Sayın Hiç,
Ben teknik yönden o kadar donanımlı değilim.Zaten amacım o gün yayınladığım bölüme dikkat çekip okunmasını sağlamaktır.Çünkü insanlar çok uzun yazdığım için yazılarımı fazlaca okumuyorlar.Daha güncel ve komprime yazılara ilgi daha fazla.Tabi bu onların bileceği iş.Benim işim ve görevimde gücüm ve algılamam oranında yazmak.
İlgine ve eleştirlerine teşekkür ederim.
Selamlar.
"Ben teknik yönden o kadar donanımlı değilim", "insanlar çok uzun yazdığım için yazılarımı fazlaca okumuyorlar"
...
Yazdıklarınızı, başlıklarınızı ve üslubunuzu bir gözden geçirmeniz de fayda yok mu sizce bu durumda?
Amacınızı belli etmişsiniz : "Zaten amacım o gün yayınladığım bölüme dikkat çekip okunmasını sağlamaktır"
Ancak, unutmayın ki, siz ne kadar okunmakiçin yırtınsanızda, "Tabi bu onların bileceği iş"
Üzeyir Garih tarışmasında, ne kadar marjinal olursa olsun, bir fikrimi kabadayıca yanıtlayan, sonrasında ise bin misli marjinal çıkarsamalar yapan siz mi bana kibarlık dersi vereceksiniz?
Başkasının adını taklit ederek konu açan, bu davranışının tersliği dile getirilince "yazmazsanız yazmayın be!" diyen sizden mi "olgun insan" olma yolunda dersler alacağım?
FAZIL Bey'in ın yazılarında ki emek ve araştırmayı, uzun çalışma ve birikimi bırakında okuyucular takdir etsin.
Fazıl Bey'in aydın kişiliğine ve yazılarına saygı duyulması için size ihityacı yok.
Bakın bakalım ben ilk olarak ne yazmışım, sonrasında ise Fazıl Bey'in 3 iletisi (ki o iletiler de daha önce yazılmış ve okunulmamasından dem vurulmuş iletiler) altta sizin reklamlarınızla güncellenince tepki vermişim.
Tepkim amacını aşıyor olabilir, ki bu konuda Fazıl Bey'e söylemek isterim, kendisine ve iletilerine asla saygısızlık etmek istemiyorum; lakin bana tıynet dersi verecek son isimlerden birisiniz Sayın Hiç.
Alay etmekle hicvetmek arasındaki farkı bilecek zeka ve eğitim düzeyinde olduğunuzu ümid ettiğim için, "Ne diye alay ediyorsun" sözünüzü müthiş bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum.
Sizi, daha terbiyeli ve ilkeli olmaya davet ediyorum.
Çileden çıkanların kendilerini ne hallere düşürdüklerini görüyoruz, o yüzden çileden çıkmayın, sakin olun.
Burası özgürlük platformu ise eğer, bir kez yazılmış ve insanların okumama, yanıtlamama özgürlüklerini kullandıkları iletileri tekrar insanların gözüne sokmak özgürlüğü kısıtlamaktır.