naar het begin  

alsof ik hetzelf geschreven had

May 29 2007 at 7:47 PM
IlseD 


Response to Liga

 

Mijn dochter heeft vorige week dus ook zonder overleg liga gekregen op het kdv. (ook toevallig in Emmen?) Toen ik haar ophaalde kreeg ik de opmerking: ow ja ze lust ook liga, ja ze heeft liga eerste stap gehad, want ons fruit was op..... Met stomheid geslagen heb ik gereageerd: dat krijgt ze thuis niet. Moet je horen, mijn meis eet alles wat je haar voorzet, dus als ik haar speculaas voorzet eet ze dat ook met smaak op, maar dat wil ik ook niet dat ze dat eet.


Ik ben eigenlijk behoorlijk geraakt (beetje boos zelfs) dat ze dat zonder mijn toestemming doen en dan die opmerking.... was ik niet gelukkig mee. Als ik haar weer breng zal ik ze dit ook voorzichtig vertellen (het ontbreekt me nl nogal ns aan een beetje tact, dus ik moet voorzichtig zijn). Maar de volgende keer moeten ze toch maar even bellen, want dan kom ik persoonlijk fruit oid brengen of ik geef de volgende keer gewoon haar eten mee.

Maar goed alles relativerend, de wereld draait wel door, ze houdt er niets aan over natuurlijk en voor een keer ach, dat overkomen we wel. Maar ik vind het niet leuk!.

mama van RĂªve bijna 8,5 maand

 
 Respond to this message   
Reacties

Find more forums on NutritionCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

Maak je met plezier gebruik van het forum? Steun het bijvoedingsforum dan met een donatie
Zo blijven we vrij van ongewenste reclame voor ongewenste producten