AJDE NE PALAMUDI SIPTARSKI ,PRICAJ SRPSKI BRE BUDALO ZAOSTALA.KAKO OVO NISU SIPTARSKE GACE ? KOJI TO SAD GRCI NOSE OVAKVE SIPTARSKE GACE? KOLIKO SIPTARA IMA U MAKEDONIJI A KOLIKO U C.G.?
JEDINO STO SE SLAZEM JE DA MILO IMA SIPTARSKU FACU.E TU TE PODRZAVAM 100 % . NISI ODGOVORIO OTKUD VAM SIPTARSKE GACE ? I OVE IGRE ? A IMATE I SHOTU JEBO TE ZEC.
Samo mi nemoj tim bugarskim jezikom da te zamolim.Pricj macedonski to pomalo i razumijem samo nemo bugarski leba ti.Izvini jeli to siptarski ili bugarski jezik? Nemoj da se ljutis stvarno ne znam.
-------------------------------------------------------
mak -
Jas pisuvam po Makedonski, a ako ti licit tebe na bugarski, siptarski ili pa kineski ne me interesirat. Uste ednas: takvi pantoloni se noseja segde na balkanot i ne se tipicno albanski. Ako sakas da naucis albanski prashaj(pitaj) nekoj od Kuqi, Vasojevci ili Piperi.
ARIJEVAC -
pishuvam brato ? i to je makedonski ? ja mislio siptarski, izvini macedonac.Daj jos jedan primjer tih gaca kad vec kazes da ih ima po cijelom balkanu.Ko to jos nosi siptarske gace osim siptara i Vas macedonaca.Ali smireno odgovori,nemoj da mi se koprcash i kreveljish.Dakle ?I usput mi objasni zasto su macedonke nosile dimije.Samo ako mozes na srpskom jer ja ne znam makedonski pa te stvarno lose razumijem.
mak -
Neznam mnogu srpski. Fez i toa "dimija" ne noseja samo turcite, nego i mnogu pravoslavni. Ne veruvam toa da bilo samo Makedonski fenomen, tuku takva bila modata.
ARIJEVAC -
Aha ti mislis da je to bila moda ? Da se nose turske dimije i siptarske gace.Jeli to kod vas u modi bio retroetno stil? Ajde sad mi jos ispricaj kako je bila moda da igrate albanske igre i sve mi je jasno.Nisi mi naveo primjer ,koji su to jos narodi nosili siptarske gace( ajde da dimije preskocimo).
p.s.
Kako to da NE ZNAS srpski ? Srbin koji ne zna srpski ? PA ZAR NISU MAKEDONCI SRBI ? Reci mi ko je po tebi bio Aleksandar Makedonski ?
mak -
Eve isti takvi pantoloni samo druga boja, kako del od Bugarski narodni nosii:
members.tripod.com/~ziezi/1.JPG
mak -
Ova od Grcka Makedonija:
www.jordan-webb.net/ethnicdance/macedonian_couple.jpg
mak -
Ne sum srbin i ne znam srpski. Dodeka nekoj vo Makedonija se smetat za Srbin a ne Makedonec, nikoj ne mu zabranuvat da se izjasnit kako takov, no nie Makedoncite ne sme srbi.
Doc (Zecanin) -
Ka sto sam prije reka, srvha tatarske djukele iz Uzbekistana je da siri mrznju izmedju Makedonaca, Srba i Grka kao i izmedju samih Srba.
Meni licno Makedonski je uvijek bio lijep i simpatican jezik kao i Makedonci (pogotovo Makedonke

) sto su mi bili simpatican, prijatan i drag narod i sigurno nece uspjet jedna tatarska djukela Malinoglu da mi promijeni misljenje.
Doc (Zecanin) -
Raznoraznim Uzbecima koji su zalutali odje na virtuelnom Balkanu
TASHKENT, UZBEKISTAN >>>>>>>>>>>>>>>>> THAT WAY
Malinovski -
Mrs bre u Picku mater na neki Crnogorski forum ili na Zecaninov "Kosova"(sic) forum,
http://pub18.ezboard.com/fbalkansfrm40
lajnad iz Crnogorske etnicke manjine.
Dosta se izdajete za Srbe ko Cifuti u Americi za najpravije Amerikance. Tami neka vam budem Eskim,Uzbek (Copira i pastira identicni odgovor vec dve godine,ta seljacina koja misli da je Doktor Genetike)ili bilo sta,stoko od incestuoznih egzogamnihih Crnogorskih krecnjackih orlojebina gde sve svi rodjaci,jel jasno!Ka sta sam reka guslajte o Zoguu, Skenderbegu, Topiji i ostalim junacima Crvene Hrvatske.
Ovo nije CRNOGORSKA kafana commprende!!!???
ARIJEVAC -
Malinoglu budi pametan pa poslusaj zecaninovo naredenje ,pazi to nije molba nego naredenje , da se sklonish sa srpskog foruma i da potrazis utociste ponovo u svojoj pravoj domovini, toplom i bezbjednom uzbekistanu pod palmama i pjeskom ove romanticne azijske zemlje.
Malinovski -
Et Tu,Zecaniqi.
Ko god te pita o RASI ti njemu o caksirima, nosnjama, dezenima, narodnim igrama .......... imbecile, govori ne o KOMPARATIVNOJ FOLKLORISTICI, nego striktno o
BIOLOGIJI: Biodistanca, Bihevioralna Refleksija, Forenzicna Genetika, Molekularna Biologija, Paleopatologija i ni jote preko toga ,a ne :" Zijene im piskavim glasom zbore sa cvijecem prek opasa,cudo vala jedno,nijesu zbog toga Dinarke mada po nakitu prije bi reka Alpijke" . Govori o DNK, Komparativnoj Anatomiji, Epigenetskim osobinama, neznalico uobrazena. Knjige o tome su svugda oko tebe u NY, ko dva hamburgera, al sto si glup da gi citas, eto je problem
ZECANINE, TI NISTA NE ZNAS O SOCIJALNOJ BIOLOGIJI I NARAVNO DA CE TI MOJ JEZIK IZGLEDATI SINTETICKI JER SI OBICNA CEPANICA IZ DUKLJE KOJA LAZE
PRISUTNE PREPRICAVAJUCI SRANJA PRE DARVINA ZBOG PATETICNOG STRAHA OD SAMOCE.OPOVRGNI ME I JEDNOM RECENICOM KOJA ZVUCI STRUCNO!!
---------------------------------
Djabe seres ,Arijevce (Svetloplavokos dolihokefal svetlih ociju kakvog nema nijednog juzno od Hanovera), ja sam clan DPSM u Skoplju, pa zar bi oni pustili etnickog Uzbeka?
Hajde na "Kosova" forum tvog sabrata. Ja vise na tvoje smesne postove ne odgovaram, Levantince iz zemlji palmi, urmi, kokosa, znanoj 800 godina kao Duklja,Zeta i Crvena Hrvatska.
---------------------------------
O Dukljanima preko qurca. Umrijela Ðekna, hajd razlaz. Crnogorac-Tip coveka koji gromkom glasom povede Srbiju u rat, koji ce ista izgubiti do gole koske. Odsada striktno o Genetici Ljudskih Populacija.
ARIJEVAC -
Malinoglu, zar se zecaninovo naredenje odbija ? Jesi hrabrica svaka cast! Zeco ne trpi kad pocnes da pokazujes samostalnost. Hej Malinoglu nezahvalnice mali, pa zar se ne sjecas kako te je zeco ucio prvim koracima u rasnoj antropologiji, o kojoj ti ,i pored tako mudra ucitelja, nista ne nauci.
Zar da ostanes duduk pored takvog ucitelja ?
p.s.
U jednom pismu meni , zeca te pohvalio kao jednog od najperspektivnijih ucenika i kao jednog od potencijalnih nastavljaca njegove misli i djela.
Nadam se da ces opravdati ovako visoko povjerenje stovani gosin Malinoglooouuu! Irfane krajnje je vrijeme da se uozbiljis i uzmesh Kuna u ruke.