naar het begin  

hier ook

July 19 2008 at 3:45 PM
Miekes 


Response to Rapley? eerder Schrokkie !! Help !!

 

Hoi,
Wij hadden dat hier ook, zelfs tot overgeven aan toe. Kokhalzen is niet fijn, maar als er hele voedingen uitkomen is het wat anders vonden wij.
Misschien zit je niet op mijn reactie te wachten.... maar wij hebben er dus wel voor gekozen om een gedeelte toch maar (grof) te prakken en een gedeelte wel รก la rapley te geven. Maar dat was nog niet met 6 maanden, hoor! Het gaat er nu om dat ze smaken leert kennen en andere samenstellingen. Kijk dus gewoon wat er nu wel goed gaat en laat nog even weg wat niet gaat. Watermeloen ging bij ons bijvoorbeeld heel goed, net als broodkorst. Of sabbelen op ee stukje mango. Wat ook kan helpen is haar helpen met vasthouden en dus bijvoorbeeld de banaan zo hoog mogelijk vast te houden, zodat ze maar een klein stukje kan afhappen. Nou ging banaan hier ook niet fijn, hoor!
Inmiddels prakken we het steeds minder en bieden ook weer wat meer dingen heel aan. Ook helpt ze vaak mee om het lepeltje in haar mond te doen.
Als ze wel ging kokhalzen of overgeven deed ik net of het heel normaal was en ruimde de boel pas op als ze weer rustig was (en vaak weer gewoon een nieuwe hap nam).
Hele grote stukken viste ik wel uit haar mond.
Volg je gevoel, zou ik zeggen! Ieder kind is anders en iedere mama ook.

Succes en probeer ook te genieten!
En vergeet niet om foto's te maken!

Groet Miekes

 
 Respond to this message   
Find more forums on NutritionCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

Maak je met plezier gebruik van het forum? Steun het bijvoedingsforum dan met een donatie
Zo blijven we vrij van ongewenste reclame voor ongewenste producten