Tillbaka till förstasidan  

Visst var det bättre förr ...

April 23 2012 at 12:16 PM
Hans B  (Login bjorkman)
TimeToTalk medlem

 

... det tycker alla gamla gubbar och jag är absolut en av dem (närmare 60 år) happy.gif
Jag har vistats här frekvent de senaste tio åren och kan intyga att forumets förändrats. Det har många andra saker i samhället också gjort ...
Idag tycker jag forumet i viss mån domineras av självgoda uppkomlingar, blottare och medlemmar som anser att lämplig humor på en klocksida är att beskriva smaken när man slickat någon.
Jag respekterar att vissa tycker att det här är kul, men det är också fler som reagerat negativt på förändringen i tonen på forumet.
Jag är inte förvånad över hur någon direkt var tvungen att vara spydig mot Snogge när han gav sin syn på saken (som för övrigt stämmer helt med vad flera andra tycker, bla jag).
Jag skulle själv inte längre lägga tid på att skriva en recention med tanke på vilka kommentarer man riskerar.
Sedan är det ju flera som skriver intressanta inlägg, heder åt dem naturligtvis.
En negativ sak med forumets utveckling är att tidigare kunde man använda den här sidan som ett slags referens för att man var en seriös entusiast, nu har jag från flera håll (bla en känd klockhandlare) fått höra att vi på TTT kallas för klock-pajasar vilket inte känns så bra.
- Nu skall ni inte uppröras över mina åsikter, för jag representerar en utdöende art här, en illa klädd lantis med enkla vanor som betalar kyrkoskatt och ogillar högerpolitik wink.gif
Mvh
Hans B - som saknar några av de gamla rävarna och uppskattar några av de nya.

 
 Respond to this message   
Responses

Find more forums on WatchesCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement