Zeleli bi da se vratimo sa nasim devojcicama u Herceg Novi i ulozimo kapital u turizam. Kakve su nam sanse oko prilagodjavanja sredini i upisa dece u skolu. Dali su povratnici kao mi dobrodosli. Ja sam rodjena u Kotoru, igrom slucaja odrasla u Srbiji a suprug je Srbin iz Zapadne Slavonije. Ovde nam svi govere da je netrpeljivost prema Srbima velika u Crnoj Gori i da cinimo lud potez. Ja Crnu Goru volim vise od bilo koje zemlje na svetu i ne zelim da mi deca ovde odrastaju. Molim vase iskrene komentare. Puno pozdrava iz Vancouvera.
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Zecanin (Login Zecanin) Montenegro Forum Mods Group
Re: Odlazimo iz Kanade
No score for this post
October 12 2006, 10:56 AM
Pozdrav,
Mislim da u Herceg Novom nebi imali nikakvih problema kao ni u vecini ostatka Crne Gore sto se tice povratka. Herceg Novi je jedna od opstina unutar Crne Gore (druge su Pljevlja, Andrijevica itd) koja ima medju najvecim procentom stanovnistva koje se izjasnilo kao Srbi (nekih pedeset i kusur procenatata ako se ne varam) i stoga bi bilo nelogicno ocekivat da bi bilo kakav Srbin se osjecao neudobno tamo pogotovo ako je neko iz te zone porijeklom.
Jedina zona dje ima manji broj ljudi koji gledaju negativno prema Srbima je eventualno Cetinje ali takvih ce vremenom da bidne sve manje. Sa druge strane smatram da ce strasti da splasnu kod nas u Crnoj Gori sada nakon nezavisnosti i da ce narod da se sve vise okrece normalnom svakodvenom zivotu vremenom.
Herceg Novi je takodje jedan od najljepsih nasih crnogorskih bisera na Jadranu sa izuzetnim potencijalom i ja vam licno zelim sve dobro u svakom slucaju.
Nevjesta dobro dosla ti u svoju Crnu Goru , to sto te bagra serebaljska pokusala zastrasit to su svetosavske bajke i nista drugo ! Crnogorcima ne smetaju serbi vec domaci izrodi poserebice kojima je milija tudja drzava od svoje ! Ta bagra i uste pokoji gedzovan su sami sebe natovarili muku na arbat ! Ona pasmina koja pljuje na drzavne institucije grb himnu crkvu naciju, narod ,ona je osudjena na propas u Suverenoj Drzavi Crnoj Gori !!!!!! Ostali koji su normalni i koji vole i cijene Crnu Goru i Crnogorce nece nikat imat problema u nas !!!!!!!!!!!!
Cetinje ka sveto mjesto u Crnu Goru je grad prvenstveno Crnogoraca pa onda svi koji su dobronamjerni su dobrodosli !
Zeco nas je svakijem dano sve vise i vise nijesmo mi zecani da zbog prasadi i krtole se deklarisemo ka serebalji !!!
Anonymous (Login zimzeleni) Serbia Forum Mods Group
No score for this post
October 12 2006, 9:12 PM
Znas Zvek, koliko tebi smeta da neko negira crnogorsku naciju i samim tim negira da si ti Crnogorac, verovatno nekog Srbina iz Crne Gore isto toliko nervira to sto ga ti zoves posrbicom.
Tolerancija bato, to ti je kicma demokratije.
Zecanin (Login Zecanin) Montenegro Forum Mods Group
No score for this post
October 13 2006, 1:37 AM
Zvek
1. Koja stvar je glupost, mislim koja konkretno?
2. Pokusaj da se iskazes na jedan kulturniji nacin, ako je moguce.
3. Inspiracija moga nika nije region Zeta vec srednjovjekovna drzava Zeta kao i rijeka Zeta.
This message has been edited by Zecanin on Oct 13, 2006 1:38 AM
Ja sam rodjena u Kotoru, igrom slucaja odrasla u Srbiji hahahaaaaaa
Da vecina crnogorijanaca "igrom slucaja voli da odraste u Srbiji" naravno o nasem trosku
NIKAD VISE BOGU HVALA
Quote:Jedina zona dje ima manji broj ljudi koji gledaju negativno prema Srbima je eventualno Cetinje ali takvih ce vremenom da bidne sve manje.
Prvo vecina gleda negativno na poserbljene i veci dijo serba jerbo ni iskustvo tako nalaze ! A plaster na ranu je spc na Cetinje koja siri vjersku mrznju i netoleranciju pomedju narodom , toga nije bilo na Cetinje nikat, do ovije imperijalnije ratova veljeserbije ! DakleM na Cetinje je vazda gost bijo dobrodosa (ukoliko je dosa s dobrom) bilo koje rase nacije i religije ! To sad izbjeglice serbskoga roda i spc pokusavaju da promijene mada im nece uspjet nikat !!!!!!!
Dalje, sto se tice tvoga nick name znam ja to zeco no je tebe slaba memorija ! To si mi reka jednom odavno ,ali nevidis salu i sarkazam !
Dalje zasto je stanje u Suverenu Crnu Goru takvo da narod nema povjerenje u serbalje i Crnogorce koji umisljaju e su serbi ,pa neka ti ovoga tvojega moderatora "4 dame", posluzi za pouku ! (Obrazati procita mu post odje) !!!
Komsija oni koje ja zovem poserbice jesu oserebljeni Crnogorci ,daklem NIKO NORMALNI NE NEGIRA DA IMA SERBA U CRNU GORU ,DA IH IMA I DA CE IH VAZDA BIT ! Ja ih poznajem masu bozju ,ali oni kojima je ime i prezime vjekovima bilo Crnogorsko a posto su se udalli u serbiju ili poceli biznis sa prasadima krtolom i brasnom ,pa postase serbi njima neka ga samo da ne pljuju na nasu istoriju nasu crkvu nas jezik nasu himnu itd itd ,i opet ostaju da razdiru Suverenu Drzavu Crnu Goru iznutra !
Dakle probali smo zajedno ,nije islo sad smo promijenili (vecina naroda u CG se izjasnila) i sad je vakat da krenemo naprijet ! Nijesu Njegos i Nidzo the Konung jedina dva Crnogorca u nasku istoriju (ostali su bravi) jerbo CG je postojala i prije njih i postojace i poslije njih !!!!!!! Ja mnim da je cipancijelome narodu svijeta cudno da ljudji koji zive u jednu drzavu da je tolko MRZE i da im svaki napredak smeta ! Kad se cojek baci malacko po raznije foruma i vidi sto pisu oserebljeni o svojoj drzavi pocne da pjeni ,jerbo to se ne desava nidje usvijet ,i onda moj dobri komsija revolt nastupa ,desava se sto se desavalo potonjijeh 20 i kusur godina u bivsu YU !!!!! Pogledaj postovanje ovoga brava od " 4 dame " i svatices zasto je tako ! Ja reko ovoj nevjesti koja oce da se vrne u CG ( ija isto ocu da se vrnem ), da je dobrodosla ( sa svojom fameljom) a muz joj je serbin i ne reko dodji ti bez njega ,no DOBRODOSLA SA FAMELJOM, dje je odrasla i sto je cinjela i skom je totalno nebitno za Crnogorce ! Vidis ja nijesam mnogo bijo u serbiju (ali zato cipancijelu Evropu prosa uzduz i poprijeko), i kad cujem bljuvotinje da bi ja krepa bez serbije nesto mi nije drago ! Hheheheheheheh !
Neznam dje si ti ,ali dobrodosa vazda u CG i da te docekamo ka kralja !
Grand komandijer (boze kako volite da nosite tudje titule ) hahahahahah mrco omrcilo ti se znas li da je vise Crnogoraca u Svijet no u serbiju hahahahahahhahahaha ! Tako da komotno mozemo bez vas ! Posto blage veze nemas o stanju u Suverenu Drzavu Crnu Goru ,pitaj bravu ,pitaj odgovoricemo ti !!!!! Edukacija je cudo !
Delegacija prijestonice Cetinje boravila u zvaničnoj posjeti gradonačelniku Beograda
Ambasada Srbije da bude na Cetinju
Cetinje, 12. oktobra - Delegacija prijestonice Cetinje koju je predvodio predsjednik Milovan Janković boravila je od 9. oktobra u zvaničnoj posjeti gradonačelniku Beograda mr Nenadu Bogdanoviću.
Izražavajući zadovoljstvo što je došlo do susreta gradonačelnik Gogdanović je istakao da Beograd ima obavezu da sarađuje sa crnogorskim gradovima jer je riječ o dva bratska naroda koji u budućnosti moraju imati najbolju moguću saradnju. On je izrazio takođe spremnost za razvijanjem čvrstog partnerstva Cetinja i Beograda i obećao potpunu podršku svim inicijativama koje podrazumijevaju obostrano participiranje.
- Predsjednik Janković je izrazio želju da Srpsko poslanstvo na Cetinju bude ponovo diplomasko predstavništvo. Janković je potvrdio želju da Cetinje i Beograd razvijaju saradnju na svim nivoima. Na kraju razgovora razmijenjeni su prigodni pokloni, a gradonačelnik Bogdanović je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da 13. novembra posjeti Cetinje i prisustvuje svečanoj sjednici Skupštine prijestonice Cetinje, kazao je Nikola Đurašković, portparol prijestonice Cetinje.
U okviru programa posjete cetinjske delegacije Beogradu održani su koncerti KUD-a "Njegoš" u Beogradu i Lovćencu.
Moj savet Srpkinji iz Kanade je da se ne vraca u nakaradnu tvorevinu, stvorenu kao nekakvom vestackom oplodnjom Broza i zapada, a evo i konkretnih razloga:
-Zato sto ce medjuetnicki sukobi postajati sve ucestaliji kako vreme odmice.
Pa tako imamo sve cesce sukobe i proteste Albanaca iz cisto albanskih opstina kao sto su Plav, Rozaje, Ulcinj i dr. Njihovi protesti ne odvijaju se samo u Crnoj Gori vec i preko okeana. Zatim, zbog okurazenih Muslimana, konkretno, "Vehabija" koji propagiraju agresivno sirenje Islama i borbu protiv hriscanske kulture(mada bi se za tzv. "Crnu Goru" moglo reci da je ateisticka drzava, barem su to oni koji se izjasnjavaju kao tzv. "Crnogorci, Milodukljani i sl".
Zatim, i zbog Srba koji nece trpeti zulum i izivljavanje aktuelne i sledece vlasti.
Sto se tice ulaganja u turizam, od toga se necete hleba najesti, barem ne u "Crnoj Gori". Zasto? Zato sto su Rusi pokupovali najbolja zemljista i tamo izgradili sopstvene vikendice, golf i kriket terene, kafice i sl.
Crna Gora nema perspektivu i u poredjenju sa Hrvatskom i Grckom(i uopste sa zemljama iz regiona) crnogorska turisticka ponuda zaista izgleda smesno.
Zato ti je moj savet ili da ostanes u Kanadi i tamo nastavis spokojan zivot, ili da ulozis kapital u turizam ali u nekoj drugoj zemlji.
Situacija u Crnoj Gori nije se smirila i daleko je od toga.
Vazno da su se mafijasi nafatirali love i sad mogu da se povlace i bave se (haha, interesuje me kakvim) "privatnim biznisom".
Znaju svi na koga mislim
On ti je olicenje, slika i prilika citave Crne Gore
OVIJEM IZRODIMA I LAZOVIMA TREBA VJEROVAT ISTO KA U VRIJEME NJINIJEH MALOUMNIH RAZARANJA TIJEKOM POTONJIJEH 30 GODINA !
Moj savet Srpkinji iz Kanade je da se ne vraca u nakaradnu tvorevinu, stvorenu kao nekakvom vestackom oplodnjom Broza i zapada, a evo i konkretnih razloga:
-Zato sto ce medjuetnicki sukobi postajati sve ucestaliji kako vreme odmice.
DA JE OVO USTE JEDNA OD LAZI KOJE PROSIPLJE BOLESNA PASMINA DEBILNIJE MOMCICA DOKAZUJU PODATCI KOJE DOSTAVLJA EVROPSKA ZAJEDNICA ! CRNOGORCI SU SACUVALI CRNU GORU OD POMAMLJENIJE BRADATIJE SPODOBA SEREBALJSKE SAVOVE CRKVE I NJINOM RATNOM POLITIKOM POTPOMOGNUTOM OD STRANE VLADE SEREBIJE !
Pa tako imamo sve cesce sukobe i proteste Albanaca iz cisto albanskih opstina kao sto su Plav, Rozaje, Ulcinj i dr.
IZUZETNO PODMUKLA LAZ MADA NAMA TO NIJE NISTA NOVO ! DA BI BANDA DEBILA SKINULA PAZNJU SA SEBE POKUSAVAJU IZKONSTRUISAT KAOS U TUDJU DRZAVU ! SUVERENA DRZAVA CRNA GORA JE POTPUNO BEZBIJEDNA DRZAVA DJE SVE INSTITUCIJE FUNKCIJONISU BEZPREKORNO ! NORMALNO SVUDJE IMA POJEDINACNIJEH EXSCESA PA I U NAS ,SAMO VIDI SE DA JE EFIKASNO VLAS U CRNU GORU TO PREKINULA IZUSETNO BRZO I EFIKASNO ( " OPERACIJA ORLOV LET") ! DALJE LAZI OVOGA DEBILA NE NOSE VODU JERBO OVI JEDINSTVENI INCIDENT (NA KOJI SE ON POZIVA) NIJE UPEREN PROTIV DRZAVE CRNE GORE VEC PROTIV ALBANACA KATOLIKA I ALBANACA MUSLIMANA ! SVI AKTERI SU U ZATVOR ,A ONI KOJI SU U AMERIKU SU NA POTJERNICI TAKO DA CE I ONI ZAVRSIT KARIJERU BRZO !!!
Njihovi protesti ne odvijaju se samo u Crnoj Gori vec i preko okeana.
AHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAAHAH E TOOO TO JE BITNO STO NEKO PROTESTUJE PREKO OKEANA ,JERBO VELJESEREBIJA NEMA TIJE PROBLEMA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !
Zatim, zbog okurazenih Muslimana, konkretno, "Vehabija" koji propagiraju agresivno sirenje Islama i borbu protiv hriscanske kulture(mada bi se za tzv. "Crnu Goru" moglo reci da je ateisticka drzava, barem su to oni koji se izjasnjavaju kao tzv. "Crnogorci, Milodukljani i sl".
E AKO OVO MAGARE MALACKO PROSTUDIRA SVOJE POSTOVE MNIM E BI SVATIJO DA SE SEBE SERE USTA ! AKO SMO MI ATEISTI ONDA NEMAMO PROBLEMA SA VEHABIJAMA JERBO ONI SU KONCETRISANI NA KRISCANE HAHAHAHAHHAHAHA BOZE KOJI MALUNI BRAV HAHAHAHAHAHAHA !
Zatim, i zbog Srba koji nece trpeti zulum i izivljavanje aktuelne i sledece vlasti.
OPET BULAZNJENJE OVOGA MLADOG DEBILA, KOJI NE NAUCI NISTA OD ISTORIJE POTNJIJEH 30 GODINA ! SVEKI RAT SVAKU BITKU SU IZGUBILI , KOSOVA JE ODVOJENO, SACE I SANDZAK ,VOJVODINA ITD ITD ,ALI ONI NEMAJU KAD BRIUT ZA SVOJE MUKE NJIH INTERESUJE TUDJA SITUACIJA HHAHHAHAHAH TRAVA JE VAZDA ZELENIJA U KOMSIJA ,ZATO I POSTASE "SUPAK OD SVIJETA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sto se tice ulaganja u turizam, od toga se necete hleba najesti, barem ne u "Crnoj Gori". Zasto? Zato sto su Rusi pokupovali najbolja zemljista i tamo izgradili sopstvene vikendice, golf i kriket terene, kafice i sl.
DALI JA MIRISEM ODJE LJUBOMORU I ZAVIST HAHAHAHHAHAHA ! NJEGOVA NESPOSOBNOST DA NACINI EKONOMSKI DOBITAK JE SVACIJA KRIVICA DO NJEGOVA ! U SUVERENU DRZAVU CRNU GORU SLEDECE GODINE CE BIT ULOZENO 400 MIL. EURA ,AMERIKA JE JAKO ZAINTERESOVANA TAKO DA IMAJU SVOJEGA SPEC. IZASLANIKA KOJI RADI PUNOM PAROM,KANADA ISTO ,MADJARI SU VEC KUPILI BANKU ,36 NAJBOGATIJEH TURAKA SU BORAVILI NA SVETI STEFAN I PRIPREMALI PLAN ZA INVESTICIJU ,NORVESKA JE ODAVNO USLA U BIZNISE ITD ITD OVAKO MOZEMO DO UJUTRO !
4 DAME NEMO VISE PROSIPAT LAZI OVUDIJENAKO NIKO TE NE SLUSA !!!
Crna Gora nema perspektivu i u poredjenju sa Hrvatskom i Grckom(i uopste sa zemljama iz regiona) crnogorska turisticka ponuda zaista izgleda smesno.
OPET DEBIL VODI TUDJU BRIGU ???? CRNA GORA SE RAZVIJA IZUZETNO BRZO NAS INTERESUJE SAMO CRNA GORA . NE HRVACKA ,GRCKA ,SVAJCERSKA BELGIJA ITD DO SAMO CRNA GORA ! INFRASTRUKTURA JE KRENULA IZUZETNO DOBRO ,POSEBITO PUTEVI ,GRADE SE TRI TRAKE MAGISTRALA (KOJIH VEC IMA MASU) TUNELI SU PROBIJENI I U POGON SU ,DAKLE VELJESEREBALJSKA PASMINA JE IZGUBILA NA SVAKOM POGLEDU ! BEOGRACKO PREDUZECE GRADI NAJVECI SHOPING CENTAR NA BALKANU ,MJESTO. PODGORICA, TAKO DA KOLIKI JE PROCENAT ISTINE OVOGA PODMUKLOGA DEBLA PROSUDI SAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zato ti je moj savet ili da ostanes u Kanadi i tamo nastavis spokojan zivot, ili da ulozis kapital u turizam ali u nekoj drugoj zemlji.
OVA POTONJA RECENICA OVOGA KRETENA TI JE DOKAZ ZASTO SMO SE RAZJEDINILI I ZASTO SMO POVRNULI SUVERENITET ! NE MOZE SE ZBORIT O PRIJATELJSKIJEM ODNOSAJIMA SEREBIJE I NAS KAD OVAKVIJEH IRVASA U SEREBIJU IMA PREVISE ! NJIN MOTO JE "PRAVIMO FESTU KAD KOMSIJI CRKNE KRAVA " !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Situacija u Crnoj Gori nije se smirila i daleko je od toga.
DA DA IZGUBISMO KOSOVA HAHAHAHA OCE DA SE ODVOJI SANDZAK I VOJVODINA ,TAKO DA BOLJE DA BRINEMO STO SE CINI U PAKISTANU , ARGENTINI ITD NO STO CEMO U NAS HAHAHAHHAHAHAHAHAH !
Vazno da su se mafijasi nafatirali love i sad mogu da se povlace i bave se (haha, interesuje me kakvim) "privatnim biznisom".
VIDIS EO TI DOKAZ , GEDZOVANA BRINE KOJIM CE SE BIZNISOM BAVIT NEKO U TUDJOJ DRZAVI DOKKOD NJEGA SE PRODAJU BUBREZI PO KAFANA I PODRUMA HAHHAHAHAHAHHAHA DOK NAROD SKAPAJE OD PA$E GLADI ONI VODE TUDJU BRIGU HAHAHAHAHAHHA !
Znaju svi na koga mislim
On ti je olicenje, slika i prilika citave Crne Gore
COVJEK ZA KOGA SU SVI POLITICARI SVIJETA REKLI DA JE JEDAN OD PRVAKA EVROPE BRAVI GEDZOVANSKI IMAJU MUKU HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA ! COJEK KOI SPASI CRNU GORU OD ETNICKOGA CISCENJA I MALOUMNOGA IMPERIJALNOGA RATA VELJEGEDZOVANSKE PASMINE !!!!!!
PROSUDI SAMA ,ALI SUVERENA DRZAVA JE NAJSTABINIJA DRZAVA BALKANA , DRZAVA SA NAJVECIM PROCENTOM STRANIJEH INVESTICIJA PO GLAVI STANOVNIKA ,DRZAVA KOJA SE POSLIJE VJEKOVIMA POTCINJAVANJA POD SEREBIJOM KONACNO OBRNULA SVOJOJ BUDUCNOSTI I NAPRETKU , DRZAVA KOJA IDE NAPRIJED !!!
D O B R O D O S L I !!!!!!!!
OVO SU SAMO NEKE OD IDEJA ZA BIZNIS U SUVERENU DRZAVU CRNU GORU
No score for this post
October 15 2006, 9:57 AM
Ponude za poslovnu saradnju evropskih preduzeća
ZEMLjA PONUDA
POLjSKA: Poljska kompanija specijalizovana za preradu proizvoda od plastike zainteresovana je za dugoročnu poslovnu i proizvodnu saradnju.
SLOVENIJA: Slovenačka kompanija specijalizovana za: proizvodnju visokokvalitetnog namještaja za hotele, restorane i kancelarije; serijsku proizvodnju kupatila i kuhinja zainteresovana je za tehnološku i proizvodnu saradnju.
BELGIJA: Belgijski distributer firmiranih kućnih aparata traži distributere.
ITALIJA: Italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju držača za vinograde, ograda i žica zainteresovana je za poslovnu saradnju.
ŠPANIJA: Španska kompanija specijalizovana za visoko kvalitetne industrijsku elektriku i elektronske komponente traži posrednike.
BUGARSKA: Bugarska kompanija za proizvodnju i trgovinu građevinskog materijala i goriva traži partnere za zajedničko ulaganje da otvori proizvodnu fabriku ekoloških briketa.
SLOVENIJA: Slovenačka kompanija, specijalizovana za proizvodnju generatora, metalnih proizvoda i električnih ormara, zainteresovana je za poslovnu, a nudi tehnološku i proizvodnu saradnju.
GRČKA: Grčka kompanija koja proizvodi i zastupa visokokvalitetne proizvode iz prehrambrene industrije zainteresovana je za tehnološku i proizvodnu saradnju
Ljudi nemojte se svadjati. Hvala vam puno na dobrodoslici. Ja verujem da ce i Crna Gora i Srbija krenuti dobrim putem prema boljem zivotu. Sto je bilo bilo je. Zivot je pred nama i treba se boriti za jedno lepse sutra i za bolju buducnost nase dece. Ja imam dve devojcice koje ucim da vole zemlju iz koje smo dosli. To je tesko u ovoj tudjini jer nemamo nikog svog i nasa zemlja je jako daleko od nas. Ovde ih uce da je Kanada najbolja zemlja na svetu da je Vankuver najbolji za zivot u celom svetu. Ja njih ne smem pustiti same na ulicu da ih neki bolesni monstrum nebi oteo, silovao i bacio u reku. Takvih ovde ima puno. Njihov dan se svodi kuca, skola, kompijutor, TV i voznje taxi-roditelja do sportskih aktivnosti. Koliko god mi pricali nas jezik one odgovaraju na Engleskom. Lakse im je tako, rodile su se i odrasle ovde. S njima ce nam biti najteze kad se vratimo. Trebace dosta vremena da se prilagode i ne misle na Kanadu. Secam se kad su se moji roditelji razveli u Kotoru i kad smo ja i moja majka morale da se odselimo u Srbiju kod familije jer nismo imale krov nad glavom. Bilo mi je jako tesko. Volela sam Srbiju ali sam uvek patila za Kotorom. Bojim se da deci ne ucinim istu stvar. S druge strane ne zelim da ovde provedem celi svoj zivot i da jednog dana docekujem Kineze, Crnce ili Induse kao zetove. Zelim da se moja deca igraju slobodno i da ne osecaju strah kada podju peske do skole. Zelim da odem do pijace, slasticarne i korzoa. Zelim da zivim skromno i u prijateljstvu sa komsijom. Zelim da me sahrane tamo kada mi za to dodje vreme. Da nije bilo rata i da nismo bili prognani iz Hrvatske mi nikad ne bi napustili svoju zemlju. U Hrvatskoj su nam spalili kuci i oterali roditelje u izbeglistvo. Sad je vreme da se vratimo, majke su stare i zeljne svojih unucica. Primite puno pozdrava i znajte bilo gde da ste, u Srbiji ili Crnoj Gori da zivite na najlepsem mestu na svetu.
Cetinjanin, hajde objasni ti meni, kako to da si ti kao veliki patriota (?)toliko ponosan kada navodis ko je sve i sta kupio u Crnoj Gori? Kakav je to indikator covece? Da li treba da rasprodamo celu drzavu raznim Amerikancima, Rusima, Amerima pa jos i time da se hvalimo? Da li ti shvatas kakve su dugorocne posledice kada ti neka kompanija iz strane drzave "otkupi" sve resurse u tvojoj zemlji? Razmisli malo...
Prvo ti zboris o necijoj tudjoj drzavi ,drugo ja mnim da je to licno NAS problem a ne vas !!!!!!
Pa dalje, mi rasprodajemo sve sto je u fazi raspada a mi nemamo para da obnovimo isto ! Resursi Crne Gore su more rijeke planine jezera a to se ne prodaje ! Nije resurs Crne Gore Obod ,Kosuta KAP, Zeljezara itd itd ,to su preduzeca osudjena na propas nelikvidna i sa zilijonskijem dugovima ! Mercedes nije vise vlasnistvo Njemaca ,Volvo nije vlasnistvo Swedjana itd itd ,daklem prodaje se kupuje svudje zato batalite prdnjavu o prodaji u CG jerbo ste vi serbalji krivi za raspadanje naskije hotela i infrastrukture ! Mi radimo najbolje kako umijemo i kako MI ocemo ,zato vi uzivajte i gledajte svoj posa ,svoju kucu i svoju drzavu !
Smesan si covece. Stvarno. Smesno je sto Srbiju krivite za sve sto se lose desava (jos uvek), a reci mi, ko je bio tu kada je izbio zemljotres i unistio celu CG?
Pogledaj svoje upise, ne znas ni da odgovoris kako treba.
GERASIME TO STO TI PRDNJAVIS OVUDIJENAKO TO MOZ KOMOTNO PROSIPAT NA VELJESERBALJSKE FORUME ,JERBO MI CRNOGORCI ZNAMO DA VI LAZETE KAD ZINETE !!!!! DRUGO POMINJES MI NECESOVI ZEMLJOTRES HAHAHAHAHA I LAJES KAKO STE NI VI GEDZOVANI NACINJELI " POTPUNO UNISTENU" CRNU GORU STO JE USTE JEDNA GNUSNA LAZ ! DAKLEM CRNA GORA NIJE BILA UNISTENA ,A TO STO SE SRUSILO JE SVE BILO PRIVATNO TAKO DA SU LJUDJI SAMI PRAVILI SVOJE ! MENE TJ MOJOJ FAMELJI JE UNISTEN BIJO RESTORAN U BUDVU PA SMO GA MI SA SVOJIJEM PARAMA PODIGLI PONOVO ! DRUGO KAD VEC BLAJIS DZABALAUK DA TE MALACKO KORIGUJEM ,VJEKOVIMA JE CRNA GORA KRVARILA BRANECI MALUMNI GEDZOVANSKI NAROD ! VJEKOVIMA SU POGIBALI CRNOGORCI U SVIJEM RATOVIMA BRANECI SEREBALJSTVO I SAD SE NASLO GOVEDO DA SVIRA QURCU PJESMU OVUDIJENAKO !
UPAMTI CRNA GORA JE SUVERENA DRZAVA I VI NEMATE PRAVA ZINUT O NJOJ I STO CE CRNOGORCI CUNJET U NJU !!!!!!!
EO GA PRAVI VELJESEREBALJ ,ZAMISLITE MI SMO BILI U ZAJEBNICU SA OVOM PASMINOM HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH !.
.
ne slusaj glasine vecina ljudi u Crnoj Gori voli Srbe postoje naravno i neka izmisljena nacija koja je zadojena mrznjom i novom politikom ali tih blavora je malo.Tako da bez brige.Mada sto se tice zivota i ekonomije tu je jako lose, vecina zivi oskudno, mada i to im svoje drazi.Ja licno se dolje ne bih vratila jer sve je manje pravih Crnogoraca,a naseljavaju je Rusi kao i Muslimani i Albanci