Volver   

ayyy Ramona, permitame hermana analizarlos estos armaditos porfisss

December 21 2010 at 4:03 PM

Timmi 


Response to Mis aramdos nuevos

 
Elször is tökre elfelejtettem milyenek ezek a képek és persze, miket illesztettél be. Els kép els kockája GB. Én Jaime antiszimpatizáns vagyok és ha kinyomtatnám a képet tuti a falon dárcként használnám. Persze, nem teszem, mert szerencsétlen mivoltomból kiindulva Léna is tuti kapna, az meg szentségtörés, amely bn alól még Juan de la Cruz sem oldozna fel. A második kocka CCEA. Imádom a Mikit, aki szinte beleröhög Léna nyakába. Na jó, ez a kedvenc ASM képem az full egoista Pedroval persze, de szeressem muchora. A Rodris képet utálom, mert eleve utálom ezt a fickót pobre Lea miatt, de szerencsére kiegyenlítetted egy Noeles képpel, amit szintén úgy szeretek, ahogy van. A végén meg felnézek, hogy Y ANDRÉS???Els számú favoritom volt egészen a Ramonáig...pleas egy Luciana és Andrés armadot ebben a nagy idrengetegben.
A második armado els szalagja meg: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA et cetera. Léna és a comidas képek magukért beszélnek.Imádom!Látom, látom Andrés is beért, gratula. Ez a nyakkitekers kép nagyon gusztázós, fleg mikor nézi az ember a jelenetet. wink.gif Miriam-Damian képek egy szó: HÜLYE CHAVA!!!Nem igaz, hogy csak két escritoiros jelenetre futtyotta és semmi többre. Ennek sose volt fantáziája, szerencsétlen. Inez-Pedro utáljuk Pedrot rész, igaz? Oh, és itt az én JUANOM(L)(L)(L). De hiányzik nekem a cigi a kezébl. Gondolom azon töpreng mikor lesz vége a jelentnek, h újra rágyújthasson. Odamotyog Léna fülébe,hogy már csak 2 perc drága Helena és mehetünk a büfébe, akarom mondani a dohányzóba. Aztán jön az én FAVORITA PAREJÁM Ramona és Angus (L)(L)(L)(L)(L).Szerintem róluk nem írok, mert úgy járok, mint Léna. Elszáll az ablak és kezdhetem elölrl.Csak nekem nincs itthon tequilám. Megjegyzem ma láttam a sparban, három kis tequila vásárlása esetén egy csak 1600 Ft-ba kerül. Végül a még nem nagyon látott AMF, aminek a 77. részét nagyooooon várom, tehát napi két részt is adhatnának addig, onnantól elég csak egy, hogy élvezzük Léna dupla játékát. És itt is rohadjon meg Chava, amiért nem lett semmi Léna és César között.
Az utolsó armado meg csudiszép lett. Ez az egyik legkedvencebb fiatalkori Léna képem.(L) Na és a szövegek, nagyon irodalmira fogtad Gyö. :D De milyen igazak és szépek!
Tehát gustarolom muchóra minden munkád és grásziászitó van értük!
Pusszantások hada szálljon feléd és tekjeró ezerrel!


TIMMI DE HUNGRÍA


[linked image]


[linked image] 
 Respond to this message   
Respuestas

Find more forums on Latin CelebritiesCreate your own forum at Network54
 Copyright © 1999-2018 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement