naar het begin  

ook net begonnen

September 23 2007 at 4:50 PM
jemima 


Response to We zijn begonnen, in een deuk gelegen en eng

 

Wij zijn vandaag ook voor het eerst begonnen, met broccoli! Was ook erg vermakelijk, mijn man en ik hebben genoten en Yarran vond het ook wel geslaagd.

Ook hij moest wel eens kokhalzen, maar ik heb me daar absoluut niet druk om gemaakt. Zoals ik hier of op de site l had gelezen, verslikken kindjes zich eigenlijk alleen in vloeibare dingen, wat gepureerd spul alleen maar spannender maakt. Je kindje krijgt nu voor het eerst stukjes in zijn keel, eerste reactie is natuurlijk kokhalzen. Doen wij ook als we iets vreemds achterin ns keel voelen. Het lijkt mij gewoon een kwestie van wennen.
Ik heb een jaar op een kdv gewerkt en dan stikten kindjes soms echt bijna in hun hapjes, dat gaat heel anders dan kokhalzen en jammer genoeg hoort ook dat er soms bij. Zorg ervoor dat je goed weet wat je in zo'n situatie moet doen, zodat je zelf zekerder in je schoenen staat. En verder moet je kindje gewoon de kans krijgen om aan deze nieuwe ervaring te wennen, dan geloof ik beslist dat het vanzelf (nog) beter gaat. Dat blijkt wel uit alle verhalen hier!

Ik ben wel blij dat mijn man en ik redelijk op 1 lijn zitten. Ik was er wel mee gekomen en heb vurig betoogd waarom dit mij een goede manier lijkt, maar hij stemde gelijk in. En na onze eerste ervaring vandaag heb ik zijn mening gevraagd en hij wilde zeker doorzetten, vond dit om verschillende redenen beter.

Groetjes
Jemima mv Yarran (22-03-07)
http://www.jemprints.nl

 
 Respond to this message   
Find more forums on NutritionCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

Maak je met plezier gebruik van het forum? Steun het bijvoedingsforum dan met een donatie
Zo blijven we vrij van ongewenste reclame voor ongewenste producten