--

<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

szerintetek meghal Bautista?

September 22 2008 at 3:41 PM
No score for this post
Kinga  (Login vkinga)
Forum Owner
from IP address 91.144.97.220

-
Azt gondolom, hogy nem. Legalábbis remélem, mert Bautista nélkül nem lenne olyan ez a sorozat.

This message has been edited by vkinga from IP address 91.144.97.220 on Sep 23, 2008 12:58 PM

Scoring_Disabled_MsgRespond to this message   
AuthorReply
Damme
(no login)
80.253.190.204

szia Kinga

No score for this post
September 23 2008, 12:37 PM 

hát ha nézzük a szokvány szapiopi elemeket, akkor nem halhat meg. De ha azt nézem, látva a sorit, hogy főszereplőből lassan-lassan mellékszereplőé vált, aki részenként max. 5-10 prcet szerepel, plusz a hozavona a tlf szerződése miatt, a VR vége időpont miatt, akkor nem lehet tudni kamanyiék mit hoznak ki ebből a helyzetből.

Lehet, hogy mégiscsak el tud menni a családjával vakációzni.

Itt van egy fotó és már nincsen cső a szájában, csak a furi, hogy griega a műtött oldalán hasal..ugyanúgy, mint amikor a 109. részben bemegy hozzá a műtét után. Mondtam is, ha nem hal bele a lövésbe, a nőnek erre a "vetődő" mozdulatába biztos.

http://www.puroshow.com/?se=55&id=10475

P D

Kinga
(Login vkinga)
Forum Owner
91.144.97.220

Pont fordítva látom. Örülök, hogy jelentkeztél.

No score for this post
September 23 2008, 1:04 PM 

Remélem, a többiek is erre fognak járni. Mostanában több a szerepe. Kíváncsi vagyok a sorozat legvégére, mert ma már ugye mások a telenovellák, és az utolsó rész is. Ezt a részt még nem láttam. Egyébként olvasgattam az argerntin fórumot, és nem akarják, hogy kiírják. Azt gondolom, nem fogják. Esetleg az utolsó részben, tényleg meghal. Azért ez a megérzésem, mert elég gyenge lelkileg Bautista ahhoz, hogy legyőzze Astort, meg Nicolast. Kár, hogy nincs olyan fordulat benne, amikor látni lehet, hogy sokkal erősebb, legalábbis eddig nem láttam ezt.

www.network.com/Forum/189996

Damme
(no login)
80.253.190.204

Szia Kinga

No score for this post
September 23 2008, 6:42 PM 

hát mostanában sokat kínlódtam a technika ördögével.. Először a netem, aztán meg a gépem vacakolt. Most egyenlőre jó, (hogy ne kiabáljam el) mert a fiam nagy karbantartást csinált

A VR -el kapcsolatban, a 109. rész nagyon jól meg volt csinálva. Csodálkoztam is rajta..
A vége tényleg nem látható előre, mert a jók valóban nagyon gyengék és eredménytelenek. Kamanyi eszméletlen rosszul írta meg a szerepüket.
Nem fogom megérteni, hogy miért kedveli jobban a "rosszakat", miért vannak előtérbe tolva.
A szerepük szerint miért tudnak nyugodtan élni egy ismert helyen, hol vannak a zsaruk, miért csak ketten akcióznak általában a jók, miért volt, hogy erősítést csak egy alkalommal kaptak.
Az is érthetetlen,(és a soriban nem is tetszik ez a szál) hogy B szerepe szerint miért pont An- nal jött össze, akinek a férje megölte a szerelmét,és amellett An gyerekének az apja, akinek a hozzátartozói elrabolták a húgát, kinyírták a tetvére feleségét, ellenük nyomoz, az egész család bűnözőkből áll.
Ha meg már így alakult,és Griega megmaradt a szereplőnek, miért nem tudják akkor már eljátszani jól "a mindent figyelmen kívül hagyó nagy érzelmet" (sokszor inkább mosolyogni való az erőlködésük, már ne haragudj meg ezért)

Várhatóan (ami már egyszer volt is, amikor letagadta, hogy ismeri An anyját) a kapcsolat miatt belemászik olyan dologba, ami késlelteti a nyomozást. Márha Kamanyi jól írja meg.
Nem értem, hogy miért úgy írták meg a kórházas jelenetet, hogy a családja B-nek eltűri azt a nőt, akinek az apja miatt lelőtték B-t, Közben előtte meg mindenki elől elhallgatta, hogy tudja hol van az apja. Vártam volna legalább Oc részéről egy kemény kirohanást ellene..ha már B-nek valamelyik részben annyira nekiesett.

Sok az elvarratlan, befejezetlen szál is.. de ez nem a színészek hibája. Azt szoktam erre mondani, hogy Kamanyi a nagy írás közben megfeledkezik egy csomó előzetes dologról

Na jó hosszú voltam..

P Damme

Kinga
(Login vkinga)
Forum Owner
91.144.97.220

Azt gondolom.

No score for this post
September 23 2008, 7:08 PM 

Szerintem ne keresd ebben a sorozatban a nagy szerelmet!!!!! EZ A SOROZAT MÁS. nem olyan, mint a többi dél amerikai sorozst, amelyben a középpontban a szerelem áll. Hogy is lehetne szó ilyen helyzetben a nagy szerelemről? Bautista felesége meghalt. Kiderült, hogy Ana családja tele van gonosz emberekkel. Astor és ugye Nicolas, a férje. Olyan dolgokkal szembesülnek, amit nem képesek félretenni. Még ott van Octavio, akinek a feleségét megölték, és Bautista hibásnak érzi magát. Tele van komoly problémákkal. Az tényleg fura, hogy alig van, aki segítene nekik. Kellenének a rendőrök. A főszereplő meg fejetlenül egyedül akar valamit tenni. Tényleg rengeteg az elvarratlan szál. Nem tudom, hogy ezt a sok szálat hogy fogják elrendezni. A főszereplőnek (Bautistának)azért nincs jobb szerepe, mert Jorge Marrale és JGN még nem kapott Martin Fierrót. Ezzel lehetőséget akarnak adni. Nekem ez a véleményem. nem baj, hogy hosszú lett, amit írtál.

This message has been edited by vkinga from IP address 91.144.97.220 on Sep 29, 2008 12:23 PM

Damme
(no login)
80.253.190.204

Kinga

No score for this post
September 24 2008, 12:15 PM 

nem a szerelmet keresem,a soriban, mert már az elején beszéltük, hogy a témája miatt nem is való ezt a szálat eröltetni. De ha már beletették, mert a kinti nézőknek ez hiányzott, bár a nézettséget abszolút nem befolyásolta, mert szerintem kint is az hiányolják, amit én..

És kérlek, most ne bántódj meg, azon, amit írni fogok, nem bántásként , és nem csak az én véleményem, hanem a sok fórum véleményét is tükrözi.

Azt a hiteles színészi játékot (és itt nem a kettőjük semmitmondó erölködésükről beszélek, amit művelnek a közös jeleneteikben) ami elhiteti velünk, hogy valami alakul a két ember között, minden nehézség ellenére.. Hát ez abszolút nincs meg.

Griega hideg, érzéketlen és továbbra is tehetségtelenül játszik. Hiányzik belőle az a plusz, ami egy nőt színésznővé tesz, magyarul a tehetség, a szenvedély, az érzékenység, mozgáskultúra, testbeszéd és még sorolhatnám, ami egy igazi színésznőre jellemző..

Nem emlékszem rá melyik rész volt, de a TA-n beszéltek is róla, amikor egy ágyjelenetnél telefon miatt B felkel, Griega olyan mérhetetlen undorral törli le a száját, hogy olyant még filmen nem láttam.
Azt hittem, rosszul látok, nemegyszer visszanéztem..Írták is, hogy hiba volt benne hagyni a készítőknek..
És ugyanez a hidegség kíséri végig a jeleneteiket. Bau tekintete bármilyen meghitt jelenet volt idáig, semmiféle érzelmet a közömbösségen kívül nem tükrözött.

FA meg szemmel látható és ezt nem bántásként írom le, a vele közös jelenetekben nem tud a nővel mit kezdeni, sok esetben olyanok az általa játszott jelenetek, mintha egy kezdő színész próbálkozásai lennének.

Tedd meg te is amit én és sokan megtettük. Az eddigi sorijaiban a hasonló jelenetekben a játékát összehasonlítottam..Nem a helyzetet, nem a szerelmet, hanem a színészi alakítást, független a soritól.
Hát még a PC -ben is, ahol igen nehéz körülmények közt bontakozott ki az érzelem, ott is fantasztikusan alakított.
A többiről meg nem is beszélek, mert nem is kell, hiszen ezekben szerettük meg FA -t, mint egy nagyszerű színészt és embert.

Meg lehet nézni, hogy ha másokkal van jelenetben mennyire jó és a régi tehetségét mutatja, na jó nem mindig, de egyre sűrűbben. Nagyon jó látni ezekben, főleg a kezdeti játéka után..
Nagyon sok minden történt és történik vele, ami az ő számára nagyon nehéz lehet feldolgozni.. Ennek ellenére egyre jobb a soriban, mintha a végére beleadna mindent, hogy bebizonyítsa mindenkinek hogy valóban nagy színész.

Remélem nem voltam bántó, nem volt szándékomban..

P D

Damme
(no login)
80.253.190.204

Kinga

No score for this post
September 27 2008, 2:00 AM 

láttam a 112 -t is. nagyon jól megcsinálták.Eldőlt, nem hal meg.. FA nagyot alakít benne, na meg (griegán kívül) a többiek is. Nagyon aranyos a nagypapát alakító idős színész, akinek az éneke alatt FA szaxizik.(nem jut hirtelen eszembe a neve)

Olvastad, hogy a Vr a Sociast megelőzte, pedig most ND -vel a férje, PE is szerepelt, nem akármilyen jelenetben. Sok újság írta, hogy még kómában is megelőzi a kedvencünk PE -t.
Tudod sokszor csináltak szavazást, hogy melyikük tetszik a rajongóknak és PE egyszer, a Montecristo alatt előzte csak meg.

Bár én azt nem értem már az elején, hogy a csodába lehet ezt a két embert egyáltalán összehasonlítani. Ég és föld a kettő (persze az ég, nem is kell mondanom melyikük )

P Damme

Kinga
(Login vkinga)
Forum Owner
91.144.97.220

szia Damme!

No score for this post
September 27 2008, 11:39 AM 

Szia Damme!

De jó, hogy írtál. Nem bántódtam meg. Monicával kapcsolatban egyetértek. Nem egy jó színésznő, de hát kit ajánlanál erre a szerepre? Gianella babázik. Nati nem, mert ebben nem lenne jó. Nancy a canal 13-nél van. Szóval nem egyszerű. Nem azt kérdőjelezem meg, hogy Facu hogy játszik, hanem azt hogy miért nem volt hosszú ideig normális a szerepe. Azt lehetne írni, hogy Jorge Marrale és Soledad Sylviera sorozata. Legalábbis sokáig úgy éreztem. Nincs kidolgozva rendesen Bautista alakja. Örülök, hogy kezd tetszeni a sorozat. A 109. részig láttam, utána nem. Hol van fenn a többi rész? Sehol nem találtam a neten, csak a 109-ig részig. Igen, láttam, hogy legyőzi a Sociast a VR. Mostanában így van. Mindent bevetnek, de hiába. Igen, tudom, még Pablót is. Nem volt szép dolog Pablótól, hogy elvállalta, mert ugye Facu barátja. Nem fúrom a barátom sorozatát. Teljesen más a két pasi. Pablo is egy egyéniség, de igazad van, Facu nagyobb egyéniség.

This message has been edited by vkinga from IP address 91.144.97.220 on Sep 27, 2008 1:22 PM

Damme
(no login)
80.253.190.204

Kinga

No score for this post
September 27 2008, 11:44 PM 

Flacura feltette a Daily-re 112 -ig és az előzetesek is ott vannak . Igaz részletekben, de élvezhető így is.

http://www.dailymotion.com/flacura1

Egyetértek veled abban amit írtál, szerintem sem volt kidolgozva a szerepe, az látszik is, hogy egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni.
Arra gondoltam, hogy neki csak a neve kellett, a TLF azt akarta felhasználni, hogy a C13 -tól elcsábítsa a nézőket.
De nem jött be a számításuk, F -nek meg jött a baba és a sok magánéleti médea balhé, VR -ben a viták, úgyhogy ő se foglalkozott szerintem ezzel. Most meg már nem is akar mást, csak befejezni. Egyet remélek, hogy ezek után ahogy itt bántak vele, nem fog továbbra is ide szerződni.

A VR engem a kezdettől fogva érdekel és nézem is, persze nem nagyon tetszett, amíg rá nem jöttem hogy kell úgy nézni, hogy elvonatkoztatok a színészek gyenge teljesítményétől és a "nagyon nem szeretem tehetségtelen" griegától. Most meg már maga a sori is felpörgött, élvezetesebb, na meg ha kérdésem van, segítenek megérteni a szöveget, vagy én igyekszem fordi progival ügyeskedni (nem nagy sikerrel persze, de ez is valami.)
F különben most nagyon nagyot alakít, aminek nagyon örülök. Olvastad, hogy megint kaptak valami díjat. A Fashion tv meg bemehetett a Fundaleura (csaz ez) és októberben valamikor adni fogja.) Kedvencünk is biztos fog beszélni benne.

Na megint hosszú lettem

P Damme

Damme
(no login)
80.253.190.204

helyesbítek,

No score for this post
September 27 2008, 11:52 PM 

nem októberben, hanem idemásoltam a cikket, biztos ami biztos, tehát valszeg ma, szombaton volt. Szerintem nagy dolog. Két elismerés, CNN is adta a videot, amiben a VR -ről volt szó, most meg ez. Innen látszik, hogy nem szokványos szapiopiról van szó.

http://todotelevision.blogspot.com/2008/09/vidas-robadas-captulo-113.html
Bocsi Adri.

en la revista "miradas" de octubre (que me llego hoy) aparece la fechadel programa especial por ftv: ES EL SABADO 11 A LAS 21 HS

"Fashion tv presentara un especial sobre "famosos por la vida" la tradicional gala que organiza anualmente Fundaleu para recaudar fondos para combatir la leucemia. El programa contara con los talentos del canal. Sera conducido por Mario Guerci, de Glow, Natalia Botti, de Luxury design, comentara los looks de la noche, Martin Luckesh, chef y conductor de deli, descubrira los secretos de la cocina, y Dolores Trull, de ftv mag, presentara las entrevistas a Facundo Arana, Natalia Oreiro, Carla Peterson, Julio Bocca, Pampita y Dolores Barreiro, entre otros"

P D

Current Topic - szerintetek meghal Bautista?
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Find more forums on Soap OperasCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2008 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

Free Web Site Counter