<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Oj svijetla majska zoro

May 22 2004 at 4:19 AM
No score for this post
Bozur  (no login)

 
Oj svijetla majska zoro

Oj svijetla majska zoro majko naša Crna Goro
Sinovi smo tvog stijenja i èuvari tvog poštenja.
Ko to kaže taj se vara Crna Gora da je mala
Crna Gora jes malena al je èasna i postena.
Lovæen nam je oltar sveti u njega smo svi zakleti!
Na Lovæenu Njegoš spava najmudrija Srpska glava
Lovcen kite Petroviæi a Kosovo Obiliæi,
Lovcen kiti grob Njegoša a Kosovo grob Miloša!


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply
NJEGOSEV SRBIN
(no login)

Nije ovo montenegro no junacko Srpsko leglo

Score 1.0 (1 person)
June 9 2004, 11:34 PM 

Nemam nista protiv nikoga,ali mi je dosadno da slusam novopecene crnogorce cije se crnogorstvo zasniva na srbomrznji,i na medijskoj kampanji evo 8-10 god,koja ispira mozak svakome ko ne zna "Gorski Vijenac ".
Ja sam cisti Srbin,preci su mi bili Njegosevi telohranitelji i perjanici,srbi naravno.
Mnogi od njih su svoje srpske glave dali u bitkama sa turcima i bitci za Skadar,i bezbrojnim bitkama.

Svaki pedalj Crne Gore je natopljen Srpskom krvlju i kostima najsilnijih junaka koji su zemljom ikada hodali!!!
Crna Gora je bila uvijek Srpska Sparta.
Najcistije srpsko leglo!!!

I sada dolaze neke maloumne ljudske nesrece da hule na njihovu svetu zrtvu,poricuci da nisu srbi!!

Djed ,baba,i srodnici moji su sahranjivani sa crnogorskom kapom na kojoj su bila 4 slova S.
Pa sta hoce glupe nepismene glave cetinjske da zaboravimo da smo srbi.
Naravno kao plod bezocne kampanje mnogi iz moje nahije dojucerasnji velikosrbi sada misle da su dukljani i novocrnogorci!!!

Samo da im porucim "Bog vas kleo prokleti izrodi,kuda cete s'pradjedovskom kletvom.Su cim cete izac pred Milosa i pred druge srpske vitezove koji zive doklen sunce grije"

Cini mi se da se istorija ponavlja,i da za ove danasnje novocrnogorce vazi ono Njegosevo :Isturci se plahi i lakomi !

NIje ovo Montenegro no junacko Srpsko leglo!!!
Nije ovo Crna Gora no obala Srpskog mora !!!
Ziveli !!!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Nikola
(no login)

Ne seri

No score for this post
July 16 2004, 10:27 AM 

Jedi bre govna velikosrBski sovinisto. Ovo je Montenegro! Idi u Hag, najpoznatiji srBski grad!

VIVA VERO MONTENEGRO!!!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Arkannix
(Login Arkannix)

Re: Oj svijetla majska zoro

No score for this post
July 19 2004, 11:28 PM 

Nikola, djed ti se prevrce u grobu, sram te bilo!!!

Gde Je Jedan Tu Su Svi, ARKANOVI TIGROVI!


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Radovan Karadzic
(no login)

Sramota

No score for this post
July 29 2004, 2:12 AM 

Nikola, sram te bilo, kako to mozes da pricas, dali ti znas da je njegos bio veliki Srbin, naravno da neznas, kada su se tvoji djedovi poturcili, pa, kako bi znao, slusaj sad ovo, ovo je za tvoje istomisljenike.. Zlo ti jutro Crna Goro, kukaj kao nikad tako, kad te Milo Djukanovic i Perovic cuva Slavko, A sto jadan barem Milo neupita svoga oca, za vrline i karakter uglednoga Crnogorca..Lako ti je Scepan lazni Crnoj Gori danas biti, kad te Filip Vujanovis sa Marasem dobro stiti.Znam ja da bih vi mene Nikola, sa onim vasim dugovratim, rado predali Hagu, kao i oni u Srpskoj vladi, ali ja sam puno pametniji od vas, xaxa, i imaj te pozdrav iz VASOJEVICA, OD NAJVECEG SRPSKOG plemena.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Marko
(no login)

Dali je Islam vera istine I mira?

No score for this post
September 22 2004, 2:16 AM 

Dali je Islam vera istine I mira?

Posto je Muhammed tvrdio da je poslanik od Boga mislim da bi bilo fer da pogledamo karater toga coveka. Muhammed je rodjen u Meki Arabiji godine 570. Kada je bio 25 ozenio je staru zenu po imenu Kadijah, Kadijah je bila vrlo bogata i puno starija od Muhammeda, udovica koja je imala dva ranija braka.

Kada je Muhammed bio 51 ozenio je dete od 6 godina po imenu Aisha. Kada je muhammed bio 54 a to dete 9 imao je sex sa njom prvi put.

Ove informacije mozete naci u dole navedenim islamskim knjigama.
Sahih Muslim (by Imam al-Mawawy), vol. 3, p. 577

Bukhari's Hadith, translated into English by Dr. Muhammad Muhsin Khan, at the Islamic University in Medina. vol. 7, #65.

Kada pedesetogodisnjak ima sex sa detetom od 9 godina to je pedofilija u najstrozijem smislu reci. Muslimani obicno pokusaju da pokriju to delo sa izgovorom da je to tada bio obicaj u arabiji. Problem sa tim odgovorom je, ako je Muhammed zaista bio poslanik od Boga on bi trebao da odrzava vislji standard i da uputi ljude u bolje obicaje ne da on prihvati tako grozne obicaje. Poslanici/Apustoli/proroci (Svetog Pisma (Biblije) su cesto se suprostavljali losim obicajima naroda.

Dali je pedofil covek dobroga karaktera?

Muhammed je tvrdio da je na krilatom magarcu odleteo u Jerusalim i tamo se sastao sa Abrahamom u Solamanovom hramu. Samo jedan problem postoji tu ako neracunamo krilatog magarca. Solomenov hram je bio unisten godine 70AD pet vekova pre nego sto se Muhammed rodio. Ocito Muhammed je cuo pricu o hramu a nije znao da je hram unisten.

Zar bi poslanik od Boga rekao takvu neistinu?

Muhammed u kuran tvrdi da sunce zalazi na specificnom mestu na zemlji u mutan izvor a da izlazi na specificnom mestu iznad jednog naroda.

(Kur’an Sura 18:86) Kad stiže do mjesta gdje Sunce zalazi, uèini mu se kao da zalazi u jedan mutan izvor i naðe u blizini njegovoj jedan narod. "O Zulkarnejne," - rekosmo Mi - "ili æeš ih kazniti ili æeš s njima lijepo postupiti?"

(Kur’an Sura 18:90.) I kad stiže do mjesta gdje Sunce izlazi, on naðe da ono izlazi iznad jednog naroda kome Mi nismo dali da se od njega bilo èime zakloni.

Dali bi Bog dao svom poslaniku tako pogresne informacije?


Postojeli matematicke greske u Kur’an?

(Kur’an Sura 4:11.) Allah vam nareðuje da od djece vaše - muškom pripadne toliko koliko dvjema ženskima. A ako bude više od dvije ženskih, njima - dvije treæine onoga što je ostavio, a ako je samo jedna njoj - polovina. A roditeljima, svakome posebno - šestina od onoga što je ostavio, ako bude imao dijete; a ako ne bude imao djeteta, a nasljeðuju ga samo roditelji, onda njegovoj materi - treæina. A ako bude imao braæe, onda njegovoj materi - šestina, pošto se izvrši oporuka koju je ostavio, ili podmiri dug. Vi ne znate ko vam je bliži, roditelji vaši ili sinovi vaši. To je Allahova zapovijed! - Allah, zaista, sva zna i mudar je.

(Kur’an Sura 4:12.) A vama pripada - polovina onoga što ostave žene vaše, ako ne budu imale djeteta, a ako budu imale dijete, onda - èetvrtina onoga što su ostavile, pošto se izvrši oporuka koju su ostavile, ili podmiri dug. A njima - èetvrtina onoga što vi ostavite, ako ne budete imali djeteta; a ako budete imali dijete, njima - osmina onoga što ste ostavili, pošto se izvrši oporuka koju ste ostavili, ili podmiri dug. A ako muškarac ili žena ne budu imali ni roditelja ni djeteta, a budu imali brata ili sestru, onda æe svako od njih dvoje dobiti - šestinu; a ako ih bude više, onda zajednièki uèestvuju u treæini, pošto se izvrši, ne ošteæujuæi nikoga, oporuka koja je ostavljena ili podmiri dug; to je Allahova zapovijed! - A Allah sva zna i blag je.

(Kur’an Sura 4:176.) Oni traže od tebe rješenje. Reci: "Allah æe vam kazati propis o ’kelali’": ako neko umre, i ne bude imao djeteta, a ima sestru, njoj - polovina njegove ostavštine, a on æe naslijediti nju ako ona ne bude imala dijete; a ako su dvije, njima - dvije treæine njegove ostavštine. A ako su oni braæa i sestre, onda æe muškarcu pripasti dio jednak koliko dvjema ženama. To vam Allah objašnjava, da ne zalutate. A Allah zna sve.

Kada sabers sve podeljene delove dobijes 1.25 i 1.125 Kako je moguce dobiti vise od jedan kada sabers sve podeljene delove jedne imovine?

Kur'an tvrdi da sperm se stvara izmedju kicme i grudi danas je poznato da je to greska koju je prvo pisao Hippocrates u 400 BC.

Kur'an Sura 86:6. Stvoren je od tekuæine koja se izbaci,
Kur'an Sura 86:7. koja izmeðu kième i grudi izlazi,

Zar bi Bog napravio takvu gresku?


Dali je Islam vera mira ili nemira?

(Ovo specificno govori za hricane I jevreje “kojima je data knjiga (Sveto Pismo/Biblija)”

Kur’an (Surah 9:29)
Borite se protiv onih kojima je data Knjiga, a koji ne vjeruju ni u Allaha ni u onaj svijet, ne smatraju zabranjenim ono što Allah i Njegov Posalnik zabranjuju i ne ispovijedaju istinsku vjeru - sve dok ne daju glavarinu poslušno i smjerno.


Posto muslimani smatraju da hricani veruju u 3 Boga i hricane zovu mnogobosci, a cilj je jasan da moraju pobiti sve one koji neprihvate islam.

Kur’an(Surah 8:39).
I borite se protiv njih dok mnogoboštvo ne išèezne i dok samo Allahova vjera ne ostane. Ako se oni okane - pa, Allah dobro vidi šta oni rade;

Kur’an(Surah 9:14)
Borite se protiv njih! Allah æe ih rukama vašim kazniti i poniziti, a vas æe protiv njih pomoæi, i grudi vjernika zalijeèiti
Kur’an (Sura 9:5). Kada proðu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih naðete, zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakome prolazu doèekujte! Pa ako se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali, ostavite ih na miru, jer Allah zaista prašta i samilostan je.


Kur'an (Sura 47:4). Kada se u borbi s nevjernicima sretnete po šijama ih udarajte sve dok ih ne oslabite, a onda ih vežite, i poslije, ili ih velikodušno sužanjstva oslobodite ili otkupninu zahtijevajte, sve dok borba ne prestane. Tako uèinite! Da Allah hoæe, On bi im se osvetio, ali On želi da vas iskuša jedne pomoæu drugih. On neæe poništiti djela onih koji na Allahovu putu poginu,

U kur’an I Haditima ponavlja se vise od 33,000 puta da vernici islama moraju ubijati Hricani Jevreji I Pagane.
Moj komentar nije potrban Kur’an prica jasno I glasno sama za sebe.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Marko
(no login)

Dali je Allah paganski bog meseca I plodnosti?

No score for this post
September 22 2004, 2:26 AM 


Dali je Allah paganski bog meseca I plodnosti?

Deo 1

Logika, poverljivi istoriski dokumenti, Arheologija I svi ostali dokazi mogu vrlo lako da dokazu—(a) Allah ime paganskog boga je postojalo davno pre islama, (b) Pre Islama paganski narodi su verovali u Allaha kao glavnoga boga (boga meseca I plodnosti) davno pre Islama. Na ovom situ mozete videti slike Allaha/Hubala. http://www.biblebelievers.org.au/moongod.htm

Evo da pogledamo neka bitna pitanja I odgovore:
Dali su pagani Arapi pre Islama verovali u 360 bogova? Da.
Dali su pagani Arapi obozavali sunce mesec I zvezde? Da.
Dali su Arapi izgradili hram za boga meseca, koji se zvao I zove kaba? Da.
Dali su razlicita Arapska plemena davala bogu meseca razlicita imena I titule? Da.
Koja su to imena I titule? Sin, Hubul, Ilumquh, Al-ilah.
Dali je specificna titula “al-ilah” bila koristena iskljucivo za boga meseca? Da.
Dali je rec “Allah” nastala od “al-ilah?” Da.
Dali je paganski “Allah” glavni arapski bog? Da.
Dali je njegov glavni hram bio Kaba? Da. (Kaba = Zgrada od crnog kamena u centru Meke koju su koristili pagani vernici boga meseca I plodnosti Allaha, I koju I danas koriste Muslimani,vernici boga mesca I plodnosti Allaha).
Dali je Allah/Hubal bio samo jedan od bogova Meke? Da.
Dali su arapi stavili kip Hubala na krov Kabe? Da.
Tada daali je Hubul bio obozavan kao bog meseca I plodnosti? Da.
Dali je symbol Hubala bio mald mesec? Da.
Dali su nazivali Kabu “kuca boga meseca”? Da.
Dali je ime “Allah” eventualno zamenilo ime Hubul kao ime boga meseca I plodnosti? Da.
Dali su pagani Arapi zvali Kaba “kuca Allaha”? Da.
Dali su al-Lat, al-Uzza and Manat bile zvane “Allahove cerke”? Da.
Yusuf Ali objasnjava u fn. 5096, stranice. 1445, da Lat, Uzza i Manat bile su poznate kao “cerke boga [Allah]”
Dali je u orginal Kur’an pisalo da Muslimani obozavaju te paganske boginje al-Lat, al-Uzza and Manat? Da Sura 53:19-20.
Dali su te storfe izvadjene iz danasnjeg texta Kur’an? Da
Kako su se te sure zvale? “Djavolske strofe.” (Pogledajte knjigu koju je pisao Salman Rushdie The Satanic Verses)
Razna imena (Sin, Hubul, Bell, Bel-Marduk, llumquh, Al-ilah) od boga meseca I plodnosti su bila koristena u raznim plemenima paganskih Arapa I u Vavuloniji.

Ko je zaista Allah?
Po Mualimanskoj teologiji Allah je jedan glavni jedini bog ili stvoritelj koji je (odjednom jednoga dana?) pricao sa poslanikom Muhammedom kroz Andjela Gabrijela, objavio mu “istinu” da je Allah stvorio sve u universumu. Interesantno je da, Kur’an nikada neda definaciju reci “Allah” niti objasni ko je zaista Allah I kavu je on vezu imao sa paganima. Ocito arapi kojima je Muhammed pricao su vec znali ko je Allah. Ja verujem da, 99% Muslimana veruju da je Allah kao ime se prvo pojavilo kada je “Andjeo dao muhammedu poruku u pecini u Hira Parvat (planini). Oni veruju da pre nego sto se ta “istina” dala Muhammedu da pagani Arapi su ziveli u totalnoj mentalnoj tami (Andhakar Zuug) I da su se molili kipovima da su bili vrlo zao narod. Ja bi se iznenadio ako vodje islama neznaju istinu ali to kriju po svaku cenu od naroda.

Neki vazni faktori koji tvrde da ime “Allah” je bilo upotrbljavano od strane pagana Arapa da oznaci njihovog glavnog boga:
(A) U Arabiji pre Islama, koje muslimani zovu dani tame, Arapi su bili pagani, I verovali su da kroz: mesec, sunce, zvezde, planete, zivotinje, bunare, drveca, kamenje, pecine, izvore, I druge naturalne objekte covek moze stupiti u kontakt sa bogom. U Meki, “Allah/Hubal” je bio glavni bog paganskih bogova I Quraish plemena ili bolje recno Muhamedovog pelmena. Allah je imao tri cerke: Al Uzzah (Venera) naj postovaniju od svih ona je volela ljudske zrtve; Manah, boginja sudbine, i Al Lat, boginja biljki. One se pominju u Kur’an.
(B) Arapi su davali svojoj deci imena kao - Abdullah (Allahov rob muslimani danas cesto sebe nazivaju allahovim robom). Najbolji dokaz je da se Muhamedov otac zvao“Abdullah”. Logicna analogija ovde je, da nije postojao “Allah” pre Islama u arabiji, nebi postojalo ni ime Abdullah (u prevodu Allahov rob). Genericka Arapska rec za Boga je Robi, rec Allah je specificno koristena za boga poi menu Hubal.
(C). Albert Hourani’s statement: “The Islamic name used for God was “Allah”, which was already in use for one of the local Gods (islamsko ime za boga “Allah” je vec bilo upotrbljavano za jednoga od lokalnih bogova) (A history Of Arab people by Albert Hourani, 1991, page-16, Belknap press of Harvard University, USA)

Istorija nam pokazuje dve moguce teorije za Allaha postoje u Kabai Sharif: (1) Pagani su zvali najveci kip (Hubala boga meseca I plodnosti) od 360 bogova ALLAH kog su oni smatrali glavnim bogom ili, (2) Pagani Arapi su verovali u 360 bogova u Kabi Sharif, I oni su ih smatrali razlicitim manjim bogovima pod totalnom kontrolom jednog najvaznijeg boga “ALLAH” koji je nevidljiv (Nirakar) I on je svemoguc, sveznajuc, I absolutno nemoguc upoznati/shvatiti.

Neverovatne slicnosti sa Hindu verom:
Hindu vera u Indiji je vrlo slicna broj 2 teoriji. (gore pomenutoj). Iako, Hind Indijanci se mole mnogim bogovima I boginjama oni najvise veruju u jednoga glavnog nevidljivog boga zovu po titulama “Bhagaban” (neki ga zovu “Ischhaar” ) a ime mu je “Nirakar”. Za toga boga vernici Hindu vere nemaju nikakav kip niti sliku. Ali svi vernici Hindu vere veruju u njega iako veruju I u ostale bogove. Toga boga smatraju bogom svih ostalih bogova. Sta bi se desilo ako bi nakv prefrigan “poslanik” ubedio vernike Hindu vere da odbace sve nize bogove I boginje posto su oni samo simboli nkoga aspekta glavnog boga. Sa Bhagaban kao jedinim bogom to bi bila monoteisticka vera kao Islam? Zar to nebi mogla biti jos jedna vera kao islam?


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Marko
(no login)

Dali je Allah Bog Biblije?

No score for this post
September 22 2004, 2:27 AM 

Dali je Allah Bog Biblije?

U Arabiji pre Muhammeda molili su se Bogu po imenu Hubal a zvali su ga Allah. Hubal je navodno imao tri cerke al-Lat, Al-Uzza I Monat. Hubal je bio bog plodnosti I meseca, poznat kod drugih plemena po raznim imenima kao Sin, u vavuloniji Bell. Ljudi se cesto zbune zato sto paganski bogovi idu pod puno raznih imena ali kada shvatis da je svako pleme imalo svoje ime za te bogove postane jasno da su u pitanju samo nekoliko bogova za sve paganske vere sveta. Njegov kult je imao najvazniji hram u Meki taj hram se zvao Kaba koi je I danas najvazniji hram islama. Arapska plemena su ukupno imali 360 kipova u Kabi a glavni medju njima je bio Huball. Muhammedov otac je imao rec Allah u svom imenu sto dokazuje da su Arapi I pre muhameda znali ko je Allah. Allah je specificni Arapski bog inace genericna rec za boga je raba, Hubalov symbol je bio Mlad mesec posto je bio bog plodnosti takodje I tornjevi u obliku muskog uda su njegovi simboli, pogledajte dzamiju bice vam sve jasno.
Hubalovi vernici su stavili Hubalov kip na krov Kabe i on se zvao bog Kabe.

Hafiz Ghulam Sarwar, Muhammad The Holy Prophet (1969),

Njegovi vernici su trcali oko Kaba, klanjali se nekoliko puta dnevno okrenuti prema Meki, isli su godisnje na hadz u Meku, ljubili su crni kamen, bacali kamenje na njihovu versiju djavola (to je posebna prica), Zrtvovali su ovnove kao sto I danas rade muslimani za bajrum. Postili su ceo mesec. Zaista bas sve paganske obicaje su zadrzali u islamu. Pagani su bili svesni da je kip samo simbolicna reprezentacija njihovog boga ali mnogi su poceli davati moc kipu umesto duhovnom bicu iza kipa a to duhovno bice ocito nije Bog Biblije. Muhammed je razbio kipove I zadrzao veru u boga Huball pod maskom Allaha da bi pokusao prevuci hricane I Jevrje u svoju veru koja je imala I ima cilj da osvoj ceo svet. Hricani I Jevreji njegovog vremna su bili svesni da to nije Bog Biblije I odbili su ga.

(Maxime Rodinson, Mohammed, 1961, translated by Anne Carter, 1971, p 38-49),

Muslimani tvrde da je toranj pored dzamije u stvari izvidnica I istina je da se kiristi I za tu svrhu ali onda se nebi trebali zaliti kada neko u ratu im srusi dzamiju. Ako dzamija ima izvidnicu onda je vojno/verski objekat ne cisto verski I kao vojni objekat nazasluzuje zastitu medjunartodnoga zakona. Prosecan musliman zaista nema pojma da veruje u paganskog boga niti ih uce znacenje simbola. Vodje islama zele da im narod bude sto gluplji I da nista nezapitkuje.

Kur’an - Sura 5:101-102
5:101. O vjernici, ne zapitkujte o onome što æe vam prièiniti neprijatnosti ako vam se objasni; a ako budete pitali za to dok se Kur’an objavljuje, objasniæe vam se, ono ranije Allah vam je veæ oprostio. - A Allah prašta i blag je.
5:102. Neki ljudi su prije vas pitali za to, pa poslije u to nisu povjerovali.

Muslimanima je zabranjeno da istrazuju oni moraju prihvatiti zdravo za gotovo sve sto im je receno inace su proglaseni nevernicima i odma bi bili pod ogromnim pritiskom iz dzamije od strane familije I prijatelja koji bi ih se odrekli. Kao svaki kult islam koristi sve moguce taktike da ispere mozak svojim vernicima i da ih zadrze u veri po svaku cenu. Kolektivna populacija islamsih zemlaja je oko 1.2 bilijona a sve islamske zemlje ukupno prevedu isti broj knjiga kao Grcka. Dok pojedine vodje Arabije se valjau u ogromnom bogatstvu a po UN informacijama samo 78% ljudi preko 15 godina zna citati I to su ih naucili u dzamiji pretezno da bi mogli citati kuran.
Znaci kada je Muhammed stigao na scenu on je samo stavio Hubala pod masku zadrzao je samo ime Allah (pod kojim je oduvek Hubal bio poznat) I sve obicaje koje su koristili njegovi vernici.

Drugim recima Islam je cisto paganska vera koja nema veze sa Bogom Biblije.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Marko
(no login)

Muhammed njegove zene i sex robinje.

No score for this post
September 22 2004, 2:28 AM 

Muhammed njegove zene i sex robinje.

1. Khadija
2. Sawda
3. Aesha
4. Omm Salama
5. Halsa
6. Zaynab (iz Jahsh)
7. Jowayriyi
8. Omm Habiba
9. Safiya
10. Maymuna (iz Hareth)
11. Fatema
12. Hend
13. Asma (iz Saba)
14. Zaynab (iz Khozayma)
15. Habla
16. Asma (iz Noman)
17. Marija (Hricanka koja nikada nije prihvatila islam)
18. Rayhana
19. Omm Sharik
20. Maymuna
21. Zaynab
22. Khawla

Nekoliko stvari treba primetiti sto se gornje liste tice:

Prvih 16 zena su bile muhamedove vencane zene. Broj 17 I 18 su bile sex robinje. Zena broj dva je bila dete od 6 godina kada su je udali za Muhammeda, imao je sex sa njom kada je ona bila devet a Muhammed 54.

Zadnjih cetiri nisu bile ni vencane zene ni robinje vec odate Muslimanke koje su odlucile da se “daju” Muhammedu da bi mu ispunile sexualne zelje.

Zaynab je orginalno bila zena Muhammedovog sina Zaida, fakat da je Muhammed uzeo za sebe je veci problem za shvatiti cak I za Muslimane. (Bog neprekrsi svoju rec nikada I on se nikada nemenja. Sad procitaj Sura 33:36-38).

33:36. Kada Allah i Posalnik Njegov nešto odrede, onda ni vjernik ni vjernica nemaju pravo po svome nahoðenju postupiti. A ko Allaha i Njegova Poslanika ne posluša, taj je sigurno skrenuo s Pravoga puta.*

33:37. A kad ti reèe onome kome je Allah milost darovao, a kome si i ti dobro uèinio: "Zadrži ženu svoju i boj se Allaha!" - u sebi si skrivao ono što æe Allah objelodaniti i ljudi si se bojao, a preèe je da se Allaha bojiš. I pošto je Zejd s njom živio i od nje se razveo, Mi smo je za tebe udali kako se vjernici ne bi ustruèavali više da se žene ženama posinaka svojih kad se oni od njih razvedu - kako Allah odredi, onako treba biti.*

33:38. Vjerovjesniku nije teško da èini ono što mu Allah odredi jer takav je bio Allahov propis i za one koji su prije bili i nestali - a Allahova zapovijed je odredba konaèna .

Dali je Muhammed covek vredan postovanja?

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Cetinjanin stari i nadimljeni
(no login)

HIMNA serbije (u cas prahu oca serbije )!!!

Score 5.0 (1 person)
October 19 2004, 2:40 PM 

A ko moze uistinu
od vas ikad biti bolji
na treci vi pas prasica
vi ste strasni sokolovi

Turcin vam je vekovima
nezno kazu bake kara
dok ste hrabro vekovima
oblijecali oko hara

Obrenovic kad vam dodje
on zastavu svoju ima
na njoj glava od praseta
simbol serbstva vjekovima


Vazali ste vazda bili
tadasnjijeh mocnih sila
ali turcin pogotovo
nedade vi nikad mira

Pa se danas nezna ko ste
kojega ste vi podrikla
vi ste cudnog ukrstranja
bolest strasna bez lijeka

Kompleksi su vasi stari
iz davnijeh tijeh dana
kad prabake tada vase
odmarahu kod dusmana

Jedini ste na planeti
sto slavite izgubljeno sto
kosovsku propas strasnu
proslavljate ka pobjedu

Izmisljate vi junake iz
proslosti i davnina
i kraljevic nekog marka
sto bi vazal kod turcina

Pa junake strasne vase u
novije ovo doba pretvoriste
sve u snicle zato im se nezna gorba

oce serbalj da imade
sto do sada nikad nije
da se njemu neko klanja
kao sto je i on prije

pa od muke nezna stoce
bi da uzme Crnu Goru
sto nemoga da je uzme
ni car sami u Stambolu


S prevarama sad se sluze
da kupuju kod nas ljudje
i sluze se svim i svacim
Crnoj Gori da naude

Pa nacesovi pop radovic
sto je svudje ceran bio
sad je glavna uzdanica
vama se je pokorio

Kaza kod nas nema crkve
da je nikad nije bilo
no se treba molit pavlu
u cas serbaljstva i serbije

No nesrecni pope amfi
sto utece iz Morace
moras priznat
sto si djavo sto po tudjoj
zemlji skace

Ovaj pozdrav salju vama Cetinjanin
sa Cetinja sto pokusase da
ih blate seljacki gedzovani sa dedinja !!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Marko
(no login)

Re: Oj svijetla majska zoro

No score for this post
October 24 2004, 11:05 PM 

Cetinjanin stari i nadimljeni,

Kur'an tvrdi da sperm se stvara izmedju kicme i grudi danas je poznato da je to greska koju je prvo pisao Hippocrates u 400 BC.

Kur'an Sura 86:6. Stvoren je od tekuæine koja se izbaci,
Kur'an Sura 86:7. koja izmeðu kième i grudi izlazi,

Ajde ti nama dokazi da je Kuran istina. Idi kod doktora da te ustroji pa onda bez muda sa tim organima izmadju kicme i grudi napravi dete pa cemo svi mi onda morati priznati da je islam vera istine i preci u Islam. Tako se necemo vise zajebavati vec cemo odma postati svi Muslimani. Naravno ako ti to uz alahovu pomoc neuspes onda bi bio red da se ti vratis nazd u veru tvojih predaka Srba.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Cetinjanin stari i nadimljeni
(no login)

ma$a ,majstore

No score for this post
October 25 2004, 2:29 AM 

E moj ma$a ,ja neznam kako ti dodje do ideje da mene licno i personalno boli muski polni organ za kuran i muslimane !!
Nesto kod nas na Cetinje ,nije ta skola se ucila mnogo (hahahahahhahaaa) o kuranu ,ali mi je drago da si ga ti studira dobro ,ebiga pa pradjedovi su vi bili turci !!!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Marko
(no login)

Re: Oj svijetla majska zoro

No score for this post
October 25 2004, 8:46 PM 

Cetinjanin stari i nadimljeni,

Da ti imas kap Srpsko/Crnogorske krvi u sebi nebi pisao idiotizam koji pises, znaci mora da si balijskog porekla. Aljbanjac nebi se umeo izraziti ni toliko koliko ti uspevas ebiga stoka se jos muce sa zvucnim zicama.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Cetinjanin stari i nadimljeni
(no login)

ajde masja jebi nesto jer ako nastavis ocoreces !!!

No score for this post
October 26 2004, 10:29 PM 

E moj ma$a ,ja neznam kako ti dodje do ideje da mene licno i personalno boli muski polni organ za kuran i muslimane !!
Nesto kod nas na Cetinje ,nije ta skola se ucila mnogo (hahahahahhahaaa) o kuranu ,ali mi je drago da si ga ti studira dobro ,ebiga pa pradjedovi su vi bili turci !!!Ma$a svjecki majstore ,serb aljska sablji britka ,koji kurac od ovijg slova nisi razumio a ?? Da ti nacrtam ??????

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Marko
(no login)

Re: Oj svijetla majska zoro

No score for this post
October 29 2004, 12:45 AM 

Cetinjanin stari i nadimljeni,

Po tvojim izjavama na ovom forumu da se primetiti da si ti baljo pod maskom ne bas puno drukciji od tvoga predsednika koji je verovatno od siptarskog porekla.

U Akademiji sam davno ucio da prvi korak je da znas svoga neprijatelja a to definitvno vazi i za islam. Kamo srece da su svei Srbi sveta dobro proucili islam ali nazlost nisu ni svoju veru a kamoli islam. Zato prazne glave lupetaju svasta bez bas imalo shvatanja i zato ih svaki kreten moze zavesti kako zeli.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Cetinjanin stari i nadimljeni
(no login)

Mapko sveti pop !

No score for this post
October 29 2004, 8:04 AM 

E moj ma$a mrceni ,zaldu si ga ti odijo u akademiju kad nista nisi naucio ! marko sabljo britka protiv isljama hahaahha , pockem se ja na sred muhameda i na kuran ,a listovima od kurana ,obrisem guzicu. No to nije problem ,problem je da vi cutuci veljeserbaljski mislite da nema druge nacije do vas i turaka. Vi cutuci jos vodite bitke sa muhamedom (jeba ve on a vi njega) i neznam jeste li se pomirili (psihicki) sa japanom i austrougarskom ,ali ja vi velim da je vakat da se probudite i ne vucete Crnu Goru i Crnogorce nazad u crnu rupu iz koje nema izlaza!!!!
Zato vodite vi i dalje ratove a nas pustite da se sami davijamo kako znamo i umijemo !!!!!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Cetinjanin stari i nadimljeni
(no login)

A kako je lijeppppppppp !!!

No score for this post
October 29 2004, 8:17 AM 

[IMG][/IMG]

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Marko
(no login)

Re: Oj svijetla majska zoro

No score for this post
October 30 2004, 4:49 AM 

Cetinjanin stari i nadimljeni,

Nekadasnja ponosna Crna Gora je pala u crnu rupu od kako je sipak milo stupi na vlast i napunio crnu goru sa muslimanima i sipcima. Nedvno sam cuo da na Svetom Stefanu ima kucu koju koristi kao kopleraj bas to pristoji predsedniku drzave ako je istina.

Ti ili si muslimanski nevernik ili kurvat, Pravoslavni Crnogorac nikada nebi pisao gluposti koje ti pises.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Marko
(no login)

Re: Oj svijetla majska zoro

No score for this post
October 31 2004, 8:50 PM 

Nedavno sam cuo da na Svetom Stefanu postoji jedna kuca sa resetkama na prozorima a iza resetaka vire maloletne devojcice. Kuca navodno vlasnistvo predsednika Crne Gore i koristi se kao kopleraj u kojem robinje stoje na usluzi svakome ko moze dovoljo platiti. mozeli mi iko dati komentar na to? Dali je istina? Kakav je to narod koji moze to tolerisati?

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Cetinjanin stari i nadimljeni
(no login)

marko cuku jedan idi omrka nesto prije no ti sperma ubije u mozak

No score for this post
November 2 2004, 2:38 PM 

Neka samo to nego ispod SV Stefana imaju tajne labaratorije dje se "MUDA" presadjuju nacrno,pa tajne labar. dje cine kokain ,heroin itd itd,pa bordelje ,a zadnje sto sam cuo iz "povjerljivijeh " serbocetnickijeh novina da Milo ima tajni aerodrom ispod isto ! (misim znas ,pa se ti zajebavaj) , i kad treba da trosi onijeh pesto meleona eura ,sto ih je ukra (hahahahahaha) iz CG on strkne podzemnijem tunelima ,tako da ga ne vide serbalji . E kad se sastane sa Zagorom, i Teksas vill-ijem to su pjanke u pic. mater. itd itd .


PS: Ajde mrcoje cini nesto korisno ne baveda ka zlo tele odje !

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
 
< Previous Page 1 2 Next >
  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Find more forums on PoliticsCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement