|
Srbi po americke vize u ZagrebMay 8 2008 at 9:15 PM No score for this post | Carla Del Ponte (Login CARLADELPONTE) Serbia Forum Mods Group |
| - Srbi po americke vize u Zagreb
DRZAVLJANI SRBIJE odsad krecu na put u SAD preko Buzina nakon što je bila demolirana americka ambasada u Beogradu. Državljani Srbije vize za ulazak u SAD mogu dobiti iskljucivo preko americke ambasade u Zagrebu. Na internetskoj stranici americkog velposlanstva u Beogradu navodi se da je njihov tamošnji odjel za izdavanje viza zatvoren na neodredjeno vrijeme, te da se državljani Srbije, u slucaju hitne potrebe za putovanjem u SAD, mogu javiti americkoj ambasadi u Hrvatskoj. Dužnosnici americke ambasade u Zagrebu su potvrdili da vec procesuiraju zahtjeve srbijanskih državljana, ali do zakljucenja ovog broja nitko nije u mogucnosti reci koliko je srbijanskih državljana dosad u Zagrebu zatražilo vizu za SAD. Americki primjer slijedila je i Njemacka, koja Srbima odnedavna takodjer vize izdaje iskljucivo u Zagrebu.
< Page: 1 of 1 > >>
|
|
| Author | Reply |
 Anonymous (Login grandcommander) Serbia Forum Mods Group | Re: Srbi po americke vize u ZagrebNo score for this post | May 9 2008, 10:09 AM |
U.S. Embassy Consular Section to Reopen April 1, 2008
The consular section of the U.S. Embassy in Belgrade will re-open to the public April 1, 2008, for both non-immigrant and immigrant visa interviews. The full range of American citizen services will continue to be available.
Visa applicants will again be able to access the consular section via the main entrance on Knez Milosa Blvd.
Starting April 1, applicants from Serbia and from Montenegro should no longer schedule appointments for visa interviews at the U.S. Embassy in Zagreb or other U.S. embassies in the region.
sa sajta americke ambasade
Nemacka nikada to nije ni praktikovala a ti si BOLESNI PSIHOPATA I LAZOV
MARS GADIS MI SE |
| Scoring disabled. You must be logged in to score posts. | |
|
Carla Del Ponte (Login CARLADELPONTE) Serbia Forum Mods Group | Hvala na utocnjenjuNo score for this post | May 10 2008, 9:17 AM |
Stovani sumoderatore,
Drago mi je da Americko velposlanstvo u Beogradu obnovilo je svoj rad od prvoga travnja ove godine.
Jos jednom velika ti hvala na utocnjenju mojeg prethodnog izvjestaja,
S postovanjem,
Carla
< Page: 1 of 1 > >>
| |
| Scoring disabled. You must be logged in to score posts. | |
|
|
|