Tillbaka till förstasidan  

Varför är klockaffärernas internetsajter så dåliga?

March 6 2012 at 12:06 PM
Anders  (Login Anders_Sthlm)
TimeToTalk medlem

 

Jag tycker att det är otroligt märkligt att det är så få hemsidor som håller en bra kvalitét.
Då menar jag inte att det saknas fina miljöbilder eller vacker klassisk musik, utan att det är ofattbart dåligt när det kommer till huvudnumret, klockorna.

Inte ens de renodlade internetnasarna som uret.se och deras gelikar har enligt mig godkända sajter. Klickar man på en miniatyr av den klocka man är intresserad av dyker det allt som oftast upp en oskarp bild och dessutom alldeles för liten. Den bilden med bäst kvalitet brukar vara på boxen. Märkligt minst sagt.
Många av de stora återförsäljarna är till och med så lata att de bara länkar vidare till respektive märkes hemsidor och skriver inte ens ut priser.

Jag undrar varför man inte tycker att det är viktigare med info samt inbjudande bilder i rätt upplösning och storlek på klockorna?
För att skapa ett köpsug så borde man ta bilder a´la Jocke här på forumet i olika vinklar där man verkligen belyser alla detaljer. Det borde också finnas utrymme att skriva något mer specifikt om varje klocka, så många olika klockor finns det ju oftast inte i sortimentet så att det skulle vara en omöjlighet.

Nu går ju klockbranschen vad jag förstår bra, så man tycker kanske inte att det finns något behov av detta. Men även om det går bra borde man väl vilja att det ska gå ännu bättre, och att ha en väl fungerande hemsida borde då vara en självklarhet.

 
 Respond to this message   
Responses

Find more forums on WatchesCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement