YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

Manda kafalı mandacılar

October 16 2001 at 5:22 PM
a. karakoc  (no login)
from IP address 193.249.241.153

Bunların dedeleri, babaları da “manda” zihniyetiyle malüldüler.. Müslüman Türk halkının imanından, azminden, cesaretinden, vatan sevgisinden zerrece nasiplenmemiş korkaklar, o günün şartlarında belki mazur görülebilirlerdi..

Ya bugün?

Alenen, hiç utanmadan, sıkılmadan ABD uşaklığı yapıyorlar, yapmayanlara ağız dolusu küfür savuruyorlar..

Savaşa hayır diyenlere karşı resmen söz savaşı açtılar.. Medeni insana yakışmayacak şekilde tehditler, karalamalar, akıl pompalamalar gırla gidiyor..

Bazı arkadaşlarımız onlar için “Bizim Amerikalılar” tabirini kullanmaktalar.. Bence çok yanlış..

Hiçbirinin “bizim”le inanç, ideal, ülkü, ahlâk, adalet, insanlık, bağımsızlık bazında ne fikri, ne de organik bağları var..

Damarlarındaki kan yankee kanıdır..

Genlerini inceleseniz kızılderili avcısı kovboylara dayanır..

Kuzey Irak’lı Kürtler bile Amerikan ajanlığına yatan peşmergelere hiç “Bizim peşmergeler” demediler.. Şapı kaynatmakla şeker olmayacağı gibi, cinsi bozuk mutlaka cinsine çekermiş..

Filistin’deki trajediden rahatsızlık duymazlar..

Afganistan’da başına binlerce ton bomba yağdırılan kadınlar, çocuklar vicdanlarını sızlatmaz..

Doğu Türkistan’ın varlığını dahi kabul etmezler.. Oradaki zulmü ise haz dalgası içinde seyrederler..

Çeçenistan dramını “işgal” kabul etmedikleri gibi, vatanlarını savunan Çeçen mücahitlerini “terörist” ilan etmekten geri durmazlar..

Keşmir meselesi yoktur onlar için..

Karabağ diye bir yer var mı, kimindi, kimler filen el koydular ve kaç yüzbin kişi göçmen hayatı yaşar, akıllarına gelmez..

Varsa yoksa Amerikan mandalığı..

Soyu tükenmekte olan Türk mandaları bunlardan haysiyetliydi..

“Savaşa hayır” demek sanki en büyük suçtur.. Sanki savaş çok faydalı bir eğlence..

Öf be!..

İnsan beyni, insan yüreği taşıyan bir insan dünyanın neresinde bir haksızlık varsa en azından sözle tavır koyma fazileti gösterir..

Güçlüye yalakalık yapmanın şahsiyetsizlik olacağını idrak eder..

Vicdanı ona dil, din, ırk, renk ayırımı yaptırmaz.. Öldürücü, hatta imha edici silahlarla güçsüzleri yok etmeye çalışanları desteklemez, ayıplar..

Türkiye’de yaşanan, Türk kimliği taşıyan gerçek Amerikalılar “Bizim Amerikalı”mız olamazlar..

Amerika’ya güvenerek Türk milletine karşı efelenmeleri, ağızlarından kanalizasyonu iğrendirecek küfürler akıtmaları, İslâm’a hakaret etmeleri ne sürçülisandır, ne de bilmeden yapılan hata..

Savaşı tasvip etmeyerek, ölenlere, evleri yıkılanlara, göçmen duruma düşürülenlere acımanız dahi bir “suç” biçiminde algılanır. Amma Amerika’yı dilinizin döndüğü kadar methetmeniz alkışlanır..

Bush ağzıyla “Talebancı-Bin Laden”ci ithamını anında devreye sokarlar.. Ya Amerikancı olacaksınız, ya da terörist..

Manda kafası işte..

Hiçbirisi olmayacağınız havsalaları almaz.. Yetişme tarzları, inançları müsaade etmez adil ve bitaraf olmanıza..

Bütün beklentilerini savaş öncesi yalancılığı, savaş sonrası talancılığı ihata eder..

Tutmuşlar köşelerini, bulmuşlar neşelerini..

Ölüm, açlık, yokluk, esaret, vatansızlık umurlarında mı sanki..

Dök önüne doları, tak başına yuları..

İçimizdeki Amerikalılar içimizde onulmaz yaralar açmaya devam edecekler.. Gözünü üç-beş milyar dolar bürümüş beceriksiz iktidar yazık ki Türkiye sevdalısı, namuslu insanları kaale almıyor da ABD namına ajan provokatörlük yapanları dinliyor..

Bu da geçer elbet..

Menfaatçı, idealsizler ittifakı gün gelir Raşit Dostum gibi kapılanacak ülke ararlar..

Muhtemelen Miami’den, Florida’dan yazarlar yazılarını.. Amma ne bilsinler Amerika’nın Buffalo soyunu tükettiğini.. Zamanla manda soyunu da siler yer yüzünden..

Sizi gidi ajanlar sizi!..

Respond to this message   
AuthorReply
HACI
(no login)
205.188.196.23

SENIN GIBI OKUZLER ASLINDA MANDA SAYILIR..

October 16 2001, 6:51 PM 

Agzini topla ahlaksiz karakopek..
Ancak senin gibi pislikler mandacidir veya senin gibi manda..
Bugun Dunyanin her ulkesinde, o ulkenin kanuni vatandasi olan, o ulkenin meclisine secilen ve Turkiye'yi gururla temsil eden Turk'ler vardir. Amerika'da yalniz New York'da 100 bin Turk asilli insan yasamaktadir. Onlar mandaci degildir. Asil Turk'lerdir. Avrupa'nin cesitli ulkelerinde parlamentoya giren Turk'ler vardir..
Ancak senin gibi okuzler mandaciligi boyle yorumlar. Bu Turk'lerin buyuk cogunlu icin Turk olmak bir gurur meselesidir. Bulunduklari ulkenin vatandasligindan da gurur duyarlar.. Sadakatleri her ikisinededir.
Senin gibi bir okuzun bunlari anlayabilecegini sanmiyorum. Sen bir cirpida on binlerce Avrupali Turk'e ve yuzbinlerce Amerika'li Turk'e hakaret ediyorsun. Dua et.. Onlarin cogu bu iletini okumayacak. Okusalardi, seni dusuncelerinde domaltirlardi.. Daha baska ne yapacaklarin sonra soylerim.
Pislik seni..

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.210.72

Sapık , küfürbaz, şerefsiz, namussuz, insanlık döküntüsü hacı sana mı kaldı yanıtlamak

October 16 2001, 7:12 PM 

Bırak da namuslu, ahlaklı, dürüst insanlar yanıtlasın

Aynalar kırılıyor sana kendini göstermek çabasından

fakat şu forum senin kırılmayacak aynandır
sen bakmasan da o seni tüm elaleme gösteriyor

Respond to this message   

(no login)
94.55.43.193

İŞTE SENİN TAPTIĞIN ÇEÇENLERDE TIPKI SENİN GİBİ İĞRENÇ YARATIKLAR!!!!

June 26 2009, 6:45 AM 

Size şunu söyleyeyim. Benim anne tarafım 1933’te, baba tarafım 1938’in sonuna doğru göç etmişler Çeçenya’dan Türkiye’ye. Siz oraya giden saf arkadaşlarım, siz sanıyor musunuz Çeçenler siz seviyor? Hayır, Çeçenler çıkarcı bir millet. Türkiye’de tabiî ki sizi seviyor gibi görünebilirler. Ama Avrupa’da Türklerden Kürtlerden Araplardan nefret ettiklerini söylüyorlar. Ben Türkiye’de doğdum deyince hemen bana hayvan muamelesi yapılıyor. Sırf burada doğduğum için bana ağza alınmayacak şeyler söylüyorlar. Benim beynimi yıkadılar arkadaşlar. Bana Türkler şöyledir, böyledir dediler, inandım, küçüktüm. Size insan gibi davranırlar, arkanızdan türlü türlü işler çeviriler. Bir de Türkler sinsidir derler. Bir de Türkiye’de Türk ve Kürt arkadaşlar onları savunmayı bırakın! Bizler için ağza alınmayacak şeyler söylüyorlar ve de Türkiye topraklarının onlara ait olduğunu iddia ediyorlar. (Bizim di Türkler çaldı gibi şeyler diyorlar) Sizleri ortada bırakırlar, sonra ekstra olarak hakaret ederler. Ben dün tamamıyla anladım bunlar insan değiller. Ha sorsam şimdi? Sen Türk değilsin, Çeçensin derler. Hayır, ben Türküm! Kanımın son damlasına kadar Türkiyem için canımı feda ederim ama siz evet siz (çeçenler gözümde ilah yapıp bizden dediğim köpekler diyip hakaret etmicem hayvanlara adi pislikler) Çeçenler için afedersiniz kıçımdan 1 tek kıl vermem. Yeter ya aaaa bir de kendilerine Borz (Türkçe Kurt) derler ve Türklerin kurtlarına laf ederler. Dedim bugün bitanesine “olm siz kimsiniz hı? Ülkesizler! Ülkesi olmayanın simgesi olmaz.” Din konusunda her şeyde herkese küfür eden bir ırk. Kendileri de zaten üstün ırk yaaaa!!! Gelelim sonuca : Çeçenler =0 Kanmayın onlara, inanmayın, YALANCI ÇEÇENLERE! Ben kandım hem de onların kanından geliyorum (ki utanıyorum keşke saf kan Türk olsaydım) bana bin türlü kötülük yapan, size neler yapmaz! Türk’üm demekten korkmayın arkadaşlar bakın ben Türk’üm demezsem siz demezseniz kime kalır bizim ülkemiz? Bu ülkeyi biz kalkındırıyoruz arkadaşlar. Ben utanmadım asla şehitlerimiz için yürüyüşe katılmaktan. Hep Atatürk aşığı bir aileden geldim, Türkeş’i seven bir aileden. Şimdi utanç duyuyorum çünkü hep ailemden gizledim olan bitenleri ve şu kelimeyi bugüne kadar söylemekten utanç duyduğum için kendime bir sürü küfür ediyorum ama şimdi utanmıyorum artık neyin ne kimin kim olduğunu biliyorum. Artık bunu söylemekten korkmuyor ve utanmıyorum çünkü bu cümle bana inanılmaz mutluluk veriyor. “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” evet çok mutluyum bu cümle yüzünden kendimle barıştım ve artık kim ne olduğumu çözdüm. Ben Türk’üm. Canımı her an ülkem için feda ederim. Yanlış varsa orada da müdahale ederim. Ve Çeçenleri çok seven insanların düşüncelerinde yanlışlık var. Onlar derler herkes Çeçen olamaz diye, Hatta Turko Tayp’ına (Türk kabilesine) küfür ederler. EEE o halde niye Çeçenlere destek arkadaşlar? Ben zaten inşallah bir Türk’le evlenip, Türk çocuklara sahip olurum da asla söylemem zaten annen şuradan deden buradan geldi diye. Allah kahretsin böyle zihniyeti, böyle insanları, böyle şerefsizleri. Şerefsizsiniz Çeçenler, öylesiniz. Neyse Allah’a emanet olun!!!

Respond to this message   
Current Topic - Manda kafalı mandacılar
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss