<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Jeni&Paraga

May 23 2002 at 4:56 PM

E OVO BI TREBALA DA BUDE NASA TEMA...

Respond to this message   
AuthorReply

ups...ja ne vidjeh...

May 29 2002, 9:52 AM 

esselamu alejkum!!! ja nisam vidjela da je paraga napravio dodatni prostor...thanks...ali ja sam vec postirala jos davno na samirin post poruku...nema veze prekopiracu je i ovdje...eto toliko za sada...a ja cekam odgovor...selam

Respond to this message   

poruka od 24/05/02

May 29 2002, 9:56 AM 

May 24 2002, 9:26 AM

esselamu alejkum!!!
ja bih samo da dam svoju pozitivnu kritiku na ono sto je paraga postirao...ok je...i doista ne vidim razlog zasto bi se neko naljutio...sto se mene tice...iz nekih privatnih razloga nebi govorila puno o sebi preko foruma...mislim da je dovoljno da se zna da jenix trenutno nije u bosni,da ima 22. godine i da joj je prvobitni cilj u zivotu da zavrsi studij,inshaAllah,a poslije...Allah najbolje zna...
na zalost primjetila sam da je diskusija na zadatu temu ovdje dosta rijetka u odnosu na druge forume...ne znam zasto...a mislim da je stranica jedna od posjecenijih...evo ja bih da postavim pitanje:sta mislite na koji nacin se moze postici ozivljavanje ovog foruma???moje neko licno misljenje je da se tema moze uvijek pronaci i postirati...problem je sto su ucesnici foruma pasivni...sta radi administracija???da li uopce i postoji na ovoj web page???eto...paraga....rekao si da se ukljucim u diskusiju...recimo da sam je ja zapocela...sada je gospodo draga na vas red...mahsuz selam

Respond to this message   

Re: poruka od 24/05/02

May 30 2002, 2:18 AM 

Ja stvarno neznam zasto bi se ti ustrucavala ikoga da kazes bilo sta o sebi, pa ovo je slobodan svijet,svako ima pravo da kaze ono sto misli i ono sto zeli da kaze.Mozda si ti jedna od onih koji hoce da kaze bas ono sto zele da kazu ali vjeruj mi nema razloga da se ikoga bojis...ovi nasi u Bosni su se zabavili oko drugih stvari da vjerovatno ovaj forum im nista i neznaci...Za sada smo ja ,ti Samira iponekad Jagoda jedini kako mi se cini na forumu ali nebrini doci ce i ostali...mozda bas trebamo vise informacija jedni o drugima da bi se krenulo......SELLAM svima koji prate ovaj forum a takodje i onima koji ga neprate....

Respond to this message   

Re: poruka od 24/05/02

May 30 2002, 7:52 AM 

Selam sestro?
Samo jedno pitanje za tebe !
Mogu li pogadati gdje se nalazis????
CEKAM!!!!

Respond to this message   

Re: Re: poruka od 24/05/02

May 30 2002, 11:31 AM 

we alejkmu selam!!!
a sto si se ti uhvatila mene i mog privatnog zivota???ja sam vec jednom napomenula da ako imas nesto da mi kazes pisi mi na mail...cccccccccc...stvarno ne vidim koji ti je to cejf...koliko ja znam nije mi navika da dosadjujem ljudima sa pitanjima licne prirode...stvarno me nekada znate izbaciti iz takta...nemoj se previse zamarati tudjim zivotima...moj ti je savjet...pometi malo ispred svojih vrata...selam

Respond to this message   

Re: Re: Re: poruka od 24/05/02

June 2 2002, 2:21 PM 

Jeni imas moju punu podrsku,daj bona Jagoda pusti curu na miru...
P.S.Jeni da ti mozda nisi ona(j) anonymous heheheheehehe,opet malo sale,SELLAM svima...

Respond to this message   

selam ;)

June 3 2002, 6:18 AM 

esselamu alejkum!!!
evo samo da se javim...ovih dana su kod mene aktuelni ispitni rokovi...tako da se malo vise sjedi uz knjigu a malo manje uz kompjuter ;)
za sada toliko...mahsuz selam :)

Respond to this message   

Re: selam ;)

June 8 2002, 12:18 AM 

Molim sve posjetioce foruma da JENIX ne uznemiravaju dok uci,JENI sestro nedaj se i samo uci, bice vremena i za ostalo...SELLAM i cujemo se

Respond to this message   

evo mene jope...

June 8 2002, 4:14 PM 

selam!!!
jenix je zavrsila sa final exams...elhamdulillah...sada se odmaram...u svakom slucaju hvala na lijepim zeljama...usput htjela bih pitati sestru jagodu...smijem li ja pogadjati odakle je ona?! sve najbolje i do slijedeceg javljanja
selam

Respond to this message   

Re: evo mene jope...

June 9 2002, 10:11 PM 

CESTITAM Jeni.Sve najbolje i neka ti ALLAH bude naklonjen,neka te cuva...SELLAM iz Indianapolisa pa cujemo se....

Respond to this message   

why????

June 10 2002, 4:45 AM 

Selam draga sestro!
Evo i ja sam bila zauzeta ispitima pa nisam imala vremena da ti se javim.Kao prvo mislim da nije pristojno da se ponasas tako drsko jer si ti na islamskom universitetu.Ja se javljam iz tvok rodnog mjesta i mogu ti reci da mi mnogo nedostajes.
sto se tice tvoga savjeta mislim da bih ga ti trebala primjeniti a ti znas i zasto..toliko od mene.sada ja odoh na cevape a ti tamo jedi rizu....ha ,ha.E i ovo dok nisam zaboravila....imas selam od onog.....znas ti njega vrlo dobro..
do drugog javljanja
SELAM!!!!

Respond to this message   

sta ba WHY!!!

June 10 2002, 10:53 AM 

we alejkmu selam!!!
pitas me why ???prvo si me pravo iznervirala sa svojim pitanjima te odakle sam,te gdje sam ...ccccc... i jos pitas zasto??? samo da znas skontala sam te koja si ... neka bude i ovaj put 2:0 za tebe ... ja jesam bila malo gruba na rijecima stoga halali...sama kazes da je nekada bitno zadrzati svoju anonimnost zar ne?!;)a sto se savjeta tice...hm...ono je bila konstatacija a ne savjet...znas me. ..rijetko kada prihvatam necije savjete pa ih i sama tesko dajem...jes' da ce neki reci da to ne valja ali sve dok je tako... ta sam...neki to vole kod mene...neki opet ne...a sto se ja rasprica...:(smrc...sto spomenu celape...sekic i ja sam tebe pozelio...puno,puno...lolim te...
mahsuz selam za malog paragu
P.S.ups...odadoh ja jos neke stvari o sebi

Respond to this message   

sta je ba ovo???

June 13 2002, 11:14 AM 

esselamu alejkum!!!
sta je ba ovo???nigdje nikoga???da niste mozda na odmoru,pa izbjegavate zracenje od kompjutera jer ste se izmedju ostalog posetili ovih par dana zdravom nacinu zivljenja :)hajde eto da se ja javim ponovo...ma za uhar je makar jedan post dnevno da ne bude da je forum umro i da nam ga ne daj Boze iskljuce...iako ima vise onih koji su pasivni posmatraci svega ovog...nejse...mahsuz selam za nekolicinu onih koji se ipak logg in i nesto postiraju ovdje...iako ima nekada nekih malih i sitnih prepirki...zaborave se brzo...nije li tako?!
mali paraga sta je sa tobom???jesi li ziv???samira tu si???jagoda???evo vas jenix proziva
do slijedeceg javljanja...selam

Respond to this message   

Re: sta je ba ovo???

June 14 2002, 11:43 PM 

SELLAM svima... ma evo me ponovo,bio sam malo depresivan al' fala Bogu povratio sam se...nista strasno samo sam zabrljao al' popravicu to i vise se to nece desiti... ma posten da budem bilo me stid da se javim...SELLAM svima vama...

Respond to this message   

Re: Re: sta je ba ovo???

June 18 2002, 4:22 AM 

xxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx
SALAM!!!!!!!

Respond to this message   

nema nikoga...

July 2 2002, 11:50 AM 

evo ja opet zaluta ovdje u ovu avliju...svi spavaju...haj' ako se koji od vas probudi pronaci ce poruku da je navracala kona,ma znate koja ...
my selams to all of you

Respond to this message   
Current Topic - Jeni&Paraga
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement