YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

HACI... "HIC PIC'I" IPLEMEYECEK..

October 16 2001 at 7:48 PM
HACI  (no login)
from IP address 205.188.196.23

HIC PIC YENI BIR TAKTIK IZLIYOR...
HACI'NIN HER ILETISINE HAKARET DOLU YANITLAR VEREREK HACI'YI TAHRIK ETMEK VE FORUMU BOGMAK ISTIYOR...
BASARAMAYACAK..
HACI BUNA IZIN VERMEYECEK..

HEPINIZE TEKRAR HATIRLATIYORUM..
BU HIC PIC HRISTIYAN PROVAKATORUNUN TUZAGINA DUSMEYIN..
ONA KARSI NASIL BIR TUTUM TAKINACAGINIZI BILEMEM. ORASI SIZE KALMIS AMA, FORUMU BOGMASINA IZIN VERMEYIN.
CUNKU HIC PIC'IN BUTUN AMACI ALTERNATIFORUMU YOK ETMEKTIR.
HABERINIZ OLA..
NE YAPARSA YAPSIN BENI TAHRIK EDEMEZ. BEN SADECE ARADA BIR GERCEKLERE DEGINECEM..

BU HIC PIC'IN HACIYA NEDEN SALDIRDIGINI UNUTMAYIN.
ONUN HRISTIYAN PROVAKATOR OLDUGUNU ANLAYAN IKINCI KISI OLDUGUM ICIN..
ILKI GAK IDI..

DEDIGIM GIBI, BU FORUMUN KIYMETLI ZAMANINI VE MEKANINI ALMAK ISTEMIYORUM.
BU ITI BIR SURE SONRA MGK COPLUGE KALDIRIR NASIL OLSA..

Respond to this message   
AuthorReply
MGK
(no login)
213.153.175.62

Hayır HACI...

October 16 2001, 8:00 PM 

Hiç son zamanlarda forumu degil, "seni" sabote ediyor.
Sen de sanırım farkındasın.

Bu konuda sana bir katılımcı olarak tavsiyem onu cevapsız bırakmaktır.
Defalarca yazmayacagını,ona cevap vermeyecegini ve diger katılımcıları tüm forum nezninde uyarmana ragmen ilk cevabı sen veriyor ve bununla kalmıyor yeni başlıklar açıyor yeni ortamlar ve fırsatlar yaratıyorsun.
Evet benimkisi sadece bir tavsiye hacı.
En azından buradan görünen o.

Respond to this message   
Anonymous
(no login)
205.188.196.23

Untitled

October 16 2001, 8:16 PM 

MGK
BEN ONA YANIT VERMEYECEM DEMEDIM KI. HATTA ONA ENSESINDEN AYRILMAYACAGIMI BILE IHTAR ETTIM. ANCAK FORUMU BOGMA STRATEJISINI ANLAYINCA ONUNLA UGRASMANIN NE KADAR GEREKSIZ OLDUGUNU ANLADIM.. ASIL SEN ONU YANITLAMASAN IYI EDERSIN. AMA DAYANAMIYORSUN DEGIL MI? O "EM CI KEY" LERI VE FORUMUN PEZEVENGI SLOGANINI DUYUNCA EMINIM TUYLERIN DIKEN DIKEN OLUYORDUR. BU FIRLAMA ADAMI KIZDIRMASINI COK IYI BILIYOR. AZ MI KIZDIRDI VE TAHRIK ETTI HACI ALI'YI..
OYLE BASIT BIR AHLAKSIZ DEGIL BU ADAM.. ESASLI BIR PROVAKATOR VE YUKSEK BIR MEVKIDEN SALLIYOR.. YAHUDI BELKI DE..
SOYLE BIR DUSUNUYORUM DA... ASLINDA BENIM SAHSIMDA FORUMA YONELIK SALDIRILARINDA HAKSIZ DA DEGIL..
ADAMIN ANASINI SIKTIK..
YALNIZ BEN MI.. SEN DE, HACI ALI DE, GAK DA VE DIGERLERI DE..
SEN ANTUAN'DAN BILE FIRCA YEDI BU HEM MUSLUMAN HEM DE HRISTIYAN BOZUNTUSU PROVAKATOR..

HEM SEN ISTERSEN HIC'IN YAZILARINI SILIP DURMA ARTIK. BIR SURE EN AZINDAN KALSINLAR FORUMDA..
GERCEK YUZUNU BASKA TURLU ANLAMAK ZOR OLABILIR..

SENIN DE DURUMUN BURADAN BOYLE GORUNUYOR ISTE..

BIRAZ SAKIN OL.. NE DE OLSA ONUN DA KUFRETMEYE HAKKI VAR. EDEMIYOR VE BU AHLAKSIZLIKLARI YAPIYOR. ZAVALLI.. HACI ALI HIC OLMAZSA ICINI DOKUYOR KUFRETMEKLE.
HIC PIC ISE ICINE ATIYOR BUTUN PISLIKLERI VE ONLAR BIR ANDA HAYYAM SIIRI OLARAK PATLAK VERIYOR, FORUMUN HER YERINE DAGILIYOR..

NE YAPACAKSIN. AGZI TORBA DEGIL KI DIKESIN..

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.207

Şu forumda iki küfürbaz, ahlaksız, sapık kaldı; iki hacı lar; bunu anlamayan da anlasın

October 16 2001, 8:19 PM 

Sen de MGK, bırak şu sapık,küfürbaz, şerefsiz, namussuz, ahlaksız, insanlık döküntülerine foruma katılma olanağı tanıyıp pezevenk durumuna düşmekten

Respond to this message   
MGK
(no login)
213.153.175.62

Yaw HACI...

October 16 2001, 8:36 PM 

Fazla uzaga gidip senin"bu adama yazmayacagım","benden aldıgın son cevap" gibi yazılarını bulmayacagım.
Belki de yanlış hatırlıyorum.
Ancak sorun degil HACI.

Şu başlık ile bile iplemeyecegim diyorsun ancak bir yeni başlık açmak bile ipleme belirtisi.

Yanılıyormuyum?

Bak bana da günlerdir agzını bozmuş durumda.
Ancak bir tek cevap bile alamıyor.
Ancak forumu ilgilendiren durumlarda bir kaç cümle yazıyorum ona.

Hiç in marifetlerini herkes görüyor ve ben de çok iyi biliyorum.
Ancak amacımız adam cezalandırmak,adam yargılamak degil burada.
Buna hakkımız dahi yok.
Sadece duyarlılık çerçevesi içinde bir kaç kez dile getirip var ise sorumluluk çerçevesinde 2 3 ileti yazmaktır.

Daha fazla ne yapabilirsin ki?

Ancak çok sinirlendigini düşünüyorum.
Ve sinirlenmekte de haklısın.

Take it easy azıcık yaw...

Respond to this message   
HACI
(no login)
205.188.196.23

ICERIGINDE KUFUR VARDIR.. UYARMADI DEMEYIN..

October 16 2001, 8:36 PM 

ISTE BURADA BU IBNEYI YANITLAYABILIRIM. FORUMU BOGAMAZ BURADA KALDIGI SURE..
EM CI KEY, MGK OLMUS..
KEH KEH KEH..

ULAN ALLAHSIZ KITAPSIZ HRITIYAN DONMESI MUSLUMAN BOZUNTUSU YAHUDI.. .
SEN HRISTIYAN DEGILIM DIYORDUN DEGIL MI?
ARKASINDAN MUSLUMANLIGA INANIYORUM DEMISTIN DEGIL MI?
ARKASINDAN BIZLERE TONLA DUA OKUMUSTUN... KELIMEYE SEHADET ETMISTIN.. DEGIL MI?
GAK'IN ELINI AYAGINI OPMUSTUN DEGIL MI?
HEM DE O SENIN AGZINA TUKURDUKTEN SONRA..

YAKLAS BIRAZ DAHA MGK'YA.. O SANA NASIL GECIRILECEGINI COK IYI BILIYOR.. ONA GOREVINI YAPTIR BAKIIIIIIMMMMM
IBNE PROVAKATOR DUZENBAZ SENI...
HADI GIT BIRAZ DA HACI ALI'YI KIZDIR..
O SENI COK IYI SIKIYOR. BAYILIYORSUN DEGIL MI?
ISTE DIYORSUN, KUFREDIYORLAR. GURURLA GERINIYORSUN. KUFRETTIRDIM HACI'LARI DIYORSUN.. ORGAZM BILE OLUYORSUNDUR SEN AHLAKSIZ KARISTIRICI..
KIMMIS FORUMUN PEZEVENGI ANLADIN MI?
BURDA KAL IBNE.. BASKA YERE GITME..
SANA BURADA KUFRETMEK ISTIYORUM..

Respond to this message   
HACI
(no login)
205.188.196.23

ASIRI KOMPLEKSLI, KAPRISLI VE AYNI ZAMANDA ASAGILIK BIR HIC'LE UGRASIYORUZ.

October 16 2001, 8:47 PM 

MGK;
Gayet tabii kiziyorum. Sen kizmiyor musun? Bu adam insani cildirtmasini cok iyi biliyor. Kimse istemiyor bu adami.. Hakli oldugun nokta benim ona gereginden cok deger vermis olmam.. Ama inan benim bam telime basmasini cok iyi biliyor. Cunku gorevi o.. karistiricilik.. Haci Ali'yi nasil deli ediyordu. Gak'i ne hallere soktu. Ben bile susturamadim bu namussuz alcak provakatoru... ve sonunda ne bok oldugunu anladim..
Son derece kaprisli ve kompleksli biri.. Forum elden gidiyor diyor bir yandan, forumu tahrip ediyor ote yandan..
Neyse, bu bolumde kalacam.. Insallah benim iletilerimi izlemez.. Izlerse eger onlari buraya getirip, burada yanitlayacam...
Baska care var mi?
Elimizden baska bir sey gelmez.. Hic olmazsa bir bolumde tutariz Hic Pic'i..

Selam.
You also take it easy........ Mumkunse..

Respond to this message   
MGK
(no login)
213.153.175.62

Yaw HACI

October 16 2001, 8:52 PM 

Osmanlı padişahları...

Hiç biri hacca gitmemiş...
İnanabiliyormusun?

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.138

Sapık , küfürbaz, şerefsiz, namussuz, insanlık döküntüsü hacı yine pislikler döktürüyorsun

October 16 2001, 9:00 PM 

Bırak da namuslu, ahlaklı, dürüst insanları aldattığını sanma salaklığından

Aynalar kırılıyor sana kendini göstermek çabasından

fakat şu forum senin kırılmayacak aynandır
sen bakmasan da o seni tüm elaleme gösteriyor

Respond to this message   
HACI
(no login)
205.188.196.23

PADISAHLARIN HEPSININ ASLI GAVURDUR..

October 16 2001, 9:17 PM 

MGK;
Seninki yine geldi.. Bu adam insani deli eder. Walla inan, belki de onu yanitlamayacam bile demisimdir. Insan ne dedigini bilmiyor bu ahlaksizla tartisirken..

Osmanli padisahlarina gelince.. Onlar da korkuc yaratiklar. Aralarinda Turk olani yok.. Hepsi karisik.
Ama musluman olduklari ve hatta Muhammed'i bile temsil ettikleri bir gercek. Onlarin Istanbul'dan ayrilip, hacca gitmeleri cok zor. Idarenin basinda olmalari gerekiyor. Oyle bir duzen kurmuslar ki, itimada dayali degil, tam tersine supheye dayali.. Biri gelip ihtilal yapabilir. Yolda Padisahi oldurebilir. Sonra cok uzun bir yol. Genis bir etrafla gitmesi gerek.. Hem yorucu hem de pahali.. Zaten her yil cesitli hediyeler goturen bir heyet gidiyor. Islam da bir de bu vekalet isi var. Zenginler icin cok kolay. Islam zaten hacca gidebilirsen git diyor.. Padisah cesitli nedenlerden dolayi gidemeyecegini kanitlayabilir. Devleti bassiz birakamiyorum diyebilir..
Padisahlarin ic yuzunu ogrenmek istiyorsan, bir sure once yayinlanan "Padisah Analari" adli kitabi mutlaka okumalisin. Cok ilgince ama biraz hayal gucu yuksek birinin eseri..
Hic'e gelince.. Ne yaptiysa kendine yapti ve foyasi aciga cikti.. Hatali davrandi.. Bir ara susabilseydi, bizleri yutturmaya devam bile edebilirdi.. Dayanamadi. Parasini hak etmeliydi..
Gelsin, hirlasin, yansin, yakinsin.. umurumda bile degil. Bu bolumde kalsin da..

Selam
Haci

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.138

acaba küfürbaz, ahlaksız, namussuz sapık hacı ile S.Hawking mantıksızlıkta mı benzeşiyor

October 16 2001, 9:54 PM 

Kıyamet virüsü uyarısı

Ünlü İngiliz bilim adamı Stephen Hawking, gelecek bin yıllık süre içinde, uzayda koloniler kurulamaması halinde, insanlığın bir “kıyamet günü virüsüyle” yok olmasının çok mümkün olduğunu söyledi.

Biyolojik savaş paniği
İngiltere’de çıkan Daily Telegraph gazetesi, ABD’nin başkenti Washington ile New York, Nevada ve Florida eyaletlerine gönderilen şarbon mikroplu mektuplarla gündeme gelen biyolojik savaş paniği sürerken, Hawking’in görüşlerine yer verdi.

Cambridge Üniversitesi’nde matematik profesörü olarak çalışan Hawking “Uzaya yayılmaması halinde insanlığın, gelecek yüzyıl içinde hayatta kalmayı başaramayacağını düşünüyorum. Tek bir gezegende, insanlığın hayatını tehdit edebilecek pek çok kaza bulunuyor” görüşünü ifade etti.

Dünyadaki önde gelen teorik fizikçilerden biri olarak kabul edilen ve “Zamanın Kısa Bir Tarihi” isimli kitabı en çok satan eserler arasında yer alan Hawking, dünyadaki yaşamın, soğuk savaş stili bir atom bombasının yanı sıra çok daha sinsice ve görünmez biçimlerde de tehdit altında olduğunu vurguladı.

Uzun dönemde biyolojik silahların yaratacağı tehditten daha çok kaygı duyduğunu ifade eden Hawking, “Nükleer silahlar üretmek için büyük tesislere ihtiyaç olduğunu, ancak genetik mühendislik için küçük bir laboratuvarın yeteceğini ve dünyadaki bütün laboratuvarların kontrol edilemeyeceğini” kaydetti.

Yıldızlara ulaşılabileceği konusunda iyimser olduğunu belirten Hawking “Uzay Yolu dizisindeki ışık hızına ulaşılmasının, daha düşük hızda giden bir uzay gemisiyle yapılan, yıldızlar arası seyahatin verdiği sıkıcı yolculukları kolaylaştırmak için iyi bir yol olacağını” ifade etti.
internethaber.com 16/10/2001 20:21

Respond to this message   
HACI _ALI
(no login)
24.2.9.44

SIKI K PIC!...

October 17 2001, 12:15 AM 

LEN SIKIK PIC!...

ANASINI SIKTIGIM CIKARTIGI IBNENIN DOLU!...SENI OZEL ORAYA GELIP SIKMEMI ISTIYORSAN MERT DELIKANLI GIBI SULE!..WALLAH BILLAHA KAFAMI BOZMA SIRF SENI DUZMEK ICIN GELIRIM. VE SENI ANANIN AMINA SOKARIM OROSPU DOLU!..

GOTOS KASINTIN TUTUYASA GIT KENDINE BIR SIKTIRICI BUL!.. BANA KASIMA!..AMCIK KEFERE!..SEN ADI SEREFTEN MAHRUM HAKIKI IBENIN CIKARTIGI YUKSEK KALDIRIM MALI DEGILMISIN GOTOS KEFERE!...BANA SANIP DURMA SANA ORLARI DAR EDERIM AMINA CAKTIGIM PID KEFERESI!...

HHHAAASSSKKKIIITTTIRRR GOT OGLANI KEFERE!...

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.187

Küfredenler acaba gerçekte kimlere küfrediyorlar, herkes öğrensin, bilsin

October 17 2001, 1:22 AM 

http://network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=70688&messageid=964643825

hiç

195.175.216.187 İşte cemaziyyül evveliniz yukarıda ve şimdiki durumunuz da meydanda October 17 2001, 12:16 AM

HAKSIZ BİR DURUMDASINIZ
LAYIK OLMADIĞINIZ BİR DÜZEYE GELMİŞSİNİZ
VE FORUMUNUZDA SAPIK, AHLAKSIZ, ŞEREFSİZ, İNSANLIKSIZ, KÜFÜRBAZ HACI LAR TEROR HAVASI ESTİRİYOR
HAKKI HAKK ETMESİNİ BİLİNİZ
ŞEREFSİZ OLMAYINIZ
SİZİ TARİHİNİZ ÖNÜNDE YARGILIYORUM
SİZİ TARİHİNİZ ÖNÜNDE VE TÜM NAMUSLU KATILIMCILAR VİCDANINDA İTHAM EDİYORUM
ŞU NAMUSSUZ ŞEREFSİZLER KADAR DA MI CESUR VE KARARLI OLAMIYORSUNUZ
YARATTIĞINIZ FORUM AHLAKSIZLARIN KÜFÜRBAZLARIN SAPIKLARIN ARENASI OLMUŞTUR
KALKIN, SİLKİNİN, İNSANLAŞIN, SAVAŞIN, ÖNLEM ALIN, BİR ŞEYLER YAPIN, KORKAKLAR VE HÖDÜKLER OLMAYIN
ŞU REZİLLERE HADDİNİ BİLDİRİN
ŞU REZİLLERİN İP LERİNİ KOPARIN Kİ ŞEREF VE HAYSİYETLER ŞU FORUMUNUZDA OLDUĞU GİBİ ÇİĞNENMESİN
HAYDİ
BİRAZCIK ŞEREF
BİRAZCIK HAYSİYET
YOK MU
UTANCINIZ YOK MU
YOKSA SİZ DE YOK OLUN, GÖRÜNMEYİN HİÇ BİRİNİZ
BU FORUMU BAŞLATANLAR ŞU UTANÇTAN KURTULAMAZSINIZ
ADINIZ BU FORUMDA KALDIKÇA UTANÇ DA ADINIZLA HEP BİRLİKTE OLACAKTIR
UNUTMAYIN BUNU UNUTMAYIN
ASLA UNUTTURMAM DA
UNUTMAYIN

Respond to this message   
HACI _ALI
(no login)
24.2.9.44

HACILAR!...

October 17 2001, 4:13 AM 

NE LEN PIC!….

ZORMU GELDI SOYLENLER!…EEE… ULE GOTE BULE SAPKA!…

****HAKSIZ BİR DURUMDASINIZLAYIK OLMADIĞINIZ BİR DÜZEYE GELMİŞSİNİZ VE FORUMUNUZDA SAPIK, AHLAKSIZ, ŞEREFSİZ, İNSANLIKSIZ, KÜFÜRBAZ HACI LAR TEROR HAVASI ESTİRİYOR *****

SIKIK KEFERE!…KENDIN CEVAP VERMEKTEN ACIZ DUSTUGUN ICIN SIMDI YARDAKCIMI ARIYON LEN KOPEK!…SENIN GIBI KERIZLERI ELIMDEN COK GECIRDIM!… SANA O KLAVEY TUSLARINI LEBLEBI DIYE YEDIRTIRIM!…SEREFTEN MAHRUM OLAN PEZEVENK SENDIMISIN GOTOS IBNE!…GOTUN YEMEYINCE BULE KOPEKLERISIN DIMI!…

***HAKKI HAKK ETMESİNİ BİLİNİZ****

HAK KIM! SEN KIMSIN! BE AMCIK!…BIZE HAK DERSIMI VERECEK HIYAR OGLU HIYAR!…SEN BILSEN BU HALLERE DUSMEZDIN HIYAROGLU HIYAR!…

***ŞEREFSİZ OLMAYINIZ SİZİ TARİHİNİZ ÖNÜNDE YARGILIYORUM SİZİ TARİHİNİZ ÖNÜNDE VE TÜM NAMUSLU KATILIMCILAR VİCDANINDA İTHAM EDİYORUM****

ELBETTE YARGILANACAGIZ AMCIK!…NE SANDIN SEN!…AMAA TARIH ONUNDE DIIILLL!…ALLAH (C.C) HUZURUNDA SALAK YALAKA!…TUM VICDANLI KATILIMCILAR SANA KICI ILE GULDUGUNDEN HABERIN VARMI YALAKA PEZEVENK!…

****ŞU NAMUSSUZ ŞEREFSİZLER KADAR DA MI CESUR VE KARARLI OLAMIYORSUNUZ YARATTIĞINIZ FORUM AHLAKSIZLARIN KÜFÜRBAZLARIN SAPIKLARIN ARENASI OLMUŞTUR***

NAMUSZ SEREFSIZ OLAN SEN DIMISIN A OROSPU COCUGU!…SEN YIYEMECEGIN YARRAGIN ALTINA YATARSAN BULE KOPEKLESIP MILLETEN YARDIM ISTERSIN IT OGLU IT!…HADDI BILMESINI OGREN!…SEN KUFURU SORAN DIMIYDIN BEN!,,EEE! SICILACAK GOT AGIZA YAKIN GELIRMIS NEDEN DERLER IT!…NE CABUK UNUTTUN GOTOS!..SIMDI ACIZ KALINCA SU HALINE BAK IBENIN CIKARTIGI SERFESIZ IBINAA!…BEN HACI ALI ADAMINA GORE YAZDIGIMI DAHA OGRENEMDINSE SENIN YEDI SULELNI CUKERIM BULE!… OGREN ESEKOGLU ESEK!…OGRENDE GEL!..

***KALKIN, SİLKİNİN, İNSANLAŞIN, SAVAŞIN, ÖNLEM ALIN, BİR ŞEYLER YAPIN, KORKAKLAR VE HÖDÜKLER OLMAYIN****

YOK YAW!… SIMDI SENIN ICIN BUTUN MILLET SAVASA CIKACAK ULEMI?… BE AMCIK OUT!..SEN NE HALT EDERSEN KENDINE EDERISIN DIYE KAC KEZ SULEDIM GAVAT KULAKLARIN TIKALI ISE SUC KIMIN!..HODUKKERIN KIRALI SEN DIMIMISIN YALAKA PEZEVENK!…KORKAN MEYDANDA DIMI A SERSERI…

***ŞU REZİLLERE HADDİNİ BİLDİRİN ŞU REZİLLERİN İP LERİNİ KOPARIN Kİ ŞEREF VE HAYSİYETLER ŞU FORUMUNUZDA OLDUĞU GİBİ ÇİĞNENMESİN*****

BRE! AMCIK BU ADAMLARI HARBE YOLLARKEN ONLARA SILH VERMEDENMI SEFERE CIKARTIYOSUN AHMAK KOMUTAN!…SENIN SEREFINI HASIYETINI CIGNEYECEK OLANA BENIM!…CIK KARSIMA KORKAK PEZEVENK!…MILLET SENIN ICIN KILINI OYNAMAZ!…YANI SENIN ICIN KUFURMU YIYCEGINI ZANNERDERSIN BASAK BIRISININ SENIN YERINE….YUURUU SALAK KEFERE!….

****HAYDİ BİRAZCIK ŞEREF BİRAZCIK HAYSİYET YOK MU UTANCINIZ YOK MU YOKSA SİZ DE YOK OLUN, GÖRÜNMEYİN HİÇ BİRİNİZ****

HASKKITIR KOPEK!…HERKES SENIN NE BOK OLDUGUNU BILIYOR PIC KEFERE!…SEN EMRET BUTUN KATILANLAR SENIN EMRINI BEKLIYO!..AMSALAK HIYAR!…

****BU FORUMU BAŞLATANLAR ŞU UTANÇTAN KURTULAMAZSINIZ ADINIZ BU FORUMDA KALDIKÇA UTANÇ DA ADINIZLA HEP BİRLİKTE OLACAKTIR****

HAA SIMDI FORMU YAPNALARAMI GELDI!…LEN PIC!…COK CAHILMISIN YAW SEN!…O OKUZ KAFAN LAF ANLAMIYORKI SANA LAF ANLATILIR…SANA KIYAK YAPAN BU SAYFAYA YAPAN KISILER SENIN AHLAKSIZLIGINIMI SAVUNACAK A DANGALAK!…
SEN AGLAMA DUVARINA GIT OGLUM SENIN YERIN ORASI DIMI?

***UNUTMAYIN BUNU UNUTMAYIN ASLA UNUTTURMAM DA UNUTMAYIN****

HASSKITIR YAVSAK!…SEN SICTIGIN BOKUN ICINDE BULE BOGULMAYA KENDI KENDINE YAPTIN!…SIMDI O BOKU TEMIZLE BAKIM….YOLU COK BASIT!…DELIKANLI OL!…HACILARDAN OZUR DILE!..YOKSAM GAGAN BOKTAN KURTULMAZ HABERIN OLA!…

HADI BAKIMMMMMMM….ANCA GIDERSIN…..

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.5

Şimdi ne denilebilir buna: "MGK FORUM PEZEVENGİ'DİR"

October 17 2001, 9:08 AM 

Şu sapık, ahlaksız, rezil, cahil, namussuz, utanmaz, insanlık döküntüsü, yurtsuz, dinsiz, imansız, gerizekalı şerefsiz haysiyetsize bu forum sayfalarında tehdit ve küfür etme olanağını sağlayan ve önleyemeyen kim veya kimlerse pezevenktirler; hacı lar gibilerin pezevenkleridirler; çünkü şu forumun böyle başıbozuk olmasıyla bu gibiler her an herkese küfür ve tehditlerle saldırabilmektedirler. Bu ise anarşi ortamıdır. Özgürlük ortamı diye yutturulmağa çalışılıyor ve savunuluyor. Yapılan tüm küfürler şimdilik em ci key adresinedir

Respond to this message   
HACI
(Login omerusta)
66.31.116.125

KENDINI IBNE YAPAN APTAL HIC..

October 17 2001, 2:08 PM 

Kufurler Hic'e yonelik oldugu icin...

MGK forumun pezevengi bile olsa,

Forumun ibnesi Hic 'dir.

Respond to this message   
Current Topic - HACI... "HIC PIC'I" IPLEMEYECEK..
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss