<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Pitate se pitate..........

October 9 2002 at 12:03 AM
  (Login ex_bih)

Vidim da ste se nesto vi brcaci,bolje receno brcanski muslimani mnogo okomili na srbe koji su zivjeli i zive na tim prostorima.
Pa pizda mu materina svi su u krivu samo ste vi svjecke i bogovi.Ma daj koga vi to blamite,dosta se se skrivali iza ledja amerima dok vas je stitila Amerika zahvaljujuci laznoj propagandi ,naravno naklonjenoj samo jednoj strani,dosta ste glumili takozvane zrtve kao samo ste vi najebali u tom jebenom bosanskom ratu a svi su drugi cetnici i ustase.Pa pizda mu materina gde su zrtve koje ste vi pobili,gdje su Srbi iz Zenice,Tuzle,Sarajeva,Mostara Bugojna ......kad ce se oni vratiti na svoju zemlju......kad se oni vrate onda cete i vi u brcko............mozda.........nemojte samo reci da ste cistih ruku,ili da su srbi pobili svoj sopstveni narod kao vi na pijaci MARKALE pa ste na sav glas kukali i dozivali intervenciju nato snaga a onaj francuski novinar (koji naravno nije srbin) kad je otkrio i pokusao da iznese u javnost pravu istinu o Markalama odmah su ga uklonili a zasto li...hhm....neznam.
A evo kako neko od vas rece na ovom forumu "PRAVDA STIGNE KAD-TAD", i amerima se otvorile oci ko je u stvari islamski narod,poceli su da vas tamane k,o zeceve.Sjebali su leglo u Afganistanu,sad ce da poravne Irak,a vi se pitajte ko je sledeci na redu,neznam samo komeli cete sada da se jadate,i zapitajte se malo otkud tragovi terorizma na Sarajevskom aerodromu..........to su mozda opet bili SRBI preruseni u mudzahedine.........rekao bih vam samo nemojte se radovati mnogo i kurciti nego budite realni i priznajte da u bilo kom sukobu nemoze da bude samo jedan krivac.Za vas su svi Srbi cetnici i koljaci,Hrvati su ustase a samo ste vi cvijece.....ma dajte..........i nemojte me tjerati da moram ponovo da pisem bezobrazne rijeci jer stvarno me nerviraju gluposti pojedinaca.................kazem vam samo jos jednom.............
PAMET U GLAVU I CUTITE ,MANITE SE "BELAJA",JER I AMERIMA JE VISE PUN K**AC SVIH VAS.........

Respond to this message   
AuthorReply
MoKe Brcak
(no login)

Re: Pitate se pitate..........

October 19 2002, 6:47 PM 

oj vlahadijo, klat cemo vas kad dodje nas sahat

Respond to this message   
no name
(no login)

un title

April 27 2004, 9:42 PM 

Bicete poklani ko zecevi, bolje cutite.Znas li od koga si postao turcine. Pitaj djedu ako ne znas. Ti si poturcen S R B I N. ahaaaaaaaaaaaa JE LI TE SRAMOTA.

Respond to this message   
ummuDzulejbi
(no login)

CUJTE ZLOCINCI-CUJETE!

January 10 2003, 9:09 AM 

svi smo mi napravili jednu veliku gresku.. srbija.. hravatska bosna su zemlje... koje danas postoje-sutra su potopljene vodom..odnesene vjertrom.. ili unistene susom-danas ili sutra ih nema.
Greska je sto su svi za svoju naciju ginuli-a glupe li smrti!
Zar da poginem da bi sutra neko drugi-kao danas nasi.. mozda samo viceve pricali-sta je se promijenilo-kao da nikad rata nije bilo.
Ponovo su "prijatelji" kao prije... zar je bilo svrhe?
Jedina svrha jeste.. boriti se da bozija rijec bude iznad svih.. BOSANACA..SRBA.. i HRVATA.
Za to se bori i za to se gine!
I ne recite za one koji su poginuli na bozijem putu "oni su mrtvi" ne oni su zivi-ali vi to ne ojecate. TA SMRT IMA SVRHE!!
Mi dolazimo u kusnju strah u glad, umanjivaju nam se imetci zivoti i plodovi-ali ipak sta god nam se desi- kazemo BOZIJI SMO I NJEMU CE MO SE VRATITI!! kad tad!
Da nas ubijete-poginuli smo na BOZIJEM putu.. da nas mucite-TRPIMO NA BOZIJEM PUTU.. da nas u zatvore..u tamnice zatvarate PA OSAMLJUJEMO SE NA BOZIJEM PUTU..
PA NEMOZETE NAM NISTA MI SE SAMO BOGA BOJIMO!!!

A I DA SE SVI UDRUZITE!! SRBI.. (i vasi "prijatelji" amerikanci) I SAV SVIJET DA SE SASTAVITE.. UZMITE I NJEMACKE NACISTE UZMITE KOGA ZELITE...NECETE NAM NAUDITI VISE NEGO STO NAM JE OD BOGA SUDZENO... A ZASISTA SMO STRPLJIVI.. I CEKAMO DA DODE POLAGANJE RACUNA!! A PRIJE RACUNA CE I VASE MAJKE PLAKTARI...

Neka strpljiv bude onaj kome se nepravda cini!!!

Respond to this message   

(no login)

Svima pozdrav

January 29 2003, 10:28 AM 

Mir svima.
Prvo bih htio da kazem "pogledajte koliko ima muslimana bosnjaka a koliko Srba iz Srbije i Srba bosanaca u HAGU" za propagandu, to si sanjao sigurno ali eto neka ti bude. Ja samo mogu navesti jednu versu iz Svete Knjige gdje Bog kaze "Ko ubije jednu nevinu osobu kao da je ubio pola Bozije kreacije,a ko pomogne jednoh nevinog covjeka kao da je pomnogao pola Bozije kreacije tj. svijeta ili SVETA, kako god hoces. Prema tome nije ovo bilo ni do mene, ni do tebe ni nas sviju, nego nekih ljudi koji su zivotima nasih oceva, brace i sestara obogatili se i sada zive i ******* na obalama Havaja.
Toliko od mene,
Selam i pozdrav svima.

Brcak 1982.
OS. "Djuro Pucar Stari"

Respond to this message   

(no login)

Re: Svima pozdrav

September 11 2003, 5:44 AM 

Bas si im fino složio tu priču...

Respond to this message   

(no login)

BRE MATERINU MATERINU HALO

July 31 2008, 8:21 AM 

kolega ma bre ti,kako te nije sramota,usao si u god.al vidise da pameti nemas .pa ako ste svi ubijali i BiH i Hrvati i Srbi kao sto je istina,neko se branio pa ubijao a neko krvnicki radio .taj ko god je uradio tj,ruku na osobu jednu digao taj nikad nece imat svoj MIR nit mirnu savjest.ta osoba ce na tanane nestati.a drugo koleega ako je neko gdje zakopan to ce se naci danas se nista nemoze sakrit a i ti tako sa svojim groznim recnikom.Papobogu ,de mi reci koliko do danas je Muslimanski i Hrvatski grobova tj .mezara prikazano a koliko Srpskih,pa ti znas da je se Bosna bez iceg u rukama borila kad je pocelo kukavicki kao i ti sto se iza racunala krijes a takvi kao sto si ti i jos par takvih nama netrebaju nit Hrvatima a ni Srbima u BiH a kako vidim i cujem nit Srbijancima !mogu te i preko racunala otkrit kosi itd pa da odgovaras za uvredu Casti!kosi ti?kositi i kakvo ti pravo imas da taako govoris
il si se drogirao i 2litrenjace Sljive popio pa se osmelio kao pre ma znas kad.gosp Karadj.te pozdravlja i jedva ceka da mu bas ti doces u Goste u HAg.Pripazi na svoj blabla jezik.bas si Baksuz i SEPRTLJA.ljudski pozdrav a i veliki Selam pa se misli ko sam i sta sam a ja te odlicno poznam ludi
sjecas se kad ti je rodak u Posjetu dosao pa ga ti doceka na Aerodromu i on te tri put poljubi a ti ga zamoli da te jos jednom tj.cetvrti put poljubi(jer svi ljudi gledaju vas)da taj narod Amerikanci.ne primeti kosmo radi sramote!
Politiku nevolim obicna sam osoba i svi su mi prijatelji dal H il S ilM il Al il Mus.ko gosd je covek ko covjek on mi je prijatelj a tiiii pah.niko i nista si-Sramota i dosta takvih bljuvotina neg nesto pametnije!HEJ NARODE PROBUDITE SE ZIVOT JE KRATAK

Respond to this message   
Current Topic - Pitate se pitate..........
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement