http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com
 


  << Previous Topic | Next Topic >>BALIK KE INDEX  

WHO KNOW ME PLS VIEW ME!!!FIND OLD FREN AND OLD CLASSMATE

January 10 2009 at 1:23 AM
No score for this post

  (Login jnet_sweet)

 
mencari kawan lama /classmate dari 1992-1996 dari SMK GUNSANAD1

elow...siapa siapa yang kenal saya dan pernah bersekolah di SMK Gunsanad((original)pls beri saya alamat atau contact yang boleh saya hubungi...tak lupa dengan kawan2x rapat saya seperti florence/florine junas,rafidah,melda dan yang lain.tak ingat dah sebab saya tak ada sudah di sabah.saya nak balik keningau laaaa rindu sangat keningauT_T.

Anda boleh hubungi saya melalui FRIENDSTER saya.....jnet_sweet79@yahoo.com.
Add me or tinggalkan pesan.... atau melalui YAHOO MESSENGER saya....jnet_79@yahoo.com


TERIMA KASIH banyak2x


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply
Goku
(no login)

Re: WHO KNOW ME PLS VIEW ME!!!FIND OLD FREN AND OLD CLASSMATE

No score for this post
January 10 2009, 2:55 PM 

u sekarang kat mana

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Goku
(no login)

Re: WHO KNOW ME PLS VIEW ME!!!FIND OLD FREN AND OLD CLASSMATE

No score for this post
January 10 2009, 2:55 PM 

u sekarang kat mana

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.


(Login jnet_sweet)

T_T

No score for this post
January 10 2009, 7:50 PM 

saya sekarang ada di pilipin.keluarga saya dah pindah disini.saya bercadang nak balik keningau...masalah nya mana i nak tinggal?lost contact dah saya dengan kawan2x lama kat keningau.u siapa?boleh saya tau?

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Sinua man
(no login)

Re: WHO KNOW ME PLS VIEW ME!!!FIND OLD FREN AND OLD CLASSMATE

No score for this post
January 10 2009, 8:34 PM 


Pilipin,

Kenapa endak terus tinggal di pilipin,

Apa taraf kewarganegaraan kau?

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
waterlily
(no login)

aha..

No score for this post
January 11 2009, 5:21 PM 

sa skul smkg dulu.. tp sa masuk taun 96..sa ada senior nama janet..pengawas N Pelipin..ko kaitu? sa tia brapa ingat tapi paling sa ingat masa camping pengawas seluruh tingkatan di taman tindien apin-apin,group siurang ARAWANA. kemah siurang kana umban group lain..trus kana teriak bising hahaha abis c janet balik2 menyanyi tengah malam noh siurang 1 kem suka dingar dia nyanyi satu lagu melayu..lupa apa tajuk lagu tuh...manalah tau itu ko..

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
TungauHensem
(no login)

Re: WHO KNOW ME PLS VIEW ME!!!FIND OLD FREN AND OLD CLASSMATE

No score for this post
January 12 2009, 8:22 AM 

haii water lily ko kerja di keningau.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
waterlily
(no login)

ehe..

No score for this post
January 12 2009, 2:13 PM 

i ensem..dulu sa keja kgu tp skg x nodi...
sa pun mo cari kwn2 skolah juga beini tp sa malu pla bila ingat2 semua kawan skul tinggi n sa tecicir..lalalala...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.


(Login jnet_sweet)

hai

Score 3.0 (1 person)
January 16 2009, 8:51 PM 

la yang u tanya kewarganegara saya kenapa?topik saya ialah saya nak cari kawan lama or yang kenal saya je.supaya bila saya balik kat keningau saya jumpa terus dengan mereka.kalau boleh korang upload kasi saya gambar terbaru bandar keningau or sekolah SMK GUNSANAD 1...saya belum lagi tengok GUNSANAD 2...maju sudah GUNSANAD ye....saya pun pernah jadi pengawas di gunsanad kalau tak silap saya tahun 1996......saya berada dalam tingkatan 5.....






PLEASEEEEEE LA KASI SAYA GAMBAR TERBARU BANDAR KENINGAU OR APA2X YANG BARU KAT KENINGAU....
MISS KENINGAU A LOT

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Current Topic - WHO KNOW ME PLS VIEW ME!!!FIND OLD FREN AND OLD CLASSMATE  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>BALIK KE INDEX  
Find more forums on EntertainmentCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2014 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  
http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com