YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

:))) SAVAŞA DEVAM ??? HACİYA KIBRISTAN SELAM

October 26 2001 at 10:01 PM
ARTC  (no login)
from IP address 213.153.175.62

Millet yazılarmı silmeyin artık ben yeniden geldim tatilde kıbrıstan sırf sizin için üni. bıraktım hadi bakim yine tartışalım haci hala dinsizmisin lo sen? Allahın varmı senin kafiroz :))))
inanlara selam haci ali senden naber lo?

Respond to this message   
AuthorReply
HACI
(Login omerusta)
66.31.116.125

GAZAN MUBAREK OLSUN.. BIR IKI GAVUR KELLESI DUSUR ORADAYKEN...

October 26 2001, 11:58 PM 

Yaw ARTC;
Savasa devam diyorsun demek. Kibris'da neyin savasini yapiyorsun? Bu arada bir iki Rum oldur bari.. ki Kibris'a gittigin bir ise yarasin.. Bu arada ne ogrendigini de bildir.. Doktor mu olacaksin, muhendis mi? Buyuk bir sey ol bari.. Haci abini merak ediyorsan, hic endise etme. O kelimeye sahadet ettigi halde hala ateist.. Aslinda belki de ateist olduktan sonra kelimeye sehadet eden ilk ve tek ateist.. keh keh keh.. Hatta bir ara bir iki namert kafiri cezalandirmak icin gecici olarak muslumanliga bile donmek istemisti.. Onun kabahati yok.. Diyanet izin vermedi.. Islam yol gecen hani degildir demis Diyanet Isleri Baskani... Girerse bir daha cikmasina izin vermeyiz demis. Gecici vize icin muracaat etmis. O vizeyi Hz. Muhammed yeni musluman olanlara uygulamisti. Putlara tapmayacaksiniz dedigi zaman muslumanliktan ayrilanlari bir kereye mahsus olmak uzere Islam'a kabul etmisti demis ve Haci'nin o vize icin munasip olmadigini soylemis.. Senin anlayacagin Haci dinsiz, imansiz, Allah'siz ortaliklarda dolasmaya devam ediyor. Simdi de putperestlige merak sarmis.. keh keh keh.. Allah sonunu hayirli etsin.. keh keh keh.....

Haci

Respond to this message   
artc
(no login)
213.153.175.62

haci kardeşimn gelecekte türkiye benimdir kamu yönetimi okuyorum:)

October 27 2001, 1:22 AM 

abim yaw aslında benim artc krakteri bir oyundu acting ti ben zaman geçirmek için snei deniyordum yaw aslında ben o kadar abartıya kaçmam hiçbir zaman zate kıbrısta herşeyin boş olduğunu anladım yani sevinme hemen senin dinsizlik dinine geçmedim ama en azından lise yıllarında kandırıldığımızı anladım be dost neyse ben doluyum bi patlarsam dünya da patlar sevgiler sana davanda başarılar haci
a. tunga

Respond to this message   
Current Topic - :))) SAVAŞA DEVAM ??? HACİYA KIBRISTAN SELAM
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss