<< Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  

Umro Slobodan Milosevic!

March 11 2006 at 7:37 AM
Score 1.0 (1 person)

4K  (Login 4Kings)
Serbia Forum Mods Group

 
Bivsi predsednik Srbije i SRJ, Slobodan Milosevic, umro je jutros u pritvorskoj jedinici u Hagu!

Ne, zaista nemam reci na ovo sta nam rade! Sistematski su ubijali coveka, znali su da je bolestan.
Ovo je sjajan argumentda se ukine ona rupa u Hagu.
........li im vise mater antisrpsku!


    
This message has been edited by CARLADELPONTE on Mar 14, 2006 6:13 PM


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.Respond to this message   
AuthorReply
stasi
(Login luvbg)

Re: Umro Slobodan Milosevic!

Score 1.0 (1 person)
March 11 2006, 8:47 AM 

THEY KILLED HIM!!!!!!
THOSE MURDERING BASTARD SCUM!!!!
OF COURSE THEY WON'T RELEASE INFO ON HIS DEATH, WHAT WILL THEY SAY?
"YES WE KILLED HIM"?
DAMN IT!
WE'RE NOT STUPID, IT'S NO SURPRISE THEY DENIED HIM TO GO TO RUSSIA FOR TREATMENT AND THEN "SUDDENLY" HE MIRACULOUSLY DIES!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
niki24
(Login niki24)

hm...

Score 5.0 (1 person)
March 11 2006, 12:04 PM 

Da su ga pustili u Rusiju mafija bi ga zastitila i onda šta? Imao je on svoje doktore i gore...Šta je toliko posebno u bolnicama u Rusiji...Koliko ja znam imao je doktora iz Srbije, Rusije i Nizozemske(nisam siguran za ovu zadnju)... Èovjek je jednostavno umro i to je šteta...šteta što nije odslužio kaznu za krvoproliæa iza kojih je stajao...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

4K
(Login 4Kings)
Serbia Forum Mods Group

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 11 2006, 2:34 PM 

Koliko ti znas-ne znas nista!
Milosevic od malena ima naruseno zdravlje, to se znalo i u Hagu. Nije uopste tacno da se u Hagu nalazio ruski ili srpski lekar, to su odvratne i bolesne lazi. Milosevic se nikada nije zalio na svoju bolest, iako je imao ogromnu argumentaciju da mu se u tom, nazovi, antisrpskom, nelegitimnom "sudu", krse osnovna ljudska prava!

Milosevic je otrovan u Hagu, to ce se i dokazati ako dopuste srpskim patolozima da ustanove u cemu je rec! I jos traze nastavak saradnja sa Hagom.
Pa pojesce ih javno mnjenje, majku li bre j**em zapadnjacku!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

Anonymous
(Login Srbinator)
Serbia Forum Mods Group

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 11 2006, 2:55 PM 

DA BOG DA IZGOREO SEVENINGEN I HAG CEO.....MA CELU HOLANDIJU TREBA ZAPALITI!!!! A CARLU (MISLIM PRAVU) TREBA NA NEOMASCEN KOLAC NABITI.

Veoma sam razocaran Slobinom smrcu, ne zato sto podrzavam sta je radio vec zato sto su mucili coveka tamo. Jos mu nisu da ide u rusiju na lecenje. A i drago mi je jer eto nisu docekali da ga osude ****cke, 4 godine uzalud, tako im i treba. Nek i dalje narond holandije placa redovno poreze od kojih se finansira tah usrani sud. 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

4K
(Login 4Kings)
Serbia Forum Mods Group

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 11 2006, 3:05 PM 

Tacno tako, stoka zlocinacka, zapadnjacka.
Sad samo cekam onu seljancuru da se oglasi.
A ovog Turcina cemo lako da resimo.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Ivan
(Login imas005)

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 11 2006, 5:52 PM 

Pokoj mu dusa, mozda nije bio najbolji covek za srbe ali bio je nas i nikada se nije predo i nisuga slomili, uvek je bio ponosan i snazan i toko c ga zapamtit. Imam sumnju veliku da su ga ovako zataskali jer nisu imali dokaze da ga optuze. ali sada je mrtav i koliko god oni pljuvali na njega onje preminuo i njegov je sud sa bogom sada. nek bog cuva srbe i nas narod i nadam se da cemo proci kroz ova teska vremena i naic na ljepse dane.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Ajan
(Login Ajan)

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 12 2006, 10:32 AM 

TVOJ KOMENTAR JE PREBACEN U PSOVKE


    
This message has been edited by ORTHODOX on Apr 7, 2006 9:50 PM


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Anonymous
(Login dado77)

Re: Umro Slobodan Milosevic!

Score 5.0 (1 person)
March 12 2006, 12:13 PM 

umro pa sta........ zao mi je samo sto ije docekao presudu od nekoliko stotina godina,samo da je cuje pa da crkne onda......ali sada je kod pravog sudije koji se zove stvoritelj i ima kazna da bude veeeeeeeeeeeelika!!!!!mozda bi trebao i sada da se obrati rusima!!!!!!!he he he he!!


    
This message has been edited by 4Kings on Mar 12, 2006 2:58 PM


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Anonymous
(Login niki24)

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 12 2006, 12:24 PM 

Ali zašto baš Rusija???
U èemu je štos???
Možda jer mu je tamo braco i ostala mafijaška ekipa???
Uostalom prièe o njegovom ubijstvu su besmislene jer Haagu nije u interesu da je on mrtav...sada suðenje nije privedeno kraju...a to je loše...
Fakat su smiješne te vaše prièice o "uroti" ... èovjek je umro jer je bio star bolestan i pod stresom (premalim s obzirom na zloèine koje je napravio)...


"Od poèetka suðenja u Haagu 12. veljaèe 2002., Miloševiæev je sudski proces prekidan više od 15 puta, najèešæe zbog njegovog krvnog tlaka. Posljednjih se mjeseci Miloševiè još žalio i na glavobolje te pritiske u ušima i oèima.

Na njegov zahtjev, Miloševiæa je poèetkom studenoga prošle godine pregledalo troje specijalista iz Francuske, Rusije i Beograda koje je sam izabrao. Lijeènièki je tim nakon pregleda zatažio šestotjedni prekid suðenja i njegovo lijeèenje u Rusiji, a navedenom se zahtjevu u prosincu pridružila i ruska Duma.

Meðutim, zahtjevu nije udovoljeno, a obrazloženje haških sudaca krajem veljaèe ove godine bilo je da Miloševiæ nije dokazao da je medicinski centar "Bakuljev" u Moskvi jedino mjesto gdje on može biti lijeèen, i da, unatoè garancijama Rusije, nije sigurno da bi se vratio na kraj svoga suðanja, uzevši u obzir težinu njegove optužnice." 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
niki24
(Login niki24)

I vi njega žalite???On je imao loš tretman???Pa halo???Malo zdravog razuma!!!

No score for this post
March 12 2006, 12:30 PM 

MEÐUNARODNI sud za ratne zloèine poèinjene na podruèju bivše Jugoslavije optužio je bivšeg jugoslavenskog predsjednika Slobodana Miloševiæa za zloèine protiv èovjeènosti, teške povrede Ženevskih konvencija i povrede ratnog prava i obièaja u Hrvatskoj te za genocid u Bosni i Hercegovini.

Zloèini u Hrvatskoj, po haškoj optužnici, poèinjeni su provedbom plana prisilnog izgona veæine hrvatskog i drugog nesrpskog stanovništa s oko treæine teritorija RH tijekom 1991. i 1992. s ciljem pripajanja tih teritorija novoj državi pod srpskom dominacijom.

Taj plan stvoren je 1. kolovoza 1991., kada je Miloševiæ bio predsjednik Srbije, i u njegovoj provedbi sudjelovali su i Borisav Joviæ, Branko Kostiæ, Veljko Kadijeviæ, Blagoje Adžiæ, Milan Babiæ, Milan Martiæ, Goran Hadžiæ, Jovica Stanišiæ, Franko Šimatoviæ, Tomislav Simoviæ, Vojislav Šešelj, Momir Bulatoviæ, Aleksandar Vasiljeviæ, Radovan Stojièiæ, Željko Ražnatoviæ Arkan i drugi.

Miloševiæa se tereti za progon stanovništva u Hrvatskoj poèinjen od 1. kolovoza 1991. do lipnja 1992. koji je ukljuèio ´istrebljenje ili ubijanje stotina Hrvata i drugih nesrba´, zatoèenje tisuæa hrvatskih i drugih nesrpskih civila unutar Hrvatske i u logorima na podruèju Crne Gore, Srbije i BiH te za stvaranje nehumanih uvjeta života za stanovništvo na podruèjima Hrvatske pod srpskom kontrolom. Tereti ga se za napade na Vukovar, Dubrovnik i druga nebranjena hrvatska naselja te njihovo uništavanje i pljaèku, kao i uništavanje kulturnih i povijesnih spomenika.

Tužiteljstvo drži da je prognano najmanje 170 tisuæa Hrvata i drugih nesrba, ukljuèivši deportaciju u Srbiju barem pet tisuæa stanovnika Iloka, 20.000 iz Vukovara i progon barem 2.500 stanovnika Erduta na druge lokacije u Hrvatskoj.

Meðu pojedinaènim pokoljima i ubojstvima za koje se Miloševiæ tereti su i Ovèara, Voæin, Škabrnja, Æelije, Nadin, Dalj, Lovas, Erdut i granatiranje Dubrovnika.

Zapovjedna odgovornost Slobodana Miloševiæa za zloèine poèinjene u Hrvatskoj proizlazi iz stvarne kontrole koju je imao nad èetiri èlana Predsjedništva bivše Jugoslavije, a time i nad oružanim snagama pod njihovom kontrolom. Preko agenata KOS-a, MUP-a i SDB-a, kao i kontrolom financija Miloševiæ je upravljao potezima lokalnih voða hrvatskih Srba, lokalnom srpskom policijom i snagama sigurnosti.

Tužiteljstvo drži i da je od 8. listopada 1991. u Republici Hrvatskoj postojao meðunarodni oružani sukob i djelomièna okupacija.

Optužnica za BiH tereti bivšeg jugoslavenskog predsjednika za zloèine koje su tijekom rata u BiH u razdoblju od 1992. do 1995. godine poèinile srpske snage nad muslimanskim i hrvatskim stanovništvom.

Uz genocid Miloševiæ je optužen i za zloèine protiv èovjeènosti, ukljuèivši progon i istrebljenje, teške povrede Ženevskih konvencija poèinjene u toj državi, te povrede ratnog prava i obièaja.

Miloševiæa se tereti za sudjelovanje u ´zajednièkom zloèinaèkom poduhvatu´ èiji je cilj ´prisilno i trajno uklanjanje veæine nesrba .. s velikih podruèja Republike BiH´. Taj je cilj proveden tijekom serije napada srpskih snaga na nesrpsko stanovništvo.

Miloševiæ je svoje zloèine ostvario preko JNA, kao i lokalnog vodstva bosanskih Srba i njihovih snaga, koje je kontrolirao i financirao. Uz Miloševiæa u tom poduhvatu sudjelovali su i Radovan Karadžiæ, Momèilo Krajišnik, Biljana Plavšiæ, general Ratko Mladiæ, Borisav Joviæ, Branko Kostiæ, Veljko Kadijeviæ, Blagoje Adžiæ, Milan Martiæ, Jovica Stanišiæ, Franko Simatoviæ, Radovan Stojèiæ, Vojislav Šešelj i Željko Ražnatoviæ.

Miloševiæa se tereti za genocid nad Muslimanima i Hrvatima na podruèju Bijeljine, Bosanskog Novog, Bosanskog Šamca, Bratunca, Brèkog, Doboja, Foèe, Sarajeva (Ilijaš), Kljuèa, Kotor Varoši, Sarajeva (Novi Grad), Prijedora, Rogatice, Sanskog Mosta, Srebrenice, Višegrada, Vlasenice i Zvornika.

U optužnici se navodi da su tijekom zauzimanja teritorija u BiH tisuæe bosanskih Muslimana i Hrvata ubijene a tisuæe drugih zatoèene u preko 50 logora u nehumanim uvjetima. Mnogo više prisilno je premješteno i deportirano iz svojih domova. Ukupni broj osoba koje su izgnane ili zatoèene tijekom toga razdoblja procjenjuje se na više od 250 tisuæa ljudi.

Optužnicom se Miloševiæa tereti za pogubljenje nekoliko tisuæa muslimanskih muškaraca i djeèaka nakon pada Srebrenice u srpnju 1995. godine.

U optužnici se navodi i da je kontrolirao i manipulirao javnost uz pomoæ državnih medija preko kojih je širio poruke straha i mržnje.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Kuuurchinaaa
(Login Kuuurchinaaa)

umro covek???

No score for this post
March 12 2006, 12:53 PM 

Haagu i Carli del Ponte najmanje odgovara njegova smrt.
A najvise odgovara vama Srbima. I zato ce prava istina
biti da ste ga sami ubili i optuzili Haag.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.

Anonymous
(Login 4Kings)
Serbia Forum Mods Group

Re: Umro Slobodan Milosevic!

Score 1.0 (1 person)
March 12 2006, 3:01 PM 

Aha, u redu je, samo nemojte da se ponavljate da ne bih zakljucao topic..
Jos jednom-vecna mu slava, iako se nisam slagao sa njegovom politikom, branio je srpski rod i uspeo da ga odbrani. HVALA MU!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Anonymous
(Login niki24)

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 12 2006, 3:10 PM 

Šta znaèi "branit srpski rod"???
Klati okolo druge narode?
Šta je to u redu?
Da ste pametni našli bi si druge uzore...

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Anonymous
(Login niki24)

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 12 2006, 3:18 PM 

"Milosevic se nikada nije zalio na svoju bolest, iako je imao ogromnu argumentaciju da mu se u tom, nazovi, antisrpskom, nelegitimnom "sudu", krse osnovna ljudska prava!"


"Ljudska prava" i "Miloševiæ" u istoj reèenici...


???


APSURD!!!

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Anonymous
(Login Zvek_Zivi_Cetinjanin)

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 12 2006, 6:05 PM 

niki .......no se prestavi imenom hahaha jeli zubeida a ?? ,a cus vi ste inace cvjecke ,dobro ponekad sto ste s´jekli glave djedovima po 100 godina i djeci ,i ponekat vadili oci i kidali jezike to se ne vidi posebno kao je boji mrak a ??? Amrs ..... ......ti nekome nesto da lanes mrs u stalu !


    
This message has been edited by CARLADELPONTE on Mar 12, 2006 6:39 PM


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Miske
(Login micun80)

Sramota

No score for this post
March 12 2006, 6:16 PM 

Kako vas bre nije sramota .......jedna muslimanska!!!! Ma sto vas sve ne pobismo kad smo mogli! Nece nas SLOBA u pakao nego u RAJ!!! Nije bio sjajan, ali zivot je bre dao za ovu nasu Srbiju. Nek mu je laka zemlja. Branio nas je od celog sveta! Nije ga bilo briga kada nam je ceo svet pretio!! Nas Sloba je ustao i branio nas narod do kraja! Ono sto je Tito zgresio nas sloba je ispravljao! JAOOOO, ko pusti te ......siptare na Kosovo. VRATICE NAM SE KOSOVO KAD TAD!!! ZAPAMTITE OVE RECI!!!!


    
This message has been edited by CARLADELPONTE on Mar 12, 2006 6:38 PM


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
CARLA DEL PONTE
(Login CARLADELPONTE)
Serbia Forum Mods Group

U vezi sa smrcu Milosevica , S.

No score for this post
March 12 2006, 6:43 PM 

Stovani Balkanci,
Smrt optuzenog o ratne zlocine Milosevica S. bez sumnje je gubitak za njegovu obitelj. Medjunarodni Sud Pravde u Hague'u vec je izrazio saucesce udovici preminulog haskog optuzenika.
Medjutim - po mom osobnom misljenju - njegova smrt ( kao i smrt njegovog partnera u "pregovorima" u Karadjordjevu - Tudjmana F. - nije gubitak za covjecanstvo.

Sto se tice razine zatvorenickih i medicinskih uvjeta u EU oni spadaju u najbolje u svijetu. Inace su na mnogo bolje nego u najboljim zatvorima u Balkanskim zemljama.
Zahtjev optuzenika Milosevica, S. da dobije medicinsku pomoc u Rusiji - gdje zbog niskog kvaliteta zdravstvene zastite prosjecni ljudski vijek je jedan od najnizijih u Evropi - bio je za Haski Tribunal njegovim ocevidnim pokusajem pobjeci od lica pravde.

Jucer stigla je u Hague medjunarodna delegacija strucnjaka radi sprovodjenja obdukcije tijela Milosevica S. - ukljucajuci sluzbenu grupu ljecnika iz Srbije i Crne Gore.
Toksikoloska i patoloska analiza konacno opredjelit ce uzrok njegove smrti.

S postovanjem ,
Carla Del Ponte 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Anonymous
(Login Ajan)

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 12 2006, 6:59 PM 

Halo bjednici, kad je brano vas rod od svijeta i kad je bio tako dobar sto ga onda vi sami predaste sudu. Vi ste sami izdali Slobu a sad ga ko fol zalite, vama da je u interesu, vi bi prodali svoje mame a ne jednog Slobu.

 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
Anonymous
(Login ORTHODOX_FOREVER)

Re: Umro Slobodan Milosevic!

No score for this post
March 12 2006, 7:02 PM 

KARLA,JER SI BILA MALO U MILANU NA "DEMOKRATSKIM PROTESTIMA ITALIJANSKIH FASISTA",A TI TURCINE,NISMO GA MI-SRBI PREDALI,VEC ONO ......DJINDJIC,A TI SE SADA PITAJ GDE JE TAJ PAS


    
This message has been edited by CARLADELPONTE on Mar 12, 2006 7:41 PM


 
Scoring disabled. You must be logged in to score posts.
 
< Previous Page 1 2 3 4 Next >
  Respond to this message   
  << Previous Topic | Next Topic >>Return to Index  
Find more forums on PoliticsCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement