Tillbaka till förstasidan  

Tror du läser in lite väl mycket i mina fåtaliga inlägg...

April 22 2012 at 7:14 PM
Snogge  (Login Snogge)
TimeToTalk medlem


Response to Allvarligt talat Snogge.....

 
Men visst,


"Så långt jag kan minnas har du m.fl från tid till annan dragit upp snack om att 'gamla rävar' slutat posta, 'det var bättre förr', 'tramsposter' och 'forumet har blivit sämre' etc etc. Vilka är de här gamla rävarna? Vad är det för djupa kunskaper de sitter på? Jag är uppriktigt nyfiken. "


Åsikten att det blivit ett sämre klimat är min egen, du kanske inte gillar min åsikt, du kanske inte heller förstår den, men det är fortfarande min åsikt.
Det fanns en tid då istortsett ALLA klockor kunde diskuteras, gamla som nya - oavsett märke eller påklistrad status. Den tiden har sakta försvunnit och ersatts av diverse trams. "Rävarnas" kunskaper och ödmjukhet kanske du aldrig fått ta del av, vilket är synd. Det fanns en otroligt stor källa av information, ända ner till föråldrade verk och dess uppbyggnad. Det fanns en känsla för historik, berättelser som byggde upp ett intresse, iaf hos mig som genom de äldres erfarenheter fick mig in på gamla dykare och mer därtill. Det fanns en ödmjukhet, du kunde fråga om istortsett vadsomhelst och få trevliga svar utan pikar eller sneda blickar.

Detta tycker jag har försvunnit från TTT.

"Jag upplever din post ovan som en typ av grinigt postande som jag tror är sämre för forumet än occassional trams och nån random dick shot. Dessutom dumförklarar du indirekt de som faktiskt regelbundet postar på forumet. Menar du att vi inte kan något? Då kan du väl hjälpa till att höja kunskapsnivån? Jag skulle tex gärna läsa ambitiösa poster av dig om vintage divers. "

Trist. Till viss mån är det naturligtvis en form av surgubbe jag förmedlar, jag dumförklarar ingen som postar genuint och ärligt. Jag dumförklarar direkt de som postar "men herregud,vilket skräp - det är ju ingen Rolex" inlägg. Det är just ditt trams och dina dick shots tillsammans med en ny form av personligt chattande som förändrat forumet till vad det är idag.

Att själv då gå in och posta seriösa inlägg känns bara fel, det känns olustigt och lönlöst. Jag förstår naturligtvis att det är en del av lösningen men alternativet har varit att dra sig till de som delar ens intressen och låta förändringen ske.
Cred till JE som orkar fixa ihop seriösa inlägg här. Jag gör det inte.


--------------------
Vintage Divers

 
 Respond to this message   
Responses

Find more forums on WatchesCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement