| ORNEK BIR TC VATANDASI OLMANIN SIRLARI..September 17 2001 at 6:51 PM | HACI (no login) from IP address 205.188.200.36 |
| NASIL ORNEK BIR TC VATANDASI OLABILIRSINIZ?
Her seyin ornegi olmak zordur.. Hele TC’nin ornek bir vatandasi olmak, hepsinden de guctur.. Ama elbette imkansiz degildir.. Bugun size nasil ornek TC vatandasi olunacagini madde madde ogretecem.. Kisa zamanda herkesin kiskanacagi bir ornek TC
vatandasi olacaksiniz..
1. Herseyden once nereli oldugunuza iyi karar vemeniz gerek.. Sen nerelisin diye sorana, Turkiye’nin kahraman veya maco sehirlerinden birinden oldugunuzu soylemek zorundasiniz. Bursa’li olabilirsiniz ama, sakin bunu ifsa etmeyin. Bazi unlu ibnelerin Bursa’li
oldugu oteden beri bilinir.. Balikesir ve Bandirma’li da olamazsiniz. Su unlu Turk atasozunu size hatirlatayim... "Balikesir-Bandirma sik anasini aldirma"............
Izmirli olmak da pek iyi degildir.. Istanbul’lu olmak da.. Oralardan muhallebici cocuklari cikiyor. Tokat’dan cok sayida tellak cikar ve bazilarini oglanci veya kulanpara oldugu bilinir. O da liste disi.. Kastamonu’dan da cok ibne ve pedofiliak’in yasadigi soyleniyor.. Kayserililer malum. Konya fena degidir.. Adana’lilar maco olurlar ve kufrederler. Yine de Adanali olmak da fena degildir.. Evet, Adanali olabilirsiniz.. Doguya pek itibar etmeyin. Orada tonla Kurt yasiyor. Kurt olarak iyi TC
vatandasi olamazsiniz..
2. Dininizi merak edeni nasil yanitlayacaksiniz? Ateistseniz, ben dinsizim mi diyeceksiniz? Ateist olup da ornek TC vatandasi olmaya olanak yok.. Oyle ise onu inkar edeceksiniz.. Hemen gunde bes vakit namaz kilmaya baslamalisiniz.. Sakal birakmanizda da
yarar var.. Mezhebinizi sorana hanefi demelisiniz..
3. Vergi verdiniz mi sorusunu sorana kendinizi nasil
savunacaksiniz. Once kendinize vergi kacirmanizin mumkun olmadigi bir meslek bulmaniz gerekiyor. Ben ogretmenim veya devlet dairesinde memrurum falan deyin.. Pazarci bile olsaniz. Sizin nakit para ile ugrastiginizi kimse bilememeli.. Yoksa ornek
bir TC vatandasi olamazsiniz..
4. Sizin sadakatinizden kuskulananlar, yabanci ulkelerden birine gidip gitmediginizi sorabilir.. Oralara gidip, degismek ve o ulkenin casusu olarak geri gelmek de mumkundur.. Avrupa’ya gitti iseniz
bunu siddetle reddedin ve ben Afganistan turu almistim ve Iran’i alti ayligina ziyaret etmistim deyim.. Oralardan geri gelebildiginizi dusunenler sizin gercekten ustun bir TC vatandasi olabileceginizi de dusunur.. Cifte vatandaslik sorusunu da bu sekilde ekarte edebilirsiniz.. veya ben musluman bir vatandasim deyip, nufus cuzdaninizi gosterirsiniz. Tabi orada dininizin Islam olarak gecmesi kosulu ile.
5. Ornek bir TC vatandasi azinliklara arada bir kufreder. Muntazam aralarla Turkiye’de yasayan butun hristiyan azinlilara kufredeceksiniz. Ozellikle Ermeni’lere.. Bu arada Yahudi’lere de saldirmanizda yarar vardir.. Ne hinzirlardir onlar, ne hinzir..
6. Azinliklara kufretmek yetmeyebilir. Onlarin TC’ye olan sadakatlerini de arada bir test edeceksiniz. Ulan gavurlar, zindiklar diyeceksiniz, onlara.. Bir harp ciksa, kimin yaninda savasacaksiniz diye soracaksiniz.. Onlari arada bir toplayip, karakollara
cekeceksiniz, eger polis falansaniz..
7. Deprem, yangin gibi buyuk felaketlerde isi agirdan alacaksiniz. Aceleye ne gerek var? Olen olecek, kalan saglar bizim olacak. Sonra gidip, saglari kurtaracaksiniz ve onlar size butun omurleri
boyunca minnettar kalacak.. Olenler icin, onlar zaten gavurdu diyeceksiniz..
8. Felaketler icin yardim parasi toplayacak ve o paralarin ustune oturacaksiniz. Boylece ne kadar ustun ve ornek bir TC vatandasi ve musluman oldugunuzu kanitlayacaksiniz..
9. Ise gec gidecek, ve erken cikacaksiniz.. Iste iken zamaninizin onemli bir bolumun kafeteryada cay, kahve icerek gecireceksiniz..
10. Mutlaka rusvet alacaksiniz ve vereceksiniz. Rusvetsiz ornek TC vatandasi olunmaz. Adam kayiracaksiniz..
Daha cok seyler soylenebilir.. ornek TC vatandasligi icin.. Simdilik burada keseyim.... Gerisi gelebilir.. |
| | Author | Reply | hiç (no login) 212.156.123.182 | Japon usulü şöyle bir baktım, pek okumadım bile: SAÇMALIYORSUN | September 17 2001, 7:06 PM |
yahu Haci hani bazı hastalar vardır ki nöbet gelir kendilerinden geçerler, acaba bazı bazı sana da buhran mı geliyor diye şaşıyorum
delirtiyorsun be insanı, biraz daha tutarlı olsan olmaz mı
Bir yanın Ağrı dağı, bir yanın Iğdır, bir yanın İran, bir yanın DoğuBeyazıt biraz uslu olsan olmaz mı |
| HACI (no login) 205.188.200.36 | HEMEN CELALLENME.. SEN ORNEK BIR VATANDAS DEGILSIN ZATEN.. | September 17 2001, 7:18 PM |
Iyi oku da ondan sonra konusalim.. |
| | Current Topic - ORNEK BIR TC VATANDASI OLMANIN SIRLARI.. |
| |
|
|