Caos ljudi,
U zadnjih nekoliko sedmica pratim rezultate i svaki koji sam nasao je bila pobjeda za Srbiju. Ako niste znali evo nekoliko rezultate u poslednje dvije sedmice.
Zlato za mlade košarkaše
23.07.06. 21:15
Turska - SCG 58:64
Mlada košarkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore popela se na evropski tron, pošto je u uzbudljivom finalu savladala domaćina Tursku sa 58:64
Đokovićeva prva titula
23.07.06. 14:30
Srpski teniser Novak Đoković je na turniru u holandskom gradu Amersfortu, na kojem je bio treći nosilac, osvojio svoju prvu šampionsku titulu u profesionalnoj karijeri
Pet utakmica, pet pobeda
23.07.06. 23:05
Naša košarkaška reprezentacija osvojila je turnir u Bormiju savladavši u poslednjem kolu Kanadu sa 95:83.
Pobeđuju i juniorke
23.07.06. 18:50
Naša ženska juniorska košarkaška reprezentacija trijumfalno je okončala prvu fazu takmičenja na Evropskom prvenstvu u Španiji
Vaterpolo Juniori do druge pobede u Evropskom prvenstvu
23.07.06. 18:25
Bez poraza u Španiji
23.07.06. 12:30
Vaterpolo reprezentacija naše zemlje je pobedom nad Grčkom okončala polufinalni turnir Svetske lige.
Pobeda za kraj
23.07.06. 09:25
U poslednjoj utakmici turnira "Četiri nacije" u Švedskoj, omladinska fudbalska reprezentacija Srbije savladala je selekciju domaćina sa 1:0.
Odbojkaši SCG sve bliži finalnom turniru Svetske lige
Preko Poljske do Moskve
Dve pobede protiv glavnog konkurenta za odlazak na finalni turnir u Moskvu, izvojevane pre svega srčanošću, uz fantastičnu podršku publike, bilans je drugog vikenda Svetske lige za odbojkaše u kojoj su "plavi" na pravi način pokazali da još pripadaju samom vrhu ovog sporta.
Ovo je stvarno fenomenalno da tako mala drzavica ko Srbija moze avako da mlati svijet u sportu. Zemlje kao America i Rusija koje imaju preko 100 000 000 ljudi ne idu u sportu avako dobro kao mi. Zamislite da je nas 100 000 000 pa nebi bilo sporta u kojem mi nebi bili prvaci.
SAMO NAPRED CRVENO PLAVII BELI......... JOS MALO PA CE I BELI ORLOVI POCETI POBJEDJIVATI , SAMO AKO BOG DA
ZBOGOM
RATKO