Network54  
         Home 
 | 
 Search 
 | 
 My Account 
 | 
 Help 
  
 Help   >>  Support Index   >>  Network54 Admin Forum   

  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Posting video issue

July 2 2011 at 7:54 AM
No score for this post

  (Premier Login ripperproductions)
N54 Volunteer Moderator

Users on at least one of the forums I moderate are complaining about a similar issue that was posted here. When trying to link to a video (with embed code), they are redirected to a security page where they need to input CAPTCHA data and they are told their actions are being recorded.

The video never attaches to the post.

Can someone in tech look at this issue, please?




spinbrush.gif
Ripper


sticky.gifNetwork54 Forum Tech Tips
sticky.gifAirbrush and Paint Tech Forums


    
This message has been edited by ripperproductions on Jul 2, 2011 7:55 AM


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply

(Login N54nick)
Network54 Employee

Re: Posting video issue

No score for this post
July 2 2011, 9:30 AM 

Ripper,

My guess is that when the tech guys stopped the hacker attack, they had to put that in place. I'll speak with Steve about fixing it.

Regards,

Nick
N54 Customer Support

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   


(Premier Login ripperproductions)
N54 Volunteer Moderator

OK, it just happened to me

No score for this post
July 3 2011, 7:31 PM 

while trying to attach 3 images from my own website. I got the CAPTCHA page and filled in the gibberish that was listed, bt the images never attached to my post. This is very annoying.


spinbrush.gif
Ripper


sticky.gifNetwork54 Forum Tech Tips
sticky.gifAirbrush and Paint Tech Forums

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   


(Premier Login ripperproductions)
N54 Volunteer Moderator

More info

No score for this post
July 3 2011, 7:37 PM 


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   


(Premier Login cerkl)
Network54 Premier Admin Group
50.103.42.20
Dekalb, IL
United States

exactly what i am getting now

No score for this post
July 10 2011, 3:29 PM 

good to read they are working on it.

http://www.network54.com/Forum/459903/

[IMG][linked image][/IMG]


[linked image]


Joyful...Fearless...Alive


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   


(Premier Login bob2aa)
Network54 Premier Admin Group
173.245.52.29
āę
New York, NY
United States

Yes

No score for this post
July 3 2011, 8:25 PM 

I agree with you Ripper:

"This is very annoying."


Cheers,Bob

KLEX - USA
Click for Lexington, Kentucky Forecast

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   


(Premier Login Dirck)
Network54 Premier Admin Group
24.218.15.6
Comcast Cable
Nantucket, MA
United States

Why is This?

No score for this post
July 8 2011, 5:13 PM 

We are suddenly experiencing the same annoying captcha and "protection". Why is this now happening every time we try to post pictures?

[linked image]

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   


(Premier Login ripperproductions)
N54 Volunteer Moderator

Re: Why is This?

No score for this post
July 9 2011, 6:53 AM 


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(Premier Login Faz1)
69.180.245.150
Comcast Cable
Nashville, TN
United States

Re: Why is This?

No score for this post
July 9 2011, 1:11 PM 

same here..please fix as soon as you can N54..it is very frustrating and I have a great many affected by it..


Please work out any matters you have with warnings or bans with the Moderator responsible...only after this has not worked may you e-mail an Administrator for questions about bans or warnings...

World's Armed Forces Forum MikePapa1, Administrator, ASIA & PACIFIC and HISTORY & POLITICS
Element7, Administrator, MAIN FORUM and THE DEN

Do not e-mail the forum owner about bans...the final determination on bans rests with the administrators.
World's Armed Forces Forum

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   


(Premier Login ripperproductions)
N54 Volunteer Moderator

Re: Why is This?

No score for this post
July 9 2011, 9:47 PM 


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(Premier Login Faz1)
69.180.245.150
Comcast Cable
Nashville, TN
United States

Re: Why is This?

No score for this post
July 10 2011, 5:05 PM 

thanks nick..@ ripper, I already knew about that topic..I was looking for a response from either nick or steve.


Please work out any matters you have with warnings or bans with the Moderator responsible...only after this has not worked may you e-mail an Administrator for questions about bans or warnings...

World's Armed Forces Forum MikePapa1, Administrator, ASIA & PACIFIC and HISTORY & POLITICS
Element7, Administrator, MAIN FORUM and THE DEN

Do not e-mail the forum owner about bans...the final determination on bans rests with the administrators.
World's Armed Forces Forum

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(Login N54nick)
Network54 Employee

Update

No score for this post
July 10 2011, 10:13 AM 

Steve is working with the tech support at Cloudflare to fix this issue. Sorry for the inconvenience.

Regards,

Nick
N54 Customer Support

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
Current Topic - Posting video issue
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  


 Copyright © 1999-2005 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement