YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

GAK'in AMACI nedir?…

October 28 2001 at 8:31 PM
HACI _ALI  (no login)
from IP address 24.2.9.44

GAK'in AMACI nedir?…

GAK ile tanisikligim yaklasik bes yil civarindadir!…Onu Superonline’de tanidim.Ancak bu gune kadar olan yazismalarimizda her zaman ters kutuplarda yer alirken bana yaptigi iyilik YALAN YANLIS bildigi ISLAM hakindaki bilgileri getirmesi olmustur.Bunun icin de ona cok muessekkerim…
Bana getiridigi carpik yazilarin gerceklerini hemde REFERANS yataklarinda arastirmama neden oldu!… Bu bana onun kiyagiidir!…Olunceye kadar unutamam!…

Ancak anlamakta cektigim zorluk ise!…GAK’in multple bir kisilige sahip olmasidir!…Simdi hakli olarak HACI da ona kizmaktadir!..HACI cok haklidir!…Cunku GAK cok cesitli sifatlalarla yazamaktadir!…Bir bakarsiniz Hiristiyanci ifadlere burunmus!…Diger bir yazida ateist olmus!…Aaaa!..ISLAM’a yag ceker bir ifadelerle yazi dosenmis!… Simdi HACI gibi ben dahil bir cok insan GAK soruyoruz!…

Yaw Sen NESIN?..Neden oldugun gibi!…Veya Gorundugun gibi degilsin?…Hic bi zaman sen bir BUKALAMUN olamazsin!…Neden cesitli karekterlere burunme ihtiyaci duyarsin?…Sende biliyorsun ki bu yaptigin YAMUK hal iyi bir kisilikli insana yakismaz!…Bunu bildigin halde neden ama neden buna ihtiyac duyarsin?…Senin bana bir ITIRAFIN olmustu!…MISYONERIM demistin.
Ama bu bu soyledigin kisilige ters degilmi?…Velhasili sana soylemek istedigim

Bize ne oldugu aciklamandir!…Nesin?…Hangi kafaya hizmettesin?…Yoksa gercekten kafayi YENIK’misin?… Bize sulede bizde senin en oldugunu bilelim yaw!…Ala …Ala…!.. O zaman bende HACI da rahatlariz!…

Selam Sevgi ve Dua Ile…

Respond to this message   
Current Topic - GAK'in AMACI nedir?…
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss