http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com

Respond to this messageBALIK KE INDEX
Original Message
 • Vigrx Plus Menguatkan Zakar, Menambah Saiz Dan Stamina Seksual
  • azren (Login puteraboboy)
   Posted Sep 8, 2011 3:34 PM

   Ketahui Rahsia Yang Diiktiraf Oleh Pakar Kesihatan dan Kajian Sainstifik Yang Mampu...

   * Memberikan Anda Zakar Yang Panjang, Besar dan Lebih Keras Semasa Tegang.
   * Menambah Stamina Seks Anda.
   * Lebih Power dan Kepuasan Yang Hebat!

   Sedekad yang lalu, pengasas kami mencari ramuan hebat dalam membantu lelaki mencapai kepuasan seksual. Kini kami telah berjaya menghasilkan satu formula yang mampu membantu para lelaki menambah saiz zakar mereka sekaligus membantu mereka mencapai kepuasan dalam hubungan seks bersama pasangan mereka. Kami memperkenalkan Vigrx Plus, Pill Khusus Lelaki No 1 Di USA.
   Bagaimana Vigrx Plus Berfungsi?

   Zakar lelaki mempunyai 2 silinder yang dipanggil Corpora Cavernosa yang mana bila anda terangsang, silinder ini akan mengembang dan dipenuhi darah yang mana akan membuatkan zakar anda ereksi a.k.a tegang.

   Kapasiti Corpora Cavernosa mengembang dan disi darah adalah limit tahap ketegangan dan saiz zakar anda dan fungsi ini akan berkurangan berkadar dengan usia anda. Ini sebabnya semakin berusia anda, semakin kurang tegang zakar anda.

   Kajian klinikal pakar kesihatan kami telah menemui yang tisu zakar di Corpora Cavernosa boleh dinaikkan keupayaannya dan berfungsi dengan lebih efektif bila diberikan nutrien yang bersesuaian.

   Dengan kajian ini, kami menghasilkan Vigrx Plus, pill yang mengandungi 100% herba yang berkualiti tinggi dan baik untuk kesihatan zakar lelaki.

   Baru-baru ini kami menambah satu bahan istimewa, Bioperene yang terbukti secara klinikal di USA, mampu menambah kadar penyerapan nutrien yang ada dalam Vigrx Plus terus kedalam zakar anda.
   Jangkamasa Perubahan Selepas Pengambilan Vigrx Plus

   Bulan Pertama: Anggap ini sebagai pembinaan tapak asas yang kukuh. Pengambilan Vigrx Plus pada bulan pertama sangat penting. Ia akan membantu anda membina blok asas untuk zakar yang lebih besar dan ereksi yang lebih padat.

   Bulan Kedua: Sekarang ia lebih mengujakan. Anda akan dapat melihat perubahan drastik pada zakar anda dari segi saiz semasa ereksi. Anda juga akan perasan stamina tambahan sewaktu hubungan seks.

   Bulan Ketiga: Sekarnag bila anda ereksi, zakar anda kelihatan lebih mantap, keras, besar dari sebelum ini.

   Bulan Keempat-12: Apa lagi yang anda mahukan? Selepas 4 bulan, hasilnya menakjubkan. Ingat, lebih lama anda amalkan Vigrx Plus, lebih bagus hasilnya.

   Sudah tentu setiap lelaki akan mengambil masa yang berbeza untuk merasai perubahannya. Jadi adalah amat penting untuk anda mengambil Vigrx Plus mengikut sukatan yang disarankan.

   Kajian Klinikal Terhadap Vigrx Plus

   * Meningkatkan kesihatan seksual lelaki secara keseluruhannya
   * Menambah saiz ketegangan zakar dari segi kepanjangan dan kelebaran.
   * Menguatkan zakar
   * Membantu pengaliran darah dizakar.
   * Menambah hormon kelakian
   * Menambah stamina lelaki

   Kandungan Herba Dalam Vigrx Plus

   Bioperine - Terbukti secara klinikal mampu membantu tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik. Dalam bahasa mudah, Bioperine membantu suplemen lebih berkesan.

   Damiana - Telah digunakan secara meluas oleh mayarakat Amerika Tengah dan Amerika Selatan sejak zaman Mayans sebagai pengalak seksual lelaki. Damiana terbukti mampu menambah stamina seksual, menguatkan ereksi dan memperbaiki orgasme lelaki.

   Tribulus Terrestris - Di Eropah, tanaman yang juga dikenal dengan nama ''Puncture Vine'' atau Caltrop ini telah digunakan sebagai herba stimulan untuk meningkatkan libido (kemampuan seksual) lelaki dan wanita sejak berabad-abad yang lalu. Selain itu, tanaman ini juga digunakan dalam perubatan hati, ginjal, serta penyakit saluran pencernaan. Tribulus dapat membantu masalah seksual kerana memiliki komponen yang disebut protodioscin. Zat ini akan diubah menjadi hormon dehidroepiandosteron atau DHEA, yang merupakan stimulan untuk penghasilan hormon testosteron dan estrogen. Secara ringkasnya, tribulus merangsang tubuh untuk membentuk hormon testosteron dan estrogen.

   Epimedium Sagittatum - Juga dikenali sebagai "Horny Goat Weed". Epimedium digunakan ribuan tahun dahulu dichina sebagai pengalak seks. Kajian sainstifik telah menemui icariin sebagai bahan aktif dalam Epimedium. Icariin terbukti mampu merawat masalah mati pucuk lelaki. Satu lagi kebaikkan Epimedium adalah ia mampu mengalak lebih banyak pengaliran darah pada zakar.

   Ginkgo Biloba - Ginkgo biloba digunakan dalam perubatan tradisional untuk memperbaiki proses peredaran darah dan menguatkan daya ingatan. Ginkgo digunakan secara meluas di Jerman dan Perancis untuk penyakit Alzheimer dan penyakit lain berkaitan otak dan mental. 2 komponen penting dalam ginkgo biloba adalah flavonoid dan terpenoid. Flavonoid mempunyai kesan antioksidan yang berpotensi tinggi dengan melindungi saraf, otot jantung, saluran darah dan retina daripada rosak. Manakala terpenoid memperbaiki aliran darah dengan mengembangkan saluran darah dan mengurangkan kelekitan platlet. Selain itu, ginkgo juga meningkatkan pengaliran darah ke penis seterusnya menyokong dan mengekalkan ereksi apabila mendapat rangsangan seks.

   Panax Ginseng - Dalam perubatan tradisional Cina, Panax ginseng menguatkan tenaga Yang, membantu melancarkan pengaliran darah, menambah bilangan darah, menguatkan badan, memulihkan tenaga dan 1001 lagi khasiat.

   Saw Palmetto Berry - dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual. Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.

   Muira Puama Bark Extract - Digunakan untuk mengembalikan kekuatan seksual lelaki dan menambah nafsu seksual lelaki. Kajian yang dijalankan menunjukkan 62% lelaki yang mengalami masalah seksual mendapat kebaikkan selepas mengambil Ekstrak Muira Pauma.

   Catuaba Bark Extract - Sejarahwan mengatakan herba ini mula terkenal di Brazil sebagai pengalak seks. Ia dikatakan sesiapa yang mengamalkannya akan mula mendapat mimpi basah dan diikuti dengan penambahan nafsu seksual.

   Hawthorn Berry - Hawthorn kaya dengan bioflavonoids, yang mana ia mampu melegakan arteri. Gabungan ini merupakan antioksidan yang kuat yang mampu meningkatkan perjalanan darah dan oksigen ke hati.

   INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
   http://hebatpower.com/


   CARA MEMBUAT TEMPAHAN

   SILA KLIK DI SINI
   http://hebatpower.com/tempahan.html

   Tempahan boleh dibuat melalui:-
   Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

   1. Bankin RM279.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
   FREE POS LAJU
   2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
   (Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

   3. Sms / Call : 0173468224
   Berikan butiran lengkap berikut :

   Nama anda
   Alamat Anda
   Bank In
   Jumlah Transaksi
   Masa transaksi
   Tarikh transaksi
   Kod Produk : VGP
  Login Status
 • You are not logged in
  • Login
   Password
    

   Optional
   Provides additional benefits such as notifications, signatures, and user authentication.


   Create Account
  Your Name
  Message Title
  Message Text
  Options
        


  Find more forums on EntertainmentCreate your own forum at Network54
   Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  
  http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com