Home > Discussion Groups > Czech and Slovak AFV Discussion Group

Pravidla pro posílání príspevku:
1.

Musíte pokaždé použít své celé jméno.

2.
Musíte udat platnou e-mailovou adresu (Toto je povinnost).
3. Obrázky nesmí být publikovány bez svolení majitele!
4. Od 28. dubna je povinnost být zaregistrován, pokud chcete prispívat do diskusního fóra. Další informace viz: http://www.network54.com/Forum/message?forumid=387422&messageid=1114440752
Pred prvním posíláním príspevku si prectete prosím naše Všeobecné smernice.
Prispíváním do tohoto diskusního fóra vyjadrujete souhlas Uživatelskými podmínkami.
Príspevky, které poruší Uživatelské podmínky diskusního fóra Missing-lynx.com budou smazány. Jejich opakované porušení muže vést k zablokování Vašeho úctu.

Advertisement
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Jak na obrazky?

February 26 2005 at 9:18 PM
  (Login Petr.Brojo)
from IP address 213.220.245.15

Muze mi prosim nekdo poradit. Predchozi navod nefunguje. Po kliknuti na Insert Object, se automaticky odesle jako dalsi prispevek. Pracuji v Opere. Zkusim to jeste primo z Exploreru. Jinak nevim. Dik.

Respond to this message   
AuthorReply

(Login Ondrej.Kubes)
62.245.99.240

Re: Jak na obrazky?

February 26 2005, 9:30 PM 

Já jedu podle návodu z předchozích příspěvků.Jinak jsem počítačovej analfabet,tak Ti moc neporadím

Respond to this message   

(Login Petr.Brojo)
213.46.172.28

Re: Jak na obrazky?

February 26 2005, 9:42 PM 

Uz jsem to vyresil. Funguje to pouze na Exploreru. Jiny prohlizec to repektuje pouze v necem.

Respond to this message   

(Login jirka.zahradnik)
MODERATORS ONLY - Czech and Slovak AFV Discussion Group
62.177.98.244

s operou nemám zkušenosti

February 26 2005, 9:40 PM 

bohužel s operou nemám zkušenosti, normálně by se měl celý příspěvek odeslat až po kliknutí na "Post" pokud zakládáte nový příspěvek, popř. na "Respond" při odpovědi. Pokusím se vypátrat, proč tomu tak je... IE a Netscape fungují bez problémů.

Respond to this message   

(Login Petr.Brojo)
213.46.172.28

Re: s operou nemám zkušenosti

February 26 2005, 9:47 PM 

Dík za ochotu. Taky se zkusím poptat jak na to v Opere. V Exploreru to jede bez problemu.

Respond to this message   

(Login jirka.zahradnik)
MODERATORS ONLY - Czech and Slovak AFV Discussion Group
62.177.98.244

Opera a další prohlížeče

February 28 2005, 11:49 AM 

celé fótum bylo optimalizované pro IE a Netscape, zde by se mělo vyskytovat pouze minimum problémů. Problémy jsou známé s Mozillou, která nezobrazuje správně některé speciální znaky (mohou se objevit pak problémy s diakritikou). Pokud Mozilla neukáže obrázky, zaškrtli jste tuto volbu při instalaci. S Operou jsou problémy s tzv. beta-verzí (volně na netu, bez poplatků), v placené verzi údajně pracuje bez problému. Tolik informace, které jsem obdržel.

Respond to this message   
Current Topic - Jak na obrazky?
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Terms and Conditions of Use
Report abuse