir benzerini yapıyorsunuz.Bu da bana göre namussuzluktur.Bir kere hem Atatürkçü geçiniyor, hem de Atamızın bu topluma kazandırdığı medeni nikahı kabul etmiyor, evlilik dışı cinsel ilişkiler kuruyorsunuz.İnsanda başka bayan arayışları olabilir, boşarsınız karınızı, TC ve Atamızın getirdiği medeni nikahı yaparak başa bir kadınla evlenir, ilişkiye giresiniz.Gerçek Atatürkçülerin yolu budur.
Sizse şeriat özlemcisi aşırı dincilerin yaptığını yapıyorsunuz.Bu dinciler Türkiye’ye hakim olup 4 kadınla evlenmeyi serbest bıraksalar, sanırım bundan ilk istifade edecek siz olursunuz sayın bay Dr.hacı.Nedense sizin hepiniz cinsi sapıksınız, bu Bederi Baykamda aynı.Bir akşam Bedri Baykamla çiçek pasajında oturup konuşuyoruz, kendini uyardım, “ya oğlım Bedri böyle yapma , bu tutumun CHP ye zarar veriyor “dedim.O da beni, “senin bu cinsel özgürlüklere aklın ermez deyip “ b eni, geri kafalı olmakla suçladı, sustum.Sonra TV’lerde çıktı , Sinem Üretmen adında psikolojik problemleri olan bir kızı, istismar ederek iğfal etmiş.
Bir de kalkmış şimdi CHP genel başkanlığına aday.Kazara CHP başkanı olsa , meydanlara çıkıp halka ne vaat edeceksin.Bir zamanlar Sülo babanın iki anahtar vaat ettiği gibi, bol bol cinsel özgürlükler ve 4 hatun mu vaat edeceksin.TV de yarışma programlarında çıkan mimi etekli hostes kızlardan 4 tanesini de oraya sırala , sonra arakasından de, “ bana oy verirseniz, dükkan sizin !!”.
Sizi gidiler sizi hem İslam’da 4 kadın almaya izin var diye saldırısınız, ama elinizden gelse Harem kurasınız harem.Sonra ben Atatürkçüyüm.Nerde Ata türkün getirdiği medeni nikaha saygı.Atatürkçülük öyle lafla olmaz, aynası iştir kişinin.Siz var ya siz elinize imkan geçse en azılı dincileri yaya bırakırsınız.....anlarsınız ya.
Gelelim şimdi sana Dr. Hacı.Senin durumun beni son derece üzüyor, sana yardım elimi uzatmak istiyorum.Aynı partiye inanıyoruz, sosyal demokratız.Seni, dışlamak yerine topluma kazandırmak görevimiz.Onca işimiz gücümüz arasında sizlere zaman ayırıyorum niye, sırf sizleri kurtarmak için.
Seni bu cinsel sapıklıktan kurtulman lazım hacı.Cinsel açıdan istismar ettiğin o kız ve kadınlardan psikolojik problemi olan olsa, sana olan aşkına karşılık bulamayınca intihar etse o zaman ne olacak hacı?.Sen şeyinin çıkarlarını peşinde , hayvani duygular içinde koştururken, ya bu ilişkiden etkilenen hayatına kast eden olursa, senin Ali kalkancılardan, Bosna paraları hırsızlarından ne farkın kalacak?, sorarım sana.
Buna da her zamanki gibi Keh keh, der gülüp geçersin her halde.Bir kadın (veya hacı tarafından kadın yapılan bir genç kız), intihar etmiş, Hacının çok şeyinde... öylemi hacı??.Senin topluma ve kadınlara zarar vermemen için bu tutulduğun cinsi sapıklık illetinden acilen kurtulman gerekiyor.
Hacı için bu Forumdaki arkadaşlara sesleniyorum, bir yardım kampanyası başlatmak istiyorum.Hacı adına bir bankada hesap açtıracağım, veya hacının verdiği bir başka banka hesabı da olabilir, oraya Para yardımı kampanyası başlatalım.Bu paralarla Hacı gidip bir psikologa,yakalanmış olduğu amansız cinsi sapıklık hastalığından kurtulması için tedavi olur.
Yalnız bana bak hacı, bu toplanan paraları Bosna Paraları gibi amacı dışında kullanmak, gidip köşe başındaki birahanede kafayı çekmek, ya da sana tedaviye gelen kadınları atmak için garsoniyer kiralamak için kullanmak falan yok ha ona göre.!!! Sıkı takipçin olacağım, böyle bir şey yaparsan seni burada teşhir edeceğim ona göre.
Hacı ilk yardımı ben yapmak istiyorum, benden hacı için 10 milyon TL. İŞLER.hadi beyler pamuk eller cebe, işte İslamın güreliği burada amaç yardımlaşma ruhu içinde bir insanı topluma kazandırmak.Foruma bütün katılanlardan rica ediyorum, insanlık namına Lütfen Hacıya yardım edin.
Sayın hacı Anakaraya yolun düşere se bana ,meclise uğra sekreterimden randevu al, ateist forumdan Adanalı hacı de ben seni hatırlarım.Hem meclis lokantasında gider bir Adana kebabı yeriz, bendesin yani, sonrada tanıdığım psikolog doktorlar var seni onlara götürür, tedavinin yapılmasına yardımcı olurum.Sana yapacağım para yardımını da elden yaparım.
Eğer bu psikolojik tedavi sonuç vermezse umutsuzluğa kapılma, çareler tükenmez tanıdığım, başka başarılı cerrah arkadaşlarda var, Mıdıkoğlu falan, seni onlara götürür hadım ettirir, bayanlara zarar vermenin önüne geçeriz, her şeyin bir çözümü var bu dünyada.
Bir de hacı kalkmış bu yaptığın zamparalıkları gururla bu forumda anlatıyorsun.Sorarım sana senin başka kadınlara yaptığını bir azılı don juan erkek senin eşine ve kızına yapsa nasıl karşılarsın?.Bir başkası senin eşini metres veya sevili tursa, seninde haberin olmasa iyi mi olurdu.Bir de gitse bununla sağda solda övünse iyi mi olurdu boynuzlanmak sayın hacı?.
Etme bulma dünyası, bu sözümü yaz bir kenara Yaşar Hoca söylemişti dersin, eden bulur, insanlar zalim olsa da, KADER ADİLDİR !!!, er geç her şey yerini bulur.
Sen bu şekilde boynuzlanmış olsan hacı , gel bir mini test yapalım bunu nasıl karşılardın ?.
a)-Karının boynuzladığını öğrendin mi, varlığına inanmasan da, Allaha yaratmış demeden, Kuranın dövünüz emrine uygun bir şekilde pata küte girişirsin.
b)-dayak bu işi paklamaz namıs önemli bir mefhum deyip, eşini dan dan..., tahtalı köye ahiret hava yolları ile acilen yolcu edersin.
c)-Bütün bunlar kuranın ve toplumun getirdiği çağ dışı doğmalardır, ben cinsel özgürlüklerden yanayım, ateist medeni çağdaş bir insanım der buna göz yumarsın.Hatta emmanuel filminde olduğu gibi, eşinin yeni fanteziler ve değişik tecrübeler edinmesinden gurur duyar, çağdaş bir insan olarak bunu her yerde anlatırsın.?.
Ben ve bütün forum izleyicileri bu konudaki cevaplarını acilen bekliyor sayın Dr. Hacı.Yardım kampanyası içinde acil banka hesap numarası bildir lütfen.Seni topluma kazandırmak boynumuzun borcu olsun.
Müslümanları hep cinsi sapıklıkla suçlayan abcd bu konuda seninde yorumlarını bekliyorum.
çık ortaya MGK piçi
December 14 2003 at 12:58 PM Shade (Login dandarakan)
--------------------------------------------------------------------------------
bundan sonra hergün bu forumdayım sabah akşam ananı sikicem senin,
sen hala akıllanmadın ve burada başka insanlara küfür edilmesine çanak tutuyorsun senin ananı avradını sabah akşam sikicem hemde götten
Author Reply
Haci Ali
(Login Haci_ali)
65.50.78.110 Re: çık ortaya MGK piçi December 15 2003, 1:32 AM
SHADE
HELAL OLSUN SANA YAW!...
SABAH AKSAM GUCUN YETMEZ KOCHUM!...
BIRAZ ARA VER!...
WALA! OLURSUN GENC YASTA MEZARA GITME LEN OLUMMM!...
(Login 1yasarnuri)
81.212.179.11 Cinsi sapık Shade ve ateistler. December 15 2003, 1:11 PM
Prof.Dr. Yaşar Nuri Öztürk.
Len shade siz cinsi sapıksınbız olm
MGK laf söylemek sanamı kald.
shade arkadaşımızı cinsel sapıklıktan kurtarmak için yardım kampanyası başlatılmıştır.
Sayın Doktor hacı, benim için:
“Bayanlarin sizi de cok sevdigi malum. Nerenizi seviyorlarsa? Keh keh keh...”
deyip.
“ Yanlis anlamayin.. Kiskanmiyorum.. Bayanlar beni de oldukca severler.. Bu yuzden epeyi sevgilim ve metresim falan olmustur.. Ne yalan soyleyim ben de onlara bayilirim.”
Diye devam etmişsiniz.
Bayanlar benim neyimi sevsinler, her halde kel başıma !! bayılıyorlardır !!.Bunda dahi cinsellik kokan bir şeyler bulmuşsunuz kafanıza göre.Sonrada bir ateist olarak değer yargılarınızı ve bayanlara bakış açınızı ortaya koymuşsunuz.Yüksek öğretim görmüş bir doktora hiç yakıştıramadığımı ve tasvip etmediğimi belirteyim.
Acaba ne doktorusunuz merak ettim, kadın doğum, göğüs hastalıkları falansa sizden korkulur.Bayanları muayene ediyorum diye Allah bilir ! orasını burasını mıncıklıyorsunuzdur.Metres koleksiyonunuzda çok genişmiş anlaşılan.Çevrem çoktur derken sanırım bunu ima etmek istediğiniz.Gönlünüzü eğlendirdiğiniz, atladığınız bayanlar size oy verse yeter kesin Adana’dan seçilirsiniz.
Siz her bayana cinsel bir meta gözüyle bakan bir cinsi sapıksınız , bilmem farkında mısınız.Farkında değilseniz sizi uyarayım, sizin iyi bir psikologa gözüküp acil tedavi olmanız lazım.İşte ben hep söylerim ateizm insanlığı mahvolmaya götürür diye.Alatay nickiyle yazan ateist nonoş, sizse azılı bir hovardasınız, işte ateizmin gerçek yüzü.
Kim bilir genç kızları ne vaatlerle kandırıp, cinselliğini sömürmüşsünüzdür. Söyleyin bay doktor Hacı, sizin Ali Kalkancılardan, Bosna paralarını götürenlerden ne farkınız var?.Onları yerden yere vururken, siz de bir benzerini yapıyorsunuz.Bu da bana göre namussuzluktur.Bir kere hem Atatürkçü geçiniyor, hem de Atamızın bu topluma kazandırdığı medeni nikahı kabul etmiyor, evlilik dışı cinsel ilişkiler kuruyorsunuz.İnsanda başka bayan arayışları olabilir, boşarsınız karınızı, TC ve Atamızın getirdiği medeni nikahı yaparak başa bir kadınla evlenir, ilişkiye giresiniz.Gerçek Atatürkçülerin yolu budur.
Sizse şeriat özlemcisi aşırı dincilerin yaptığını yapıyorsunuz.Bu dinciler Türkiye’ye hakim olup 4 kadınla evlenmeyi serbest bıraksalar, sanırım bundan ilk istifade edecek siz olursunuz sayın bay Dr.hacı.Nedense sizin hepiniz cinsi sapıksınız, bu Bederi Baykamda aynı.Bir akşam Bedri Baykamla çiçek pasajında oturup konuşuyoruz, kendini uyardım, “ya oğlım Bedri böyle yapma , bu tutumun CHP ye zarar veriyor “dedim.O da beni, “senin bu cinsel özgürlüklere aklın ermez deyip “ b eni, geri kafalı olmakla suçladı, sustum.Sonra TV’lerde çıktı , Sinem Üretmen adında psikolojik problemleri olan bir kızı, istismar ederek iğfal etmiş.
Bir de kalkmış şimdi CHP genel başkanlığına aday.Kazara CHP başkanı olsa , meydanlara çıkıp halka ne vaat edeceksin.Bir zamanlar Sülo babanın iki anahtar vaat ettiği gibi, bol bol cinsel özgürlükler ve 4 hatun mu vaat edeceksin.TV de yarışma programlarında çıkan mimi etekli hostes kızlardan 4 tanesini de oraya sırala , sonra arakasından de, “ bana oy verirseniz, dükkan sizin !!”.
Sizi gidiler sizi hem İslam’da 4 kadın almaya izin var diye saldırısınız, ama elinizden gelse Harem kurasınız harem.Sonra ben Atatürkçüyüm.Nerde Ata türkün getirdiği medeni nikaha saygı.Atatürkçülük öyle lafla olmaz, aynası iştir kişinin.Siz var ya siz elinize imkan geçse en azılı dincileri yaya bırakırsınız.....anlarsınız ya.
Gelelim şimdi sana Dr. Hacı.Senin durumun beni son derece üzüyor, sana yardım elimi uzatmak istiyorum.Aynı partiye inanıyoruz, sosyal demokratız.Seni, dışlamak yerine topluma kazandırmak görevimiz.Onca işimiz gücümüz arasında sizlere zaman ayırıyorum niye, sırf sizleri kurtarmak için.
Seni bu cinsel sapıklıktan kurtulman lazım hacı.Cinsel açıdan istismar ettiğin o kız ve kadınlardan psikolojik problemi olan olsa, sana olan aşkına karşılık bulamayınca intihar etse o zaman ne olacak hacı?.Sen şeyinin çıkarlarını peşinde , hayvani duygular içinde koştururken, ya bu ilişkiden etkilenen hayatına kast eden olursa, senin Ali kalkancılardan, Bosna paraları hırsızlarından ne farkın kalacak?, sorarım sana.
Buna da her zamanki gibi Keh keh, der gülüp geçersin her halde.Bir kadın (veya hacı tarafından kadın yapılan bir genç kız), intihar etmiş, Hacının çok şeyinde... öylemi hacı??.Senin topluma ve kadınlara zarar vermemen için bu tutulduğun cinsi sapıklık illetinden acilen kurtulman gerekiyor.
Hacı için bu Forumdaki arkadaşlara sesleniyorum, bir yardım kampanyası başlatmak istiyorum.Hacı adına bir bankada hesap açtıracağım, veya hacının verdiği bir başka banka hesabı da olabilir, oraya Para yardımı kampanyası başlatalım.Bu paralarla Hacı gidip bir psikologa,yakalanmış olduğu amansız cinsi sapıklık hastalığından kurtulması için tedavi olur.
Yalnız bana bak hacı, bu toplanan paraları Bosna Paraları gibi amacı dışında kullanmak, gidip köşe başındaki birahanede kafayı çekmek, ya da sana tedaviye gelen kadınları atmak için garsoniyer kiralamak için kullanmak falan yok ha ona göre.!!! Sıkı takipçin olacağım, böyle bir şey yaparsan seni burada teşhir edeceğim ona göre.
Hacı ilk yardımı ben yapmak istiyorum, benden hacı için 10 milyon TL. İŞLER.hadi beyler pamuk eller cebe, işte İslamın güreliği burada amaç yardımlaşma ruhu içinde bir insanı topluma kazandırmak.Foruma bütün katılanlardan rica ediyorum, insanlık namına Lütfen Hacıya yardım edin.
Sayın hacı Anakaraya yolun düşere se bana ,meclise uğra sekreterimden randevu al, ateist forumdan Adanalı hacı de ben seni hatırlarım.Hem meclis lokantasında gider bir Adana kebabı yeriz, bendesin yani, sonrada tanıdığım psikolog doktorlar var seni onlara götürür, tedavinin yapılmasına yardımcı olurum.Sana yapacağım para yardımını da elden yaparım.
Eğer bu psikolojik tedavi sonuç vermezse umutsuzluğa kapılma, çareler tükenmez tanıdığım, başka başarılı cerrah arkadaşlarda var, Mıdıkoğlu falan, seni onlara götürür hadım ettirir, bayanlara zarar vermenin önüne geçeriz, her şeyin bir çözümü var bu dünyada.
Bir de hacı kalkmış bu yaptığın zamparalıkları gururla bu forumda anlatıyorsun.Sorarım sana senin başka kadınlara yaptığını bir azılı don juan erkek senin eşine ve kızına yapsa nasıl karşılarsın?.Bir başkası senin eşini metres veya sevili tursa, seninde haberin olmasa iyi mi olurdu.Bir de gitse bununla sağda solda övünse iyi mi olurdu boynuzlanmak sayın hacı?.
Etme bulma dünyası, bu sözümü yaz bir kenara Yaşar Hoca söylemişti dersin, eden bulur, insanlar zalim olsa da, KADER ADİLDİR !!!, er geç her şey yerini bulur.
Sen bu şekilde boynuzlanmış olsan hacı , gel bir mini test yapalım bunu nasıl karşılardın ?.
a)-Karının boynuzladığını öğrendin mi, varlığına inanmasan da, Allaha yaratmış demeden, Kuranın dövünüz emrine uygun bir şekilde pata küte girişirsin.
b)-dayak bu işi paklamaz namıs önemli bir mefhum deyip, eşini dan dan..., tahtalı köye ahiret hava yolları ile acilen yolcu edersin.
c)-Bütün bunlar kuranın ve toplumun getirdiği çağ dışı doğmalardır, ben cinsel özgürlüklerden yanayım, ateist medeni çağdaş bir insanım der buna göz yumarsın.Hatta emmanuel filminde olduğu gibi, eşinin yeni fanteziler ve değişik tecrübeler edinmesinden gurur duyar, çağdaş bir insan olarak bunu her yerde anlatırsın.?.
Ben ve bütün forum izleyicileri bu konudaki cevaplarını acilen bekliyor sayın Dr. Hacı.Yardım kampanyası içinde acil banka hesap numarası bildir lütfen.Seni topluma kazandırmak boynumuzun borcu olsun.
Bu shade içinde ayrı bir para yardımı kampanyası
başlatmamız lazım galiba.
DIN FORUMU EDITORUNE
December 14 2003 at 2:10 PM HACI (Premier Login hacihaci)
from IP address 24.147.252.201
Ateistforum'da hakkinizda hic de hos olmayan iletiler yayinlaniyor. Prof Dr. Yasar Nuri Ozturk sahte nicki ile yazan ahlaksiz biri Ateistforumu ve diger forumlari kirletiyor. Gecen senenin Hic Pic feonmenine benziyor bu saldirilar ve Haci'yi hedef aliyor gibi bir durum arzediyor.
Alternatiforum Din, Mizah, Bilim, Politika, Cinsel Yasam forumlari bu ahlaksiz sahte profesorun saldirisina maruz kalmis durumda.. Ben artik editoru olmadigim Alternatiforum'a mudahale etmiyorum. Ama digerleri benim gibi dusunmuyor. Asagidaki ileti Shade nickli biri tarafindan Ateistforum'da yayinlandi. Ileti Alternatiforum editorlerini kiskanclikla sucluyor. Ben ise kafasizlik ve ihmalle. Ilginc olarak bu keresinde Rope durust davranarak, Politika forumunu temizlemis durumda.. Diger forumlarin da temizlenmesi ve bu ahlaksizin Alternatiforum'u kirletmesinin onlenmesi forumu sevenlerin izlemesi gereken bir politika olmali.
Tabii karar sizin.. Haci'nin umurunda bile degil..
Hadi bakiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
http://www.network54.com/Forum/thread?forumid=155862&messageid=1071399782&lp=1071399782
Author Reply
(Login 1yasarnuri)
81.212.179.11 LAN DÜBÜK HACİ December 15 2003, 1:20 PM
LAN DÜBÜK HACİ
Bu formuda ateist forum gibi
düşünce ve ifade özgürlüğünün
kısıtlandığı bir forummu sandın.
A benim salak evladım.
İki bakaim anca gidersin
Yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Alternatiforum İsrail ajanları tarafından yürütülmektedir
December 14 2003 at 12:50 PM Shade (Login dandarakan)
Bunu silersen neden Atesit forum için yazılanı silmediğini nasıl açıklayacaksın?
Anası sikilmiş ororsbu çocukları
Kıskandınız mı ateistforumu,sizi resmen siktiler onlar galip siz malup hepinizin anasını sikim
Author Reply
(Login 1yasarnuri)
81.212.179.11 Re: Alternatiforum İsrail ajanları tarafından yürütülmektedir December 15 2003, 1:22 PM
LEN SAHDE
KONUŞMA BAKİM
İSRAİL AJANI DÜBÜK
ATEİSTFORMA SÖZ YOK OLM
YÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
BAKİM
ANCA GİDERSİN
ENSE TRAŞINI GÖRELİM.
Ateistforum İsrail ajanları tarafından yürütülmektedir.
December 3 2003 at 11:35 AM Prof.Dr. Yaşar Nuri Öztürk (Login 1yasarnuri)
from IP address 81.212.179.246
Ateistforum, ateist görünümlü İsrail ajanları tarafından yönetilmektedir.Kuranı Kerim
“Ey iman edenler yahudi ve Hıristiyanları
dost edinmeyin “der
Maide suresi 51.
İslam var oldukça Siyonist emllerini gerçekleştiremeyeceğini bilen Yahudiler, İslam ülkelerinde ateizm fırtınası estirerek, İslamı yıkmaya çalışmaktadırlar.Oyun bellidir, İslami anlayış yıkılacak, inançsız kalan topluluklara kolayca kendi ideolojileri doğrultularında yönlendirecekler.GAP ta Yahudiler tarafından büyük miktarlarda toprak alımı yapıldığı her kesin malulüdür.Plan basamak basamak işlemektedir.
Bu amaçla yürütülen ateist forumdaki çalışmalarda bazı ateist görünümlü İsrail ajanları açık vermiştir.Onların bu yönünü deşifre eden ben, bunu sizlerle paylaşarak,oynanan oyunu gözler önüne sermek istedim.
Bildiğiniz gibi İsrail Yahudi şeriatı ile yönetilen teokratik bir din devletidir.Bir ateistinse hiçbir teokratik yapılanmaya destek vermesi düşünülemez.fakat gel görelim ki, İslam’a, Müslümanların Allahına verip veriştiren ateist İsrail ajanlarının yazılarında verdiği açıklarından size örnekler vermek istiyorum.
Ali Oktay, ateist görünümlü bir israil ajanı işte yazdıkları:
Hiç kimse bitişik dairesinde fuhuş yapılmasını istemez.Biz de zorlukla kurduğumuz narin yapıyı korumak için bir keç Arap şeyhinin kontrolünde olan uydu devletleri yapılandırma yoluna gidip devrimimizi ihraç etmek zorunda olduğumuzu hiç aklımıza getirmedik.Bilakis onların kirli ideolojilerini eğitim kurumları içine sokarak potansiyel teröristler yetiştirdik.Kıçı kırık iran bile devrim ihracına kalktı ve başarılı oldu.Sudan dan,Afganistana,Pakistandan Malezyaya kadar devrim-düzen ihracı yaptı biz ise seyrettik ve buna izin verdik,hatta destek veren gafillerimiz bile oldu.
Bu yazının detaylarına aşağıdaki web adresinden ulaşabilirsiniz.
http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=155862&messageid=1069405281&lp=1070033437
İşte İsrail ajanlarının maskesi düşmüştür, ateizm adı altında halkımızı nasıl bir Yahudi tuzağına düşürmek istedikleri açık ve ortadadır.Gerçek bir ateistin, Yahudi şeriatının ve yehovasının hakim olduğu bir ülkeye destek verebilmesi mümkünümüdür, siz söyleyin ?.
Diğer bir ateist görünümlü İsrail ajanı da Oğuzdur.Bir yandan İslam peygamberine saldırırken, Yahudileri nasıl katlettiğini bakın bu İsrail ajanı saptırarak alaycı bir üslupla nasıl dile getirir.
“Gel zaman git zaman Medine'de iyice palazlanan Muslumanlar Yahudilere, yakin cevrelerde ticaret ve is merkezleri acmalarini, buralarda yeni yerlesimler kurmalarini istediler. Bu oneriyi goz yaslari ve sevinc icinde karsilayan Yahudiler, derhal Medine'den ayrildilar ve ayrilirken Muhammed ve arkadaslari muhtac olmasinlar diye, neleri var neleri yoksa onlara armagan ettiler.”
“Aklina Medine'den gonderdigi, yakin civarda is ve yerlesim birimleri kurmalarini istedigi Yahudiler geldi. Neden olmasindi? Belki de olurdu... Hemen gures ekibi ile yola cikti. Ilk Yahudi birimine gelip gures tutmayi onerdi. Yahudiler; "aman sayin peygamber, biz guresten falan anlamayiz. Biz duvar onunde esasli aglariz" dediler. Muhammed; "yahu suraya kadar geldik, gures tutamiyorsaniz guvercin takla veya uzun essek oynayalim" dedi. Yahudiler; "onlar da nedir? Biz onlari da bilmeyiz" diye yan cizmeye kalkinca Muhammed, "vallahi kabul etmem, cok ayip olur, hic olmazsa halay cekelim" dedi. Netice olarak Yahudiler halay cekmeyi kabul ettiler. Hep birlikte; "alirim da giderim Cuveyriye'yi, Safiyeyi, ganimeti aman heyyy" yalellisi esliginde halay cektiler.”
Bu Siyonist ajanın yazılarının tamamına aşağıdaki adresten uçlaşabilirsiniz.
http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=155862&messageid=1070302438&lp=1070412747
Bunlar akılları sıra Allah ile ve allahın diniyle alay ederler.Fakat kuranı kerim asıl onlarla Allahın alay ettiğini bize bildirmektedir.Sanki kaçacakları bir yer veya ölümden kaçışları varmış gibi.Allah, hesaba çekilecekleri güne kadar bunların azgınlıklarına mühlet verir ki çıkamayacak şekilde batağa saplansınlar.
Forumda bazı Müslüman arkadaşlarında ciddi ciddi bu IQ özürlülere cevap verme telaşında olduğunu görüyorum.Allahın kalplerini mühürleyip, gözlerini perdelediği bu insanlar sanki kendilerine % 100 doğru bilimsel veriler sunulsa, inkarcılıklarından döneceklermiş gibi.!!!
Bugün dünyanın bütün teknolojileri, kendi kendine tesadüfen oluşan hücre , atom ve canlıları ne hikmetse meydana getirememektenler. Robot yapımı için milyarlarca dolar harcanmakta, organ nakli için milyonlarca insan sırda beklemektedir.Teknoloji, neden acaba tesadüfen meydana gelen bu atom ve hücreleri yapay olarak üretmez de yapay robotlarla uğraşır.Nolucak laboratuarda üretiver, yapay böbrek hatta insan üret de robot yapmaya bu kadar para harcama.
Bunları aslında fazlaca yazmanın anlamı yok onlarda buna akıl erdirebilecek beyin olsa iman ederlerdi.Bu yazdıklarımı düşünüp değerlendirmeyi, bu IQ fıkarlaraından beklemek anlamsıdır.Aslında bunların bir kısmı da ciddi anlamda ateist de değildir.Ateizmi kullanarak İslamı yıkmak isteyen Siyonist ajanlardır.
Lavrens nasıl Arap kılığına girip, Arap milliyetçiliğini körükleyerek, İslam birliğinin dağılmasına etki eden bir ajansa, bunlarda ateist kılığına girip İslamı yıkmaya çalışan İsrail ajanlarıdır.Bir yandan ateizmin propagandasını yaparken, bir yardanda da Yahudilik propagandası yapmaktadırlar.Bunların bu maskelerini düşürerek, forum takipçilerine gösteriyorum.Biliyorum oyunları ortaya çıkmasın diye benim yazılarımı forumlarında sansürleyecekler.Fakat forum forum dolaşıp, bütün forumlara bu İsrail ajanlarının gerçek yüzünü de şifre etmek boynumuzun borcu olsun.
NOT: Bu yazımdan sonra bu İsrail ajanları paniğe kapılarak Yahudi propagandası yapan yazılarını silebilirler.Fakat onların kayıtları bende mevcuttur.Boşuna uğraşmasınlar o zamanda elimdeki dokümanları yayınlayarak onların maskelerini düşüreceğim.
Author Reply
oguz
(Premier Login oguz..)
81.212.45.121 O ajanlardan biri de beim... December 4 2003, 12:28 AM
Bu Yasar Nuri, diger adiyla forum saboturudur...
Her neyse...
Yilmadan yapistirir, biz de silinir...
Siz de silinecek bir olmadigina gore, bu kisiliksiz burada yasar, da Yasar...
Uffffmkkkk.
Ulen ben bu forum da bi daha yazmamaya Allah uzerine yemin etmemismiydim?
Ettiydim...
Ama Allah'in uzerine...
Neyse... Bakicaz....
oguz
(Premier Login oguz..)
81.212.248.68 Re: Ateistforum İsrail ajanları tarafından yürütülmektedir. December 4 2003, 12:32 AM
Haaa,
bazilari merak edebilir; nedir nerededir bu Atesitforum diye...
Adresi asagşda, buyurun;
http://www.network54.com/Forum/155862
guru_pm
(Login guru_pm)
213.243.30.11 Re: Ateistforum İsrail ajanları tarafından yürütülmektedir. December 4 2003, 1:33 AM
Bu arada,, bu alanı kim niye kurdu??
Haci Ali
(Login Haci_ali)
65.50.78.110 Re: Ateistforum İsrail ajanları tarafından yürütülmektedir. December 4 2003, 7:43 AM
VERY! VERY! INTERSTING!...
WHO CAN BE?...
DOES ANY ONE KNOWS ABOUT IT?...
Prof.DR. Yaşar Nuri Öztürk.
(Login 1yasarnuri)
81.212.178.144 Sukut ikrardandır December 4 2003, 7:47 AM
İsrail ajanı oğuzun benim yazılarım karşısında nasıl paniğe kapıldığını ve yazılarımı sansüelediğini gördünüz.
Ama yılmayacağım bu siyonistleri deşifre etmeye ve maskelerini düşürmeye devam edeceğim.Dikkat ederseniz
israil ajanı oldukları konusunda gık yok, süküt ikrardandır.
Paniğe kapılıp, yahudi propogandası yaptıkları yazılarıda silebilirler, ama zahmet etmesinler bende kayıdı var, onları burda yayınlarım.
(Login 1yasarnuri)
81.212.178.144 Abdülhamit benzeri sansür tutumunuz December 4 2003, 7:49 AM
Düşünce özgürlüğünden
yana olan bu insanlar,(ateistler)
İslama salya kusmuk saldırılırken,
seslerini çıkartmıyorlar.
Ateizmle ilgili gerçekler,
ve israil ajanlaıkları
de şifre edilip
açığa çıkarıldığı zaman.
Nasıl yazıları sansürlüyorlar.
Bunlar Jon Türkleri sansürleyen
Abdülhamiti’de geçti.
Ateizim, düşünce özgürlüğünün önünde
en büyük engeldir.
Minik bir not:İslama yapılan saldırılara
cevap veren yazılar sansürlenmektedir.
Beyler bu biraz adaletsizlik olmuyor mu.
Burada her kesin konuşma özgürlüğü olmalıdır.
Abdülhamit benzeri sansür tutumunuz devam etmesi
Ateizmin baskıcı , sansürcü yüzünü ortaya koymaktadır.
Allah kitabında şeytana bile ifade özgürlüğü tanırken,
Ateistler çağ dışı diye suçladıkları islamın sunduğu
İfade özgürlüğüne ulaşmaları için daha çok evrim geçirmeleri gerekiyor.İsrail ajanları bu sayfalrda deşifre edilmeye devam edilecektir.
(Login 1yasarnuri)
81.212.178.144 Ben geldikten sonra ateist forumda çözülmeler başlamıştır. December 4 2003, 7:52 AM
Ben geldikten sonra ateist forumda çözülmeler başlamıştır.
Ateist düşünce karşısında yaptığımı karalı ve etkili mücadele sonucunda, Ateist düşüncenim, güneş önünde bir buz parçası gibi eriyip buhar olmasını gören ateistler paniğe kapılmamışlardır.Bu panik sonucunda, israil ajanları, sözde ateistler benim yazılarımı ----------sansürleyerek ------------insanların gerçekleri görerek ateist düşünceden dönüş yapmasına engel olamaya çalışmaktadırlar.İşte ateizmin gerçek yüzü.
Bu son can çekişmeler ve çırpınışlar dahi ateist düşünceyi kurtaramayacak ve yok olup gideceklerdir.İnsanları aydınlatmak için, bütün bu çağ dışı düşünce ve ifade özgürlüğüne pranga vurma çalışmalarına rağmen, forumdaki mücadelemi azimle sürdürmeye devam edeceğim.Düşünce ve ifade özgürlüğüne uygulanan çağ dışı baskılara gelin hep beraber hayır diyelim.İsrail ajanlrına ve beynelminel siyonizme geçit vermeyelim.
yasar nuri öztürk
(Login 1yasarnuri)
195.175.121.9 Bir yahhudi ajan Haci ve yazdıkları December 4 2003, 4:53 PM
İsrailli siyonist ajan Hacıda forumda şu satırları döktürmektedir:
“Muhammed Yahudiler tarafindan reddedildigini ogrendigi gun, hayatinin en buyuk dus kirikligina ugradi. Bu red, O'nun butun dinsel basarilarina bir son getiriyordu. O'nun icin bu korkunc ve rezil bir ihanetti. Durum muhakemesi yapti ve bazi onemli politik kararlar almasi gerektigini anladi. Bu kararlar ilerde Islam'i Yahudilik ve Hristiyan'ligin etkisinden kurtaracak ve onu ileri dogru katapult edecekti. Bu politik kararlar sayesinde Islam yeni ve spesifik bir kimlik kazandi..”
Bu yazıya da Ateist türkün aşağıdaki adresinden ulaşabilirsiniz.
http://www.network54.com/Forum/thread?forumid=154147&messageid=1069457997&lp=1069458139
Allaha ve onun gönderdiği semavi dinlere karşı olan bu ateistlerin, Yahudilere karşı bu özel ilgisi neden dersiniz acaba?????????????????.
eyyubi
(Login gurme)
62.248.1.38 Re: Ateistforum İsrail ajanları tarafından yürütülmektedir. December 5 2003, 7:39 PM
bu forumdada müslüman. ateist .klığında bi sürü ajan var
Shade
(Login dandarakan)
193.192.98.2 Re: Ateistforum İsrail ajanları tarafından yürütülmektedir. December 14 2003, 12:46 PM
bu alternatiforum için yazılsa silerdin değil mi MGK ?
Ateistforum için olunca silmiyorsun,işine geliyor onların karalanması değil mi?
Sen bu kafayla daha çok avucunu yalarsın !
Derhal bu pislik başlığı temizle yoksa senin de Yaşar Nuri adıyla yazan piçin de ananızı avradınızı yatırır sikerim.
Orosbu çocukları sizi !
(Login 1yasarnuri)
81.212.179.11 Re: Ateistforum İsrail ajanları tarafından yürütülmektedir. December 15 2003, 1:24 PM
iSRAİL AJANI SHADE
MASKENİZ DÜŞÜNCE
ÇILGINA DÖNDÜNÜZ DEĞİLMİ??
YÜRÜÜ BAKİMMM
Bak Deha sonra Yaşar Hoca söylemedi deme.
December 3 2003 at 3:48 PM Prof.Dr. Yaşar Nuri Öztürk. (Login 1yasarnuri)
from IP address 81.212.179.131
Deha arkadaşımızı son günlerde çok hummalı bir çalışma içinde görüyorum.Kurandan okuyarak kafasına göre açıklarını buluyor.Yarım doktor candan, yarım hoca dinden eder babından.
Zannediyorum Deha bu günlerde Kuranı inceliyor.Çok güzel takdir ettim, fakat kendisine bazı uyarılarda bulunmak istiyorum.Deha arkadaşımızın aklı uçkurunda olduğu için midir bilinmez,birkerem nedense hep hurilerle ve kadınlarla ilgili ayetler gözüne çarpıyor.Aklında ne varsa, pratiğinde de o var galiba.
Bir de bilindiği gibi bu ateistler cenabet dolaşırlar , gusül boy abdesti almazlar.Neden çünkü gusül İslamaın getirdiği bir doğmadır.Gerçi bir erkek ihtilam olduktan sonra, solunumun bir kısmını yaptığı tüylerin gözenekleri kapanır.Buda solunumu güçleştirir.İnsan yıkandı mı, hem dini bir vecibeyi yerine getirmiş , hem de solunumu normale dönmüş olur.Bu bilimsel olsada bu ateistler Gusül boy abdesti almazlar cenabet dolaşırlar.Neden cenabet dolaşırlar, gusül boy abdesti alırlarsa dini bir vecibeyi yerine getirmiş olacakları için.
Her neyse bu onların problemi, fakat Deha !! arkadaşımızı bir konuda uyarmak istiyorum.Ben Yaşar Hoca olarak , yıllarca kurana abdestsiz el sürülmez tabusunu yıkmaya çalıştım.Kuran abdestsiz olarak okunabilir ama cenabet olarak okunacağının fetvasını ben bile veremem.
Sevgili kadim dostum Deha, sana bir çağrıda bulunayım.
Kuranı cenabet okuma sonra çarpılırsın !!!!!!!
Elin bir tarafa ayağın bir tarafa gider, pişman olursun.
Biz senle karşı cephelerde olsak da yinede forumdan
Dost sayılırız, senin için elimden geleni yaparım.
Gel gör ki benim gücüm hafif vakalara yetiyor.
Hafif vakaları üfleyip püfleyerek iyi edebiliyorum.
Sense çok tehlikeli bir iş yapıyorsun,
Fena çarpılırsın seni ben bile düzeltemem söyleyeyim.
Bu durumlarda çaresiz kalınca,
Çarpılmış vatandaşları Medyum Memişe, ketoya gönderiyorum.
Söyleyim sana onların tarifesi de yüksektir,
Paran yetmeyebilir.Sonra Hacı gibi sana da bir yardım kampanyası
Başlatmak zorunda kalmayalım.Benden en fazla
10 milyon TL, işler ona göre.Belki yıl başında
milletvekili maaşlarına zam yaparlarsa
20 milyon TL’ye çıkartabilirim.
Ona göre sonra yaşar Hoca beni uyarmadı deme.
Author Reply
rope
(Login rope)
81.8.108.38 Hocaa!.... December 4 2003, 11:17 AM
Hoşgeldin!...
Ammaa,
Ateistforum'a kızıp
Alternatiforum'u kirletme.
Olur mu Hocam!?.....
Gözünü seveyim......
Shade
(Login dandarakan)
193.192.98.2 hocanız siksin sizi December 14 2003, 1:17 PM
Deha ananı siksin orosbu çocuğu
Haci Ali
(Login Haci_ali)
65.50.78.110 Re: Bak Deha sonra Yaşar Hoca söylemedi deme. December 15 2003, 1:29 AM
HOPPPPP! HOOPPP!...
YAW KIM BU SIKICILER?...
BIZE SIRA KALMAYACAKMI?...
LEN KEL NURI SENIN YEDI SULESINI SHADE CUKSUN!...
ROPE DA HACI CUKSUN!...
MGK ONUNE GEL DUZSUNNN!...
HADI BAKIMMM SIKIK DUMBUKLERR ANCA GIDERSINIZ
(Login 1yasarnuri)
81.212.179.11 Re: Bak Deha sonra Yaşar Hoca söylemedi deme. December 15 2003, 1:26 PM
kONUŞMA LAN
CENABET AJAN
ATEİSTFORUMCULAR
GİDİN EVVELA
GUSUL BOY ABDESTİ ALIN
CENABET HERİFLER
YÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
BAKİMMMMMMMMMMMM
ANCA GİDERSİNİZ.
KAYIP ARANIYOR İNSANLIK NAMINA BİZE YARDIM EDİN.
December 3 2003 at 11:38 AM ANA-BABA (Login 1yasarnuri)
from IP address 81.212.179.246
KAYIP ARANIYOR
Biricik evladımız sevgili abcd’miz; ıhı
Tedavi görmekte olduğu Bakırköy Ruh ve sinir Hastalıkları hastanesinden
hastabakıcıları atlatarak firar eden evladımız abcd aranmaktadır.
Aldığımız istihbarata göre son olarak Harlem internet cafede, çay getirip götürmekte, ayak işlerine bakmakta, yerleri pas pas yapmakta ve boş zamanlarında ateistforuma yazılar bırakmaktadır.Harlem internet cafeye gelip peşini takip ettiğimizi anlayınca oradan apar topar kaçıp, izini kaybettirmiştir.Şu an yerini tespit edemediğimiz bir internet cafeden ateist foruma yazı bırakmaktadır.
Belirgin özellikleri:
Devamlı Türkiye için bir irtica tehlikesi olduğunu söyleyerek,
Panik söylemlerde bulunmak,
Depresif paranoyak çıkışlarla sürekli irticadan endişe etmek,
Atatürk ilke inkılaplarının koruyucusu olduğunu ilan ederek,
paranoya içinde bunların tehlikede olduğu yaygarasını kopartmak.
Sürekli İslami Teröreden bahsetmek.
Müslümanları cinsel sapık olduğunu söylemek,
fakat hiçbir ateistin cinsi sapıklığını görmemek.
Türkiye’nin İran ve Afganistan gibi olduğunu ikide birde gündeme getirmek.
Kadınların kapanmasının gereksiz olduğunu öne sürerek baş örtüsü emrine karşı çıkıp,Erkeklerin güzel ve bakımlı bayanlardan etkilenmeyeceğini söylemek,
(kendisi biraz aseksüeldir de, her kesi kendi gibi sanır).
Muhataplarına, aşağılık yaratık, soysuz köpek v.b. gibi
Sürekli hakaretler yağdırmak.
Devamlı domuz etinin lezzetinden !, yaralarından bahsederek !, Türkiye’nin geri kalma sebebini domuz eti yememeye bağlamak .
Çok saldırgan olup devamlı salya kusmuk konuşur
çok tehlikeli olup kunduz olma tehlikesi dahi vardır.
Gözü karardı mı ana baba bile dinlemez.Bu sayfaya girip sürekli İrtica, İslami terör, yobazlar gericiler diye hakaret yağdıran biri çıkarsa , bilin ki o sevgili abcd’mizdir.Görüldüğü anda Bakırköy Ruh hastalıkları hastanesinin 0 212 5436789 no'lu telefonuna bildirilmesi insaniyet namına rica olunur.Baş hekim tarafından bir motorize ekip, iki hasta bakıcı ve beyaz bir gömlek 24 saat alarm durumunda hazır bulundurulmaktadır.
AŞIRI DİNCİLERİN DİKKATİNE:
Çocuğumuzun akli dengesi yerinde olmayıp, aman siz onu ciddiye alıp evladımıza bir fenalık yapmaya kalkmayın, zarar vermeye klkamayın onun aklı başında değil.
Sevgili abcd’miz, ruh ve sinir sağlığından endişe ediyoruz anan yataklara düştü, baban kalp krizi geçirdi, lütfen hastaneye yuvana geri dön (abcd go home) ,tedavin kaldığın yerden devam etsin.
Bak baş hekim amcandan söz aldık vallahi sana bir şey yapmayacak.
Rumuz:anan ve baban
NOT:Haber verenler mükafatlandırılacak olup, BAHŞİŞ DOLGUNDUR.
Author Reply
paranoyak
(Login paranoyak)
81.6.69.129 Re: KAYIP ARANIYOR İNSANLIK NAMINA BİZE YARDIM EDİN. December 4 2003, 11:12 AM
insanı yaratanı tanımadıkları için insana
insanca muamele yapmasını bilmeyen dinsizler rakip gördükleri insanların iradesiyle oynamayı bir strateji edinip bazen büyüyle bazen kahrolası adamların kahrolası ilaçları ile insanları kendilerine köle haline getirmeye çalışmışlardır.
rusya da kominizm kurulurken bu ilaçlar varmıydı bilmiyorum ama o zaman da bazı aydınlar psikiyatri kliniklerine kaldırılmış ve tecrit edilmiştir.
alternatif foruma yazılmış bir yazıda da yine aynı dinsizler tarafından bülent ecevite kahrolası ilaçlardan verildiği yazıyor. bu olaylar sadece uluslararası ve önemli olaylar da değil mahalli olaylarda da oluyor.
bu adamlardan intikam almak için onların anası babası olup onları bakırköye kaldırmak onlar gibi olmaktır.
bu adamlara yapılacak olan tek şey var kafalarına bir kurşun sıkıp cesetlerini bir çöplüğe atmak.
örnekler anlatmakla bitmez. bu dinsizlerin bir kısmı müslüman olduğunu söylemekte ve gerçekten müslüman olduğuna inanmaktadır. bazı zamanlar gazeteler de bir suç haberi yazar ve suçlunun akli dengesinin yerinde olmadığı falan anlatılıp kliniğe kaldırıldığını yazarlar. olayları biraz takip ediyorsanız o suçluların akıl hastası değil de istenmeyen adam olduklarını görürsünüz. belki gerçekten suçludurlar ama bu bizim haklı olduğumuzu göstermiyor.
ANA BABA
(Login 1yasarnuri)
81.212.179.11 Re: KAYIP ARANIYOR İNSANLIK NAMINA BİZE YARDIM EDİN. December 15 2003, 1:28 PM
HADİ NOLUR EVLADIMIZI BULUN
BAHŞİŞ DOLGUNDUR ONA GÖRE.
forum neden soytarılarla doldu
December 15 2003 at 2:46 PM paranoyak (Login paranoyak)
from IP address 217.131.14.9
tüm bu küfürler müfürler yaşar nuriler
falan hepsi
alternatif forumu ayakta tutabilmek
amacıyla oluşan
bir çabanın eseridir.
forumu aktif tutmak için sürekli
yazı yazmaya veya cevaplanmaya sebep
olacak küfürler
ve fikirler dolaşmaktadır.
piyasada bol bol dolaşan asp ile yapılmış forum
skriptlerini gören acemi webmasterlar birden
kendilerini işin uzmanı sanıp açtıkları
her siteye bir
forum sayfası koymuşlardır.
bundan dolayı forumlarla ilgilenen
insanların site
başına düşen sayısı azalmıştır.
alternatif forum da bu durumdan
nasibini aldığı için
alternatif forumun kurucuları ve
bazı tiryakileri
10 ar tane isimle yazarak forum
katılımcılarının
sayısını çoğaltmış olacaklarını sanıyorlar.
hacı ali nin herkesin gak olduğunu iddia etmesi belki de doğrudur.
Author Reply
yasar nuri öztürk
(Login 1yasarnuri)
81.212.248.225 Burda sizin borunuz ötmez siyonizt ajanlar. December 15 2003, 6:03 PM
Ateistforumda maskeleri düşen israil ajanları
çılgına dönmüş ve foyalarının meydana çıkmasından
korakarak yazılarımı sansürelemeye başlamışlardır.
Fakat bu forum özgür bir forumdur, burda sizin borunuz ötmez siyonist ajanlar.
MGK ve Yaşar Nuri nickli Piçler
December 14 2003 at 12:49 PM Shade (Login dandarakan)
Ateistforum ve editörleri hakkında yazan ve bu yazıları burada tutan MGK aynı kişidir.
Bu yazıları buradan sil MGK,yoksa ananın amına girsen seni bulur götünden kan alırım,
orosbu çocuğu seni !
Author Reply
MGK
(Premier Login pakopako)
Forum Owner
213.153.136.106 Re: MGK ve Yaşar Nuri nickli Piçler December 14 2003, 3:01 PM
Orosbu degil Orospu.
Yanlış yazıyorsun.
HACI
(Login omeryalniz)
24.147.252.201 Re: MGK ve Yaşar Nuri nickli Piçler December 14 2003, 6:25 PM
Walla Shade beni bastiriyor.. Sizi Shade'in "becerikli" ellerine terkediyorum.. Genclere de olanak vermek lazim..
keeeeh keh kehhhhhhhhhh
MGK
(Premier Login pakopako)
Forum Owner
213.153.152.176 Re: MGK ve Yaşar Nuri nickli Piçler December 15 2003, 12:52 AM
HACI..
1-Bu forumlarda "KÜFÜR ETMEK" yasak degildir.
2-Sen bu forumlarda en çok küfür edenlerden birisin.
3-Aynı sen, bu forumlarda küfür edilince bunu saldırı olarak nitelendiren ve şikayetçi olan birisin.Yan tarafta forum editorune başlıklı yazında küfürü saldırı olarak nitelendiriyorsun.
4-MGK diyor ki; Bu shade denen salak birşeye sinirlenmiş olmalı...Kendince bir sebep görmüş ki, sinirlenmiş ve küfür ediyor.Olabilir.Bırak etsin...
Alternatiforum editörleri forumu düzgün tutmakla sorumlu gönüllülerdir.
Kişileri adam etme gibi bir misyonları yoktur.
Ne kimseyi cezalandırmaya ne de yargılamaya niyetim yok.
Bir kez daha hatırlatırım...
"Küfür etmek yasak degil" demek "gelin burda sebepsizce küfür edin" manasına gelmemektedir.
(Login 1yasarnuri)
81.212.179.11 Shade ve hacı cinsi sapıkları December 15 2003, 1:16 PM
Ağzınıza biber sürerim bak.
Burayıda sizin formunuz gibi
düşünce ve ifade özgürlüğünün
kısıtlandığı bir forummun sandınız.
Küfürlerinizle ateist formu
pislettiğiniz yetmiyormuş gibi
..
ağizınıza biber sürerim bak ona göre.
HACI
(Premier Login hacihaci)
24.147.252.201 Re: MGK ve Yaşar Nuri nickli Piçler December 15 2003, 6:13 PM
MGK yaw..
Bana ustura atma..
Forumunun icine siciliyor..
Kurtar..
Hala burada misiniz bakiiimmmmm... heheheh eheheh...
December 7 2003 at 3:23 AM Nuri Baba (Login nuribaba)
from IP address 195.93.72.9
Gün ve Ay kelimelerinin sayimi : Gün, Yevm kelimesi toplam 475=19x25 defa geçer. yevmeizin(70)+yevmuhum(5)+yevmukum(5)+yevmeyni(3)+eyyam(27) hariç olursa 365 olur. Ay, Sehr kelimesi toplam 20 defa geçer. sehrayni(2)+eshur(6) hariç olursa 12 bulunur. Yani hesap yaparken ek ve köklere dikkat. hehhhe hehhe heheh
Özet olarak ifade eylemek gerekirse, Kuran'in düzmece düzdürmece Resat Halife'den çok daha evvel ortaya konulan bazi matematiksel mucizelerinden (19 dahil) tirsan bir takim mahut çevrelerin, Edip Yüksel gibi taseron ajanlar vasitasiyla sulandirdigi ve cilkini çikartarak inanirlarin dikkatini dagitmayi hedefledigi 19 mevzuu, aslen ayniyla vâki olup, malum sureden o iki ayet kasitli ve dis mihraklar eliyle hasiralti edilerek bu mucizenin menfi propagandasi yapilmadan evvel de vâkidir. Yani bazilari kendi kus beyinlerini deve kusu çabuklugu ve zevzekligiyle foseptik çukuruna da soksalar, hem bu vesileyle kiçlarina traktör motoru takip artezyen kuyusundan ve bilmem hangi boklu vede haçli derenin 40 yolundan su da getirseler, bu azim davayi söndürmeye muvaffak olamayacaklari mâlumumuzdur. Eh, arap dili ve edebiyatindan (klasik ve resul dönemi arapçasi) anlamayan bazi çömezlerin salt deformasyon amaçli ek-taki-çogul-tekil-baglaç-maglaç takmaksizin küçük akillariyla yalanladiklarini sandigi bu matematiksel gerçekler, elbette yakin bir zamanda isin hakkini verecek isimlerce de tekrar tekrar detayli olarak gündeme getirilecek ve bu gözünü nefret ve cehalet bürümüs çete elemanlarinin salyali agizlarina klozet kapagi misali çakilacaktir. Bu arada sahte ve uydurma sitelerle Kuran Mucizesi diyerek bizzat kaleyi içten devirme politikasiyla bu mucizeleri abartan müslüman kiligindaki lawrence'lari, islemleri bilerek modifiye edenleri, olmayan seyleri mucize olarak gösterenleri, kasitli olarak sayim hatasi yapip disarida pusuda yatanlar ile adeta paslasanlari, bu vesileylen "bak bu siradan kelime bile yanlis sayildigina göre varin gerisini siz düsünün dedirtenleri" de hesaba katarsak, vaziyetin müskülü bizzat ortaya çikacak ve uyuyanlarin mahmur gözlerini açacaktir diye ümid ediyoruz. Eh, onlar akillarinca tuzak kurdular, fakat Allah'in hesabi ise tâbiatiyla buna mukabil pek çetin olacak (nitekim olmaya basladi da). Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler diye bosuna söylenmedigi muhakkak. Buna küçük somut bir misal ise, Islam 11 Eylül olaylarindan sonra geçtigi mucizevi tirmanis ile bugün dünyanin bir numarali dini haline geldi. Bu tirmanisi satilmis ajanlar vasitasiyla durduramayanlar, elbet taseronlari kullanarak terör simidine sarilacaklar. Pek yakin zamanda bu intihar simidinin nasil bir siddetle ellerinde patlayarak beyinlerini darmadagin edecegini hep birlikte görecegiz. Zalime merhamet, mazluma ihanettir diyoruz. Vesselam,
Author Reply
Nuri Baba
(Login nuribaba)
195.93.72.9 Israil yolun sonuna yaklasiyor... December 7 2003, 4:07 PM
Evet, hiç şüphesiz İsrail artık yolun sonuna yaklaşıyor. Bu gerçeği pek çok Yahudi de kabul ediyor. Kimi tanınmış şahsiyetleri de bu gerçeği açık bir biçimde dillendiriyor. Onlardan biri de 1999-2003 yılları arasında İsrail Meclisi’nin başkanlığını yapmış olan Avraham Burg.
Şimdi size İsrail eski Meclis Başkanı Avraham Burg’un bir müddet önce yapmış olduğu bir konuşmayı aynen veriyor ve ayrıca bunu, İslâm’ı terörle özdeşleştirmeye çalışanlara ithaf ediyorum...
“...İsrail ulusu bugün yolsuzluktan ibaret bir inşaat iskelesinin içinde, baskı ve adaletsizlikten bir temelin üzerinde duruyor. Şu halimizle siyonist girişimin sonu zaten kapımızın eşiğinde sayılır. Bizim nesil hakikaten son siyonist nesil olabilir. Gidişatı değiştirmek için vakit var, ama fazla değil. Gümbür gümbür bir başarısızlığın ortasında yaşıyoruz. Yahudilerin 2 bin yıllık hayatta kalma mücadelesi, sonunda hem kendi halklarına hem de düşmanlarına kulaklarını tıkayan kanunları hiçe sayan, rüşvetçilerden oluşan ahlâksız bir çete tarafından yönetilen bir yerleşimler devletine dönüştü. Adaleti olmayan bir devlet ayakta kalamaz.
Bu gerçeği giderek daha fazla sayıda İsrailli, çocuklarına 25 yıl sonra nerede yaşamak istediklerini sorduğunda idrak etmeye başlıyor. Dürüst davranan çocuklar, ebeveynlerini şoke etme pahasına, nerede yaşamak istediklerini bilmediklerini söylüyor. İsrail toplumunun sonuna doğru geri sayım başlamış durumda...”
Avraham Burg: Bu böyle gidemez!..
“Bu böyle gidemez! Araplar başını önüne eğip, utanç ve öfkesini sonsuza dek içine atsa bile, bu böyle gitmez. Siyonizmin üstyapısı şimdiden ucuz bir Kudüs düğün salonu gibi çökmeye başladı. Alt katta kolonlar yıkılırken, hâlâ üst katta oynamaya ancak aklını kaçıranlar devam eder.
Yol barikatlarındaki Filistinli kadınların çektikleri acıları görmezden gelmeye alıştık artık. Tecavüze uğrayan Filistinli kapı komşumuzun çığlıklarını veya çocuğunu namusuyla geçindirebilmek için canını dişine takan yalnız annenin ağlayışını duymamamıza şaşmamalı.”
Şaşırtıcı açıklamalar devam ediyor.Avraham Burg, canlı bombalara hak veriyor!
“Filistinlilerin çocuklarını önemsemeyi bırakmış olan İsrail, onlar tepeden tırnağa nefrete bürünmüş bir halde gelip, İsraillilerin kendilerini içine kapattıkları hayal dünyalarının göbeğinde kendilerini havaya uçurunca şaşırmamalı. Bizim eğlence mekânlarımızda intihar ediyorlar, çünkü gerçek hayatları bir işkence. Restoranlarımızı kanlarıyla yıkayarak iştahımızı kaçırıyorlar, çünkü evlerinde çocukları, anneleri, babaları aç ve sefil durumda. Günde bin elebaşını öldürsek hiçbir şey çözemeyiz, çünkü liderleri alttan geliyor, nefret ve öfkenin kaynağından, adaletsizliğin ve ahlâki çürümenin altyapılarından. Tüm bunlar kaçınılmaz.
Karar verme vakti geldi. Atalarımızın topraklarının tümünü seviyoruz ve başka zaman olsa burada tek başımıza yaşamak isterdik. Fakat bu gerçekleşmeyecek. Arapların da hayalleri ve ihtiyaçları var.”
Burg: Postal ve demokrasi bir arada olmuyor!
“Ürdün’le Akdeniz arasında eskisi gibi açık ve net bir Yahudi çoğunluk yok. İşte bu yüzden, tüm bu oluşumu, bedelini ödemeden devam ettiremeyiz. Bir yandan Filistinli çoğunluğu İsrail çizmesi altında bastırıp, diğer yandan Ortadoğu’daki tek demokrasi olduğumuzu iddia edemeyiz. İster Yahudi, ister Arap, burada yaşayan herkes eşit haklara sahip olmadıkça demokrasi olmaz.”
Burg: Büyük İsrail’i aklınızdan çıkarın!
“Demokrasi mi istiyorsunuz? Hay hay. Ya son yerleşime varıncaya kadar büyük İsrail’i aklınızdan çıkarın, ya da Araplar dahil herkese tam vatandaşlık ve seçme hakkı tanıyın. Filistin devleti kurulmasını istemeyenler tereddütleriyle zaman kaybettikçe, iyiliğin güçleri de ümitlerini kaybediyor. Dışarıdaki dostlarımız da ellerini uzatıp, İsrail’in yol haritasını barış, adalet ve eşitlik toplumuna götürecek şekilde kullanmasına yardım etmeli, yoksa evet yoksa siyonizmin (dolayısıyla İsrail devletinin) sonu yakındır...”
Bilmem yoruma gerek var mı?
Shade
(Login dandarakan)
193.192.98.2 anasını siktiğimin saksafoncu moruk müzisyeni December 14 2003, 12:55 PM
seni de sikim emanuelini de orosbu çocuğu,
bundan sonra peşinizdeyiz,mezardaki ananızı dahi sikeceğiz orosbu dölü