naar het begin  

Nee, zou ik niet doen

July 19 2008 at 11:12 PM

Eva mv Berend & Fiene 


Response to mag creastel clear voor een beeb van 13 mnd?

 

Ik heb even opgezocht wat erin zit. Even als voorbeeld de peer/appel smaak, de andere smaken hebben vergelijkbare ingrediënten:
Bronwater, voedingszuur (citroenzuur), natuurlijk aroma, zuurteregelaar (natriumcitraat), zoetstoffen (cyclaamzuur, aspartaam, sacharine), appelsap (0,01%), perensap (0,01%), bevat een bron van fenylalanine.

Dat zou ik mijn kind dus zeker niet geven. Ik let er erg goed op dat mijn kinderen geen zoetstoffen binnen krijgen, vind ik echt rommel. Om eerlijk te zijn zou ik die crystal clear zelf niet eens drinken Het meest treurige vind ik nog wel dat het de peren/appel smaak is en dat er letterlijk (!) één druppel appelsap en één druppel perensap in zit. Echt treurig

Tip: je zoontje vindt blijkbaar water met een smaakje lekker. Die van ons ook, zij krijgen altijd water met wat sap erdoor (met 13 maanden deden we dat ong. nog in de verhouding 1/3 sap en 2/3 water). Lijkt me echt een heel stuk gezonder! Zo'n sap/water mengsel krijgen ze één of twee keer per dag. De rest van de dag drinken ze alleen water net als wij.

Groetjes,
Eva mv Berend (5-2-2005) & Fiene (13-11-2006)


 
 Respond to this message   
Reacties

  • aspartaam - mamavant on Jul 21, 2008, 2:08 PM
  •  
Find more forums on NutritionCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

Maak je met plezier gebruik van het forum? Steun het bijvoedingsforum dan met een donatie
Zo blijven we vrij van ongewenste reclame voor ongewenste producten