Network54  
         Home 
 | 
 Search 
 | 
 My Account 
 | 
 Help 
  
 Help   >>  Support Index   >>  Network54 Admin Forum   

 Return to Index  

BOB & NETWORK54 ... A Quick FOLLOW-UP

October 6 2010 at 8:06 PM
Score 1.0 (1 person)

  (Premier Login tatialoringcc)
Network54 Premier Admin Group
from IP address 68.82.86.58
Comcast Cable
West Chester, Pennsylvania
United States


Response to Hi Tatia


Bob (and NETWORK54) ... and Ripper any new ideas, here??

I went to your YOU TUBE posting on our FORUM, clicked on EDIT MESSAGE, and copied your embed code ...

( I substitued a "?" WHEREVER a "left bracket" appeared to make the code visible here ... )

?object width="480" height="385">?param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WdvSD_lezvM">?/param>?param name="allowFullScreen" value="true">?/param>?param name="allowscriptaccess" value="always">?/param>?embed src="http://www.youtube.com/v/WdvSD_lezvM" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">?/embed>?/object>

THEN, I copied it directly at the bottom of your message .... when I clicked on PREVIEW, not only did the second embed not show up, but your YOU TUBE embed disappeared ALSO !!

I am on a 2010 MacBook Pro using the latest OS ... 10.6.4 ... !!

O.K. Again --

[linked image]


ANYONE!!!

All my Best,

Frustrated Tatia
http://www.network54.com/Forum/172251/


[linked image]


~ ~

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.   


 Copyright © 1999-2005 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement