http://network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=70688&messageid=1002648621
heeeeey, bir fare yakaladım kuyruğundan ciyak ciyak bağırıyor "Birak beni! Ben Haci'yim!"
October 10 2001 at 12:10 AM hiç
from IP address 195.175.216.175
--------------------------------------------------------------------------------
Dusmanlarinizi mahvedin : Yahoo ve Hotmail serverlarinda guvenlik acigi!
October 9 2001 at 9:14 PM HACKER
from IP address 206.14.142.3
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar,
Bir hacker sitesinden aldigim ve sahsen denedigim kadariyla, simdilik, yukarida isimlerini saydigim Yahoo ve Hotmail ucretsiz email sitelerinde bir guvenlik acigi var.
Simdi sevmediginiz birilerinin hotmail veya yahoo adreslerine ait sifreleri nasil elegecirip, dunya aleme rezil edebileceginizi acikliyacagim.
Once hotmail:
1. Email sifresini ogrenmek istediginiz kisinin hotmail adresini bulun.
2. pswrd_rmndr_473a42b342h123b@hotmail.com adresine soyle bir mail atin :
Subject satirina : PASSWORD:sizinemailiniz:ogrenmekistediginizemail:ENDPASSWORD yazin.
Emailin iceriginede : EMAIL:password:kendisifreniz:ENDEMAIL yazin.
Yukaridaki dizi sifre hatirlatici yazilimda bir hataya yol acip, emailinize sifresini ogrenmek istediginiz kisinin sifresini gonderiyor. Kisa bir sure sonra emailin sifresini elde edebiliyorsunuz. Sonra sanki oymus gibi emailine login olup, dilediginizi okuyabilirsiniz.
Ornek:
Mesela sizin emailiniz : "ali@hotmail.com" ve sifreniz "123456" olsun
ve mesela "kotuadam@hotmail.com" adresindeki birisinin email sifresini ogrenmek istiyor olun. Bu durumda, emailin konu (subject kismina) : PASSWORD:ali@hotmail.com:kotuadam@hotmail.com:ENDPASSWORD yaziyorsunuz. Emailinizin iceriginede (body) : EMAIL:password:123456:ENDEMAIL yaziyorsunuz. ve emaili To: kismina pswrd_rmndr_473a42b342h123b@hotmail.com yazarak gonderiyorsunuz.
Ve yahoo: (Hotmaile benziyor. Birki degisiklik var. O nedenle cutpaste yaptim
1. Email sifresini ogrenmek istediginiz kisinin yahoo adresini bulun.
2. pwd16x34x12h2bh3h212@yahoo.com adresine soyle bir mail atin :
Subject satirina : FetchPassword:sizinemailiniz,ogrenmekistediginizemail yazin.
Emailin iceriginede : EmailTo:kendisifreniz yazin.
Ornek:
Mesela sizin emailiniz : "ali@yahoo.com" ve sifreniz "123456" olsun
ve mesela "kotuadam@yahoo.com" adresindeki birisinin email sifresini ogrenmek istiyor olun. Bu durumda, emailin konu (subject kismina) : FetchPassword:ali@yahoo.com:kotuadam@yahoo.com yaziyorsunuz. Emailinizin iceriginede (body) : EmailTo:123456 yaziyorsunuz. ve emaili To: kismina pwd16x34x12h2bh3h212@yahoo.com yazarak gonderiyorsunuz.
1.Serverlerin kapasitesine gore degisebilecek kisa bir sure icinde sifreyi elde edebiliyorsunuz.
2.Email sifresini alir almaz yapabileceginiz en haince davranis bu sifreyi degistirmek olmali. Boylece emailin gercek sahibi emaillerine asla ulasamayacak. Isterseniz email sahibindenmis gibi adres defterindekilere email atabilirsiniz.
3.Bu tur guvenlik aciklari sifresini unutanlara hatirlatma mahiyetinde olan gizli email adreslerinden olusur ve bu email adresleri surekli degisir. Bu nedenle cok kisa bir sure icinde deneme yapmaniz gerekir.
4.Bu bilgi sadece egitimm amaclidir. Dogacak sonuclardan sorumlu degilim. Insanlara cok fazla kotu davranmayin
5.Email adreslerini yanlis yazmamalisiniz. haftada bir degisiyorlar. Buradan cut and paste edin.
Respond to this message
Author Reply
Sailor
213.153.175.62 DİKKAT October 9 2001, 9:41 PM
BURADA YAZILANLARI SAKIN YAPMAYIN. BU ADAM, BU ŞEKİLDE SİZİN E MAIL ŞİFRENİZE SAHİP OLMAK İSTİYOR. E MAIL ŞİFRELERİNİZİ HİÇ BİR ŞEKİLDE, HİÇ BİR ZAMAN KİMSEYE SÖYLEMEYİN VE VERMEYİN
Sana gelince Hacker süprüntüsü, çok yakında hakkettiğin yeri; çöplüğü boylayacaksın. O zamana kadar bir zavallı olduğunu bilmen için yazdım bu yazıyı.
HACI
206.14.142.3 Hic alakasi yok, October 9 2001, 10:13 PM
Buna benzer bir yontemi ben daha once denemistim. Calismisti.
Erkeksen yaz yahoo yada hotmail adresini hacketsin millet.
keh keh keh
-----------------------------------------------
HACI
-------------
HACKER
HEPİNİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
ŞİMDİ BU FAREYİ YEMEK İÇİN MEKSİKALI MI BULMALI
YOKSA BU FAREYİ TELEF Mİ ETMELİ
-----------------------------------
NE YÜCESİN YARABBİ, KURBAN OLDUĞUM ALLAH