Network54  
         Home 
 | 
 Search 
 | 
 My Account 
 | 
 Help 
  
 Help   >>  Support Index   >>  Network54 Admin Forum   

  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

I used to embed youtube(s)

February 6 2012 at 7:51 PM
Score 2.0 (1 person)
  (Premier Login rbmac5)
Network54 Premier Admin Group
from IP address 68.4.54.147
Cox Communications
Rancho Santa Margarita, California
United States

Why can't I do it now? Or....is there another way to do this?

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply


(Premier Login ripperproductions)
N54 Volunteer Moderator

Re: I used to embed youtube(s)

No score for this post
February 8 2012, 7:38 AM 

Did it just stop working or have you not tried an embed in quite awhile? They changed the coding for security reasons, but that was quite some time back. Do a search on this forum for "embed" if this is something you haven't done in a while. If it is recent, you'll need inside help.


spinbrush.gif
Ripper


sticky.gifNetwork54 Forum Tech Tips
sticky.gifAirbrush and Paint Tech Forums

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(Premier Login rbmac5)
Network54 Premier Admin Group
68.4.54.147
Cox Communications
Rancho Santa Margarita, CA
United States

Oh it's been quite a while.

Score 2.0 (1 person)
February 8 2012, 1:25 PM 

I just tried it to be sure and it won't embed from Youtube.

In fact, if I past the code--it won't show up when I "preview" the post--as though nothing is there. Maybe there's an html tag missing since the ungrade????
---------------------------------------------

---------------------------------------------
I just posted a youtube embed right here between the dash lines and I see nothing. If you edit this post you'll probably see the code, but the scene won't show up......

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   

(Premier Login rbmac5)
Network54 Premier Admin Group
68.4.54.147
Cox Communications
Rancho Santa Margarita, CA
United States

I found it!!!!

No score for this post
February 8 2012, 2:17 PM 

This post explains how to select it
http://www.network54.com/Forum/44985/message/1306365990/How+to+embed+Youtube+using+Safari

I use a dell/ibm clone PC, not a Mac, but it's still relevant. Choosing the old code works. However, some youtubes do not allow embedding and I suppose that's what they were trying to "secure" with their upgraded procedures.

Thanks for suggesting the search which I did a few daze ago but didn't notice the Mac instructions post. Well I noticed it but thought, "I don't have a Mac soooo.....

Rob

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
Current Topic - I used to embed youtube(s)
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  


 Copyright © 1999-2005 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement