YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

SAYIN MGK!!!

September 27 2001 at 11:39 PM
  (no login)
from IP address 208.236.45.63

MGK kardesim

bu forumda istenmeyen IP'lerin ban edilmesi ozelligi oldugunu saniyorum.

Senden ricam, forumu bulandiran, insanlarin nicklerini calarak kufurlu mesajlar atan hans aiberg isimli forum zararlisinin 212.156.25 subnetini tamamen ban etmendir.

Bu adam buradan ban edilmedikce kufurlu mesajlariyla ortami bozmaya ve sabotajlamaya devam edecektir.

1-2 sapik iletiyi silmekle is bitmiyor, lutfen forum editoru olarak gorevini yaparak bu subneti tamamen banle.

banleme ozelligi yoksa onu da bize soylersen biz de ogrenmis oluruz ve bu rezil adam buradan defolup gidene kadar buraya tek satir bile yazmayiz...

Respond to this message   
AuthorReply

(no login)
208.236.45.63

MILLET!

September 28 2001, 2:03 AM 

MGK su IP kaosunu duzeltene, hans denen paraziti ban edene kadar ben bu foruma yazmiyorum.

Iletisim kurmak isteyen arkadaslar bana email atabilir.
Bu forum artik olmustur ve cenazesi kurtlanmaktadir.
Editorler duruma el koyup forumu adam etmedigi surece durum daha da kotulesecektir.

Ben artik burayi terkediyorum. Bundan sonra corrosive adiyla atilmis ileti gorurseniz lutfen benden olmadigini bilin.

sevgiler, saygilar.

Respond to this message   

(no login)
212.156.25.120

Yeteer beee!

September 28 2001, 2:10 AM 

Hemen yukarıdaki yazı bana ait değildir.
Bunu Hans deyyusu yazmış olsa gerek.
corrosive benim.
dekle ederim.

Respond to this message   
garip
(no login)
24.20.177.246

KINIYORUM

September 28 2001, 11:49 AM 

Buguzel tartisma ortamini bu hale getiren ahlaksizlari ve ayakta uyuyan editorleri kiniyorum =(

Respond to this message   
corrosive
(no login)
212.156.25.144

Bu sayfadaki ne asilan ne de nickim ile yazilan hicbir yazi benim degildir.

September 28 2001, 5:14 PM 

hic benimle ugrasma. geldigim gunden beri benimle ugrasiyorsun ayip ve yeter, kes artik.

Respond to this message   

(no login)
212.156.25.144

corrosive'e uyari

September 28 2001, 5:17 PM 

Sevgili corrosive bu iletileri asan bir tek sahis var o da Bulent Ayberk'tir. Hic'i suclama, o bir aydir bu forumda degil.

Respond to this message   

MGK
(Login oduncumahir)
213.153.175.62

Bu foruma giriş engellenemez.

September 28 2001, 9:10 PM 

Öncelikle bir katılımcı olarak belirtmek isterim ki, bu foruma giriş hiç bir zaman engellenemez

Bir kişiye dahi bu yapılırsa kim olduguna bakmaksızın başta ben tası taragı toplar ve buradan giderim.Ve sanırım bu neden buradan gidenlerinkinden çok daha iyi bir neden olurdu.

Teknik olarak bunun mümkün ya da olmadıgını burada anlatmak dahi istemiyorum.

Ben bu forumun editoru degilim.

Sevgili PAKSU nun ricası üzerine forumun kullanımını zorlaştıracak ya da etkileyecek şekilde forumun akışına kastedecek girişimler oldugu zaman kullanıcıların forumu keyifle ve zorlanmadan kullanmaları adına mudahale etmek şart oldugu zaman mudahale ediyorum.
Örnegin başlıkların bulundugu sayfalarda konuların bulunmasını zorlaştıracak şekilde üst üste bırakılan manasız ve kaba iletiler, küfürler gibi.

Bir kez daha söylemekte yarar görüyorum.

Burada kişileri engellemek ya da cezalandırmak degil amaç.Forumun engellenmesine ve cezalandırılmasına engel olmak.

Selamlar.

Respond to this message   
Current Topic - SAYIN MGK!!!
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss