<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

OTVARANJE WEB SITE-a WWW.BRCKO.ORG

March 23 2000 at 8:58 PM
  (no login)

Ovim topicom najavljujemo otvaranje web site-a
www.brcko.org,
1. aprila 2000. godine.

Nakon nekoliko mjeseci uspjeli smo dovrsiti ovaj projekt i nadamo se jos boljem sadrzaju.

Sve Vas pozivamo da posjetite ovaj web site (koji nije nacionalno opterecen), koji ce raditi za razvoj naseg grada.

Uz iskrene pozdrave od Team-a Brcko.

Respond to this message   
AuthorReply
Adem
(no login)

mr

April 27 2000, 5:52 AM 

Kako je startala Vasa Web Site-a WWW Brcko.Org. veoma sam cesto tamo i radostan sam sto srecem toliki broj mojih starih i novih poznanika. Cuju se lijepa misljenja i razmijeni se iskustvo, a za mene, umiri se nostalgija. Ne znam kome da zahvalim za ove prijatnosti, Armnau za prihvatanje ideja od interesa za Brcko i tehnicku pomoc, ili Jasaku , dobrom poznaniku ili posjetiosima ovih , tehnicki prije svega, uredjenih stranica. Najvaznije je da sam zadovoljan jer mogu sresti one koje cijenim i postujem , koji su mi dragi, i reci svoje misljenje o nasem gradu i njegovoj buducnosti.A Brcko, zahvaljuci ovakvim ljudima, Mislim na Armana i Jasaka, i posjetiocima ovih stranica, sigurnu ima buducnost grada svjetlosti.

Respond to this message   
MoKe Brcak
(no login)

Re: mr

October 19 2002, 6:50 PM 

citam na stranici brcko.org da 27 oktobra dolazi novi design..... masala

Respond to this message   
Anonymous
(no login)

Re: OTVARANJE WEB SITE-a WWW.BRCKO.ORG

October 25 2002, 1:43 AM 

Respond to this message   
Current Topic - OTVARANJE WEB SITE-a WWW.BRCKO.ORG
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement