November 14 2003 at 1:56 AM No score for this post
Ivo from IP address 193.198.136.170
Hi again. Here in Croatia are very few people who have a r11 Only 38 legal on road so every tuning on that car are so rare. What I want to say is: talking about tuning in my town is like talking about farm or astrology. One guy have a r11 tuned by ELIA, and second one have engine swamp and modified suspensio. Others maybe egsist but i dont have any information about it. So is there anyone else from Cro that is on this tuning????Pozdrav
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Ah, sorry, ma jednom mi se direktno na mail javio jedan Ivo iz Rijeke, pa rekoh da nisi ti...
Ja vozim R5 GTX 1,7...
Nisam znao da ima tako malo R11 u Hrvatskoj... Cini mi se da ih kod nas ima vise... Bar ih cesto vidjam... Bila je nedavno na prodaju jadna 11 Turbo (Phase 2) i dosao sam u napast da je kupim, ali je nesto iskrslo i tako... Strasno dobri auti! Sad razmisljam o nekoj 19 16V ili nesto slicno, ali pare su malo...
Ah, sorry, I was contacted once directly on my email by an Ivo from Rijeka, so I thought it was you...
I drive an R5 GTX 1,7...
I didn't know that there are so few R11s in Croatia... It seems like there's more here... At least I see them often... There was a Phase 2 11 Turbo for sale recently, and I thought of buying it, but something came up and so... Hell of a good cars! Now I'm thinking about a 19 16V or something, but money as always...
Pozdrav iz Sarajeva,(greetings from Sarajevo)
Goran
Ovaj broj R11 u Hr sam dobio kao policijsku informaciju o broju rgistriranih.Ovdje su ti auti rijetkost. Moj je bio drugi koji se pojavio u Zadru 1985. Kupila ga mama od pomorca koji ga je uvezao iz Francuske. Bio je 1.4 a sada je 1.7 s duplim webber karb. Inace motor je iz R 21 gtx. Auto je brz ko metak. Kako tvoj petak???
Meni se cini da ces ti svoju 11-ku pretvoriti u 21-inicu... Prvo motor, pa straznji ovjes...
Ma ludnica ide, mozes mislit u autu od 850kg takav motor! Ja imam "srecu" da kod mene nije motor kao kod tebe od 90KS, vec injection sa 75KS, ali ide k'o ludo... Skinuo sam mu kat., modificirao usis, za koji mjesec (da prodje ovaj smrad od zime) ce uletit' K&N, a ovih dana cekam da mi bude gotov ispuh, pa ce to, po mom racunu biti negdje oko 85 KS, ali nije mi to toliko vazno koliko da motor puno lakse "dise" i puno prirodnije radi... Kao i ti, kod mene je isto u biti rijedak auto, jer u Sarajevu ima jos samo jedna 5 GTX sa ovim motorom, a koliko ih jos ima u BiH ne znam... Ima malo vise ovih sa Webberovim karb. i 90 konja...
Pozdrav,
Goran
Danas sam stavio Remus zadnji lonac s dvije ispusne cijevi. Kupio sam ga za 750 Kn ( polovni ja s Lagune 1.6 16v ) Cuje se kao san! Inace moj je motor iz zadnje serije 21 ica ima oznaku 754 a u katalogu stoji da ima 96 ks, plus sto sam mu mijenjao karburator. Tko zna koliko sada ima ks??? Ovdje u zadru se vikendom odrzava street race ( ilegalno ) pa sam se i ja okusao u tim vodama. Prva moja utrka vs. BMW 316 ( kockica ) pocela je smijehom kada su vidjeli moj auto. Ali brzo je iz smijeha preslo na cudenje kako mali francuz ide. Nakon toga uspio sam pobijediti Peugeot 206 1.6 tunirani, Astru 1.6 16v, Skodu feliciju za CUP utrke, a da ne govorim koliko jos auta na cesti od calibri, bmw-a, mercedesa, fiata, audia ( i to A4 2.6).
Ne zelim da ovo ispadne hvaljenje nego zelim naglasiti kvalitetu kombinacije R11+R21+Rxx.
Ako imas kakvih prica i dogadaja samo ispricaj.
Pozdrav iz Zadra
Eh, pa volio bih kad bi i kod nas bilo kakvog mjesta za tako nesto, ali nema... Ipak, semafori su glavna mjesta dogadjaja . A kockica 316? Pa to dere i moj prijatelj sa R19 1,7 sa 73KS...) Ma to je nevjerovatno, isto kao da ovi stariji Renaulti imaju vise konja nego deklarirano! 2.0i Vectra mog prijatelja sa 115KS mi ne moze nista, kao ni Alfa 146 1,6 sa 105KS, Polo 1.4 16v sa 100KS, sa Golfom GTI 115 KS sam tu negdje, pa sve su to auti sa 30ak konja vise od mog!!! A glavna poslastica mi je jednom bila kockica 320 sa 136KS... Covjek je na semaforu izasao i poceo vristat: Pa sta je to kod tebe?!! ) Mozda jednog dana stavim 1,7 turbo iz Volva 400... Trazim dobru masinu, ali jos nisam nasao...
Toliko za sada, da te ne gnjavim
Goran