YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

KURANDA 3 VAKİT NAMAZ ÖNERİLMEKTEDİR!

September 13 2001 at 12:56 PM
  (no login)
from IP address 195.175.229.21

BAKINIZ:KURANDA NAMAZ-TÜRKÇE NAMAZ(28)

Respond to this message   
AuthorReply
hiç
(no login)
212.156.126.101

Sevgili FAZIL,, "Bakınız: ..." diyeceğine link'le de yazıların ard arda bulunabilsin

September 13 2001, 1:17 PM 

Respond to this message   

(no login)
195.175.229.21

Ben teknik yönden o kadar donanımlı değilim!

September 13 2001, 1:33 PM 

Sayın Hiç,
Ben teknik yönden o kadar donanımlı değilim.Zaten amacım o gün yayınladığım bölüme dikkat çekip okunmasını sağlamaktır.Çünkü insanlar çok uzun yazdığım için yazılarımı fazlaca okumuyorlar.Daha güncel ve komprime yazılara ilgi daha fazla.Tabi bu onların bileceği iş.Benim işim ve görevimde gücüm ve algılamam oranında yazmak.
İlgine ve eleştirlerine teşekkür ederim.
Selamlar.

Respond to this message   
hiç
(no login)
212.156.126.101

Anlaşılıyor; yazılarını birbirine ilişkilendirmeğe yardımcı olayım

September 13 2001, 1:47 PM 

Zor şeyler değil, bir anlatım yapalım e-postayla sana ulaşsın

Sevgiyle, esenlikle, güzellikle
Herşeyin en hayrlısı Hakk'tan/Gerçek'ten
Rasgelirse rasgele

Respond to this message   
Sailor
(no login)
212.64.201.52

Sayın Fazıl

September 13 2001, 1:53 PM 

"Ben teknik yönden o kadar donanımlı değilim", "insanlar çok uzun yazdığım için yazılarımı fazlaca okumuyorlar"
...
Yazdıklarınızı, başlıklarınızı ve üslubunuzu bir gözden geçirmeniz de fayda yok mu sizce bu durumda?

Amacınızı belli etmişsiniz : "Zaten amacım o gün yayınladığım bölüme dikkat çekip okunmasını sağlamaktır"

Ancak, unutmayın ki, siz ne kadar okunmakiçin yırtınsanızda, "Tabi bu onların bileceği iş"

Gücünüz ve algılamanız oranında yazmaya devam.

Ancak okunmuyorsa zorlamayın derim.

Saygılar

Respond to this message   
Sailor
(no login)
212.64.201.52

Yazıyoooorrrrrrrrrrrrrrr

September 13 2001, 2:01 PM 

İlla ki okuyun eyy zevatı keraaaammm

Okuyan bir pişman, okumayan bin pişmannnnn

Yazıyorrrrrrrrrrrrrrr

Okuyuuunnnnn

OKUYUN LAN!

peah

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.208.92

Sailor şimdi bu senin yaptıkların nezaket içinde mi sanıyorsun

September 13 2001, 6:36 PM 

Biraz daha olgun insan olmayı denesen olmaz mı?

FAZIL bunca yazıyı gırgır için mi yazıyor?
FAZIL'ın yazılarında emek ve araştırma, uzun çalışma ve birikim var

Hadi bakalım sen de bize bir çalışma birikimini sun da yararlanalım!

Ne diye alay ediyorsun
Bu forum alanı içinde sürekli küfürü başlık yapanlar ve senin gibi yanıtlayanları da var

İnsanı zorla çileden çıkartmayın be

Burası Özgürlük Platformu, unutmayın

Respond to this message   
Sailor
(no login)
212.64.201.52

Sayın Hiç,

September 13 2001, 6:49 PM 

Üzeyir Garih tarışmasında, ne kadar marjinal olursa olsun, bir fikrimi kabadayıca yanıtlayan, sonrasında ise bin misli marjinal çıkarsamalar yapan siz mi bana kibarlık dersi vereceksiniz?

Başkasının adını taklit ederek konu açan, bu davranışının tersliği dile getirilince "yazmazsanız yazmayın be!" diyen sizden mi "olgun insan" olma yolunda dersler alacağım?

FAZIL Bey'in ın yazılarında ki emek ve araştırmayı, uzun çalışma ve birikimi bırakında okuyucular takdir etsin.

Fazıl Bey'in aydın kişiliğine ve yazılarına saygı duyulması için size ihityacı yok.

Bakın bakalım ben ilk olarak ne yazmışım, sonrasında ise Fazıl Bey'in 3 iletisi (ki o iletiler de daha önce yazılmış ve okunulmamasından dem vurulmuş iletiler) altta sizin reklamlarınızla güncellenince tepki vermişim.

Tepkim amacını aşıyor olabilir, ki bu konuda Fazıl Bey'e söylemek isterim, kendisine ve iletilerine asla saygısızlık etmek istemiyorum; lakin bana tıynet dersi verecek son isimlerden birisiniz Sayın Hiç.

Alay etmekle hicvetmek arasındaki farkı bilecek zeka ve eğitim düzeyinde olduğunuzu ümid ettiğim için, "Ne diye alay ediyorsun" sözünüzü müthiş bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum.

Sizi, daha terbiyeli ve ilkeli olmaya davet ediyorum.

Çileden çıkanların kendilerini ne hallere düşürdüklerini görüyoruz, o yüzden çileden çıkmayın, sakin olun.

Burası özgürlük platformu ise eğer, bir kez yazılmış ve insanların okumama, yanıtlamama özgürlüklerini kullandıkları iletileri tekrar insanların gözüne sokmak özgürlüğü kısıtlamaktır.

Terbiye, sukunet ve ilke Sayın Hiç.

Saygılarımla

Respond to this message   
hiç
(no login)
212.156.125.63

sızma zeytinyağının hası

September 13 2001, 7:33 PM 

hep kendini haklı göstermeğe alışmış olmalısın

Respond to this message   
Sailor
(no login)
213.153.175.62

Ben değil,

September 13 2001, 7:49 PM 

Sizlersiniz beni haklı gösteren.
Şu son iletiniz de kanıtlıyor bunu.

Respond to this message   
Current Topic - KURANDA 3 VAKİT NAMAZ ÖNERİLMEKTEDİR!
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss