http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com
 


  << Previous Topic | Next Topic >>BALIK KE INDEX  

Mengapa sumandak suka pada suami orang?

December 14 2008 at 11:39 PM
Score 5.0 (1 person)
  (no login)

 
Sekarang di Keningau sudah jadi satu budaya. Sumandak suka suami orang. Kenapa ya?

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply
Bangaron
(no login)

Betul lah itu....

No score for this post
December 15 2008, 12:36 AM 

bukan di keningau saja.. sumandak( janda sebelum kawin ) memang suka dengan suami orang.

Di kelab malam@ karaoke sumandak2 itu berpeluk-peluk dengan suami orang.Orang bujang diorang tidak berapa suka.. sebab endak berapa pandai melayan... dan gelojoh.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
antobon
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
December 15 2008, 1:17 PM 

dlm dunia ada bermacam-macam ragam tak heran lar ada kejadian begini.Kepada isteri-isteri layan la suami anda agar mereka tidak mudah akur pada gadis2 muda

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
joan
(no login)

yaka tu....

No score for this post
December 16 2008, 8:37 AM 

yaka bangaron ko nampak kah len x ko sms sma joan arr mo jga tgk laki sapa yg kna peluk2 ole pmpuan tu..kekekekeke

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
ampalus
(no login)

batullll...

No score for this post
December 16 2008, 7:19 PM 

dorang suka laki urang sabab laki urang ni banyak duit, karita basar, "romentik", dll... tak percaya??? butul bah...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Tongus
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
December 18 2008, 12:52 AM 


Sbb suami orng eknomi kukuh,fkiran pun sdh mtng...x prlu risau psl blnja di rmh...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
minah
(no login)

ha...ha...

No score for this post
December 23 2008, 11:50 PM 

Pada saya,lelaki yang dah bergelar suami banyak kelebihan. Paling penting berpengalaman dan romantik.
Satu lagi yang best...tak gelojoh,hebat dan nikmat jika atas ranjang. Tak percaya cuba dan try. Sebab saya dah try..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Joan09
(no login)

ermm

No score for this post
December 24 2008, 8:25 AM 

minah2 yaka u dh try..apa2pn hapy always arr...no komen banyk ni..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
bangaron
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
December 24 2008, 11:17 PM 


oi nah minah, hebat betul juga kau. Mau suruh sumandak2 try lagi. Apa2 pun yang penting kau bahagia dunia dan akhirat..

Tapi, sia cabar kau.. cari si mineral 500ml, barulah kau betul-betul puas...

Happy X mas...


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Joan09
(no login)

uiyoooo

No score for this post
December 25 2008, 9:44 AM 

uiiii nah bagaron sapa c meneral 5000ml tu arr...hehehehehe apa2pn hati2 nak pasangan malum la sikirang ni mcm2 panyakit timbul...hehehehe

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
December 29 2008, 9:16 PM 

panazzz ni surita...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
aMaN_boRok
(no login)

mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
December 29 2008, 10:46 PM 

Kelemahan lelaki ialah wanita..kelemahan wanita ialah kepada wang ringgit..Yg da wang ringgit biasanya suami org..sebab e2 la dorg slalu suka suami org...hehe..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
bebeng_man
(no login)

palui...

No score for this post
January 2 2009, 3:58 AM 

sumandak skarang mau duit saja..nada banda lain..
haha..x0

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

100 peratus setuju

No score for this post
January 3 2009, 12:40 AM 

sy jg setuju dgn tajuk ni...sbbnya
1. kbnykan yg ada bini bnyk pngalaman
2. lebih kc sayang
3. duitpun ada
4. mudah tertarik dngn sumandak yg muda2
5. dan bnyak lg.....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
last tanak wagu
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
January 20 2009, 11:40 PM 

berhati hati lah dalam kehidupan setip saat supaya kamu tidak termakan pujuk rayu iblis....BERWASPADALAH KAMU WAHAI ANAK ANAK TUHAN.....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
ERIKA_KAZUYA
(Login alawa_gia)
Ahli Forum Keningau

EHEM....

No score for this post
January 21 2009, 1:44 PM 

SEMUA YG KAMURANG CAKAP TU ADA BENARNYA....TAPI KADANG2 MANUSIA NI LEPAS KAWIN AKAN DI UJI DENGAN CINTA BARU MAKSUD SIA ITU HATI PANDAI MO KOTIGOG KLU NAMPAK SUMANDAK/TANAKWAGU BA....MULA LA ADA PERASAAN CINTA GITU...TAPI KLU DILAYAN BAH MACAM2 LAH JADI KAN JADI KESIMPULANNYA...BALIK LA PADA BINI2 DAN LAKI2 KAMU SEKALIAN...PASAL SUMANDAK YG SUKA MA LAKI URG NI EM SEDAR2KAN LAH DIRI ANDA CUBA KAMU KASI TEBALIK MACAM MANA KLU LAKI KAMU PULA ADA SUMANDAK SUKA, SAKIT BAH KAN....SO YG PEREMPUAN SAMA2 PEREMPUAN TU FAHAM BA KAN HATI PEREMPUAN NI MACAM MANA...TAPI KADANG2 TAKDIR TUHAN SEPA YG TAU KAN...OLEH ITU TEPUK DADA TANYA HATI LA....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login LadyAdie)

Atoookk oii

No score for this post
January 21 2009, 5:31 PM 

Adadaa power juga corita kamu ini.
Bah om kuroyon podi bogia dit iri no nokito-kito.
tapi ada sebab la kenapa ini berlaku, nga kerorosi moti oi..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login Togutui)

Suami orang lebih matang!!!!

No score for this post
February 4 2009, 3:27 PM 

Suami orang lebih matang, dan juga terjamin(konon)
hihih.. terus terang, sy pun suami orang, tapi tak kena suka pun, wahahahaha...
kerana apa? sebab tak suka lepak jauh malam. Perempuan yang suka suami orang ni memang deras lah, konfom suka gi karaoke, clubbing , mcm mcm lah. Tapi, memang juga ada setengah perempuan ni memang sukakan suami yang setia pada keluarga. Dorang sukakan yg baik baik (gentlement). Jadi hati hati, terutama pada lelaki, jgn berubah hati, bkn senang utk bina 1 keluarga, kita bkn raja dulu-dulu, apa pun boleh, thats' my opinion!!!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login cynthia_fish)
Ahli Forum Keningau

suka laki orang?????

No score for this post
February 10 2009, 11:45 AM 

maybe 2 sumandak ingat suami org ni ada duit saja..
tidak semua lelaki yg bkawin ni ada duit,jd kena ati2 la dr jadi perampas bgus
cari yg bujang..tidak juga berkongsi2 laki hehehe..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login cynthia_fish)
Ahli Forum Keningau

suka laki orang?????

No score for this post
February 10 2009, 11:46 AM 

maybe 2 sumandak ingat suami org ni ada duit saja..
tidak semua lelaki yg bkawin ni ada duit,jd kena ati2 la dr jadi perampas bgus
cari yg bujang..tidak juga berkongsi2 laki hehehe..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
erika_kazuya
(Login alawa_gia)
Ahli Forum Keningau

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
February 10 2009, 2:20 PM 

Sy sukung ko cynthia...ngam latu...ba sedar2 lah kamu oi kesumandakan ngawi...nda payah mo p suka2 laki urang...dorang c tanakwagu kan ada...di c ni forum ni...pilih ja asal jan tepilih laki urang...he he he

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
July 22 2009, 10:19 PM 

Ya ada juga sumandak yg gila sex dan mau duit laki saja..........

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Y-Z
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
July 23 2009, 6:20 PM 

Tak payah cari jauh-jauh....di pelusuk kampung pun ada juga yg gila dengan laki orang ni...contohnya di Belia Tiulon Sook, pun ada juga yang syok dengan laki orang...kpd suami2 yg di luar sana...hati2 dgn perempuan type begini. Biasanya dia hanya mau menggatal & mau duit korang. Kesian kwn sy seorang tu...laki dia pun syok juga melayan perempuan tu......siapa yg masih bujang...better contact perempuan ni...0145585260

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
tumpung
(no login)

pwaris harta..

No score for this post
July 23 2009, 7:00 PM 

sumandak yg rebut suami org trutamanya yg sda brumur&berharta besanya dia mo jd pewaris harta..

klu dia sda rebut,dia hrp2 e2 laki mati cpt spya harta kkyan dia dpt la.bila e2 laki dia mati,baru dia cari laki yg banar2...

mampuslah klu mcm ni....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
July 25 2009, 12:00 AM 

haihai...bagi yang punya pendapat positif, sa sokong..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
tumpung
(no login)

makanya......

No score for this post
July 25 2009, 12:08 AM 

ba lala jgn cuba2 p rebut laki org ye........


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
July 25 2009, 9:49 PM 

ba tumpung sa pastikan sa akan cari pasangan yang bukan mil ik orang.....kalo c tumpung bujang tapi ada gf sa inda maw juga....sa akan cari yang ingga sanganu.....hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapeace

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
tumpung
(no login)

mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
July 25 2009, 10:28 PM 

sa ada serita baru..sa ringkaskan kio...

sa ada ty sorang sumandak pasal ni topik.e2 sumandak respon sa,dia bilang klu suami org senang d bodek.cara mo bodek kunun e2 sumandak kasi gesel sj e2 gunung berapi dorang,c suami pun tungu utk memuntahkan sang lahar....

betul ka sakap e2 sumandak????

apa ble bt lala,sa mo kwin hjg tahun ni,d jemput hadir...nda plu bawa hdiah,cuma bawa diri ko utk d persembahkan pd sa...........huahuahua....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
July 26 2009, 8:49 AM 

betul juga baitu tumpung.. tapi kalo tegisil tanpa niat sa rasa inda juga belahar tu....jadi sblm apa2 jan laba asi bejumpa petrol sama api..sebab ada orang ketiga baitu..c syaitan..

ba tumpung, kalo ko mo buat tangga ruma suda ni ujung taun, ko jemput, sa datang juga ba...bawa badan aja moti....hahahahaaaaa

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
tumpung
(no login)

mesti datang>

No score for this post
July 26 2009, 10:39 PM 

btl ka e2 lala.........

ba,nti ko dtg la,nti ko dduk kerusi pengantin.huauhua.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

erei mala...

No score for this post
July 29 2009, 5:02 PM 

hahaha...
mimang hot la juga..
yg sumandak kunun yg suka...
camana kalo tu laki urang yg menipu..
kunun dia cakap belum kawin padahal ramai anak suda ba..
hehehe...
yg kesian tu sumandak...
apalgi kalo dia x tau apa2..
sb kdg2 ada laki urang ni yg eksen n tunjuk tenbirang...
hmmm...
nekuro nedi pomogunan diti...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
ABC
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
August 7 2009, 11:16 AM 

Begitulah tu.....bukan sumandak saja yg salah, selalunya si suami ni yg memang miang mau cari sumandak yg muda2.....Konon belum khawin padahal anak dah 3.....yg sumandak tu....tu tap tu tap...temakan juga perangkap....Tapi sy sakap sama sumandak2 di luar sanalah....Jangan terpikat dengan perwatakan seseorang sebab dia berkerjaya dan berkereta besar....sebab sebanarnya time dia memikat sumandak tu banyaklah duit dia...time dia khawin sudah...nah kamu lagi yg kasi makan dia tu....Dan dia akan ulangi perbuatan dia sampai dia KO....hahahaha


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
lala
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
August 7 2009, 12:29 PM 

ba tumpung nanti sa datang, manatau dapat chance duduk kerusi pengantinkan...hehehe

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

Sebab tu laki org handsome dan bergaya!

No score for this post
August 7 2009, 5:43 PM 

sumandak suka laki orang sebab tu laki yg sudah kahwin ada rupa paras, macho, cool, smart dan bergaya dengan pakaian dgn kereta mahal.. walaupun tak semestinya berduit.. ada pakej (duit cukup2 je)..

mcm sia la.. bukan saja sumandak.. bini org pun suka

berdasarkan pengalaman

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

erk!.eleh..peminat forum

No score for this post
August 8 2009, 2:56 AM 

dri1smpi 10 tahap mna ensom ko ipag diatas?.pndpt sa la..sbb sa ni sumandak,bnyk prmpuan suka lelaki yag suda kawin sbb dorg lebih romantik,pndai memujuk,inda lokek dan bnyk lg..klu ada yg sudi sa pn mau laki org tp yg 70th katas dn yg tauke,sbb mau dkt suda keguul..nnti sa jd janda muda dn kaya..kuang..kuang..kuang!!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
tumpung
(no login)

re:

No score for this post
August 9 2009, 12:41 AM 

bkn lg manatau lala....
mimang ko yg dduk d krusi pgntin.....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
lala
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
August 9 2009, 2:50 PM 

ba tumpung, bila tu majilis kita. ko suda lantik sapa pengapitkah...ramai tu sumandak sana2 pic di atas....bulikah sa pili2 mana satu jadi pengapit sa...nanti sa sebut nama2 dorang ah...yg lalaki ko pili yg wanita sa yg pili...ok ka tumpung...



 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
tumpung
(no login)

re:

No score for this post
August 9 2009, 9:52 PM 

ba,ko pili sj pngapit ko lala...
pngpit llki pn ko pili la...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login kazafz)

isu hangat masa kini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No score for this post
August 14 2009, 4:52 PM 

sabap durang byk pngalaman be gia..........klau bujang2 skit ja durang tau..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
lala:
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
August 19 2009, 5:07 PM 

ba pengapit c tumpung adalah sa sendiri dan pengapit laki2 adalah...sa lantik ni ah...c dark. kami dua tukang kipas kamurang besanding sama c anu.......

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
tumpung
(no login)

re:....

No score for this post
August 19 2009, 6:54 PM 

c lala ni kan...
anu sj yg dia sebut dr dulu...
sa anu ko,bru ko taw...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
lala
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
August 20 2009, 6:18 PM 

tumpung ko kanal c lady 1st dlm sini ka....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
tumpung
(no login)

re:....

No score for this post
August 20 2009, 7:14 PM 

lala..
lady 1st sa nda kanal..
lady last sa kanal..
sapa kunu c lady 1st??????????

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

ehemm...

No score for this post
August 20 2009, 9:05 PM 

sumandak suka laki urg...coz(mungkinlah)..
1.mainan skill mantap(paham-pahamlah)40tahun pengalaman:)
2.ada gaya..smart sentiasa(walau teda duit)eksen saja:)
3.lebih matang bila berckap daripada tanak wagu:)
4.memang dasar buaya tembaga heheheh..lidah sampin berkata.kata
5.ada keta..(sumandak pun suka tumpang)
6.gaya mcm YB(sisiran maut tambah2 pakai spek woww)ada hp gantung di pinggang kekekkke.jam tgn warna emas(celup punya oo)hehe
suka sumandak tu tinguk lengkap eksosori kunuk.heheh..
7.laki urg berani truss pigang gentlemen kunuk besa la suda esperient..kunuk kekke..sumandak truss trippp kekkek..tanak wagu malu2 kusing..lama mau warming ups wakkakka..sumandak pun buring kali kekekke..
8..the end,...nda tau la kayo(bapa2 jan tiru aksi ini d rumah dan d luar kawasan rumah..pesanan dari wwe/wwf wakkakkakka.


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
tumpung
(no login)

re:....

No score for this post
August 21 2009, 2:29 PM 

tingu la pglaman c paha ni....
dia blg sang suami barani pigang terus...
mcm c paha jg ni kan...
pantang tadakat sumandak...
pigang paha trus....

sumandak pun tlurus kaki....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login paha_ikan)
Ahli Forum Keningau

alalala..tumpung..

No score for this post
August 24 2009, 10:15 AM 

main main saja beii sekdar memberi pendapat wakkakkaka...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login gerigitan)
Ahli Forum Keningau

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
August 25 2009, 1:20 PM 

hahaha.....sebagai perempuan sia suka tgk lki yg smart tp klu suda laki org, bgs lari awal2......jgn sngaja mau2 nti klu suda tsangkut susah lg nti.....

klu yg x sngaja tsuka laki org apa buli buat tp yg sngaja mau tu timbang rasa la sikit sama bini dia.....pnat2 dia bina khidupan sama laki dari umur dia muda, sng2 pla org baru kasi rusak.....

tp subjektif jg ni perkara sbb soal hati n perangai masing2 susah mau jangka kan....ksian pmpuan yg dpt laki idung belang x cukup bini yg ada.....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
tumpung
(Login tumpung)
Ahli Forum Keningau

re:....

No score for this post
August 25 2009, 5:17 PM 

btul e2 gerigitan...
jgn d cuba perang dunia k-3..

tp ikut juduh jg ba kunu tu kan...

siap sedia la ko gerigitan..
manatau ko dpt c suami org....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login mangsa)
Ahli Forum Keningau

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
September 23 2009, 2:36 PM 

dikeningau banyak pilipine suka buat kacau- olaco verina kau ppuan jahat

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

kenapa?? sia pn hairan.......bah

No score for this post
December 20 2009, 1:13 AM 

btul tu sia pn hairan bh.napa msti laki org?sdng kn brlambk lgi lelaki2 yg bkn suami org d luar sna.ni bkn sumandak ja mlah janda2 lbih dsyt lgi.bah ingt2 lh wahai kaum sjnis ku.sblum wt fikir dlu..baik kh tida meruntuh rumh tnga org.jgn pula dh wat bru slh kn tkdir...SANGGUP KH KMU BHAGIA D ATS PENDERITAN ORG?

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login Jane09)

ya la tu

Score 5.0 (1 person)
December 20 2009, 1:22 AM 

kan lelaki sendiri yang gatal kan atan sampai pergi hotel tak payah pura2 lagi n jangan tanya org pasal erti curang

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login Jane09)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

Score 5.0 (1 person)
December 20 2009, 1:28 AM 

x salah
kita pun main di hotel kan ??????????nak tahu hotel mana????u fikir ia sendiri syok kan ...mau lagi

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

len jg o....

No score for this post
December 20 2009, 1:35 AM 

len mcm ja.....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login mafia1975)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
December 20 2009, 9:00 PM 

mybee suami org kn kedudukan ekonomi dia mantap, betul tak tak jane

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
sumandak
(no login)

ewah

No score for this post
December 23 2009, 3:38 PM 

suami org ada power,wang,stabil....mmg baguslah tapi kita bukan ckp ttg lelaki tetapi perempuan.

perempuan murahan, tua, janda, udah tak ada grip,tiada rupa/hodoh mana lelaki muda/bujang yg mahu......so harapkan pada suami org itu saja cara naik main tak kisahlah dlm hotel, motel, dlam kete and tepi longkang pun jadilah sebab ppuan murahan mmg mcm tu...........faham2 ajelah memilih sangat nanti keringlah......benda kotor anjinglah yang selalu makan tahi
so jane09 and Arra THATS YOU

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Peminat Forum
(no login)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
December 24 2009, 8:25 AM 

bah..jangan mengutuk nanti kebalikan.haha.palis palis..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

Hai ...minah

No score for this post
December 29 2009, 9:19 AM 

Hai minah...salam perkenalan...
atansabah@yahoo.com.my
saya tuggu email ko..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

Joan09...

No score for this post
December 29 2009, 12:18 PM 

hahaha joan09 yg u kecewa n nk btg besar tu sbb lepas u n atan main kt hotel ke??hahah kalu betul loser gile btg kecik x power..hahah better u try mine joan...patotla pun joan wat topic tu coz atan le kayuh x puaskn dia..sian u joan09

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

bro asura

No score for this post
December 29 2009, 12:20 PM 

bkn joan la bro jane la..jane09 silap daaa hahaha...but anyway malu siol kalu betul2 jane tu wat topic tu coz kecewa dgn mamat srg tu hahahaa

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Peminat Forum
(Login mafia1975)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
December 29 2009, 2:55 PM 

ada juga org salah org....jgn mare...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
atan
(no login)

???

No score for this post
December 29 2009, 3:27 PM 

hahahhaa...kesian..salah org..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(Login mafia1975)

Re: Mengapa sumandak suka pada suami orang?

No score for this post
December 29 2009, 3:47 PM 

ta pe slh org...yg penting jln hidup kita tak salah

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

(no login)

Laki orang memang best

No score for this post
December 29 2009, 11:26 PM 

Laki orang memang best bah kan...tak gelojoh....banyak skill....
Paling penting pengalaman...apa pun hati2 kamurang nanti kedapatan susah pula...hahahaha....

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Current Topic - Mengapa sumandak suka pada suami orang?  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>BALIK KE INDEX  
Find more forums on EntertainmentCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2014 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  
http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com