naar het begin  

bepaal je landkaart

March 28 2008 at 10:00 PM

Michele 


Response to bedankt

 

Misschien is het eens handig om voor jezelf (samen met je partner) op een rijtje te zetten wat je juist wel en niet wil in de opvoeding. Hoe je op bepaalde situaties van jullie kind wilt reageren, wat zijn de voors en wat de tegens. Mijn man noemt dat je landkaart in beeld brengen. Als die grenzen voor jullie duidelijk zijn, dan kan de buitenwacht je veel minder snel van je stuk brengen.

Het CB zal er nooit zijn om moeders en vaders op hun gemak te stellen en vertrouwen te geven. Zij zijn er om te kijken of je kind binnen een bepaalde norm valt. Doet het dat, dan heb je mazzel. Maar is dat niet het geval, dan moeten zij dat laten weten. Sommigen zijn communicatief beter dan anderen.

Ik heb in een bericht van dinsdag gezegd dat die van ons in z'n eigen bedje slaapt. Dat werkt voor ons alledrie het beste. Vanaf woensdag is hij echter een beetje ziek geworden en slaapt hij al 2 nachten tussen ons in. Het is schijnbaar nodig voor zijn veilige gevoel, warmte en nu kan hij iedere 1½ a 2 uur een kik geven om weer slaperig gevoed te worden en weer verder te slapen. Hij heeft ook dat iets meer nodig. Die regels zijn dus ook flexibel als je dat wil en als het nodig is. Doe wat het beste uit komt en het beste werkt. Niemand kan daar beter over oordelen dan jullie zelf.


Lilypie Next Birthday PicLilypie Next Birthday Ticker

 
 Respond to this message   
Reacties

Find more forums on NutritionCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

Maak je met plezier gebruik van het forum? Steun het bijvoedingsforum dan met een donatie
Zo blijven we vrij van ongewenste reclame voor ongewenste producten