http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com
 


  << Previous Topic | Next Topic >>BALIK KE INDEX  

cium-cium di tempat awam...

December 1 2008 at 12:09 PM
No score for this post
salana_dalam  (Login salana_dalam)

 
alallal..ni ada kes ba di keningau juga ni budak sikul sana tangga dakat bsn durg becium ba ..kitai..macamana mau basmi ni..gejala ni..budak sekolah dlm arround 15,16 yrs old ..bikin malu bapa:(dia

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply
tompin
(no login)

Re: cium-cium di tempat awam...

No score for this post
December 1 2008, 1:55 PM 

bercium kat mana juga tu.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
salana_dalam
(no login)

tangga sebelah BSN ba

No score for this post
December 1 2008, 2:00 PM 

cuba ko p cubuk..ptg atau tengari ada tu budak 4 ikur romen2

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
nc
(no login)

ya ba kn

No score for this post
December 1 2008, 2:42 PM 

ya ba kan,, kalu mo besium2 pn, jn la ba di tmpat awam kn,, di tangga ka??hahahaa..aduiii...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
salana_dalam
(no login)

ya ba nc..takut durg tebuat yg lebih2 ba,,:)

No score for this post
December 1 2008, 4:14 PM 


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Joan
(no login)

ermm

Score 3.0 (1 person)
December 1 2008, 5:35 PM 

ni nda bole jadi ni mesti kna tegur atau sdg2 diorg romen2kan pangil makbpa doirg tgk romen lagi kah tak...joan pn bkn nak mgata tpi kpada diorg2 yg suka berromen2 tu kt tempat org awam sdr2la ckit tempat terbuka bnyak org lalu lalang kat ctu..sja nak bagi komen siou kio kaluada yg tersa pla sakap joan ni...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
salana_dalam
(no login)

betul baitu..joan..

No score for this post
December 1 2008, 7:49 PM 

ngam sya pun mau tegur ba durg tapi takut nanti kana keruyuk..maklumlah geng budak sikul ni..sya suda tua nda larat suda menahan pukulan:)kakkakkka...tapi 1 hari nanti bagus kita lapor terus la..takut2 nanti...melarat durg ni tada teguran...4 kali suda sia nampak..time mau cucuk kad..urg ramai pun nampak..ba..ada yg minum2 entah itu mentoku ka.sia pun nda tau..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
kediung
(Login kediung)
Ahli Forum Keningau

Re: cium-cium di tempat awam...

No score for this post
December 6 2008, 2:33 PM 

kurang hajar betul kan...mau kena tambah ajar tu....kecil kecil sudah pandai macam tu....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
paha_ikan
(no login)

ba kediung ko pi la intip selalu time hari 5 tue tengari

No score for this post
December 9 2008, 11:00 AM 

:)ko tiau durg kediung tu tagap sikit:)kakkakka

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
joan
(no login)

Re: cium-cium di tempat awam...

No score for this post
December 11 2008, 10:26 PM 

alalala yaka selana_dlm...ni mesti kes teruk dh ni terang2 nga mo buat lum lagi nga malam...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Bangaron
(no login)

Re: cium-cium di tempat awam...

No score for this post
December 11 2008, 10:45 PM 

Teruk memang teruk.. siang-siang di tempat awam pun berpeluk cium. Melibatkan murid sekolah menengah pula tu.Pernah juga aku tegur satu couplekan, mula-mula melawan juga si lelaki yang kurus-kurus. Sekali ku cakap," badan kau tu kurus janganlah kau temberang,berapa hari kau mau kursus di hospital", lari bah dia....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
joan
(no login)

Re: cium-cium di tempat awam...

No score for this post
December 12 2008, 8:58 AM 

btul2 kurang ajar oh tu murid kan bangaron...napa ko nda tempiling dia ja masa tu tgk mlwan lagi kah tda time tu...kin malu jak...mgkin naik siok la tu la nda tau malu sdh apa yg diorg tu buat tda tau sala kah nda kan..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Bangaron
(no login)

Re: cium-cium di tempat awam...

No score for this post
December 12 2008, 3:36 PM 

Lain kali sia mau rakam saja diorang punya aksi. Lepas itu kasi send sama kawan-kawan.. pedulilah suku-sakat diorang nampak apa yang diorang buat... baru diorang tau.. muka mau taruh di mana... satu sabah boleh kenal... terus glemor bah....

boleh kah begitu... joan ?

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
joan
(no login)

ngam...

No score for this post
December 12 2008, 3:56 PM 

yabah jangan lupa kasi send sma joan arr...pas tu kita copy kat dics kita bagi2 drma kat suku sakat durang tu..supaya durang tau suku skat durang tu ada artis glamur acma idea joan bole di guna pakai kah ni bangaron? hehehehehehe

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Bangaron
(no login)

Boleh bah

No score for this post
December 12 2008, 5:32 PM 

Saya setuju kau punya idea bah joan, baru diorang tau.. halo noh moti mongoi kiros...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
joan
(no login)

baru durang tda tau kan..

No score for this post
December 12 2008, 5:41 PM 

yabah tgk apa durang rasa dapat artis dari suku skat durang tu...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
gerigitan
(no login)

Re: cium-cium di tempat awam...

No score for this post
December 13 2008, 1:44 PM 

knapa sia x pnah nampak lagi tu ah......org buat x pduli bah....tu la kali durg pun siok sja.......nti kalau sia nampak, sia pun rakam jg la......sia kasi tinguk dlu parents dia.......kalau parents dia ok sja, paham2 sja la sia knapa anak durg bgitu..........tapi silap2 sia kna pukul pla jaga siring kain urang......

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
gontulak
(no login)

heheh

No score for this post
December 13 2008, 2:35 PM 



gerigitan...bagi sy kalau parents dia buat x tau ja sy pi rogol itu budak pempuan....x kana kasi report bai 2...kana kasi biar ja...ambilll kooo.....hahahahha

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
ampalus
(no login)

amma... ganas juga... hehehe

No score for this post
December 13 2008, 9:39 PM 

kamurang lapur saja sama balai pulis.... biar durang kana tangkap.... menganggu ketenteraman awam baitu.... bikin panas.... patut la tu bsn sama public bank pindah... inda bagus pula fengsui sana ammm.... kihkihkih...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Bangaron
(no login)

Dulu bapa/mama pun begitu.....

No score for this post
December 13 2008, 10:24 PM 

Kalau bapa/mama diorang buat tidak tau..dulu bapa/mama diorang pun begitu juga bah...

Sudah kena AIDS baru tidak tau malu...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
 
< Previous Page 1 2 Next >
  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>BALIK KE INDEX  
Find more forums on EntertainmentCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2014 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  
http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com