YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

BİR AÇIKLAMA

October 29 2001 at 4:25 PM
  (Login abuzer)
from IP address 195.175.180.70

Sevgili dostlar.
Gelişen ve fakat istenmeyen son olaylarla ilgili açıklamamı daha müsait bir zamanda yapmayı düşünüyorum inşaallah.
Gecenin ilerleyen saatlerinde yapabileceğimi tahmin ediyorum.
Forumdaki yazıları okumaya henüz fırsatım olmadı.
Sevgili MGK telefonda kısa bir bilgilendirmede bulundu.
Bunun üzerine bu yazıyı yazma ihtiyacını hissettim.
Selam ile.

Respond to this message   
AuthorReply

(Login abuzer)
195.175.136.207

ZOR ZANAAT

October 29 2001, 10:37 PM 

Bir müddet önce Alternatiforum’da editörlük yaptığım sayfaların şifresini bildiğiniz gibi sevgili MGK ‘ya vermiştim.

Zannedildiği gibi çok ( hatta hiç ) heveslisi değildi bu işin. Sağolsun talebimi geri çevirmedi .
Son zamanlarda gerçekten de meşakkatli bir iş haline gelen "edit" işini benim yerime yerine getirdiği için kendisine huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir borç bilirken, bu işi yaptığı sırada kendisine yapılan hakaretlerin de aslında O'na değil, üslendiği vazifeyi geçici olarak kendisinden yapmasını istediğimden dolayı bana ait olduğunu kabulleniyorum. Hakkını helal etsin.

Artık lütfederek üstlendiği bu işin, sabrının sınırlarını zorladığını kendisi ile bugün yaptığım telefon görüşmesinde anladığım sevgili MGK, itimat edilir bir şahsiyet olduğunu (ben istemeden) şifreleri iade ederek gösterdi. Sağolsun.

Sağlık ve iş problemlerime kayınbiraderimi de kaybetme üzüntüsü eklenmişken - ki kendisini çok genç yaşta toprağa vereli birkaç gün oldu- sevgili MGK nın telefonu ile Alternatiforumda hiçbirşeyin değişmediğini öğrendiğimde "yazıklar olsun" demekten başka yapabilecek bir şey bulamadım.
Haydi böylesi bir ortamı emek harcayıp hazırlayanlara, araştırmalar yapıp sizlere faydalı olmaya çalışanlara, sizlere bilgi ve düşüncelerini sunup farklı pencereler açanlara saygınız yok. Kendinize de mi yok? Yazıklar olsun.
Adam olmak zor zanaat.

Selam ile.

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.143

Başınız sağolsun PAKO

October 29 2001, 10:56 PM 

Allahü Tealaa rahmet eylesin

Esenlikler dilerim
Sağlıcakla kal

Respond to this message   
HACI
(no login)
205.188.196.27

BIZLER KIMIZ?

October 30 2001, 12:00 AM 

Sevgili Paksu;
Herseyden once basiniz sag olsun der, acinizi paylasmasam bile anladigimi bilmenizi isterim. Daha onceki hastaliginiz, islerinizin iyi gitmemesi ve kayinbiraderinizi kaybetmeniz stresli, uzucu, aci deneyimler.. Bu deneyimleri yasayan birini hirpalamak istemem dogrusu ama, sizin icin bir istisna yapacagim. Izninizle sizi biraz hirpalayacagim. Umarim asiriya kacmaz.. Hem kacsa bile bu bir Alternatiforum katilimcisindan beklenmelidir. Sizin de gozlediginiz gibi, bizler kotu insanlariz.. Sevgi ve saygimizi kendimize bile uzatamiyoruz..

Peki sevgili Paksu.. Ne bekliyordunuz bir suru gecmisi cesitli insanin bir araya geldigi bir forumdan? Nasil bir duzen, nasil bir davranis ve nasil bir disiplin bekliyordunuz?
Bizleri nasil olmamiz konusunda hic aydinlatmadiniz.
Arada bir teserruf edip, biz garibanlara yol gostermediniz. O ender bir mucevher gibi degerli gorgunuzden, deneyimlerinizden bizleri nasiplendirmediniz..
Bizleri sadece begenmediniz..
Bizler kimdik?
Bizler egitim, gorgu ve gelenegi oldukca farkli Turkce konusan insanlardik..
Kimimiz genc, cilgin ve deneyimsiz, kimimiz orta yasli, yari cahil veya yari egitilmis, kimimiz musluman, kimimiz ateist, kimimiz sessiz, sakin, kimimiz agzi laf yapan, geveze, kimimiz kufreden, kimimiz asla o tarakta bezi olmayan ama ignelemesini ve tahrik etmesini cok iyi bilen, kimimiz koktendinci, kimimiz komunist, kimimiz musluman, kimimiz hristiyan, kimimiz forumda resmini bile yayinlayan, kimimiz bin yuzlu forum katilimcilariyiz..
Bizler Turkce konusan ve cogu aslinda Turk olan insanlariz, sevgili Paksu.. Bizler,ister begenin, ister begenmeyin, bu ulkenin temsilcileriyiz.
Sizin bizler hakkinda hic de iyi dusuncelerinizin olmadigini duyduk Gak'dan.. Sirca koskunde oturan ve oradan arada bir etrafi dikizleyen saygideger Paksu icin bizler uzaktan cok kotu gorunuyorduk, herhalde. Ozellike o sirca duvarlarin arkasindan. O kendinizi hapsettiginiz kakunun icinden.....
Neyse, bu gun forumu sereflendirdiniz ve bizi iki kademede aydinlattiniz. Once ben geldim,forumu inceleyecem ve sizlere gecenin ileri saatlernde hitab edecem diyerek, ikinci ve onemli iletinizin yolunu yaptiniz. Herkesde merak ve heyecan uyanmasina neden oldunuz.. Acaba saygider Paksu ne diyecek diye bir tur gerdiniz Alternatiforum havasini..
Arkasindan o sacmaliklari kustunuz..
Dogrusu onlari size hic yakistiramadim.. Cok ayip ettiniz.
Bu forumun kurucularindan biri ve sozde ozgurluge ve cok sesslilige kendini adamis bir aydin olarak bu iletinizi ben bu foruma katilanlarin tumu icin kallesce yapilan bir saldiri olarak goruyorum..
Sizin kendinizi ne zannettiginizi bilemem. Ne oldugunuz icin de en ufak bir nosyonum yoktur.
Size ancak ne olmadiginizi soyleyebilirim.
Siz gorunmek istediginiz gibi, durust, aydin ve saygin biri degilsiniz sayin Paksu..
Bakin Web sayfasini bir hali gibi ayaklarimizin altindan ceken Gak, bunu neden yaptigini aciklarken, sizin icin de neler yazmisti.. O iletiyi asagiya oldugu gibi yamiyorum....

EVLİ EVİNE KÖYLÜ KÖYÜNE
WEBMASTER İNSİYATİFİNİ KULLANMIŞTIR

Özellikle de

Bu adresteki düzenlemeler ile ilgili öneilerinin her biri kabul edilen

ve gönüllü bir emekle gerçekleştirilen özveri karşısısnda bir teşekkürü dahi esirgeyecek kadar uygar olmayan ve egosunun tatmini ile rüzgar nereden esiyorsa orada olan, YANI SEVGILI PAKSU'NUN DEYISI ILE PISLIGIN TA KENDISI OLAN KATILIMCILARIN talebi üzerine gak kendisine yakıştırılan hegamonyacılığı, gerçeklemiştir.

Hani bir fıkra vardır, Cehenemde her ülkeye bir kazan, her kazanın başına da bir zebani dikmişler, başını çıkarana kepçe ile vururmuş zebaniler. Cehnneme yeni gelen birinin dikkatini çekmiş Türkiye kazanında bekleyen zebani yok. Zebanilere sormuş neden burada zebani yok diye. Zebani de: -Orası türkiye kazanı, biri başını çıkardı mı zati alttan biri çekiyor, bize gerek kalmıyor.

Forumlarınızda iyi tartışmalar...............

KEH KEH KEH...

Pisligin ta kendisi olan katilimcilar..
Ne talihsiz bir cumle.. Ne uzucu.. Foruma katilanlari sadece sucluyor ve onlarin kotulukleri hakkinda hic bir sey kanitlamiyor ama, bu cumlenin sahibi hakkinda cok seyler soyluyor ve kanitliyor..

Sizin icin bir zavalli demekle bitiriyorum bu iletimi ve su anda yerinizde olmadigim icin de cok mutluyum.
Allah'in size gonlunuze uygun katilimci vermesini diliyorum.

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.6

Def olup gitsene utanmaz haci

October 30 2001, 12:07 AM 

def ol git

Respond to this message   
MGK
(no login)
213.153.175.62

Hakkıyla herkesi memnun edebilmek isterdim.

October 30 2001, 1:58 AM 

Ama beceremediğim ortada.
Paksu umarım buralarda seni daha sık görürüz.

Hiç hacıyı her iletisin altında kovmaya başlamış.
Hacı da beni kovmuştu.
Dedim ya gittikçe birbirlerine benziyorlar.

Ne yapacaksınız.

Artık bu konuda daha fazla yazmak istemiyorum.
Umarım çagaşanın bu gereksiz alınganlıgı devam etmez.

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.239

cagasan kalmalı

October 30 2001, 2:04 AM 

gak da kalmalı

Respond to this message   
HACI
(no login)
66.31.116.125

FIRST THINGS FIRST

October 30 2001, 2:40 AM 

MGK;
Kendini Hic'le kiyaslama...
Sen de anasinin ami karistirici ve provakator picsin ama, Hic kadar olamazsin.
Arada bir yaklastigini soyleyebilirim..
Senle sorunumu sonraya birakiyorum.
First things first...

keh keh keh..

Respond to this message   
yolcu
(no login)
212.29.64.149

PAKSU'DAN ÖNCE PAKSU'DAN SONRA!!!!

October 30 2001, 3:00 AM 

Paksu'nun yazısından hemen önce Hacı'nın açtıgı başlıklara bakın hele:

BU FORUMUN TEK BIR AHLAKSIZI VARDIR. HIC PIC DIR O..

AYIRIN SAPLA SAMANI BIRBIRINDEN, ARAMIZDAKI GERCEK AHLAKSIZLARI TANIYIN..

HACI... "HIC PIC'I" IPLEMEYECEK..

Eveeet. Paksunun yazısından sonra başlıklara bakın:

KURAN NEDEN MUCİZEDİR?

AHLAK NEDIR?

AHLAK NE DEGILDIR?

ALLAH NEDEN VARDIR?

MUTLULUK, AHLAK VE IYILIK UZERINE DUSUNCELER

Hacı Paksu'dan din forumunun şifrelerini istemeye hazırlanıyor olmalı.

Respond to this message   
HACI
(no login)
66.31.116.125

HAYIR.....

October 30 2001, 4:01 AM 

Sevgili Yolcu;
Komik olma..
Haci'nin yeterince sorumlulugu vardir.
Din forumu gibi gercekten sorumlu bir forumu ustlenmeyecek kadar akillidir Haci..
Haci'nin hic bir ihtirasi yoktur..
Haci bir kac sey haric "ki onlar cok onemli olabilirler", bu dunyada kavusulacak hemen her seye kavusmustur..

Ama Haci bu tur iletilere devam edecektir.
Amaci sizi aydinlatmakdan da ote, dusundurmektir..

Selam
Haci

Respond to this message   
yolcu
(no login)
212.29.64.149

Ben Böyle İyiyim

October 30 2001, 4:44 AM 

Sayın Hacı;

Öncelikle kibar mesajınızı okuduğuma memnun oldum,şaşırdım doğrusu.

Hangi amaç ve hangi düşünceden bahsediyorsunuz ki siz. Hangi akla hizmet beni aydınlatmayı düşünüyorsunuz aydınlatmaktan da öte düşündürmeye çalışıyorsunuz..Siz öncelikle kendinizi ehlileştirmeye çalışın,yapamıyorsanız bunu başarabilen birileri mutlaka çıkar(never mind)..

Küfürsüz en aydınlık gecelere...

Haydi kalın sağlıcakla

Respond to this message   
HACI
(Login cagasan)
66.31.116.125

CANIM YOLCU.. DISI MISINIZ?

October 30 2001, 4:52 AM 

Sevgili Yolcu;

Size Hic'i tavsiye ediyorum..
Birbirinize cok yakisiyorsunuz..

Hanginizin erkek oldugunu, hanginizi disi, bilmiyorum dogrusu..
Ama farketmez..
Ikinizin de disi olmasi buyuk bir olasalik....
Gak'a gore disiler bir araya gelip, urun verebiliyorlar..
Bu iletinizi oyle bir urun olarak yorumluyorum..

Sizi kimin siktigini sormuyorum..

Aman ne ayip.......... ah.. ne ayip..

keh keh keh..

Seni gidi pic Yolcu seni..
Bacini bana ayir..
Haci ile tanistin..
Gerisi kolay..

Ahlaksiz Haci..
Bacini siksin de ahlaksiz olsun farketmez..

Respond to this message   
HACI
(Login cagasan)
66.31.116.125

YOLCUM BENIM..

October 30 2001, 4:54 AM 

KEH KEH KEH..

Respond to this message   
yolcu
(no login)
212.29.64.149

KEH KEH KEH AÇIKLAMASI

October 30 2001, 5:09 AM 

K.abul
E.hlileştirilmeye
H.azırım

K.abul
E.hlileştirilmeye
H.azırım

K.abul
E.hlileştirilmeye
H.azırım

az önce ki kibar yazınıza şok olduğumu söylemiştim değil mi? Bastırılmış duygularınızı ancak bu forumlar sayesinde dışa vurabiliyorsunuz değil mi?

Birde ehlileştirme operasyonundan sonra konuşmayı deneseniz,ne dersiniz hoş olmaz mı?

Respond to this message   
yolcu
(no login)
212.29.64.149

Ha Bu Arada

October 30 2001, 5:14 AM 

Hiç demişsiniz, adı üstünde zaten bir hiç...hiçlerle işim olmaz benim.

Respond to this message   
HACI
(Login hacihaci)
66.31.116.125

HACI OGLAN SIKMEZ.. HIC'E GIT..

October 30 2001, 5:21 AM 

Sevgili Yolcu;
Ehlilestim.. kabul.....
Ama sizin gibi ahlaksiz olamadim..
Siz cok ehli ama, ehli bir kopekten daha fazla ahlaka sahip olmayan bir insansiniz..
Ben ne yaptim.. Bacinizi siktim.. Sanal ortamda.. Genc ve guzelse, gercek ortamda da sikmek isterdim dogrusu..
Peki siz ne yaptiniz?
Ne gibi bir ahlaki davranis icine girdiniz...
Bir musluman misiniz?
Ahlaki musluman akidelerine uygun olarak mi uyguladiniz?
Siz, bir ateistle soz duellosuna girisirken, kendi akidelerinizden fedakarlik yaptiniz..
Muslumanliktan uzaklastiniz.
Ateistin kucagina oturdunuz..
Tuzagina dustunuz..

Hadi defolun gidin be Yolcu...
Haci oglan sikmez..

Siz benim mucadelesini yaptigim, laubali, ahlaksiz bir muslumani simgeliyorsunuz.
Ben her zaman soyluyorum.. Sizin gibi ahlaksizlar yuzunden Islam bu duruma dusmustur diyorum..

Sizi Sayin Bedirhan ve Brek icin bir ornek gostermek istiyorum..

Iste size musluman bir it..
Halledin bakalim, halledebilirseniz..

Biraz kaba davrandiysam muslumanlardan ozur dilerim.. Ama bu ite daha kibar davranamazdim..

Haci

Respond to this message   
yolcu
(no login)
212.29.64.149

Adam Olacak Çocuklara Masallar

October 30 2001, 5:46 AM 

Sayın Hacı Bey:

Ehlileştiğinizi kabul ettiğiniz için sizi kutluyorum. Adam olma yolunda hızla ilerliyorsunuz.

DERS İKİ:
Böyle ortalıkta anırarak bi yerlere gelemiyeceğinizi düşünecek kadar beyniniz olduğunu umut ediyorum.

1- Benim de bir ateist olmadığımı nerden biliyorsunuz?
2- Bir yazdığınız diğerini tutmuyor,erkekleri becermediğinizi nerden bilelim?
3- Küfür etmek kolay sıkıysa bahsi geçen uzantıyı müsait bi yerinize koyarak benimle konuşun,ne dersiniz?
4- Ayrıca başka isimleri deşifre etmeden duramıyorsunuz,köşeye mi sıkıştınız ne?
5- Köpeklere saygısızlık etmeyin.Sizden daha güzel duygulara sahip herşeye saldırmak zorundamısınız?

Respond to this message   
HACI
(Login hacihaci)
66.31.116.125

HACI SENI ILERDE YANITLAMAYACAKTIR.. BOS YERE UGRASMA..

October 30 2001, 6:53 AM 

Yolcu;
Seni unlu yapmayacam...
Un ve sohret istiyorsan onlari kendin kazanmalisin.... iletilerinle.....

Adam ol, yarat ve biri ol....

Haci icin sen yoksun artik..

Hadi bakalim... anca gidersin..... it.. Karsima bir daha cikma.. olur mu? Lutfen... Thank you...

keh keh keh.....

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.134

Yolcu da Haci'yı test etti

October 30 2001, 9:13 AM 

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
HERKES İYİCE TANISIN ŞU REZİLİ

ŞİMDİ DE TAVAN ARASININ ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİP GASP ETMİŞ NE'DECEKSE

Respond to this message   
yolcu
(no login)
212.29.64.149

Adam Olacak Çocuklara Nasihatlar

October 30 2001, 12:06 PM 

öncelikle şunu söylemek isterim ki sürekli olarak aynı şeyleri tekrarlıyorsun ve sen şunun farkında değilsin ki: BATIYORSUN...

Ünlü olmak? hem de sanal?

ben hayatımda oldukça iyi bir çevreye sahibim zaten, senin gibi şaklabanların beni ünlü etmesine gerek yok ki böyle bir kanıya nasıl vardın onu anlamadım,anlamak istemem de zaten.

Son olarak şunu söylemek isterim ki sana ait olmayan bi yerden beni kovamazsın.

Respond to this message   
hiç
(no login)
195.175.216.226

Şeytani Haci, yolcu'nun aslında kim olduğunu bir bilseydi manevraya başlardı

October 30 2001, 1:18 PM 

Sürekli yanlış yapıyor
Sonra menevralarla kurtulduğunu sanıyor
Herkes hep sersem kendisi hep kurnaz

FBI gibi yakaladım kurtulamıyor

Respond to this message   
brek
(no login)
212.29.87.221

sevgili paksuya bir rica

October 31 2001, 9:33 PM 

sevgili paksu
ben bir editör değilim (bildiğin gibi) ve dolayısıyla editörler arasında geçen pek çok konudan habersiz olabiliyorum

sevgili paksu senden rica ediyorum bana son gelişmeleri toparlayıcı bir mail at

lütfen

saygılar

Respond to this message   
Current Topic - BİR AÇIKLAMA
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss