naar het begin  

wat antwoorden...

August 25 2007 at 2:08 PM
Mirjam mv Sjoerd en Luuk 


Response to veel vragen..

 

Brood in het buitenland is meestal geen probleem. Want vaak zit daar (zeker in stokbrood) geen melk in. Dat zit namelijk in broodverbetermiddel en dat wordt daar meestal (net als met veel afbakbrood!) niet gebruikt, daardoor is dat brood de volgende dag ook meestal niet meer lekker, maar dus wel goed voor HA-dieet. Toen wij twee jaar geleden op vakantie gingen naar Frankrijk,zat ik met hetzelfde probleem. Daarom had ik een broodbakmachine meegnomen, maar uiteindelijk heb ik hem weinig gebruikt, omdat bleek dat ik het stokbrood gewoon kon eten. Kun je gewoon even navragen als je daar bent.

Pannenkoeken: pannenkoekenmeel (let er even op dat het km-vrij is) en dan de melk en ei vervangen door spa rood. Klinkt raar, maar het werkt echt!

Ik maakte zelf mini-pizza's van pitta-broodjes met tomatensaus en belegd met dingen die ik wel mocht. Ik maakte er dan een heleboel tegelijk klaar en deed ze in de vriezer. Dan had ik ik ook iets wat ik even snel en makkelijk klaar kon maken (voor het weekend bijv.)
Pasta mag wel, maar de saus meestal niet. Die maakte ik altijd zelf van tomatensaus en toen ik dat ook niet mocht,at ik het met alleen groente en wat bouilon voor de smaak.

Als je nog meer vragen hebt, stel ze gerust!

Mirjam mv Sjoerd(27-10-2004) en Luuk(10-01-2007)

 
 Respond to this message   
Find more forums on NutritionCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

Maak je met plezier gebruik van het forum? Steun het bijvoedingsforum dan met een donatie
Zo blijven we vrij van ongewenste reclame voor ongewenste producten