<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

.. o Tesanjci

January 17 2000 at 10:33 PM

Budite subjektivni :)))

Respond to this message   
AuthorReply

Untitled

April 10 2000, 6:56 PM 

UREDU CARE

Respond to this message   
Adnan S

Untitled

March 8 2001, 4:33 PM 

saa

Respond to this message   

Untitled

March 8 2001, 4:38 PM 

Sta da kazem

Respond to this message   

Re: .. o Tesanjci

April 1 2002, 3:58 AM 

Nisam vidio manje mjesto u svijetu a da vise kurve ima na jednom mjestu...hajmo brco picke katolicke...

Respond to this message   

Need be men

April 4 2002, 10:22 AM 

Bas si zalupan do daske..nema ti ga ravnog.

Respond to this message   

Re: Need be men

April 6 2002, 1:39 AM 

MALI paraga ovdje...Samira slucajno sam printovao anonymus umjesto MALI paraga a sto se tice Tesanjke i sada imam isto misljenje.Dali sam zalupan ili nisam nije bitno MALI paraga ostaje da bude ko je i sta je i jedan dan cu dati posaljem pravo ime od Anonymusa jer znam tog supcica.MALI paraga nije ustasa ali mu se svidja ideja ustastva naravno bez hrvata samo Muslimani.Dobrosav Paraga vjeruje da je Bosna dio Hrvatske MALI paraga vjeruje da su Makarska i cijela juzna dalmacija teritorije bosanskog pasaluka okupirane od strane hrvata.Dobrosav Paraga vjeruje da granica sa srbijom Drina MALI paraga vjeruje da su susjedne drzave od drage nam Bosne Slovenija,Madjarska,Italija Albanija i Kragujevac i Beograd na istoku...nastavak u iducem broju puno selama Mali PARAGA$$$

Respond to this message   

Mali paraga

April 10 2002, 4:15 PM 

A zasto jedan dan ???
Basm me interesuje ko je taj an........??,,
A ti se slazes sa mnom...
Neznam mislim da bih svi imali raspravljati o pametnijim stvarima i sto je naj vaznije izrazavati se KULTURNO....

< Selam iz Malaysie>

Respond to this message   

Re: Mali paraga

April 10 2002, 10:57 PM 

Samira nemogu da ti dam ime tog an.....sa sada ali cu naci nacina da ti posaljem.Znas kako je za vrijeme rata covjek se fali da je hranio Muslimane slaninom pa sad prigovara a ti sama znas da smo mi merhametli duse,te ga ovaj puta necemo osunetiti...samo neka nauci makar 5 sura iz kurana i sve ce mu biti oprosteno.Sada predjimo na drugu temu KULTURA.Kultura je nesto sto se tesko moze definisati.Recimo nacin na koji se ja izrazavam mozda normalan meni i jos nekima ali drugima nije.Mozda nacin na koji se oni izrazavaju je nekome drugom smijesan ili sta vise vulgaran i nedostojan(ali ga i ja se..m ha)Ti zivis u Maleziji i tamo je sigurno sve drugacije nego u8 Evropi.Ja zivim u USA i za mene je potpuno normalno da pricam sta hocu a ko zeli da slusa neka slusa ko nece.Nisam ja kriv sto nevolim Srbe i Hrvate.Cuj ovo Srbin ti je VLAH,Hrvat ti je VLAH+1/2...Selam iz Amerike i cujemo se opet ako ti zatreba tel.broj od nekoga i tako to...MALI paraga

Respond to this message   

mali paraga

April 12 2002, 4:46 PM 

How are you ?im fine .
Netrebas mi objasnjavati ko su srbi a ko hrvati jer ja to znam vrlo dobro .
Nego me interesuje nesto drugo ko je taj an....,ako ga ti znas naravno.
Toliko nadam se da ces mi odgovoriti ,sada moram u Biblioteku da sto naucim pametno pa se cujemo drugi puta
Sorry,how old are you???? nadam se da pitanje nije tesko .Toliko od Samire ovaj puta
<<< SELAM>>>

Respond to this message   

Re: mali paraga

April 12 2002, 9:01 PM 

Anonymous ces naci na biziba@yahuu.com.Odgovor na jos neka pitanja mozes da nadjes na prvoj stranici foruma.To je tvoja poruka "selam iz malesyje"

Respond to this message   
Current Topic - .. o Tesanjci
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement