YENİ alternatiforum | duyurular | ateizm VE dinler | ağaç ev | bilim | cinsel yaşam | felsefe | kitap | mizah | politika | sanat | spor | tarih | yaşam | tavanarası | Chat!

alternatiforum DiNLER FORUMU ARŞİV 3

www.alternatiforum.com

ALTERNATİFORUM ÖZGÜR BİR FORUMDUR VE TEK BİR KURALI VARDIR
HİÇ BİR YAZI SİLİNMEZ!

Not: alternatiforum'a herhangi bir işlem yapmadan doğrudan giriş yapabilir VE yazabilirsiniz.

<< Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

MUTLULUK NEDENLERIM.....

October 29 2001 at 11:18 PM
HACI  (no login)
from IP address 205.188.196.39

Nedir mutlu eden bizleri?......

Ben bunu yalniz kendim icin yanitlayabilirim... Giderek azaliyor beni mutlu eden nedenlerin sayisi..

Onceleri neydi benim icin mutluluk bakiiimm..Guzel bir manzara, mis gibi bir koku, serin bir dag havasi, bekledigim yolcuyu getiren, nefes nefese yaklasan ve sonra cigliklar atarak uzaklasan bir tren, sicak bir sobanin etrafina coreklenip sohbet etmek, mangalda kestane kizartmak ve yagmurlu havada sicak bir yorganin altinda delicesine sevismek......

Her kes icin farkli bir mutluluk nedeni olmali, her yas icin ayri bir mutluluk nedeni oldugu gibi.. Dusunuyorum da, beni mutlu edecek pek cok sey vardi onceleri.. Belki de hemen her sey.. Simdi ise hemen hic bir sey.. Guzel manzaralara ne oldu bilmem..
Kokular mis gibi degil artik.. Dag ruzlarlari serinletmiyor, usutuyor.. Bekledigim yolcunun gelen trenden cikmayacagini yillar once ogrendim. Sicak bir sobanin etrafinda coreklenecek kimselerin kalmadigini da biliyorum. Mangalda kizarttigim kestanelerden
eski lezzeti almiyorum. Yagmur hala yagiyor ama, yapayalniz altina sigindigim yorgan isitmiyor beni.. titriyorum......

Kimbilir belki de ayni seyler baskalarini mutlu ediyor su anda.. Ben ise mutlu gunlerimi dusunmekle yetiniyorum.. Butun mutlulugum bir zamanlar mutlu oldugumu animsamam.. Oyleyse tumuyle mutsuz sayilmamaliyim.. Mutlulugu hic bilmeyenler de var.. Kendi mutluluklarini onemsemeyip, onlardan fedakarlik
ederek baskalarinin mutlulugu icin yasayan, mutlulugu tadmayan ve mutsuz olduklarini bile bilmeyen mutsuzlar var...

Halime sukretmeliyim...
Evet, beni su anda mutlu eden seyleri buldum.. Anilarim.. Mutlu olacagim son careyi ise henuz dusunmuyorum...
Olum hic aklimdan gecmiyor....

Mutluluklar dilerim....

Haci..

Respond to this message   
AuthorReply
hiç
(no login)
195.175.216.215

senin aklından çıkmayan hiç'ten kurtulmak olabilir

October 29 2001, 11:34 PM 

fakat çok fena kokuyorsun, çürümüş insan bedeni gibi

sen hala kendi kendine ıslık çalarak teselli ara

Respond to this message   
hegel
(no login)
213.153.175.62

sevgili haci

October 29 2001, 11:37 PM 

o anlattığın şeyler yeniden mutlu eder seni umarım.Çok güzel mutluluk portreleri bunlar..
belki yeniden aşık olursun.olur mu olur..belki yeniden bir sabah uyandığında taze diriltici bir hava içindeki pekçok küllenmiş olanı diriltir yeniden.
belki mutsuzları mutlu etmenin erdemini yeniden ve tekrar keşfetmek için kolları sıvarsın..
yada kalite bir kırmızı şarabı sıcak bir ortamda içerken,dışarının ayazı sende korku yaratmaz ve hatta biraz dışarı çıkıp üşüyene kadar dolaşim,sonra nasıl olsa hemen evime dönerim demenin ferahlığını yaşarsın..
Ya da en iyisi ,kızına ya da oğluna sarıl ve onları öp..Bu hepsine bedel.

Respond to this message   
RUH
(no login)
64.80.81.154

bence sen bu filmi anlarsin

October 29 2001, 11:41 PM 

"I've seen things, you people wouldn't believe, hmmm.
... attack ships on fire off the shoulder of Orion.
I've watched C Beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate.
All those moments, will be lost in time like tears in rain..."
["... time to die ..."]

Haci eger seyretmediysen blockbuster'e git Blade runner filmini kirala patlamis misir falanda al, Have fun

Respond to this message   
Current Topic - MUTLULUK NEDENLERIM.....
  << Previous Topic | Next Topic >>Foruma Geri Dön  

kuruluş | kurallar | arşiv 1 | arşiv 2 | arşiv 3 | alternatif TEFSİR | alternatif MEALLER | linkler | e-posta

Copyleft © Temmuz 2000 - 2009

rss