| BİR ÖNERİSeptember 22 2001 at 11:00 PM | BEDİRHAN (no login) from IP address 213.14.44.215 |
| formun başına 18 yaşından küçükler giremez diye
bir yazı asılsın
çünkü artık forma çocugumun bakmasını yasakladım
son günlerde hiç te hoş şeyler göremiyoruz form da
eşimin bile beni formda bu küfür sayfalarının arasında
görüp ayıplayacagından korktugumdan
o varken giremiyorum
bu form ortak bir yaşam alanıdır
yani çok degişik insanların beraber olup
kullandıkları bir yerdir
ve aralarında hoş diyalokların geçmesi gibi
kavgalarında olması dogaldır
ama buradaki insanların
bir birlerine karşı tahammül göstermesi de gerekir
eger bu karşılıklı tahammül olmazsa
arada bir dialogun olmasıda söz konusu olmaz
ve böyle didişerek vakitlerimizi zayi ederiz
gerçi bu didişmeden bazı kardeşlerimin
hoşlandıgınıda hissetmiyo degilim ama
didişmede bile bir seviyenin korunması gerekmezmi
bir de sevgili hiç e
kardeşim anladık küfre karşısın ama
sende en az küfr edenler kadar suçlusun
çünkü yaptıgın çıkışlarla
küfür edilmesine uygun bir zemin oluşturuyorsun
bence sen bir kaç gün tatile çıkta
ki ihtiyacın var
ortam biraz yumuşasın
çünkü küfürleşmek için iki taraf olması gerekiyyani senin varlıgın küfre sebeb oluyor
bedirhan....................
|
| | Author | Reply | hiç (no login) 212.156.126.205 | Sevgili Bedirhan ben artık sizlerin huzuru için bir bakıma zay olmuşum | September 22 2001, 11:43 PM |
Şu forumu bu sapıklardan kurtarmak ve korunmalı yapmak gerekiyor.
Bu artık teşhir olmuş kimseler bu Din forumunun mukaddesatı içine girebilememelidirler
Fakat sizler huzur bulduktan sonra, bana, eşime, kız çocuklarıma yapılan bunca küfürleri özgürlükçü ve kibar yöneticiler silemeyeceklerinden büyük bir olasılıkla bu sayfaları görmemek için arzu etmeme rağmen aranızda olamayacağım
Pislikler örtülemez
bu benzeri olaylar daha önce de oldu ve size diyorum ki ileride ilk fırsatta yine yapacaklardır.
Çünkü Alternatiforum Alternatifsiz
Forum biraz sükunetle tartışma ve diyalog ortamına kavuşsa şimdi sergilenen bu kimseler değişik yöntem ve isimlerle sabotajlarına başlıyorlar ve başlıyacaklardır. bunlar bu forumda olmamalıdır.
Bak eskiden biliyorsun ki ben de çok isim kullanıyordum fakat, konuya ve kişiye göre idi ve masum içerikliydi, esprili de sayılabilir ve IP no.m superonline abonesi ve aşağı yukarı aynı çıkıyordu
Allah basiretinizi ve merhametinizi artırsın da insaflılar ve adiller artık içinde bulunulan durumu ve geleceği idrak edebilsinler
Sevgiyle, esenlikle |
| HACI (no login) 66.31.118.77 | ARAMIZDA MAASLI BIR PROVAKATOR VAR. ONDAN KURTULMAK OLANAKSIZ.. SIMDI MUSLUMAN AYAKLARINDA | September 23 2001, 12:52 AM |
Sevgili Bedirhan;
Benim cok kotu bir huyum vardir. Kandirildigimi anladigim an, birden parlarim. Hele uzun bir sure kullanilmissam ofkemin siniri olmaz.
Dun nasil olduysa oldu, uzun zamandir anlamamakta israr ettigim ve inanmayi reddettigim bir gercekle karsi karsiya kaldim. Elestirdigim ve mucadele ettigim Gak neden oldu bu aydinanmama.
Bu ahlaksiz Hic, her yerde.. Herkese laf yetistiriyor. Tavsana kac diyor, taziya kos.. Ortami surekli olarak sicak tutuyor. Haci Ali'yi durmaksizin provake ediyor. Icinde olmayinca ve o anda havasini yasamayinca, anlamaniza olanak yok. Ama bu Hic Picinin neden oldugu gerilim dinmek bilmiyor. Azaliyor ve herkes tam bir uyum icine girmisken, Hic hic geregi yokken bir laf ediyor, bir seyler yapiyor ve sonmek uzere olan ates yeniden harlaniyor.. buyuyor..
Gak yazdi Hic'e sonunda yenik dustugunu. Bana da saldirdi ama, forumu kapatmanin esas nedeninin Hic oldugunu soyledi. Bak Gak neler yazdi Hic icin...
Gak
HIÇ e
yenilmistir
bravo hiç
evet hakliydi
ben de
Forumu boykot ettim
degisen birsey yok
herkes kendi forumunda
tartisacak
Be utanmaz ahlaksiz
Hiç
Eger forumun sabotaji
belirli kisilerce yapiliyorsa
be
sevgiden
emekten
ahlaktan zerrece
nasib almamis
tasavvuf
saklabani
Ben tabii inanmadim. Hic'e sen sorumlu degilsin bile deyip duruyordum. Olayi izleyen 24 saat icinde ise, birden farkina vardim ki, Gak'in suclamalarinda muthis bir gercek payi var.. Inan soke oldum.
Bu Hristiyanlar bir sebeke olarak calisiyorlar. Bu foruma infiltre olmuslar. Gorevleri var bu pezevenklerin. Nasil Afrikada ve Guney Dogu Asyada, halkin arasina girip, Hristiyanligi yayiyorlar ve oralarda halk oyunu manuple ediyorlarsa, burada da ayni taktigi guduyorlar. Bazan iyi, bazan kotu, bazan su, bazan bu olarak, forumda surekli bir husuzsuzluk ve hristiyanligi ilimli gosteren bir duygusallik surduruyorlar.
Ben bu Hic Picinin Hristiyan misyoneri oldugunu ve beni kullandigini anlagidim an, birden dellendim dogrusu. Bu iti susturmaya cok calismistim. Hemen her iletisinde onu boyle yapmamaya davet ettim. Haci Ali'ye ayrica yazdim ve yanitlamamasini istedim. Benimle beraber Sailor'da Hic'i susturmaya calisti. Gak zaten coktan bu iti susturamadigindan forumu kapatmisti..
Iste size Hic.. Once ben Hristiyan degilim dedi. Arkasindan ben Musluman'im demek istedi. Her ikisini de beceremedi.. Yalan ustune yalan. Belki bu son iddialari dogru olabilir. Diyelim Hristiyan degil. O zaman Hristiyanlik misyonunu yerine getiren parali bir asker. Muslumanligi ogrenmis ve karalamaya calisan bir legion askeri.. Benim anti Islam yazilarina her zaman destek vermistir.. Cunku amaci Islam'i yererek Hristiyanligi yaymaktir. Benim asla Hristiyanligi yaymak gibi bir dusuncem soz konusu degildir. Ben her iki dinin de zayiflamasini isteyen biriyim. Ama beni kendi amaclari dogrultusunda kullandilar.
Dikkat edersen, butun bu tartismalar sirasinda Senantuan geldi foruma ve beni sakin olmaya davet etti. Artik ona da inanmaya olanak yok. Benim foyalarini ortaya cikardigimi anladilar sonunda. Artik beni manuple edemeyeceklerdir.
Bu sekilde aptalca kullanildigim icin cok sinirliyim.
Bak hala bu Hic Pici her yerde. Musluman dualari yapiyor. Allah'a yalvariyor. Iste sana cok kizdigin bir terimi hak eden gercek bir pezevenk.. Allah'in pezevengi.. Ama seni bile kandirabilecegini sanmiyorum. Iyi niyetin bir sinir var.. O sinirdan sonra iyi niyet degil, aptallik yer aliyor. Ben o sinira geldim, hatta obur tarafa gectim. Hic bunu yapmayi basardi.
Simdi tekrar soyluyorum. Sen Hic icin izin alan falan al dedin ya. Yahu adamin gorevi bu.. Bunun icin maas aliyor. Giderse maasi kesilecek. Gider mi hic bir yere. Kalacak ve forumu savunuyor ayaklarinda aramiza fitne yaymaya, bizi birbirimize dusman etmeye ve forumun havasini zehirlenmeye devam edecek..
Evet, forum hapi yuttu ama bir gecede degil. Zaten yutmus da bizim hic haberimiz yokmus..
Belki kurtarabiliriz.. Hic'i yanitlamamakla ve birbirimizle cekisecegimize, fikir uretmekle..
Selam
Haci |
| hiç (no login) 212.156.126.220 | İblis ete kemiğe bürünüp ortaya çıksaydı ancak Haci gibi sözler döktürürdü | September 23 2001, 1:03 AM |
Gerçekler forum alanında sayfalarca en bayağı küfürlerine ve rezilliklerine tanıklık ediyor
Sen elalemi kör ve sersem mi sanıyorsun
sapık |
| HACI (Login omerusta) 66.31.118.77 | SEN GOREVINI YAPIYORSUN HIC. VEYA DUNYADAKI EN AHLAKSIZ PSIKOPATSIN. | September 23 2001, 2:56 AM |
BEN KIMSEYI KOR VE SERSEM SANMIYORUM..
KENDIMI O DURUMDA GORUYORUM, SANA INANDIGIM ICIN..
EVET BEN SALAKLIK VE APTALLIK YAPTIM..
AMA SONUNDA GERCEKLERI GOREBILDIM..
ONEMLI OLAN BU DEGIL MI?
SEN ISE HALA BIR UYUZ IT GIBI ARADA DOLASIYORSUN
YALANCI SAHTEKAR SENI.
MUSLUMAN MISYONERI, PROVAKATOR, MANUPLATOR..
SEN BIR PSIKOPATSIN VE ASLA ONLENEMEYECEKSIN..
HEP DIYORUM.. SEN BU FORUMUN BASINA BELA KESILDIN. BIR PARAZISTSIN VE BU FORUM SENDAN ASLA KURTULAMAYACAK..
SEN BELKI DE SONUNDA BU FORUMU OLDURECEKSIN..
AMACIN O OLABILIR.
SENIN GIDI PISLIK SENI.. |
| hiç (no login) 212.156.126.143 | Haci bak tüm forumda senin pisliklerin su üstüne çıkmış yüzüyor | September 23 2001, 3:11 AM |
Forumdakiler de senin pisliklerin içinde yüzüyor
Böyle inkarcı yüzsüz sapık görülmemiştir |
| | Current Topic - BİR ÖNERİ |
| |
|
|