YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

AIBERG DAVASI NE OLDU?

October 28 2001 at 11:48 PM
confused  (no login)
from IP address 80.79.225.109

alo, evet siz! hacker adinda olan beyefendi ve tüm öbürleri! benim yazdiklarima cevab vermediniz! sizden bir aciklama bekliyorum! hacker: sizin actiniz foruma bir daha yazmadiniz! - ben sizinle ve tüm herkesle bu konuya aydinlik getirmek istiyorum..............

saygilarimla

Respond to this message   
AuthorReply
hiç
(no login)
195.175.216.99

İstemez

October 29 2001, 12:33 AM 

Bırakın da o konular karanlıkta kalsın

istemez

Aydınlatmayın

Işığa yazık

Respond to this message   
KUNTEPER CANAVARI
(no login)
64.124.150.138

madem istedin al

October 29 2001, 1:16 AM 

iki buchuk gazete sitesine gidip arama yapmaya ushenen tip

al sana benden kiyak hans ayberk kupurleri

http://garildi.sabah.com.tr/sayfa.cgi?w+30+/sabah1997/9703/22/t/f02.html

http://garildi.sabah.com.tr/sayfa.cgi?w+30+/sabah1997/9703/22/t/y14.html

http://garildi.sabah.com.tr/sayfa.cgi?w+30+/sabah1997/9703/21/t/y14.html

daha birsuru yalanlari var arastirirsan butun yalanlarini bulursun.
herifin hayati yalan dolan zaten.

Respond to this message   
HACI _ALI
(no login)
24.2.9.44

MUHTEREM kumteper CANAVARI!...

October 29 2001, 4:16 AM 

MUHTEREM kumteper CANAVARI!...

Yaw! bize akli basinda bir yazi getirde bizde seni adam yerine koyalim!...Bu sabah gazetesi YALAN ureyen YAHUDI gazetasi diimii oglum!... Hepsinin yayinladigi haberler meydanda!...Bok atmak kolaydir!...Amaa ispatini ancak gerecek ILIM sahipleri taktir eder!...
Kici kirik basit gazeteci diilll!...

Mert delikanli isen birakin bu asagilik dedigin kisi yazsin sona burda onun tartismasini hep bereber yapalim!...
Gazete kupurleriyle diiillll!...Nasil varmi icinibxe boyle bir delikanli!...Ben ILIM arayanim arkadas!...BOKCU'larla isim yok benim...ILIMI varsa HODRI meydan!...Nasil varmi? o DUKA birinizde!...

Gunlerdir saldirdiniz!..Elinize ne gecti?..Ve ya gececek?...Bizim burada olmaktan amacimiz BILGI alisverisi DIMI?..LUTFEN!...Bosa zamanimizi almayin.
Kimde ne kadar CEVHER var gorelim onu!...Istfade edelim.Tabii ki MUSADE ederseniz!...

Selam Sevgi ve Dua Ile...

Respond to this message   
CONFUSED
(no login)
80.79.225.109

EVET!!!

October 29 2001, 10:33 PM 

1) ben üsengec bir tip degilim ve bu yazilari üsengecligim yüzünden degil o gazetenin yazilari gibi karisik olan sitesinde birsey bulamamdandir

2)ben haci'ya tamamen katiliyorum. burada ilim alis-verisi yapilacaksa yapilsin. yapilmicaksa eyvallah.

3)az sonra tefvik yenerin yazdigi bazi seylere dayancagim --> aiberg'le ilgili olmasa bile

saygilarimla

Respond to this message   
confused
(no login)
80.79.225.109

TABII - SEN CÜNKÜ KARANLIGIN COCUGUSUN

October 30 2001, 12:27 AM 

eveeeeet............karanligin insani hic - evet - hic - neden bu konualara aydinlik gelmesin beyefendim ???????

yoksa birilerinin biyeri mi agriyor aceba bu konulara aydinlik gelince?

evet?

saygilarimla yavas yavas

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.13

confused forumu arındırmağa çabalıyoruz, bu konuyu kapatın

October 30 2001, 12:49 AM 

baksan ne güzel sayfalar da bulursun

Bu forumda çizgi dışına çıkanlara engelleme olmadığından ortam karma karışık oldu

Bıktı katılımcıların çoğu terk etti
Neredeyse harab şehre döndü burası

Bırakın unutmakta olduğumuz sapıkları

Bırakın

insansan söz dinle

Respond to this message   
Hans fon Ayberg
(no login)
212.156.25.116

Kuntepe Corrospusu senin amına koyayım. Hiç senin de götünü sikeyim.

November 1 2001, 9:45 AM 

İkinize de yarrak emzirmesi yapayım
Deyyus Barışın da yedi ceddini sikeyim.

Respond to this message   
HACI_ALI
(no login)
24.2.9.44

KUFUR!...

November 1 2001, 2:32 PM 

EY ZAVVALLI!...

GUNLERDIR KUFUR ETTIN!...ELINE NE GECTI!...KARI GIBI MONITOR ARDINDAN HAVLAMAK MEZIYET DEGILDIR!...KANCIKLIKTIR!...MERT ADAM ISEN GIDER O ZATI BULUR ONUNLA HESAPLASIRSIN!...ACIZLIGINI SEGILEME ANCAK BU SEKILDE ADI KUFURLE OLUR!...SEN ETTIGIN KUFUR KADAR OKURLARIN SANA KALPLERINDEN NE DEDIGINDEN HABERIN VARMI?...

ACABA NE KADAR KUFUR YEDIGININ FARKINDAMISIN?...NAMERT INSANLARIN KAREKTER SERGISI BUDUR...OGLUM PISLIK ETME!...ILIM VARSA BUYUR GEL BIZDE SENDEN FAYDALANIM!..YOKSA SUS KI SENI INSAN SANALIM!... KUFUR ACI BIBER GIBIDIR!... ANCAK YERINDE KULLANIRSAN ISTAH VERIR!...YOKSA SENIN YAPTIGIN GIBI OLURSA AGIZ YAKAR!...

SEN KUFUR ETTIKCE O KADAR KUFUR YEDIGINIDE UNUTMA!...CUNKU BIZIM ZAMANIZIMIZ BOSUNA ALIYORSUN!...
LUZUMSUZ YERE BURAYI ISKAL EDIYORSUN!...COCUKSAN BIRAZ BUYUDE GEL!...BURASI FIKIR PAYLASILAN BIR YER!...ILIME KUFURLE GIRERSEN O KUFUR BOKUNUN ICINDE BOGULURSUN!... ISTERSEN KUFUR ETMEYE DEVAM ET!...

Respond to this message   
Current Topic - AIBERG DAVASI NE OLDU?
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss