<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Untitled

October 8 2000 at 11:25 PM

-
Zasto izvorni tesnjaci ne integriraju izbjeglice u Tesnju kao ravnopravne gradjane?? (Da li tu ne igra neki ponos neku ulogu?)

Respond to this message   
AuthorReply
cg 3

odgovor

October 9 2000, 1:35 PM 

zato sto nisu.

Respond to this message   
Tesnjak

Untitled

October 18 2000, 4:37 PM 

Dosta nam je Dobojlija

Respond to this message   

Untitled

November 7 2000, 1:13 PM 

Mlad si ti, pa ne znas da su te i Dobojlije odbranile u proslom ratu. Ako ne znas, onda him ne prisjedaj na muku. Ili moze i drugo: da Bog da da jednom u zivotu i ti budes muhadzir.

Respond to this message   

suljo je ovde.jebo te iljada

November 14 2000, 8:14 PM 

jebote iljada.

Respond to this message   

kletva

December 16 2000, 7:11 AM 

Samo ti mogu reci da bog nije macka .Jednog dana stice kletva takve tesnjake napominjem 'takve' jer na svu srecu nisu svi takvog misljenja. Tesko onome ko jede muhadzirski kruh i to od takvih ljudi .Gledajuci par ljudi vi ste zamrzili sve dobojlije a niste ni vi mila majka.Ali ako bogda vraticemo se mi svojim kucama pa necemo morati traziti vase milostinje.Ali opet kazem cast izuzecima jer u svakom zitu ima kukolja.Ja sam na svu srecu bila tamo vrlo kratko ali dovoljno da vidim sve .Nije fer poslije onolikog rata sada tako govoriti o bilo kojim izbjeglicama jer ipak smo svi protjerani samo zato sto smo muslimani ali eto ni to nas nije nasjetovalo da ne budemo svugdje ko rogovi u vreci.Sad poslije svega treba da budemo jedinstveniji nego ikada da nam se onako nesto ne bi vise nikada dogodilo.Nisi ti jarane moj osjetio cetnicke logore i njihovo maltretiranje inace ne bi ti tako prico ni o kome pa ni o dobojlijama.Ko god mislio lose o tim ljudima neka ih akobogda isto stigne pa kad tad.

Respond to this message   

Tc Tc Tc...!!!

May 9 2001, 1:36 PM 

.....a zasto tolika netrepeljivost,molim ja Vas lijepo???

Zar nije dovoljno sav trepet,strah i bijeda pretrpljena?
A vi poceli sa prepucavanjem....zasto,zar nije mizerno i pateticno???

Daj ljudi osvjestite se i okrenite oko sebe....-budite HUMANI i STRPLJIVI!!!

Pozdrav,Dzeni*

Respond to this message   
itd

Untitled

July 16 2001, 4:27 AM 

dragi tesnjaci a i dobojlije vi se stvarno prepucavate oko gluposti ali rat nije bio samo u tesnju svi smo mi osjetili rat,,vama je izgleda malo rata bilo pa hocete jos stvarno vi muslimani CISTE GUZE A PRLJAVOG OBRAZA,,A I ZAVIDNI STE
NISTE VI NIZASTO NI JEDNI NI DRUGI PEKMEZARI,, SRAMOTAAAAAAA

Respond to this message   
Current Topic - Untitled
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Create your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2009 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement