http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com
 


  << Previous Topic | Next Topic >>BALIK KE INDEX  

Kerja Sambilan (RM2500) Diperlukan Pembuat Assignment / Penulis Tesis / Penaip Jurnal

July 16 2015 at 4:18 PM
No score for this post
Peminat Forum  (Login anissophea)

 

Kami adalah penyedia perkhidmatan membuat assignment bagi mereka yang tidak mempunyai masa yang cukup untuk menyelesaikan tugasan.
Kami menawarkan Jawatan Kosong Sambilan atau Part Time ONLINE sebagai :

- PEMBUAT ASSIGNMENT

- PENULIS TESIS

- PENAIP JURNAL

- PENYIAP HOMEWORK



Dalam SEMUA Bidang termasuk :
....matematik, hubungan etnik, bahasa melayu, kemahiran berfikir, pendidikan jasmani , pgsr, pendidikan, pengajian perniagaan, pengurusan sumber manusia(hr) , coding terutama c#, vb, c++ atau java programming , perakaunan, kewangan (konvensional & islamik), ekonomi, pengajian perniagaan, pengurusan perniagaan, pentadbiran perniagaan, pemasaran, pengurusan sumber manusia, pentadbiran awam, pentadbiran korperat, mass communication,kesihatan dan lain lain lagi.
Tawaran ini Terbuka sepanjang tahun kepada mereka yang telah bekerja (PENSYARAH / PENULIS / GURU / TUTOR /etc ) serta pelajar STPM, DIPLOMA, IJAZAH, dan SARJANA seperti PJJ (OUM, PPG, PKPG, KDP ) dan pelajar SEPENUH MASA.
Bayaran/ Upah : 1. Antara RM100 ~ RM500 bagi setiap tugasan. 2. Kadar ini anda yang tentukan semasa membuat "Booking Tugasan" 3. 10 tugasan sebulan boleh menghasilkan antara RM3000 ~ RM5000


Cara memohon: Sila rujuk >> http://j.gs/162639/mohontugasan



















buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit, buat duit, cara buat duit, bisness online, perniagaan internet, online income, jana pendapatan, cari duit, duit masyuk, jadi kaya, nak kaya, usahawan keli, penternak sembilang, kerja sambilan, berniaga dari rumah, perniagaan tanpa modal, wang segera, cepat dapat duit,

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply
Peminat Forum
(Login anissophea)

Re: Kerja Sambilan (RM2500) Diperlukan Pembuat Assignment / Penulis Tesis / Penaip Jurnal

No score for this post
July 24 2015, 10:17 AM 


Khidmat Membuat / Menaip Assignment / Tesis / Jurnal









Kami menyediakan perkhidmatan membuat assignment bagi mereka yang tidak mempunyai masa yang cukup untuk menyelesaikan tugasan. Terbuka kepada pelajar SPM, STPM, SIJIL, DIPLOMA, IJAZAH, dan SARJANA seperti PJJ (OUM, PPG, PKPG, KDP ) dan pelajar SEPENUH MASA:




Antara keistimewaan perkhidmatan yang kami tawarkan ialah;


1) Berpengalaman membuat assignment pelajar IJAZAH dan SARJANA PJJ
2) Harga yang berpatutan
3) Tugasan akan diselesaikan oleh pelajar Sarjana
4) Karya 100% asli
5) Menggunakan rujukan yang bersifat ilmiah




....untuk sebarang dokumen seperti Tugasan/'Assignment' , Thesis, Jurnal, Homework
, dalam semua bidang termasuk - matematik, hubungan etnik, bahasa melayu, kemahiran berfikir, pendidikan jasmani , pgsr, pendidikan, pendidikan, pengajian perniagaan, pengurusan sumber manusia(hr) , coding terutama c#, vb, c++ atau java programming , perakaunan, kewangan (konvensional & islamik), ekonomi, pengajian perniagaan, pengurusan perniagaan, pentadbiran perniagaan, pemasaran, pengurusan sumber manusia, pentadbiran awam, pentadbiran korperat, mass communication,kesihatan dan lain lain lagi.




Syarat tempahan:
· DATELINE Tugasan mesti dalam tempoh SEBULAN SEBELUM tarikh hantar kepada pensyarah and.
· Pihak kami akan berterus terang sekiranya tugasan itu sangat sukar/tidak sempat untuk dibuat oleh pihak kami demi menjaga kepuasan hati masing-masing, dan deposit anda akan dipulangkan.
· Harga setiap assignment/tugasan berbeza mengikut kesesuiaan
· Privasi anda akan dilindungi






Prosedur Tempahan:

Isi borang tempahan >> " http://j.gs/162639/buattesis "



 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Peminat Forum
(Login anissophea)

Re: Kerja Sambilan (RM2500) Diperlukan Pembuat Assignment / Penulis Tesis / Penaip Jurnal

No score for this post
August 18 2015, 5:27 PM 

Sebenarnya dah lama tak menulis blog ni sebab hidup yang busy. Ye, busy dengan twitter, wechat, instagram sampai tiada masa untuk update blog. Kahkahkah.

Okay serious.

Rasa macam baru habis SPM tahun lepas tapi rupanya dah setahun dah lepas. Jadi, ramailah adik adik yang suruh update blog tentang macam mana nak sambung belajar, dekat mana dan mana yang patut mereka apply.

Jadi, sebagai seorang kakak yang baik, akak mewujudkan entry ini (Walaupun sebenarnya janji nak update bulan lepas hahaha)

So, cara paling senang nak sambung belajar ialah dengan apply UPU. UPU ni korang kena beli pin dia dekat BSN. Mana mana BSN pun boleh. dan korang isi. UPU ni untuk sambung belajar ke mana mana IPTA di Malaysia ni. Di IPTA ni lah korang boleh sambung asasi/diploma/ijazah.

1. Asasi/Foundation
- Asasi atau foundation ni program fast track ke degree/ijazah.
- Tempoh pengajian cuma 1 tahun. tolak cuti sem cuma dalam lapan bulan.
- Untuk lepasan asasi, akan sambung degree bersaing dengan batch korang yang ambil matriks dan batch atas korang yang ambil STPM.
- Asasi ni untuk budak pandai, so korang akan diberi elaun setiap bulan. Tak payah pinjam PTPTN/MARA dan mereput untuk bayar semua tu.
- Asasi pointer kena score atau korang akan dikick out.
- Pembelajaran yang cepat so kena belajar elok elok. Tak boleh main main macam diploma.
- Asasi ni hanya untuk sambung ke ijazah, so sijil asasi tak boleh guna untuk kerja. Jangan nanti pergi interview kerja ko gebang kata "saya ada sijil asasi cikk"
- Asasi senang sambung ijazah. Even tak dpat course sama untuk asasi, tetap senang sambung dalam course lain.
- Berbaloi mohon asasi ni sebab cepat ke degree, asasi di UiTM ada asasi undang undang, asasi sains dan asasi tesl. Di UIA pun banyak. Kalau nak di IPTS, baru je masuk paper yang di MSU dah ada program asasi.

2. Diploma
- Lepas habis diploma boleh sambung ke ijazah.
- Tempoh pengajian yang lama. iaitu 6 semester, ataupun tiga tahun.
- Tapi diploma korang akan lebih relaks berbanding dengan asasi mahupun matriks. Sempat sangat kalau nak bercinta dengan dua tiga orang ok gurau je ni gurau tau.
- Diploma di IPTA pinjaman PTPTN manakala di IPTS pinjaman PTPTN/MARA. Bagi yang nak tahu apa beza PTPTN dan MARA ni, proses pembayaran MARA ni somehow lebih mudah dari PTPTN.
- Sijil diploma laku untuk kerja.
- Bagi korang yang lebih prefer belajar slow slow dari cepat cepat ni better korang apply diploma. Tak kata diploma ni senang tapi lebih relaks. ok ko faham maksud relaks kan?
- Program diploma ada di semua IPTA/IPTS kecuali USM. sebab USM hanya ada program Ijazah.

3. Matriks
- Matriks ni dia ada dua course je. Sains dan Akaun. Sains pula dia ada cabang cabang dia sama ada bio/fizik.
- Matriks macam asasi, fast track untuk sambung ke degree.
- Tempoh pengajian jugak sama macam asasi, 1 tahun. Tapi ada yang dua tahun.
- Matriks pun dapat elaun macam asasi juga.
- Matriks kena score betul betul, ok tekankan BETUL BETUL ye sebab matriks lebih senang untuk ditendang. dan kalau pointer korang rendah, memang boleh sambung degree, tapi kos lelong. Kos lelong ni macam engko belajar sains tapi kau dapat fashion ke kulinari ke masa degree nanti ok nampak tak memang tak relate langsung dengan course sains engko tu.
- Pembelajaran yang sangat sangat cepat. laju sikit dari asasi. kira macam asasi tu dah laju, ni laju lebih sikit. Dan pelajar matriks ni selalunya lebih tertekan. Sebab tu dekat matriks johor sampai ada kes bunuh diri sebab tertekan belajar.
- Kalau korang jenis yang belajar cepat tangkap, masuk matriks. Jangan buang masa di diploma. Tapi kalau jenis suka main main lambat lambat, jangan ke matriks. Matriks bukan tempat untuk orang banyak main main macam kita. HAAHAHA.
- Sijil matriks juga cuma boleh digunakan untuk ke degree ye. Jangan gebang cam asasi tadi gi cari kerja tunjuk sijil matriks.
- Matriks ni korang boleh pilih nak dekat mana. Masa isi tu nanti dia akan bagi tiga negeri pilihan so pilih lah ye.
- Btw, nak masuk matriks, spm perlu ada addmath dan perlu credit. ye?

4. STPM/Pra-Universiti/Form 6
- STPM ni pun sama macam matriks dan asasi, fast track ke degree.
- Tempoh pengajian setahun setengah.Tiga semester.
- STPM pun sama macam matriks dan asasi, tak perlu PTPTN dan MARA. Tapi takde elaun ah, elaun dia dari poket mak bapak je hihihi.
- Kos perbelanjaan lebih murah dari semua.
- STPM pun kena skor betul betul. Ni nasihat ye, kalau rasa jenis main main terlampau sangat pun jangan masuk STPM. STPM ni peperiksaan paling susah di Malaysia. Ketiga tersusah di Asia Tenggara dan ketujuh susah di dunia, ok kalau takleh doksah ah.
- Korang boleh pilih nak stay di asrama ataupun ulang alik rumah.
- Kelemahan dia, even korang stay di sekolah, korang sebenarnya tak ada relate langsung dengan sekolah. Maksudnya kalau nak guna dewan ke apa ke korang perlu ada paperwork dan tak boleh guna barang sekolah sesuka hati. On the bright side, korang juga tak payah pakai baju sekolah dan tak payah join perhimpunan.
- Sijil STPM boleh guna untuk kerja. Selalunya basic STPM dalam RM1500.
- Perlu bersaing dengan batch bawah korang yang asasi dan matriks untuk ke degree. Tapi STPM diberikan keutamaan.Tapi make sure pointer atas 2.7.

5. SPA
- SPA ni tak payah mohon guna UPU, korang boleh terus apply di web SPA.
- SPA ni korang memang akan confirm kerja dengan kerajaan lepas habis belajar.
- Dapat elaun yang lumayan uu kching kching $$
- Tapi nak masuk SPA ni payah, kena interview demi interview. Sebab yang apply tu sangatlah ramai dan pengambilan sangatlah sedikit.
- SPA paling berbaloi, kalau dapat SPA, pilih SPA dari mana mana di atas ni.

6. IPG/Institut Perguruan
- IPG ni untuk jadi cikgu sekolah rendah.
- tempoh pengajian 4-5 tahun. TAPI, ini terus dapat sijil ijazah ye. Ijazah Perguruan. Bukan diploma atau asasi. Korang terus dapat ijazah.
- Dan IPG ni lagi senang nak dapat kerja daripada course pendidikan di IPTA/IPTS.
- Nak mohon IPG, SPM kena sekurang kuranya 5A.
- Kena lalui satu demi satu interview. Sebab yang apply nya sangatlah ramai dan yang nak diambil sangatlah sedikit.
- Belajar di IPG ni sama macam di sekolah. Duduk dalam kelas yang mula pukul lapan dan habis pukul 1.
- Sama berbaloi macam SPA
- IPG tak perlu PTPTN/MARA. Korang akan dapat elaun setiap bulan dan campur dengan segala boucher buku, adalah almost 1K satu bulan.
- Ada banyak IPG di Malaysia ni dan tak tentu lagi dapat dimana. Interview korang tu pulak akan dijalankan dimana mana IPG yang dekat dengan rumah korang.

7. SKM/GIATMARA
- Tempoh pembelajaran yang macam diploma
- Sijil boleh guna untuk kerja.
- Ada yang dapat elaun ada yang kena pinjam PTPTN/MARA.
- Sijil ni pun berguna sebab ramai yang perlukan orang yang ambil kemahiran untuk kerja sekarang.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Peminat Forum
(Login anissophea)

Re: Kerja Sambilan (RM2500) Diperlukan Pembuat Assignment / Penulis Tesis / Penaip Jurnal

No score for this post
August 18 2015, 5:53 PM 

Sebenarnya dah lama tak menulis blog ni sebab hidup yang busy. Ye, busy dengan twitter, wechat, instagram sampai tiada masa untuk update blog. Kahkahkah.

Okay serious.

Rasa macam baru habis SPM tahun lepas tapi rupanya dah setahun dah lepas. Jadi, ramailah adik adik yang suruh update blog tentang macam mana nak sambung belajar, dekat mana dan mana yang patut mereka apply.

Jadi, sebagai seorang kakak yang baik, akak mewujudkan entry ini (Walaupun sebenarnya janji nak update bulan lepas hahaha)

So, cara paling senang nak sambung belajar ialah dengan apply UPU. UPU ni korang kena beli pin dia dekat BSN. Mana mana BSN pun boleh. dan korang isi. UPU ni untuk sambung belajar ke mana mana IPTA di Malaysia ni. Di IPTA ni lah korang boleh sambung asasi/diploma/ijazah.

1. Asasi/Foundation
- Asasi atau foundation ni program fast track ke degree/ijazah.
- Tempoh pengajian cuma 1 tahun. tolak cuti sem cuma dalam lapan bulan.
- Untuk lepasan asasi, akan sambung degree bersaing dengan batch korang yang ambil matriks dan batch atas korang yang ambil STPM.
- Asasi ni untuk budak pandai, so korang akan diberi elaun setiap bulan. Tak payah pinjam PTPTN/MARA dan mereput untuk bayar semua tu.
- Asasi pointer kena score atau korang akan dikick out.
- Pembelajaran yang cepat so kena belajar elok elok. Tak boleh main main macam diploma.
- Asasi ni hanya untuk sambung ke ijazah, so sijil asasi tak boleh guna untuk kerja. Jangan nanti pergi interview kerja ko gebang kata "saya ada sijil asasi cikk"
- Asasi senang sambung ijazah. Even tak dpat course sama untuk asasi, tetap senang sambung dalam course lain.
- Berbaloi mohon asasi ni sebab cepat ke degree, asasi di UiTM ada asasi undang undang, asasi sains dan asasi tesl. Di UIA pun banyak. Kalau nak di IPTS, baru je masuk paper yang di MSU dah ada program asasi.

2. Diploma
- Lepas habis diploma boleh sambung ke ijazah.
- Tempoh pengajian yang lama. iaitu 6 semester, ataupun tiga tahun.
- Tapi diploma korang akan lebih relaks berbanding dengan asasi mahupun matriks. Sempat sangat kalau nak bercinta dengan dua tiga orang ok gurau je ni gurau tau.
- Diploma di IPTA pinjaman PTPTN manakala di IPTS pinjaman PTPTN/MARA. Bagi yang nak tahu apa beza PTPTN dan MARA ni, proses pembayaran MARA ni somehow lebih mudah dari PTPTN.
- Sijil diploma laku untuk kerja.
- Bagi korang yang lebih prefer belajar slow slow dari cepat cepat ni better korang apply diploma. Tak kata diploma ni senang tapi lebih relaks. ok ko faham maksud relaks kan?
- Program diploma ada di semua IPTA/IPTS kecuali USM. sebab USM hanya ada program Ijazah.

3. Matriks
- Matriks ni dia ada dua course je. Sains dan Akaun. Sains pula dia ada cabang cabang dia sama ada bio/fizik.
- Matriks macam asasi, fast track untuk sambung ke degree.
- Tempoh pengajian jugak sama macam asasi, 1 tahun. Tapi ada yang dua tahun.
- Matriks pun dapat elaun macam asasi juga.
- Matriks kena score betul betul, ok tekankan BETUL BETUL ye sebab matriks lebih senang untuk ditendang. dan kalau pointer korang rendah, memang boleh sambung degree, tapi kos lelong. Kos lelong ni macam engko belajar sains tapi kau dapat fashion ke kulinari ke masa degree nanti ok nampak tak memang tak relate langsung dengan course sains engko tu.
- Pembelajaran yang sangat sangat cepat. laju sikit dari asasi. kira macam asasi tu dah laju, ni laju lebih sikit. Dan pelajar matriks ni selalunya lebih tertekan. Sebab tu dekat matriks johor sampai ada kes bunuh diri sebab tertekan belajar.
- Kalau korang jenis yang belajar cepat tangkap, masuk matriks. Jangan buang masa di diploma. Tapi kalau jenis suka main main lambat lambat, jangan ke matriks. Matriks bukan tempat untuk orang banyak main main macam kita. HAAHAHA.
- Sijil matriks juga cuma boleh digunakan untuk ke degree ye. Jangan gebang cam asasi tadi gi cari kerja tunjuk sijil matriks.
- Matriks ni korang boleh pilih nak dekat mana. Masa isi tu nanti dia akan bagi tiga negeri pilihan so pilih lah ye.
- Btw, nak masuk matriks, spm perlu ada addmath dan perlu credit. ye?

4. STPM/Pra-Universiti/Form 6
- STPM ni pun sama macam matriks dan asasi, fast track ke degree.
- Tempoh pengajian setahun setengah.Tiga semester.
- STPM pun sama macam matriks dan asasi, tak perlu PTPTN dan MARA. Tapi takde elaun ah, elaun dia dari poket mak bapak je hihihi.
- Kos perbelanjaan lebih murah dari semua.
- STPM pun kena skor betul betul. Ni nasihat ye, kalau rasa jenis main main terlampau sangat pun jangan masuk STPM. STPM ni peperiksaan paling susah di Malaysia. Ketiga tersusah di Asia Tenggara dan ketujuh susah di dunia, ok kalau takleh doksah ah.
- Korang boleh pilih nak stay di asrama ataupun ulang alik rumah.
- Kelemahan dia, even korang stay di sekolah, korang sebenarnya tak ada relate langsung dengan sekolah. Maksudnya kalau nak guna dewan ke apa ke korang perlu ada paperwork dan tak boleh guna barang sekolah sesuka hati. On the bright side, korang juga tak payah pakai baju sekolah dan tak payah join perhimpunan.
- Sijil STPM boleh guna untuk kerja. Selalunya basic STPM dalam RM1500.
- Perlu bersaing dengan batch bawah korang yang asasi dan matriks untuk ke degree. Tapi STPM diberikan keutamaan.Tapi make sure pointer atas 2.7.

5. SPA
- SPA ni tak payah mohon guna UPU, korang boleh terus apply di web SPA.
- SPA ni korang memang akan confirm kerja dengan kerajaan lepas habis belajar.
- Dapat elaun yang lumayan uu kching kching $$
- Tapi nak masuk SPA ni payah, kena interview demi interview. Sebab yang apply tu sangatlah ramai dan pengambilan sangatlah sedikit.
- SPA paling berbaloi, kalau dapat SPA, pilih SPA dari mana mana di atas ni.

6. IPG/Institut Perguruan
- IPG ni untuk jadi cikgu sekolah rendah.
- tempoh pengajian 4-5 tahun. TAPI, ini terus dapat sijil ijazah ye. Ijazah Perguruan. Bukan diploma atau asasi. Korang terus dapat ijazah.
- Dan IPG ni lagi senang nak dapat kerja daripada course pendidikan di IPTA/IPTS.
- Nak mohon IPG, SPM kena sekurang kuranya 5A.
- Kena lalui satu demi satu interview. Sebab yang apply nya sangatlah ramai dan yang nak diambil sangatlah sedikit.
- Belajar di IPG ni sama macam di sekolah. Duduk dalam kelas yang mula pukul lapan dan habis pukul 1.
- Sama berbaloi macam SPA
- IPG tak perlu PTPTN/MARA. Korang akan dapat elaun setiap bulan dan campur dengan segala boucher buku, adalah almost 1K satu bulan.
- Ada banyak IPG di Malaysia ni dan tak tentu lagi dapat dimana. Interview korang tu pulak akan dijalankan dimana mana IPG yang dekat dengan rumah korang.

7. SKM/GIATMARA
- Tempoh pembelajaran yang macam diploma
- Sijil boleh guna untuk kerja.
- Ada yang dapat elaun ada yang kena pinjam PTPTN/MARA.
- Sijil ni pun berguna sebab ramai yang perlukan orang yang ambil kemahiran untuk kerja sekarang.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
 
  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>BALIK KE INDEX  
Find more forums on EntertainmentCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2017 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  
http://keningau.cjb.net http://kguforum.blogspot.com