Sitenize daha once rastlamistim ama ancak bugun ayrintili gezebildim. Cabanizi kutlarim. Harcadiginiz emek internette sahipsiz gorunen sehrimiz icin bi umut, inanin.
Her sitenin oldugu gibi urfacom'unda eksikleri yok degil. Mesela, aklima ilk gelenler calismayan ama bence Urfa disindan bakip Urfa hakkinda bilgi arayanlarin ilk tiklayacagi "urfa-rehber" linkiniz. Buraya sehir yasami hakkinda bilgiler, bi sehir plani, ulasim turu konularda bir seyler konabilir. Sonra "urfa-saglik" linkinizde sadece eczaneler var, ama oraya hastanelerin, saglik ocaklarin, polikliniklerin adresleri ve hizmet bilgileri konabilir. Yeni bir "urfa-kultur" linki altinda sehirde hizmet veren kutuphaneler, kitapcilar filan toplanabilir. Birde "urfa-sanat," "urfa-tarih," ve "urfa-turizm" linkleriniz sitenin icerik dolu olmasi acisindan onemli, ama malesef henuz boslar. Unutmadan, sehrimizin ismiyle ozdeslesmis muziginin numuneleri icin neden bi link ayirmayalim? Benim elimde bazi Urfa turkulerinin mp3leri var mesela. Koymayi dusunurseniz bi sekilde sizlere aktarabilirim.
Simdilik aklima gelenler bunlar, ve umarim dikkate alirsiniz. Gonlumu biraktigim memleketimle ilgili daha canli, daha icerik dolu sitelerle karsilasabilmek umuduyla, tekrar tebrikler...
Ahmet Bozkurt,
Troy, New York |