Tillbaka till förstasidan  

Jag har ingen erfarenhet av Epoch, men av klockintresserad unge

July 3 2012 at 2:28 PM
JoberMan  (Login JoberMan)
TimeToTalk medlem


Response to Present till sonen - Epoch?

 

Min dotter Ellen som nu är åtta har smittats av mitt klockintresse, vilket jag givetvis är stolt över och tycker är jättekul. När hon skulle lära sig läsa av den analoga klockan tipsade hennes fröken om en pedagogisk iphone-app som barn kunde lära sig klockan på. Vi tyckte det var roligare att gå till Kaplans och ropa in en mekanisk klocka med lättavlästa arabiska index att träna på i stället. Hon lärde sig klockan utan problem och fick en snygg klocka på köpet som hon verkligen gillar.

[linked image]
Vi har varit på Kaplans många gånger efter det och det är alltid lika spännande tycker hon.

[linked image]
Min Explorer var Ellens absoluta favorit ett tag och hon var skitsned när jag sålde den. Hon säger att hon ska skaffa en egen när hon blir stor men då en 1016 (hon är inte mycket för femsiffriga Rolexref längre).

[linked image]
Ellens klockintresse tar sig många uttryck, här i form av en läxuppgift. Hennes fröken börjar bli van vid det här laget. När hon träffade Ellen första gången så började Ellen med att ge fröken en komplimang för den fina two-tone DateJusten hon hade.

Jag tycker definitivt att du ska ge din son en fin klocka. Om inte annat så för att uppmuntra hans klockintresse. Delad glädje är dubbel glädje och hela det där.

Trevlig tisdag

JoberMan

[linked image]

 
 Respond to this message   
Responses

Find more forums on WatchesCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement