http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com
 


  << Previous Topic | Next Topic >>BALIK KE INDEX  

NOVALIFE.CC

September 17 2008 at 3:00 PM
No score for this post
kadiung  (no login)

 
macam mana sambutan novalife d keningau.sia dengar hebat juga sdh ada yg dapat bones beribu.mcam mana tu?ada yang sudah jadi member novalife kah?cuba gia kamu kasi tau saya.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply
eva
(no login)

Re: NOVALIFE.CC

No score for this post
September 17 2008, 7:10 PM 

ada juga sa dengar tentang ini skim tapi nda berapa tau betul.Sa rasa ada juga di keningau skrg tapi kurang pasti camana sambutan dia..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
panglima
(no login)

novalife.cc

No score for this post
September 18 2008, 2:40 PM 

Ooh nama dia sekrang SRIISB SDN BHD bah tu>utk lebih jelas lagi kauorang buka d laman web dia d www.novalife. cc atau www.sriisb.cc.hebat juga ni boleh dapat duit juga kalu buat betul 2.tiap tiap mminggu boleh klim rm 1050.00 kalu suda dpt poin.300poin boleh transfer p bank sudah.ramai kawan sia adh jadi member.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
kediung
(no login)

novalife

No score for this post
October 3 2008, 9:29 AM 

haahaahaa betul pula ni.sia sdh join..sia taja 5 org saja.dpt 325 point sdah trnsfer dlm Ambank RM 1,050.00 sudah dapat.3 hari ja sia taja org.tu pun lpas kerja sia p jalan jumpa org.nga dapat duit terus sia slow hehee...sorou poh...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
ally
(no login)

............

No score for this post
October 3 2008, 4:56 PM 

klo da dpt utg jng lupa belanja kta urg ah kediung...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

biz baik

No score for this post
October 14 2008, 10:49 PM 

JOM JOIN BIZ YG LEBIH REALISTIK.. (modal RM200)

RM200 Sponsor 2 org dpt 1water filter..
Klu nk produk terus kira 3lot la rm600.(1 kiri 1 kanan)
Bonus sponsor rm50 pairing rm30 n ada bonus unilevel..
Syarikat ada kilang wat water filter sdr, dan pernah suply untuk lebih10syarikat yang wat MLM , tp skang syarikat ni sdr wat MLM.

Klu tak boleh cari orang kita wat cara jual water filter tersebut sebab ramai yg nk beli coz harga murah. Produk ni harga pasaran rm1880. Klu kita jual rm600 dapat untung Rm200/unit tu saya leh ajar mcm mana.Ada yang buat skang jual rm800 n rm1000 pn ada, tu pandai2 la. Produk dapat pengiktirafan antarabangsa.. Ada 5filter n pki system nano silver.. Setiap filter ada d jual berasingan untuk maintainen.

Syarikat ada AJL dah cuba run untuk 1000level & tidak overpaid.
Bonus kita dapat 70% , 30% masuk tabung. Duit tabung boleh d tebus dgn beli smula lot baru(maksudnya upline akan jd downline plak) atau redeem barang. Plan lebih kurang mcm E-dymium. Masih belum dilancarkan, akan dilancarkan dlm masa terdekat.

JOM JOIN SKARANG, TK RUGI SEBAB DPT PRODUK YG BERNILAI TINGGIÂ…
Klu join rm500 pn stakat dpt kopi je wat apa. Tul tak? DIRI ANDA YG BUAT KEPUTUSAN. Produk keperluan hidup zaman skarang, org kampung pn ramai yg nak beli coz mampu dimiliki.

HUBUNGI SAYA : 019-5539896 / sincan_my@yahoo.com.my
ANDA AKAN DAPAT 1 TAPAK IKLAN D INTERNET PERCUMA DARI ADMIN..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

Benda Camni X Tahan Lama...

No score for this post
October 22 2008, 2:56 PM 

Bley percaya ke?Modal kecik,untung banyak..sykt camni xkan bertahan lama.semuanya demi keuntungan sykt jer.org yg wat bnd ni xde masa depan.hanya tau mengakayakan sykt.sykt akan blah cabut lari bila dh smp target untung yg dikehendaki jer.bnd pe yg diniagakan?Duit?Mcm money game jer...mmg sume org nk kaya,nk hidup senang.tp xkan dgn cara cmni kot?amik duit org,bg kat org..sykt amik ckit..sykt jgk yg untung..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
kediung
(no login)

novalife.cc

No score for this post
October 22 2008, 4:08 PM 

SYRIKAT DAH GULUNG TIKAR....OFIS DAH TERBAKAR...NASIB BAIK SIA SUDAH DAPAT SIKIT...TAPI KESIAN ORANG YANG BELUM DAPAT...HUHH... BETUL INI PENGAJARAN BUAT SAYA...SEUMUR HIDUP SIA NDA LAGI MAU JOINT MANA MANA SYRIKAT MLM....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

E-MLM...konsep "Spill Over & Infinity" hebat

No score for this post
November 16 2008, 6:14 PM 

Selamat kepada semua. Saya ingin berkongsi kepada kalian peluang hebat ini, PERCUMA, tiada risiko. Hantarkan emel kepada saya di agaliudin@gmail.com utk saya berikan butiran softcopy Presentation berkenaan E-MLM.
TQ.

Awang, E-MLM "Bisnes Di Hujung Jari"
0138558355
Cawangan Sabah

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Current Topic - NOVALIFE.CC  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>BALIK KE INDEX  
Find more forums on EntertainmentCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2014 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  
http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com